malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 6 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

Les inundacions i la mobilitat dels carrers de Passada i Girona, de nou a debat

L'Associació Eix Passada - Girona ha organitzat una nova trobada amb els veïns dels vials per exposar-los les actuacions que s'han dut a terme fins ara per solucionar, d'una banda, les inundacions dels carrers, i de l'altra, les molèsties que els provoca la circulació excessiva de vehicles. La trobada tindrà lloc el proper dilluns 27 de març a les 20:30h a la Capella de l'Antic Hospital.


Mig centenar de veïns dels carrers de Passada i Girona es queixen de les inundacions i la mobilitat

Una cinquantena de veïns dels carrers de Passada i Girona es van reunir ahir a la nit a la Capella de l'Antic Hospital per parlar, una vegada més, de les inundacions que pateixen quan plou i del trànsit dels vials. La trobada va servir també per posar sobre la taula problemàtiques noves, que els veïns faran públiques més endavant, i per a donar llum verd a la constitució de l'entitat Eix Passada-Girona.


Les inundacions i el trànsit dels carrers Passada i Girona, de nou a debat avui

Els veïns dels carrers de Passada i Girona es reuniran avui per tornar a parlar de les inundacions que pateixen aquests vials quan plou i, concretament, dels passos que s'han començat a dur a terme per a resoldre aquesta problemàtica. La trobada, que tindrà lloc a les 20:30h a la Capella de l'Antic Hospital, també servirà per parlar de mobilitat i de la possibilitat de constituir-se com a associació.


Els veïns dels carrers de Passada i Girona proposaran a l'Ajuntament una solució a les inundacions dels vials

Una cinquantena de veïns dels carrers de Passada i Girona van prendre part anit en una assemblea, que va tenir lloc a la Capella de l'Antic Hospital. La trobada va servir per posar damunt la taula les protestes dels veïns, que es queixen de les indundacions dels vials quan plou, del trànsit, del soroll o de les contribucions especials que han de pagar quan se'ls arreglen els carrers. Com a solució a les inundacions proposen la construcció d'un dipòsit soterrani i la instal·lació d'unes bombes que expulsarien l'aigua.


La Policia Local fa més de 50 actuacions pel temporal d'aquest diumenge

Les inundacions, els talls de subministrament elèctric, la llevantada i un accident a l'entrada del polígon industrial de Can Patalina van ser les principals incidències que es van registrar ahir a la tarda. Les zones més afectades pel temporal van ser el centre del municipi, el Passeig Marítim i l'avinguda de la Pomareda a l'alçada dels càmpings.


Suspenen les classes de 4t d'ESO i Batxillerat de l'Institut per inundacions a causa del mal estat de la coberta

Els cursos de 4t d'ESO i 1r i 2n de Batxillerat de l'Institut Ramon Turró i Darder no poden fer classes avui dilluns. La segona planta del centre s'ha inundat amb les pluges d'aquesta passada matinada. La coberta de l'edifici està en molt mal estat i la direcció de l'institut fa dos anys que reclama solucions al departament d'Ensenyament de la Generalitat. L'alcaldessa, Conxita Campoy, s'ha posat en contacte amb el departament per denunciar la situació que pateix el centre. 


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits