malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 4 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

L'avinguda dels Pins té llum des d'aquest cap de setmana

Els veïns i usuaris de la zona de l'avinguda dels Pins ja poden passejar per un vial amb llum. Els 53 fanals que s'hi han instal·lat funcionen des d'aquest cap de setmana. El regidor d'Obra Pública i Serveis, Óliver Sánchez-Camacho, ha afirmat que "el canvi ha millorat les condicions de circulació d'aquest sector del municipi" i ha destacat que "l'adquisició d'enllumenat led té avantatges".


L'avinguda dels Pins tindrà llum en dues setmanes

L'empresa Electricitat Boquet S.L. va reprendre ahir les obres per instal·lar l'enllumenat a l'avinguda dels Pins. Un retard en la comanda de fanals va fer aturar les obres. L'empresa assegura que les obres s'enllestiran en uns 15 dies.


La il·luminació de Nadal s'encendrà aquest dissabte

L'Ajuntament ha apostat per una nova il·luminació, amb elements diferents com ametllers a les places de l'Església i Josep Anselm Clavé, fonts de llum en algunes rotondes o un pessebre a la façana de l'Església. El cost del lloguer de la il·luminació nadalenca que s'encendrà dissabte, és de 30.000 euros.


Malgrat estrena il·luminació de Nadal

L'Ajuntament ha iniciat aquesta setmana els treballs de col·locació de l'enllumenat de Nadal. Hi haurà una nova il·luminació, amb elements diferents com ametllers a les places de l'Església i Josep Anselm Clavé, fonts de llum en algunes rotondes o un pessebre a la façana de l'Església. El cost del lloguer de la il·luminació nadalenca que s'encendrà el dissabte 29 de novembre, és de 30.000 euros.


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits