malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 3 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

La boca de la mina de la rotonda de Can Palomeres ja està enllestida

Les tasques d'arranjament de l'interior de la rotonda de Can Palomeres, que dóna accés al municipi per la zona sud, avancen a bon ritme. La porta de la mina i les instal·lacions de reg internes ja estan enllestides. En les properes setmanes es duran a terme diversos treballs de jardineria. La idea és que la reproducció a escala real de tres vagonetes presideixi la rotonda. Els tres elements es col·locaran aquest estiu sobre una via que conduirà a la simulació de la boca d'una de les mines. El mur, que serveix de base al monument, no es veurà.


Finalitzen els treballs d'enjardinament de la nova rotonda de l'avinguda Costa Brava

El Servei Municipal d'Espais Verds va finalitzar ahir dijous els treballs d'enjardinament de la nova rotonda de l'avinguda de la Costa Brava. Aquestes tasques, que s'han allargat tres setmanes, han incorporat totes les tècniques i materials que permeten minitzar les tasques i els costos de manteniment de l'enjardinament de la rotonda.

   

 


Comencen a enjardinar la nova rotonda de l'avinguda Costa Brava

El Servei Municipal d'Espais Verds ha començat els treballs d'enjardinament de la nova rotonda de l'avinguda de la Costa Brava. Aquestes tasques s'allargaran unes tres setmanes, aproximadament. 

 

 


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits