malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 7 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

ERC, JxM i CUP exigeixen que es restitueixi la pancarta de suport als presos i exiliats polítics

Els tres partits polítics a l'oposició han emès un comunicat conjunt en què denuncien que, retirant la pancarta de suport als presos polítics que s'havia tornat a penjat dilluns a la façana de l'Ajuntament, l'alcalde Joan Mercader "ha actuat de manera autoritària menystenint la majoria absoluta obtinguda en un acord de ple". L'oposició en bloc també demana a Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou, "en tant que és soci de govern, que tingui la valentia i el sentit democràtic de fer complir l'acord de ple".


La CUP nega ser l'autora dels missatges que han aparegut aquest matí a la façana de l'Ajuntament

La CUP de Malgrat de Mar explica en un comunicat que ni el partit ni cap integrant de l'assemblea local són els autors dels missatges "Roma no paga traïdors" i "Jofre Serret botifler", que han aparegut aquest matí a la façana de l'Ajuntament.


Jovent Republicà demana "més diàleg i més entesa per part dels quatre partits" per a reeditar el govern actual

Jovent Republicà de Malgrat també ha fet un comunicat en relació a la reedició del govern quadripartit. Des de la formació política asseguren que han sigut “favorables” a reeditar el govern actual format per Junts per Malgrat, ERC, PDeCAT i CUP, i demanen “més diàleg i més entesa per part dels quatre partits”. Creuen que s’han de deixar de costat “tota mena de personalismes i interessos partidistes”.


L'alcalde intentarà reunir-se amb tots els partits polítics

L'alcalde Joan Mercader explica en un comunicat que "iniciarà una roda de contactes amb tots els partits polítics per prioritzar el present i el futur de Malgrat". Mercader assegura que s'ha assabentat per la premsa que el soci de govern Junts per Malgrat ha trencat el pacte amb PSC. El ple per debatre i votar la moció de censura contra l'alcalde tindrà lloc l'1 de febrer a les 12h


CiU demana al PSC que "deixi de fer el ploramiques" i "d'excusar-se en l'oposició"

Convergència i Unió de Malgrat explica en un comunicat que l'oposició va demanar deixar sobre la taula al ple de juny la modificació pressupostària que es proposava perquè "el govern no havia donat tota la informació als grups municipals". CiU lamenta, a més, que el govern faci un "ús partidista" d'aquesta situació.


El PSC demana a l'oposició que reflexioni i deixi de banda "la política d'anar en bloc"

El Partit dels Socialistes de Catalunya de Malgrat de Mar exposa en un comunicat la seva "decepció i tristesa" davant la decisió de l'oposició de deixar sobre la taula els 21 projectes que s'incloïen en una de les modificacions pressupostàries que es van presentar en el transcurs del darrer ple.


L'oposició en bloc lamenta que el govern la desqualifiqui i la tracti amb menyspreu

Convergència i Unió, Esquerra Republicana de Catalunya i Iniciativa per Catalunya - Els Verds - Esquerra Unida i Alternativa expliquen en un comunicat que han votat en contra del pressupost de l'Ajuntament per al 2014 "pel fons i les formes" del govern, format pel Partit Socialista de Catalunya i el Partit Popular.


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits