malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 82 registres. Mostrant pàgina 1 de 9

El primer ple municipal de 2020, aquest dijous

El ple d'aquest dijous només té quatre punts a l'ordre del dia. El més destacat és el que fa referència a la modificació del tipus de l'Impost sobre Béns Immobles, l'IBI, per a l'exercici 2020.


[ÀUDIO] Llum verda a l'aprovació inicial d'un pressupost de més de 20 MEUR per al 2020

El pressupost de l'Ajuntament per al 2020 es va aprovar ahir inicialment al ple municipal de desembre amb els vots a favor de PSC i Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou. Junts per Malgrat i ERC es van abstenir i la CUP va votar en contra de la proposta. Els serveis a les persones, la seguretat i l'augment de la neteja són tres dels pilars sobre els quals s'aixeca el pressupost de l'any vinent, que suma 20.175.825 euros i que inclou, entre d'altres d'inversions, el projecte per a construir un nou equipament cultural al poble o la platja per a gossos.


[ÀUDIO] El govern municipal presentarà un pressupost de més de 20 MEUR avui al ple

El govern municipal, format per PSC i Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou, presentarà uns pressupostos per al 2020 de 20.175.825 euros. Els serveis a les persones, la seguretat i l'augment de la neteja són tres dels pilars sobre els quals s'aixeca la proposta del govern municipal pel què fa als números del consistori. Entre les inversions previstes per a l'any vinent hi ha el projecte per a construir un nou equipament cultural al poble o la platja per gossos. La urbanització de l'avinguda Verge de Montserrat i dels carrers del seu voltant, i la segona fase de la pista polivalent es finançaran amb els diners del superàvit obtingut en l'exercici de 2019, que superarà els 3 milions d'euros.


Les subvencions per a propietaris de pisos adscrits a la borsa de lloguer, avui al ple municipal

Les bases que regulen les subvencions per fer arranjaments als habitatges que estan adscrits a la borsa de lloguer social i per al pagament de l’Impost sobre Béns Immobles d’aquests pisos serà un dels temes que avui es debatran al ple municipal de setembre. En el transcurs de la sessió plenària d'avui ERC també presentarà tres mocions.


Llum verda a l’estudi de mobilitat de Malgrat de Mar

Tots els grups municipals van donar suport a l'aprovació definitiva d'aquest document ahir en el transcurs de la sessió plenària del mes d’agost. També es va aprovar provisionalment per unanimitat la Modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal en l’àmbit de Can Palomeres, l’estudi ambiental estratègic i la modificació del catàleg de béns protegits del POUM.


L'Ajuntament celebra la darrera sessió plenària del mandat avui

El ple de l’Ajuntament celebrarà avui al migdia la darrera sessió d’aquest mandat. Serà extraordinària i servirà per aprovar l'acta de la sessió anterior.


L'IBI es manté a Malgrat de Mar tot i la pujada decretada pel govern espanyol

El ple de l'Ajuntament ha aprovat aquest dijous una modificació de l'ordenança que regula l'Impost sobre Béns Immobles amb l'objectiu de rebaixar-lo per contrarestar la pujada del valor cadastral que ha decretat el govern central. La proposta ha comptat amb el suport dels 16 regidors i regidores, que van assistir a la sessió d'ahir. Una de les més curtes que s'han fet mai.


El govern municipal aprova un pressupost de l'Ajuntament per al 2019 de més de 21 MEUR

El govern municipal, format per JxM, ERC, PDeCAT i CUP, ha donat llum verda, en el transcurs del ple d'aquest dijous, a un pressupost per a l'exercici de 2019 de 21.427.400 euros. La principal inversió que s'hi contempla és la que correspon a les obres d'ordenació i rehabilitació del Passeig Marítim, entre la plaça de l'Àncora i l'avinguda de Colom, que ascendeix a més de 3 milions d'euros.


L'adjudicació de les obres del Passeig Marítim, al ple d'aquest dijous

L'adjudicació de les obres d'ordenació i rehabilitació del Passeig Marítim, entre la plaça de l'Àncora i l'avinguda de Colom, serà un dels temes que es posaran sobre la taula aquest dijous al ple municipal. A l'ordre del dia, que inclou 13 punts, també hi ha el pressupost de l'Ajuntament per al 2019 i una moció del PDeCAT de suport a la decisió dels presos polítics d'iniciar una vaga de fam.


Les contribucions especials del Passeig Marítim, al ple de dijous

El ple de l'Ajuntament aprovarà, de manera definitiva, les contribucions especials que hauran de pagar els veïns i veïnes del Passeig Marítim per poder dur a terme el projecte de rehabilitació de la zona turística. Serà un dels punts del ple d'aquest dijous, que inclou 7 temes a l'ordre del dia.
 


2 3 4 5 6 7 8 9

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits