malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 38 registres. Mostrant pàgina 2 de 4

Medi Ambient recupera la subhasta de bicicletes aquest dissabte

La Regidoria de Medi Ambient commemora per sisè any consecutiu la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Com a novetat destacada, enguany torna a fer-se la subhasta de bicicletes abandonades.


Una estació estudiarà la qualitat de l'aire al poble durant dos mesos

La Diputació de Barcelona ha instal·lat aquest dimarts al matí una unitat mòbil de vigilància de la contaminació atmosfèrica al Parc del Castell. Durant els propers dos mesos mesurarà de forma contínua la qualitat de l'aire del poble.


450 alumnes participen en les activitats per descobrir els ratpenats de Can Palomeres

La Regidoria de Medi Ambient ha tancat dues setmanes d'activitats adreçades a nens i nenes de les escoles del poble per apropar-los al món dels quiròpters que habiten les mines de Can Palomeres.


Gran èxit de la 1a Mostra de patis

La Regidoria de Medi Ambient va cloure diumenge el programa d'activitats del Garric 2016. L'Eixida, la 1a Mostra de Patis, va aplegar 105 malgratencs i malgratenques que van poder descobrir els patis i jardins de 10 famílies del poble, que van obrir les portes de casa seva ahir al matí per a aquesta iniciativa. Dissabte 600 catifes petites fetes amb material reciclat van dibuixar una de gran a l'avinguda del Bon Pastor.


Tornen les catifes del Dijous de Corpus avui

La tradició de les catifes de flors del Dijous de Corpus torna avui a Malgrat de Mar. La Regidoria de Medi Ambient recupera aquesta activitat i ha repartit 200 kits amb material per poder fer les catifes. Medi Ambient també organitza avui dos punts informatius de la recollida de la fracció orgànica.


Les platges de Malgrat, nova ruta al perfil de Wikiloc de l'Ajuntament

L'Ajuntament ofereix des d'aquest dimecres als usuaris de Wikiloc una passejada de 4,4 km que transcorre per les quatre platges de Malgrat de Mar: la Punta de la Tordera, la Platja de la Conca, Malgrat Centre i l'"Astillero". La ruta, a peu, permet observar paisatges naturalitzats i guardonats amb la distinció de Bandera Blava.


Dues noves àrees de recollida selectiva entren en servei a l'avinguda Els Pins demà

La Regidoria de Medi Ambient posa en funcionament demà dissabte dues noves àrees de contenidors d'escombraries a l'avinguda d'Els Pins. Aquesta actuació està emmarcada en l'ordenació dels contenidors que fa anys que l'Ajuntament porta a terme i que consisteix a retirar els contenidors de rebuig i crear àrees que incloguin totes les fraccions de la recollida.


L'estudi arqueològic de les Mines de Can Palomeres fa un inventari dels elements conservats de l'espai

La Diputació de Barcelona ha lliurat avui a l'Ajuntament de Malgrat de Mar l'estudi històrico-arqueològic sobre l'Espai Mines de Can Palomeres que va demanar en el catàleg de recursos del 2014. A banda de l'inventari d'elements conservats, el treball també inclou un anàlisi documental de les mines i interpreta les restes que s'hi conserven. L'arqueòleg Joan Llinàs, autor de l'estudi, presentarà els resultats de la investigació en el transcurs de les 2es Jornades Espai Mines de Can Palomeres, que tindran lloc el 14 de maig.
 


Malgrat instal·la els primers fanals amb tecnologia led

Els nous fanals s'han col·locat a la passera que connecta els dos extrems del barri de Can Palomeres. Consumeixen un 50% menys d'energia que els fanals convencionals.


Medi Ambient torna a engegar el servei d'informadors al carrer

Quatre informadors i informadores ambientals i de civisme, contractats a través del programa de Programa Treball i Formació per a No Perceptors 2015 ja són al carrer.


1 3 4

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits