malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 39 registres. Mostrant pàgina 1 de 4

[VÍDEO] Eloi Burriel: "L'economia va lligada a la salut i al medi ambient"

Eloi Burriel, coordinador i fundador de l'empresa L'Origen, impulsora de la Marató de l'Estalvi Energètic en què hi participa Malgrat de Mar, ha parlat a la ràdio sobre els efectes que han tingut les conseqüències de la crisi sanitària sobre el medi ambient i els canvis que ha comportat en el nostre entorn el fet de quedar-nos confinats a casa. Burriel assegura que aquesta situació ens ha de servir per reflexionar i aprofitar-ne les oportunitats que n'han sorgit


La 3a assemblea oberta de la CUP tractarà sobre Territori, Medi Ambient i Residus

Territori, Medi Ambient i Residus seran els temes que es posaran sobre la taula a la tercera assemblea oberta, que ha programat la CUP per aquest cap de setmana. Aquesta serà la tercera activitat d'aquest tipus que organitza la CUP amb la intenció de conèixer les inquetuds i propostes dels malgratencs i malgratenques per acabar de confeccionar el programa electoral del partit de cara a les municipals del 26 de maig.


Instal·len una nova àrea de recollida selectiva al passeig de Llevant

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha instal·lat una nova àrea de recollida selectiva al passeig de Llevant cantonada amb el carrer de Mar. Medi Ambient demana a la ciutadania que aquests dies de Nadal faci un consum responsable i que recicli tot allò que no es pugui reutilitzar.


Mesuren la intensitat dels sons del carrer de Passada

La Diputació de Barcelona ha instal·lat durant una setmana un sonòmetre en un dels habitatges del carrer de Passada per mesurar el soroll del vial. L'aparell s'ha col·locat a petició dels veïns de l'eix Passada - Girona, que es queixen de l'excés de circulació que passa pels carrers.
 


La Nit dels Ratpenats aproparà avui els sons dels quiròpters als malgratencs

L'activitat, que començarà a les 21h del Parc Francesc Macià, servirà per cloure el primer curs del programa Ciència Ciutadana, que s'ha dut a terme aquesta setmana. Els 12 voluntaris que n'han pres part seran els encarregats d'explicar de manera pràctica als malgratencs i malgratenques que participin a la Nit dels Ratpenats els coneixements que han adquirit aquests dies de la mà del doctor en Biologia Jordi Serra-Cobo.


12 malgratencs estudien els ratpenats al primer projecte del programa Ciència Ciutadana

La Regidoria de Medi Ambient ha posat en marxa aquesta setmana la iniciativa Ciència Ciutadana amb un projecte sobre ratpenats. El doctor en Biologia de la Universitat de Barcelona Jordi Serra-Cobo explica als 12 malgratencs i malgratenques que en prenen part quina és la metodologia científica que han d'utilitzar per, entre d'altres coses, saber distingir les espècies de ratpenats que hi ha a Malgrat a través dels ultrasons que emeten i en quines zones es poden trobar.


Exhaurides les places per visitar els patis de l'Eixida

La 2a edició del Garric, el programa d'activitats de Medi Ambient que té com a protagonistes les flors i els espais verds, culmina aquest cap de setmana amb El joc de l'orgànica i l'Eixida. La proposta permetrà que un centenar de persones visitin 10 nous patis de cases del poble.


Medi Ambient instal·la punts per a la recollida d'arbres de Nadal

La Regidoria de Medi Ambient i els Serveis Municipals de l'Ajuntament informen que a partir d'aquest dimecres, 4 de gener, quedaran instal·lats els punts de recollida d'arbres de Nadal, que es tancaran el 16 de gener. Hi haurà 6 punts, repartits a diferents llocs del poble.


L'Ajuntament de Malgrat assoleix els objectius de la campanya PMR 2016

La Regidoria Obra Pública, Serveis i Platges ha assolit els objectius de la campanya per fer un poble totalment accessible per als vianants amb l'adaptació i millora de voreres i baixadors, que fins ara dificultaven l'accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda. Aquest projecte, dividit en diferents actuacions, traça diversos itineraris que permeten anar d'un indret a un altre del poble amb una mobilitat fluïda.


Es mantenen els serveis de recollida de residus per les festes de Nadal

La Regidoria de Medi Ambient informa que els diferents serveis de recollida de residus es mantindran amb els mateixos dies durant les festes de Nadal.


2 3 4

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits