malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 12 registres. Mostrant pàgina 1 de 2

[ÀUDIO] El Maresme demana que tota la comarca pugui passar a la fase 1

La darrera proposta del Departament de Salut per avançar en el desconfinament parteix la comarca del Maresme per la meitat. Si la regió sanitària de Girona acaba passant a la fase 1 i l'àrea metropolitana continua a la fase 0, el Maresme es desconfinarà a dues velocitats perquè deu municipis del nord, entre els quals hi ha Malgrat de Mar, estan adscrits a la regió sanitària de Girona i la resta, vint, a la regió metropolitana. El Consell Comarcal i els ajuntaments demanen que hi hagi un tractament "integral" per tal que tota la comarca pugui passar a la fase 1 a partir del proper dilluns, si el govern espanyol valida la proposta de la Generalitat de Catalunya. Mentrestant, sectors com el comerç o la restauració dels pobles de l'Alt Maresme ja es preparen per reprendre l'activitat


L'atur puja un 0,34% al febrer a Malgrat de Mar

El nombre de persones desocupades al municipi ha augmentat aquest mes de febrer en 4 en relació a gener. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.182 persones aturades a Malgrat de Mar


La malgratenca Teresa Verdaguer entra a la nova executiva comarcal d'ERC

Teresa Verdaguer ha estat escollida adjunta a la secretaria de Política Municipal per l'Alt Maresme de la nova executiva comarcal d'ERC liderada per Josep Pena, que renova la confiança al projecte comarcal


L'atur puja un 1,64% el gener a Malgrat de Mar

El nombre de persones desocupades al municipi ha augmentat aquest mes de gener en 19 en relació al desembre de 2019. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.179 persones aturades a Malgrat de Mar


L'atur puja un 13% a l'octubre a Malgrat de Mar

El nombre de persones desocupades al municipi ha augmentat aquest mes d'octubre en 119 en relació al setembre. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.032 persones aturades a Malgrat de Mar.


Els accidents laborals al Maresme continuen creixent

Durant el segon trimestre de l'any es van comunicar 923 sinistres a llocs de treball de la comarca. Aquesta xifra representa un increment de l'1,88% respecte el trimestre anterior i d'un 6,71% en comparació amb el mateix període de l'any passat. Tot i que la major part dels treballadors accidentats van patir lesions lleus, entre els mesos d'abril i juny d'enguany van morir dues persones a la feina. Les xifres es desprenen del darrer informe que ha publicat l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme.


Les platges de Malgrat de Mar, en una guia comarcal per orientar els visitants

El Consorci de Turisme del Maresme ha editat una guia que recull a fons les característiques de les 55 platges de la comarca. L'objectiu de la publicació és orientar tant a visitants com a residents per tal que puguin gaudir del litoral maresmenc. Les platges de Malgrat de Mar també surten en aquesta guia.


El malgratenc Quim Santarén deixarà de ser l'hereu del Maresme aquest dissabte

Sant Pol de Mar acollirà el Comiat i la Proclamació del Pubillatge maresmenc aquest dissabte. El malgratenc Quim Santarén cedirà el seu títol d'hereu comarcal al nou escollit. L'acte servirà per triar també la pubilla, els fadrins i les dames del Maresme.


Els turistes puntuen el Maresme com a destinació amb un 8,2

L'informe El perfil del turista 2016, que elabora LABturisme de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració del Consorci de Turisme del Maresme, conclou que la destinació Maresme "compleix les expectatives i assoleix una bona nota". L'estudi també recull que la comarca es manté com una destinació internacional, però que augmenta el nombre de visitants nacionals.


El turistes puntuen el Maresme amb un 8,2

Un estudi elaborat per la Diputació de Barcelona recull que els turistes se senten satisfets respecte la destinació i que, a més, un 46,9% dels visitants tornen al Maresme per a passar-hi les seves vacances. Els factors que més valoren els turistes són el caràcter i amabilitat de la gent, la qualitat dels allotjaments, la seguretat ciutadana i l'atenció rebuda a les oficines de turisme. El pitjor valorat és l'accés a internet i l'oferta d'aparcament.


2

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits