malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 175 registres. Mostrant pàgina 6 de 18

Un taller sobre el 8 de març obre avui el programa d'activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona

Els actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones del 8 de març s'enceten aquest matí amb una xerrada sobre ¿Per què celebrem el 8 de març?. Els actes es reprendran dimecres, el Dia Internacional de les Dones, amb una lectura de manifest i un taller, i dijous 9 de març amb un taller d'enfortiment i empoderament per a les dones.

 


Engeguen una campanya per netejar Malgrat de pintades

Tu hi pintes molt! és una campanya que s'emmarca dins un pla ocupacional de Treball als Barris, que permet a l'Ajuntament contractar veïns del municipi. Aquesta iniciativa, que es va iniciar l'any 2013, té un doble objectiu: millorar el paisatge urbà del Castell i la Verneda dins la Llei de Barris i alhora facilitar l'accés al món laboral de persones a l'atur.

 


El nou govern redueix en 22.000 euros la despesa de sous dels regidors

L’Ajuntament ha celebrat la sessió extraordinària que ha servit per aprovar el cartipàs municipal, els sous dels membres de l’equip de govern i els representants del consistori en diversos òrgans i institucions. El nou govern ha reduit el nombre de dedicacions exclusives, i ha reduit en 22.063 euros la despesa política.


Paco Márquez: "la valoració del Carnaval serà oberta a tota la ciutadania"

El regidor de Cultura, Paco Márquez, ha valorat positivament el Carnaval i ha dit que, des de la regidoria, hi ha la voluntat de fer una reunió de valoració del Carnaval "oberta a tota la ciutadania".


La Peña Cultural Flamenca El Cabrero celebra el Dia d'Andalusia aquest dissabte

Hi hauran diverses actuacions al Centre Cultural des de les 17:30 h fins les 22 h.


Mostra de música moderna, aquest diumenge

L'acte se celebrarà aquest diumenge 5 de març, a les 19:30 h. El donatiu és de 5 €, que aniran destinats a la plataforma El Deseo de Anna per finançar la compra d'una càmara hiperbàrica pel tractament d'Anna València Gómez, veïna de Malgrat de Mar que pateix un càncer.


Xerrada informativa sobre clàusules sòl, demà a les 17:30 h

La xerrada informativa sobre les clàusules sòl es durà a terme demà de 17:30 h a 20 h al Centre Cultural.


Ple extraordinari, aquest dijous

El ple de l'Ajuntament celebra aquest dijous 2 de març a les 19 h del vespre una sessió extraordinària.


El treball de camp al barri de Malgrat Nord començarà al març

El govern municipal (JxM, PDeCAT, ERC i CUP) ha manifestat el seu compromís de continuar amb el projecte de regeneració urbana al barri de Malgrat Nord amb l'objectiu de dinamitzar i millorar el veïnat. La portaveu del govern municipal, Neus Serra, ha anunci at que el treball de camp de Malgrat Nord començarà al mes de març.


El nou govern expressa el seu malestar per l'anunci de Millo de fer una escullera sense que hagi estat consensuat

La portaveu del govern, Neus Serra, ha expressat el malestar del govern (JxM, PDeCAT, ERC i CUP) per "les formes i les maneres" de la visita d'ahir del delegat del govern espanyol, Enric Millo, a la zona afectada pels temporals. En aquesta visita Millo va anunciar la inversió d'1,1 milions d'euros que preveu la construcció d'una escullera. El nou govern expressa el malestar per "fer l'anunci d'una obra d'aquesta magnitud sense preguntar ni facilitar els informes que, des del consistori, s'han demanat". L'Ajuntament ha demanat al govern espanyol que es faci un estudi de l'impacte mediambiental que pot tenir la construcció de l'escullera sobre el delta de La Tordera.

 


1 2 3 4 5 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits