malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 9 registres. Mostrant pÓgina 1 de 1

Els ve´ns de Malgrat Nord revaliden les conclusions del F˛rum CiutadÓ

L'equip tècnic redactor de la diagnosi del barri de Malgrat Nord va presentar dijous passat a la nit al Pavelló Germans Margall el treball de camp fet en els darrers mesos. La diagnosi centra el focus d'atenció sobre la xarxa viària, l'estat d'alguns habitatges, els espais públics, les zones verdes i els equipaments. Aquesta radiografia del barri es va enriquir amb aportacions que vam fer els veïns i veïnes, els quals van insistir a demanar que es considerin les opinions recollides el passat mes de gener al Fòrum Ciutadà. La diagnosi donarà pas a un projecte d'actuacions que cal fer al barri i a una nova trobada amb el veïnat.


El govern escoltarÓ els ve´ns de La Verneda 'A peu de carrer' demÓ

L'equip de govern (JXM, ERC, PDeCAT i CUP) sortirà al carrer demà durant tot el dia per escoltar les demandes i les inquietuds dels veïns i veïnes, de les entitats i dels comerços de La Verneda. La proposta s'emmarca en la iniciativa A peu de carrer, que cada tres mesos farà sortir el govern al carrer amb l'objectiu de poder traçar un pla d'accions per a cada zona amb les necessitats reals de les persones que hi viuen o hi treballen.


Malgrat Nord podrÓ opinar sobre el barri avui al Pavellˇ Germans Margall

L'Ajuntament de Malgrat de Mar portarà a terme avui una sessió de participació ciutadana dins el projecte de regeneració urbana que es fa al barri de Malgrat Nord amb l'objectiu de dinamitzar i millorar el veïnat. La sessió tindrà lloc avui a les 21h al Pavelló Germans Margall.


En marxa el treball de camp a Malgrat Nord

El treball de camp al barri a Malgrat Nord ja s'ha iniciat. Tècnics del projecte visiten el barri per conèixer "in situ" la situació actual així com les mancances i deficiències de diferents aspectes del barri com l'espai públic, els equipaments, els habitatges, els establiments i les activitats econòmiques, les comunitats de veïns, el moviment associatiu, els serveis municipals i la relació entre el veïnat i la resta del municipi.


El treball de camp al barri de Malgrat Nord comenšarÓ al marš

El govern municipal (JxM, PDeCAT, ERC i CUP) ha manifestat el seu compromís de continuar amb el projecte de regeneració urbana al barri de Malgrat Nord amb l'objectiu de dinamitzar i millorar el veïnat. La portaveu del govern municipal, Neus Serra, ha anunci at que el treball de camp de Malgrat Nord començarà al mes de març.


F˛rum ciutadÓ de Malgrat Nord, demÓ divendres

La jornada se celebrarà demà divendres 20 de gener al pavelló Germans Margall a les 19h. Tindrà una durada de 2 h, aproximadament.


Es posa en marxa l'assemblea ciutadana al barri de Malgrat Nord

La primera jornada se celebrarà el 20 de gener al pavelló Germans Margall a les 19h.


La CUP demanarÓ al ple de setembre convocar la taula de treball per l'assamblea de Malgrat Nord

La moció que presentarà la CUP al ple de setembre planteja la creació de la taula de treball que hauria d'organitzar i moderar l'assemblea que s'hauria de fer entre els mesos de setembre i octubre al barri de Malgrat Nord, tal i com es va aprovar al ple de juliol. L'objectiu de l'assemblea és, segons la CUP, "posar en diàleg les visions i opinions sobre la realitat del barri", en relació amb els fets que han passat en els últims mesos com ara atropellaments, apunyalaments o agressions.


L'Ajuntament convocarÓ els ve´ns de Malgrat Nord per escoltar les seves preocupacions entre setembre i octubre

La CUP ha demanat en el transcurs del ple d'aquest dijous organitzar una trobada amb els veïns i veïnes del barri de Malgrat Nord per escoltar les seves inquietuds i els seus suggeriments. La proposta arriba arran de diversos fets que han generat, segons la CUP, que la convivència al barri "visqui un moment d'extremada delicadesa" i que els veïns "es puguin veure embolcallats per sentiments de rebuig, d'enuig, d'impotència i d'orfandat per part dels responsables polítics". Tots els grups polítics municipals han donat suport a la proposta.
 


NotÝcies

Totes les notÝcies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

RÓdio a la carta Programes Contacte

MLGVisiˇ

Xarxes Socials

ButlletÝ

Qui som

CrŔdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - AvÝs legal - CrŔdits