malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 8 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

L'atur puja un 3,23% durant el mes de maig a Malgrat de Mar

El nombre de persones desocupades al municipi ha augmentat aquest mes de maig en 44 en relació a l'abril. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.407 persones aturades a Malgrat de Mar


Els efectes de la crisi sanitària de la covid-19 protagonitzaran el ple telemàtic d'aquest dijous

La sessió plenària d'aquest dijous se celebrarà, per primera vegada a Malgrat de Mar, de manera telemàtica. Començarà a les 17h i inclourà 21 punts a l'ordre del dia. L'alcalde Joan Mercader ha avançat que serà un ple "important" perquè s'hi sotmetran a aprovació mesures "que ens ajudaran a afrontar la greu crisi tant econòmica com social que ve derivada de la covid-19". Mercader ha detallat que també es proposaran modificacions pressupostàries per fer front a les conseqüències del temporal Gloria. La sessió plenària telemàtica d'aquest dijous es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament de Malgrat de Mar i a través d'Ona Malgrat al 107.4 FM


L'atur baixa un 7,93% al maig a Malgrat de Mar

El nombre de persones desocupades al municipi ha baixat aquest mes de maig en 86 en relació a l'abril. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 998 persones aturades a Malgrat de Mar.


Ple ordinari del mes de maig, aquest dijous

El ple de l'Ajuntament celebra demà dijous 4 a les set del vespre la sessió ordinària d'aquest mes de maig. El govern donarà compte de l'Informe de morositat corresponent al primer trimestre del 2017. També debatrà una moció dels GPM PSC i PP per l'obertura de l'avinguda Mediterrània per a la connexió amb el carrer Sant Elm.


L'atur baixa més d'un 6% al maig a Malgrat de Mar

El nombre de persones desocupades al municipi s'ha reduït aquest mes de maig en 86 en relació a l'abril. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.252 persones aturades a Malgrat de Mar.


Una desena de propietaris presenten al·legacions al projecte de l'avinguda de Barcelona

Les al·legacions que s'han presentat al projecte d'urbanització de l'avinguda de Barcelona es resoldran en el transcurs del ple municipal d'aquest dijous, que començarà a les 19h. També s'aprovarà de manera definitiva la relació actualitzada de béns i drets afectats per les obres.


L’atur baixa un 4,76% al maig a Malgrat de Mar

El nombre de desocupats al municipi ha baixat al maig en 77 persones en relació al mes anterior. Segons les dades recollides per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.542 persones aturades a Malgrat de Mar.


Àudio: ple de maig

Escolta la sessió plenària del 8 de maig.


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits