malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 5 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

El Dia d'Extremadura retrà homenatge al grup flamenc Gente del Pueblo

La Peña Cultural Flamenca El Cabrero celebrarà demà dissabte el Dia d'Extremadura a l'esplanada del costat del pavelló Germans Margall. Un dels actes més destacats que inclou el programa és l'homenatge que es farà al grup música flamenca Gente del Pueblo. José María Carrillo, un dels integrants del conjunt, prendrà part en l'activitat i, a banda de rebre l'homenatge, també actuarà amb el grup malgratenc Los Pedroches.


Els veïns de Llevant aprofiten la festa d'estiu per reivindicar que una entitat bancària s'instal·li al barri

L'Associació de Veïns de Llevant han celebrat aquest cap de setmana la seva tradicional festa d'estiu al costat del pavelló Germans Margall. Més enllà de la música i les activitats infantils, però, els veïns han aprofitat l'ocasió per demanar una vegada més que alguna entitat bancària instal·li una oficina al barri. Després que CaixaBank decidís tancar fa unes setmanes, no n'hi ha cap a la zona.


Els veïns de Llevant celebren la seva festa d'estiu aquest cap de setmana

Els veïns de Llevant han programat dos dies de festa, que inclouran música, una festa de l'escuma i xocolatada. Les activitats s'han programat a l'esplanada del pavelló Germans Margall.
 


Les actuacions de Nacho Rosselot i Alba Robles, plats forts de la festa de Llevant

El programa d'activitats de la festa d'estiu de Llevant, que comptarà amb la presentació del regidor de Cultura i Festes, Paco Márquez, també inclou espectacles, festa de l'escuma i xocolatada, entre d'altres. Totes les activitats tindran lloc entre avui i demà a la plaça del pavelló Germans Margall.


La Peña Cultural Flamenca El Cabrero celebra el Dia d'Andalusia aquest diumenge

Hi hauran diverses actuacions a l'esplanada de davant del pavelló Germans Margall des de les 12 del migdia fins les cinc de la tarda.


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits