malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 60 registres. Mostrant pàgina 6 de 6

Instal·len una línia de vida a la platja de Malgrat Centre

Es tracta d'una corda flotant lligada a diverses boies que els banyistes poden utilitzar per subjectar-se. Amb aquesta iniciativa es pretén facilitar l'accés a l'aigua dels usuaris de la platja que tenen més dificultats per a fer-ho.


Estrenen el carrer del Segre amb una exhibició de ball en línia

L'Ajuntament va estrenar el carrer del Segre amb els veïns i veïnes divendres passat al Centre Cívic. L'activitat va comptar amb una exhibició de ball en línia. L'obra ha suposat una ferma aposta per la convivència equilibrada i pacífica entre vianants i vehicles.


CiU demana al govern millores a la plaça de Rosend Giol i Figuerola

Convergència i Unió de Malgrat va traslladar al govern municipal la necessitat d'arranjar la plaça de Rosend Giol i Feguerola dijous passat en el transcurs del ple municipal. El regidor d'Obra Pública, Joan Mercader, es va comprometre a fer-hi actuacions.


Clouen un nou taller de la memòria, el primer que es fa al Centre Cívic

La Regidoria d'Acció Social i Ciutadania ha tancat avui al migdia un nou curs d'entrenament de la memòria per a majors de 60 anys. Aquest curs, que proporciona pautes per exercitar la memòria, s'ha impartit per primer cop al Centre Cívic. 

 


El Centre Cívic clou l'agenda d'hivern aquest dissabte amb una festa

El Centre Cívic tanca les activitats de l'agenda d'hivern i estrena la nova, la de primavera estiu. Ho farà aquest dissabte amb una festa de cloenda, que començarà a les 16 h i s'allargarà fins les 21 h. L'alcaldessa, Conxita Campoy, i el regidor de Cultura, Jordi Romero, participaran a l'acte, que inclourà teatre, exhibició dels tallers de ball, d'esgrima, de música, així com també es podrà veure les fotografies i les pintures dels cursos que s'han portat a terme. 


Canvis en alguns punts de recollida d'escombraries per millorar el servei

La Regidoria de Medi Ambient ha iniciat aquesta setmana un seguit de canvis en alguns punts de recollida d'escombraries del municipi. L'objectiu és millorar el servei i sobretot, la recollida selectiva. 


Àudio: entrevista a Joan Mercader (PSC)

Escolta la darrera edició del programa "Ona política". Ona Malgrat ha entrevistat al regidor socialista Joan Mercader.


El regidor socialista Joan Mercader, avui a "Ona política"

El regidor del Partit Socialista Joan Mercader protagontizarà l'edició d'aquest dimecres del programa Ona política. L'espai s'emet cada setmana a partir de les 16h


Homenatgen Concha Blaya, que avui fa 100 anys

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha homenatjat aquest migdia Concha Blaya Raja, que avui celebra el seu centenari. Els regidors Mercè Mora i Joan Mercader l'han visitat a casa seva al barri de la Verneda, on molts veïns i veïnes han anat durant tot el matí per felicitar-la. 


Posen en marxa la segona fase de la campanya per fer un poble accessible per als vianants

La Regidoria d'Obra Pública, Serveis i Platges ha engegat la segona fase de la campanya per fer un totalment accessible per als vianants amb l'adaptació i millora de voreres, que són una dificultat per a persones amb mobilitat reduïda. Aquestes obres les porten a terme els treballadors dels Serveis Municipals conjuntament amb dues persones que estaven en situació d'atur i que han estat contractades per l'Ajuntament a través dels Plans Ocupació 2013-2014. 


1 2 3 4 5

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits