malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 3 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

Més de 20.000 euros en 5 anys per reparar danys provocats pels orins

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha hagut de substituir 21 pals de fanals de l'enllumenat públic en els darrers cinc anys que s'havien fet malbé pels orins dels gossos. Això ha suposat un despesa de més de 20.000 euros. Des del consistori es fa una crida al civisme, a exercir la tinença d'animals de companyia amb responsabilitat i a tenir cura dels espais públics.


Medi Ambient torna a engegar el servei d'informadors al carrer

Quatre informadors i informadores ambientals i de civisme, contractats a través del programa de Programa Treball i Formació per a No Perceptors 2015 ja són al carrer.


La unitat contra l'incivisme de la Policia va trametre 403 denúncies l'any passat

La lluita contra l'incivisme és una de les tasques que la Policia Local de Malgrat hi dedica especial atenció. És una de les àrees que més ha potenciat el cos policial en el darrer any, davant la demanda ciutadana que cada vegada més exigeix el compliment de les normatives amb l'objectiu de mantenir i millorar la qualitat de vida. Durant el 2013, es van imposar 403 sancions per incompliment de l'ordenança de civisme, de les quals 151 per consumir alcohol al carrer i 62 per orinar a la via pública, entre altres.


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits