malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 18 registres. Mostrant pàgina 2 de 2

Els miners de Can Palomeres seran els protagonistes del Carnaval d'enguany

També hi haurà una rua de les escoles el 4 de febrer i es recupera el tradicional ball de vídues. A partir de dilluns s'obriran els punts d'informació del Carnaval.


Carnaval multitudinari

Malgrat va viure el cap de setmana un Carnaval multitudinari. La rua i el ball del divendres, i el Carnaval infantil de dissabte va aplegar centenars de persones. El Carnestoltes s'acomiadarà demà, Dimecres de Cendra, amb l'enterrament de la sardina i el comiat.

   

 

 


El Rei Carnestoltes arriba aquesta tarda i repartirà botifarra d'ou

El Carnaval comença avui amb la celebració del Dijous Gras. El Rei Carnestoltes arriba aquesta tarda al poble i repartirà botifarra d'ou pels carrers i places. Demà divendres, hi haurà el parlament del Rei Carnestoltes, les rues i el ball de Carnaval amb La Banda del Coche Rojo. A la rua de comparses de demà, hi prendran part 7 carrosses, 6 de Malgrat de Mar i 1 de Pineda de Mar. 


El Rei Carnestoltes aconsegueix 300 voluntaris, el doble de l'any passat

El Rei Carnestoltes comptarà amb 300 voluntaris i voluntàries enguany per començar la gresca a partir de dilluns vinent. El Punt d'Informació del Carnaval tanca avui divendres la parada amb 300 lots d'objectes per disfressar-se durant la setmana vinent, repartits. El primer manament diu que els malgratencs i malgratenques han de portar un mocador al cap el proper dilluns. L'any passat el Rei Carnestoltes va tenir 145 ajudants.


Tot a punt per al Carnaval, que recupera la rua de comparses

Malgrat viurà enguany un Carnaval pirata, ple de novetats. Sota el lema "Pira't a Malgrat", el Carnaval recupera la rua de comparses per al proper 13 de febrer. Els interessats a fer una comparsa tenen de temps fins al dia 6 de febrer per apuntar-se. Per fer-ho rebran una petita compensació econòmica i també una panera amb productes de la terra i un pernil.


145 malgratencs i malgratenques posaran color al Carnaval a partir de dilluns

El Rei Carnestoltes comptarà amb 145 voluntaris i voluntàries per començar la gresca a partir de dilluns vinent. El Punt d'Informació del Carnaval ha tancat avui divendres la parada amb 145 lots d'objectes per disfressar-se durant la setmana vinent, repartits. El primer manament diu que els malgratencs i malgratenques han de portar corbata el proper dilluns. La Regidoria de Cultura ha apostat enguany per un Carnaval renovat, amb més activitats participatives, populars i tradicionals.


El Rei Carnestoltes ja té 100 voluntaris

100 malgratencs i malgratenques ja tenen el seu lot amb objectes per disfressar-se durant la setmana vinent, segons els manaments del Rei Carnestoltes. El Punt d'Informació del Carnaval de la plaça de l'Església encara hi serà demà divendres de 9 h a 12 h per atendre més voluntaris. La Regidoria de Cultura ha apostat enguany per un Carnaval renovat, amb més activitats participatives, populars i tradicionals. 

 


Malgrat estrena nou Carnaval

La Regidoria de Cultura aposta per un Carnaval renovat, amb més activitats participatives, populars i tradicionals. A partir de dilluns vinent s'habilitarà un punt d'informació del Carnaval a la plaça de l'Església, que promourà la participació de la ciutadania en aquesta festa, regalant uns kits amb objectes per disfressar-se durant la setmana del 24 de febrer, segons els manaments del Rei Carnestoltes. El nou Carnaval de Malgrat inclourà la celebració d'actes tradicionals com el Dijous Gras i l'enterrament de la sardina el Dimecres de Cendra, a més, del ball de Carvanal del pavelló Germans Margall de divendres 28 de febrer a la nit i l'espectacle infantil, de l'endemà dissabte. 

 


1

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits