malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 47 registres. Mostrant pàgina 1 de 5

L'atur puja un 0,34% al febrer a Malgrat de Mar

El nombre de persones desocupades al municipi ha augmentat aquest mes de febrer en 4 en relació a gener. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.182 persones aturades a Malgrat de Mar


L'atur puja un 1,64% el gener a Malgrat de Mar

El nombre de persones desocupades al municipi ha augmentat aquest mes de gener en 19 en relació al desembre de 2019. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.179 persones aturades a Malgrat de Mar


L'atur baixa un 3,98% al desembre a Malgrat de Mar

El nombre de persones desocupades al municipi ha baixat aquest darrer mes de desembre en 48 en relació al novembre. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.159 persones aturades a Malgrat de Mar


L'atur puja un 17% al novembre a Malgrat de Mar

El nombre de persones desocupades al municipi ha augmentat aquest mes de novembre en 175 en relació a l'octubre. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.207 persones aturades a Malgrat de Mar.


L'atur puja un 13% a l'octubre a Malgrat de Mar

El nombre de persones desocupades al municipi ha augmentat aquest mes d'octubre en 119 en relació al setembre. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.032 persones aturades a Malgrat de Mar.


L'atur baixa poc més de mig punt a Malgrat de Mar durant el mes de maig

El nombre de persones desocupades al municipi ha baixat en 6 aquest mes de maig en relació a l’abril. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 917 persones aturades a Malgrat de Mar.


L'atur baixa un 2,32% al març a Malgrat de Mar

El nombre de persones desocupades al municipi ha baixat aquest mes de març en 27 en relació al febrer. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.137 persones aturades a Malgrat de Mar.


L'atur baixa un 1,77% al febrer a Malgrat de Mar

El nombre de persones desocupades al municipi ha disminuït aquest mes de febrer en 21 en relació al gener. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.164 persones aturades a Malgrat de Mar.


L'atur puja un 1% al gener a Malgrat de Mar

El nombre de persones desocupades al municipi ha augmentat aquest mes de gener en 12 en relació al desembre de 2018. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.185 persones aturades a Malgrat de Mar.


L'atur puja un 13,97% a l'octubre a Malgrat de Mar

El nombre de persones desocupades al municipi ha augmentat aquest mes d'octubre en 127 en relació al setembre. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.036 persones aturades a Malgrat de Mar. Les xifres també són negatives en relació al mateix període de l'any passat.


2 3 4 5

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits