malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 3794 registres. Mostrant pàgina 7 de 152

L'ANC manifesta la necessitat de convidar les forces polítiques de Malgrat a "posar en valor, respectar i defensar la llibertat ideològica de les persones"

L’Assemblea Territorial de l’ANC a Malgrat de Mar ha realitzat un comunicat on manifesta la necessitat de convidar les forces polítiques de Malgrat "a posar en valor, respectar i defensar la llibertat ideològica de les persones, els seus drets polítics, els dels seus representants electes i la seva capacitat de triar el destí del seu país".

La 8a edició de la Festa de l’Esport arriba aquest dissabte 8 de juny

La jornada es realitzarà durant tot el dia al Camp Municipal d’Esports i es podran provar diferents disciplines esportives com futbol, judo, patinatge, ciclisme, atletisme, tennis, hoquei patins i bàsquet entre molts altres. La Festa de l’Esport l’organitza l’Ajuntament de Malgrat de Mar en col·laboració amb 19 entitats esportives del poble. Durant la celebració la Regidoria d'Esports també farà el reconeixement públic a 12 esportistes i 16 equips locals que han destacat durant la temporada 2018-2019. La jornada esportiva se celebrarà al Camp Municipal d'Esports de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h.

Junts per Malgrat, ERC i CUP neguen que el posicionament de Carme Ponsa (JXM) impedeixi reeditar el quadripartit, tal i com afirma Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou

Junts per Malgrat, ERC i CUP neguen que el posicionament de Carme Ponsa (JXM) impedeixi reeditar el quadripartit, tal i com afirma Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou en un comunicat. Els tres partits han fet un repàs cronològic a les reunions que ha mantingut el quadripartit des del 26 de maig fins ara. També destaquen que "les negociacions sobre com s'havia de teixir el pacte, els projectes a desenvolupar i el Pla d'Acció Municipal no s'han arribat a iniciar". "En cas d'iniciar-se s'havien de dur a terme entre els quatre grups, no amb la Carme Ponsa com a interlocutora d'ERC i la CUP", afegeixen. Junts per Malgrat, ERC i CUP s'han posat "a disposició del poble" amb la intenció de "seguir construint". Els tres partits han fet aquestes declaracions en el transcurs d'una roda de premsa que han convocat al pati de l'Arxiu Municipal aquest migdia. Segons han dit, Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou hauria traçat certes línies vermelles, entre elles el repartiment de l’alcaldia entre el quadripartit.

[ÀUDIO] El proper 8 de juny tindrà lloc a Malgrat de Mar el concert solidari GOSPELxSENEGAL

El proper 8 de juny tindrà lloc a Malgrat de Mar el concert solidari GOSPELxSENEGAL. Un concert a benefici de l’ONG Alkaria on hi actuarà la FíldeGospel i que té com objectiu destinar tots els beneficis a la compra de material escolar als centres del Sud del Senegal. El concert tindrà lloc el proper 8 de juny a les 7 de la tarda al Centre Cultural de Malgrat de Mar. Les entrades tenen un cost de 6 euros i es poden comprar el mateix dia a taquilla. 

L’equip infantil de Taekwondo va guanyar 4 medalles d’or i 2 de bronze aquest diumenge al Campionat de Catalunya

L’equip infantil de Taekwondo va participar aquest diumenge al Campionat de Catalunya disputat al Pavelló de la Mar Bella. L’equip de Top King Training center Malgrat va aconseguir un total de quatre medalles d’or i dues de bronze. Els campions van ser: Medalles d’or per: Álex Farreras de 13 anys, Lenni Viñolas de 9 anys, Paula Salvà i en Roger Morales de 10 anys. Medalles de bronze: Greta Pagoria de 10 anys i Adam Román van ser els premiats.

[ÀUDIO] Malgrat de mar serà la Capital del Bàsquet Femení 2020

La Junta de Govern Municipal, formada per Junts per Malgrat, ERC, PDeCat i la CUP, ha aprovat un conveni de col·laboració amb la Federació Catalana de Basquetbol perquè Malgrat de Mar sigui designada “Capitalitat del Bàsquet Femení 2020”. El conveni amb la Federació inclou també un cànon de 4.000 euros que Malgrat de Mar pagarà per poder ser la Capital del Bàsquet Femení 2020. En Joan Fa Busquets, President de la Federació Catalana de Basquetbol, l'Enric Prats Sanjosé Vicepresident 1r i Secretari, juntament amb l’alcaldessa en funcions Carme Ponsa han oficialitzat el conveni en un acte aquest matí a la sala de plens.

[ÀUDIO] Junts per Catalunya anuncia que trenca les negociacions per reeditar el quadripartit

Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou ha explicat en un comunicat que "el posicionament de Carme Ponsa (Junts per Malgrat) impedeix reeditar el quadripartit". Junts per Catalunya exposa que "per reeditar la fórmula de govern, calia posar fil a l'agulla per resoldre algunes disfuncionalitats existents en la forma de treballar dels darrers dos anys". L'equip liderat per Jofre Serret també demanava "que el programa i el govern del quadripartit representés proporcionalment els resultats obtinguts" a les darreres municipals. Segons Junts per Catalunya, "el grup de Carme Ponsa no s'ha mostrat flexible en cap d'aquests dos aspectes".

[ÀUDIO] Imma Pascual, presentarà aquest proper dissabte 1 de juny el seu nou llibre, Cantar em fa feliç

La directora del Cor Geriona, Imma Pascual, presentarà aquest proper dissabte 1 de juny el seu nou llibre, “Cantar em fa feliç”, una recopilació de vivències, recerca i reflexions. Segons la Imma Pascual, el llibre està repartit en tres apartats: El primer és una pinzellada cultural del recorregut del cant coral a nivell històric, el segon apartat és una autobiografia dins l’entorn musical, i finalment, l’autora ha realitzat un estudi i una recopilació d’informació a nivell científic per donar una explicació del que és la felicitat i com ens ajuda la música a ser feliços. La presentació serà a càrrec de la Maria Carretero, de l’Aula de música Contrapunt, de l’escriptor Rubén Montañá i l’autora Imma Pascual. A més, durant la presentació actuarà la Coral Infantil Contrapunt. La cita, aquest proper dissabte 1 de juny a les sis de la tarda a la Biblioteca La Cooperativa.

La Forja – Alt Maresme realitza una recollida de firmes per la rebaixa de les taxes universitàries

L’organització juvenil revolucionaria La Forja – Alt Maresme realitza, avui divendres, una recollida de firmes amb el lema “Recuperem la universitat, obrim les portes al futur”, una Iniciativa Legislativa Popular per la rebaixa de les taxes universitàries i per poder garantir l’accés a la universitat a totes les persones. Aquesta iniciativa està impulsada pels estudiants i compte amb el suport de la comunitat universitària. El seu objectiu és transformar l’actual model universitari i fer efectiva la rebaixa dels preus públics. Segons diuen, aquesta mesura és indispensable per tal de garantir l’accés universal i lliure, sense impediments econòmics, socials i culturals i per garantir així una societat més justa i cohesionada. La recollida de firmes es realitzarà a dos quarts de sis d’aquesta mateixa tarda a la Plaça de l’Església de Malgrat de Mar.

[ÀUDIO] La Corporació de Salut del Maresme i la Selva se suma al Dia Mundial Sense Tabac que es celebra el 31 de maig

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva se suma al Dia Mundial Sense Tabac que es celebra el 31 de maig amb l’organització de diferents activitats en alguns dels seus centres d’atenció primària. L’objectiu d’aquesta jornada és conscienciar la població sobre els perills que suposa el consum de tabac. Segons dades oficials, des del 2008 les consultes de deshabituació al tabac del l’Àrea Bàsica de Salut de Calella i Malgrat-Palafolls han estat d’un total de 732 persones. Des del Cap de Malgrat de Mar, s’ha observat un increment significatiu de nous diagnòstics de malaltia pulmonar obstructiva crònica relacionats amb el tabac, passant del 27,7% al 79,5% des de l’any 2013 fins l’any 2018. Aquest 31 de maig la Corporació realitzarà taules informatives i xerrades entre altres activitats en alguns dels seus centres d’atenció primària. Ens ho explica la Begoña López, infermera del CAP de Malgrat de mar.

[ÀUDIO] Avui, 30 de maig, fa 82 anys que el Ciudad de Barcelona es va enfonsar davant de la platja de Malgrat de Mar

Avui, 30 de maig, fa 82 anys que el Ciudad de Barcelona es va enfonsar davant de la platja de Malgrat de Mar. El vaixell venia de Marsella carregat de brigadistes internacionals. Per recordar aquests fets, uns 150 alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Ramon Turró i Darder, de les Escoles Fonlladosa i de l’Institut Escola de Lloret de Mar participaran en una gimcana temàtica sobre l’enfonsament del Ciudad de Barcelona que recorrerà diversos escenaris relacionats amb aquests fets. L’activitat comptarà, a més, amb la col·laboració d’un grup de recreació històrica i amb un taller a càrrec de l’escultor Rob MacDonald. Els alumnes de l’Institut Ramon Turró i Darder i de l’Institut Escola de Lloret de Mar han treballat aquest curs un projecte de memòria històrica relacionat amb l’enfonsament del Ciudad de Barcelona. Avui, precisament, alguns d’aquests alumnes han exposat els seus treballs sobre la vida dels brigadistes al Centre Cultural.

El grup Kaliu de Teatre de la Barretina presenta aquest cap de setmana Cinc noies i un sí

El grup Kaliu de Teatre de la Barretina presenta aquest cap de setmana Cinc noies i un sí. Una història que traslladarà el públic a Tenesse, on cinc dames d’honor d’un ostentós casament s’amaguen en una habitació per fugir del convit que se celebra al jardí. A mesura que avança la tarda, aquestes cinc noies tan diferents descobriran un vincle afectiu comú. Els actors que encarnen els personatges són la Mafalda Hansen, la Gal·la Ramos, la Sílvia Martí, la Mar Albacar, la Carme Mateu i l’Enric Valls. Tots ells actuaran sota la direcció de Pilar Poch i Jordi Llenas. L’espectacle, no recomanat a menors de 15 anys, es podrà veure dissabte a les deu de la nit i diumenge a les sis de la tarda.

El proper 3 de juny queden obertes les inscripcions per als tallers i activitats del Juliol Jove d’aquest estiu

La programació està adreçada a joves d’entre 13 i 18 anys i podran inscriure’s fins el 21 de juny al Centre Cívic. Entre els tallers programats hi ha un curs de premonitors, El Musical, Laboratori audiovisual La peli del Meu Poble, Disseny i impressió en 3D, robòtica i APP, taller de rap, taller d’Instagram, taller de cuina sense pares, divendres esportiu i exposició “El tabac al descobert”. El termini d'inscripcions restarà obert del 3 al 21 de juny al Centre Cívic de 9 h a 13 h i de 15:30 h a 18 h. Les places són limitades.   Més informació a la Centre Cívic de Malgrat o bé al telèfon 93 761 98 13.

La 15a edició dels premis Treballs de Recerca de Batxillerat arriba aquest divendres

El certamen distingeix els millors treballs de recerca de Batxillerat. L’acte, organitzar per les Regidories d’Educació i Joventut, tindrà lloc aquest proper divendres a les 6 de la tarda a l’Arxiu Municipal. S’han presentat 5 aules de segon curs de Batxillerat de l’Escola Vedruna i de l’Institut Ramon Turró i Darder i es realitzarà el repartiment de 5 primers premis en categoria general i 1 en categoria local, els quals estan dotats amb 300 euros. Els 4 finalistes rebran vals de 50 euros per utilitzar a establiments adherits a l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar. Els premis Treballs de Recerca van néixer fa 16 anys amb l’objectiu de premiar i donar visibilitat a la tasca dels alumnes dels centres educatius de Malgrat de Mar. Aquesta iniciativa compta amb el suport de les AMPA de l'Institut Ramon Turró i Darder i de l'Escola Vedruna.

La CUP Malgrat de Mar ha realitzat un comunicat sobre els escenaris post electorals de les eleccions municipals del 26 de maig

Després de valorar els possibles escenaris post electorals en relació als resultats de les passades eleccions municipals, l’assemblea local de la CUP Malgrat ha decidit treballar per a iniciar negociacions amb els partits que formaven el govern quatripartit i continuar amb la transformació social del municipi.

[ÀUDIO] Els hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva despleguen una iniciativa per millorar l’ús dels antibiòtics

Els hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva despleguen una iniciativa per millorar l’ús dels antibiòtics. Un dels principals objectius és millorar l’eficàcia d’aquests medicaments i evitat les resistències que poden generar com a conseqüència d’un consum inadequat. Un equip multidisciplinari de professionals serà l’encarregat de desplegar aquesta iniciativa que busca incidir en la seguretat del pacient i la millora de la qualitat assistencial. Segons el Dr. Oscar del Río, l’ús elevat d’antibiòtics a nivell mundial representa un greu problema per a la salut pública. Un mal consum d’aquets fàrmacs provoca que alguns bacteris siguin residents a la majoria d’antibiòtics.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar inicia un procés de participació per a la promoció de les instal·lacions d’autoconsum

L’Ajuntament de Malgrat de Mar inicia un procés de participació per aprovar una ordenança municipal per a la promoció de les instal·lacions d’autoconsum amb energia solar fotovoltaica en habitatges domèstics i empreses. El procediment que seguirà l’Ajuntament un cop la ciutadania faci les seves aportacions a través de la plataforma Malgrat Decideix és el següent: En primer lloc, es crearà una  Comissió d’Estudi integrada per tècnics municipals i responsables polítics que analitzarà les propostes que s’hagin presentat durant el termini de consulta pública i posteriorment, elaborarà una proposta d’ordenança que s’elevarà al Ple Municipal. Un cop aprovada pel Ple de l’Ajuntament es farà publica la informació de l’Ordenança per tal de que els ciutadans puguin consultar-la i fer les al·legacions i propostes que considerin adients. Les propostes presentades, les estudiarà la Comissió i si s’escau, s’inclouran en la proposta d’Ordenança a aprovar definitivament.

La 5a edició de la Shopping Night tindrà lloc el pròxim 8 de juny

Una jornada festiva dedicada al comerç local de la moda i els complements on hi participaran un total de 33 establiments locals. La jornada inclourà flaixos de moda, una desfilada i un espai gastronòmic amb una actuació musical en directe. La Shopping Night començarà a les 6 de la tarda del proper dissabte 8 de juny amb l’obertura de l’espai gastronòmic ubicat al carrer del Carme i les Peixateries Velles. Hi participaran 9 locals de Malgrat de Mar. A partir de dos quarts de set hi haurà els flaixos de moda a 14 botigues i, a dos quarts de deu tindrà lloc la desfilada de moda al Parc de Can Campassol. Hi desfilaran 10 comerços dedicats a la moda i als complements. Finalment, a partir de dos quarts d’onze del vespre hi haurà l’actuació del grup Easy Lovers a l’espai gastronòmic. A més, els comerços han preparat ofertes, descomptes i sorpreses per als seus clients. 

[26M Eleccions Municipals] El PSC guanya les eleccions municipals incrementant en dos el nombre de regidors

El PSC ha estat la força més votada a les eleccions municipals d'avui diumenge 26 de maig. Concretament, la formació encapçalada per Joan Mercader ha obtingut 3125 vots, el 36,07 per cent i tindrà 8 regidors. Els socialistes augmenten dos regidors respecte a l'actual mandat. La segona força més votada ha estat Junts per Malgrat que lidera Carme Ponsa i que ha obtingut 1490 vots amb un 17,20 per cent, i tindrà 3 regidors. La tercera força ha estat ERC. La formació que encapçala Ramir Roger manté resultats i es queda amb tres regidors obtenint 1366 vots, un 15,77 per cent. En quart lloc ha quedat JxCat - Malgrat ens Mou amb 2 regidors. La formació liderada per Jofre Serret ha obtingut 895 vots, el 10,33 per cent.  Per últim, la CUP en perd un regidor dels dos actuals obtenint 563 vots, el 6,50 per cent dels sufragis. Una de les novetats és que el PP ha perdut la representació al consistori. En total han votat 8.704 malgratencs i malgratenques, el 63,45 per cent del cens electoral. Hi ha hagut un increment de la participació ja que al 2015 van votar 7.606 persones, el 56,34 per cent. En aquests comicis hi ha hagut 41 vots nuls i 79 en blanc.

[ÀUDIO] [26M Eleccions Municipals] Els 8 candidats a l'alcaldia de Malgrat de Mar fan una crida a la participació

Els vuit candidats a l’alcaldia de Malgrat de Mar ja han exercit el seu dret a vot. Tots han coincidit a destacar la importància que els malgratencs i malgratenques exerceixin el seu dret a vot durant aquesta jornada electoral en què es decideix el futur dels propers 4 anys del consistori. Una jornada també en què els electors escullen els representants del Parlament Europeu. El candidat del PSC, Joan Mercader, ha demanat que ‘hi hagi una participació massiva perquè així el resultat serà més representatiu’. La candidata de Junts per Malgrat, Carme Ponsa, ha destacat que viu la jornada de ‘manera intensa i amb molta il·lusió” i anima tothom a anar a votar. Per la seva banda, l’alcaldable d’ERC, Ramir Roger, ha dit que viu aquesta jornada electoral ‘amb optimisme i esperant que la gent exerceixi el seu dret a vot per tal que hi hagi una participació alta’. El candidat de JxCat – Malgrat ens Mou, Jofre Serret, ha mostrat la seva satisfacció perquè ‘la participació va augmentant  i això és bo perquè vol dir que els malgratencs i malgratenques estan expressant el seu futur per Malgrat i per Europa. Des de la CUP, el candidat Enric Zaldo ha dit que viu la jornada amb ‘il·lusió però també amb nervis’ i esperant que ‘la feina feta tingui bons resultats’. Ha recordat també que el més important és la participació. La candidata del PP, Ana Vega, ha destacat que viu la jornada ‘amb els nervis habituals d’una jornada electoral i esperant a veure què decideix el poble de Malgrat de Mar’. El candidat de Ciutadans, Marc Khaledi, ha mostrat la seva satisfacció per dos motius: perquè la gent ‘s’engresca a anar a votar i participar de la jornada i perquè tot va bé’. Per últim, el candidat de Podem, Andrés Lorenzo, ha destacat que afronta la jornada amb ‘il·lusió perquè és la primera vegada que es presenta Podem als comicis municipals. La jornada ha començat amb total normalitat a les 9 del matí quan els 7 col·legis electorals han obert les portes. El cap de la Policia Local, Joaquim Martínez, parla de normalitat. Recordem que 13.715 malgratencs i malgratenques estan cridats a les urnes avui diumenge 26 de maig.

[ÀUDIO] La Jungla I A la secció de 'Salut' parlem sobre el tabac

Aquesta setmana l’espai de salut de La Jungla l'hem dedicat a parlar del tabac. Aquesta setmana ens ha acompanyat Begoña López, infermera del CAP de Malgrat. Amb ella hem parlat de l’Hospital de Calella que és un Hospital Sense Fum des de l’any 2000. També de la Unitat Antitabac que ajuda les persones que volen deixar de fumar. Hem de recordar que el 31 de maig és el Dia Mundial Sense Tabac.

[ÀUDIO] Un recorregut per la Parròquia de Sant Nicolau, la 'Catedral de la Costa', de la mà de Joan Piña

Avui hem fet un recorregut històric per conèixer les anècdotes que envolten els orígens de la construcció de la Parròquia de Sant Nicolau de Malgrat de Mar. Ho hem fet de la mà de l'historiador local, Joan Piña.

[26M Eleccions Municipals] El debat electoral d'Ona Malgrat es pot seguir a través de Facebook

El debat electoral d'Ona Malgrat es podrà seguir, com a novetat, a través de Facebook. 

[26M Eleccions Municipals] El PP tanca la campanya amb xocolatada i inflables

El Partit Popular farà carpa informativa a l’avinguda de Bon Pastor, cantonada amb Ramon Turró, des de dos quarts de sis de la tarda fins a les set. En aquesta ocasió, hi haurà una xocolatada, inflables i música. D'aquesta manera donaran per tancada la campanya electoral.

[26M Eleccions Municipals] Podem exposarà les seves propostes en una carpa de final de campanya

Podem tancarà la campanya per a les eleccions municipals amb una carpa informativa en què explicarà les propostes del partit pel poble. La carpa es muntarà a les Peixateries Velles aquest divendres entre les 10h i les 13:30h.

1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits