malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 3624 registres. Mostrant pàgina 67 de 145

L'Ajuntament treballarà la prevenció i sensibilització sobre les malalties mentals

Les regidories d'Acció Social i Ciutadania i Salut Comunitària han anunciat que durant el darrer trimestre d'aquest 2017 portaran a terme una campanya de prevenció i sensibilització sobre les malalties mentals. L'Ajuntament engegarà la campanya amb la col·laboració de la Comunitat Terapèutica del Maresme i l'Associació Positiva.

El ple aprovarà la revisió del Pla d'Acció Cultural aquest dijous

El Pla d'Acció Cultural (PAC) és l'eina que marca els diferents eixos a seguir dins la gestió de la cultura al poble. La Diputació de Barcelona ha dut a terme el treball de revisió que, entre d'altres coses, ha inclòs una jornada participativa oberta a la ciutadania. L'aprovació del PAC és un dels 11 punts que s'han inclòs a l'ordre del dia del ple municipal de juny, que tindrà lloc avui a les 19h.

L'Ajuntament beca 16 infants per tal que puguin participar al Casal d'Estiu

La Regidoria d'Acció Social i Ciutadania ha destinat 2.880 euros a aquests ajuts, que permetran que 16 nens i nenes puguin participar al Casal Municipal d'Estiu entre els mesos de juliol i agost.

Homenatgen els brigadistes internacionals coincidint amb el 80è aniversari de l'enfonsament del 'Ciudad de Barcelona'

Malgrat de Mar va fer un emotiu homenatge als brigadistes internacionals ahir, que es complien 80 anys de l'enfonsament del vaixell 'Ciudad de Barcelona', que va ser torpedinat per un submarí italià a les ordres de l'exèrcit franquista.

Micromecenatge per fer una escultura dedicada als brigadistes del 'Ciudad de Barcelona'

L'artista Rob MacDonald ha engegat una campanya de micromecenatge a internet amb l'objectiu d'aconseguir els 15.500 euros que es necessiten per a desenvolupar la primera fase del projecte de creació de l'escultura, que es col·locaria al Passeig de Mar, just davant de l'estació de trens. L'obra pretén retre homenatge als brigadistes internacionals que van morir en l'enfonsament del vaixell 'Ciudad de Barcelona', ara fa 80 anys.

5 farmàcies del poble s'uneixen contra el càncer de pell

Les farmàcies Óscar Llansó, Viladevall, Juan, Von Carstenn i Arniges sortiran al carrer demà al matí per donar consell sanitari als ciutadans sobre com protegir-se del sol de manera adequada i examinaran el risc de la població de patir un càncer de pell a través d'un qüestionari de salut. Ho faran en el marc d'una campanya de prevenció i detecció precoç del càncer promoguda pel Col·legi de Farmacèutics de Barcelona amb la col·laboració de l'Hospital Clínic i les Regidories de Salut Pública i Comunitària. Els farmacèutics seran a la plaça de l'Església demà entre les 11h i les 19h.

60 persones participen en un curs de defensa personal per a cossos de seguretat al Pavelló Municipal d'Esports

Policies Locals d'arreu de Catalunya, Mossos d'Esquadra, agents de la Policia Nacional i guardes de seguretat van visitar dissabte Malgrat de Mar per prendre part al Curs Professional de Defensa Personal i Policial, que la International Police and Security Association va organitzar al Pavelló Municipal d'Esports de l'avinguda de Tarragona.

L'Ajuntament catalogarà els vestigis de les Mines de Can Palomeres

L'Ajuntament va presentar la setmana passada a l'Arxiu Municipal els treballs de la modificació del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) en l'àmbit de Can Palomeres. L'objectiu d'aquesta actuació és la protecció de l'entorn patrimonial i natural de Can Palomeres. També preveu la catalogació tots els vestigis relacionats amb l'activitat minera de Can Palomeres des de l'estació de càrrega fins a La Pilona. A més, es preveu modificar la catalogació de la masia de Can Palomeres per a usos científics i mediambientals.

Els veïns de Malgrat Nord revaliden les conclusions del Fòrum Ciutadà

L'equip tècnic redactor de la diagnosi del barri de Malgrat Nord va presentar dijous passat a la nit al Pavelló Germans Margall el treball de camp fet en els darrers mesos. La diagnosi centra el focus d'atenció sobre la xarxa viària, l'estat d'alguns habitatges, els espais públics, les zones verdes i els equipaments. Aquesta radiografia del barri es va enriquir amb aportacions que vam fer els veïns i veïnes, els quals van insistir a demanar que es considerin les opinions recollides el passat mes de gener al Fòrum Ciutadà. La diagnosi donarà pas a un projecte d'actuacions que cal fer al barri i a una nova trobada amb el veïnat.

El projecte de Llei de Barris del Castell i la Verneda, executat en un 90%

El comitè d'avaluació del barri del Castell i la Verneda es va reunir divendres passat per fer el seguiment periòdic de l'execució del projecte. Regidors del govern municipal, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, es van reunir amb representants de diferents organismes de la Generalitat de Catalunya, així com de les associacions de veïns de La Verneda i Pepet Caralt. En aquests moments, ja s'ha executat un 90% del projecte, que s'acaba a final d'aquest 2017.

El malgratenc Roberto García guanya l'Speed Trail Sant Esteve

L'Speed Trail Sant Esteve es va disputar ahir a Sant Esteve de Palautordera. El malgratenc Roberto García s'ha proclamat campió en la categoria de 13 quilòmetres.

Mariona Pujadas patinarà al Campionat de Catalunya

La patinadora malgratenca Mariona Pujadas, de l'APA Malgrat, ha participat al Campionat de Barcelona Júnior B, que s'ha disputat aquest cap de setmana a Sant Cebrià de Vallata. La vuitena posició obtinguda li permetrà participar al Campionat de Catalunya B.

5 primers llocs al Campionat de Judo de Primavera de Palafolls

5 judokes del Club Judo Malgrat han quedat primers aquest dissabte al 9è Campionat de Judo de Primavera de Palafolls. La competició ha comptat amb la participació d'uns 200 esportistes de les categories prebenjamí, benjamí i aleví.

L'Ajuntament amplia el servei d'atenció psicològica i juvenil

El servei, que ofereix la Regidoria d'Acció Social i Ciutadania, oferirà 5 hores setmanals més, passant de 7 a 12 hores. Aquesta iniciativa permet atendre infants d'entre 3 i 18 anys de famílies amb recursos insuficients que necessiten suport psicològic de manera urgent.

Els veïns de La Verneda demanen un aparcament al barri

Els veïns i veïnes de La Verneda van fer aquesta reclamació divendres passat en el transcurs de l'acte A peu de carrer, que els va oferir l'oportunitat d'explicar a l'equip de govern quines són les seves preocupacions i prioritats. A banda de l'aparcament, els veïns també van posar sobre la taula qüestions relacionades amb el manteniment i neteja del barri, l'accessibilitat, l'accés a l'Escola Marià Cubí quan el centre està tancat, la dinamització del Centre Cívic o la possibilitat de fer pagar una entrada als visitants del Parc Francesc Macià de fora de Malgrat.

El malgratenc Aniol Garcia guanya el Premi Poincaré de matemàtiques i estadística

L'alumne de l'Escola Vedruna Aniol Garcia ha guanyat el Premi Poincaré 2017 pel seu treball de recerca Els grafs, xarxes, camins i connexions. De la matemàtica discreta a la realitat. El certamen, que enguany ha arribat a la seva 14a edició, està organitzat per la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la Universitat Politècnica de Catalunya.

El malgratenc Quim Santarén deixarà de ser l'hereu del Maresme aquest dissabte

Sant Pol de Mar acollirà el Comiat i la Proclamació del Pubillatge maresmenc aquest dissabte. El malgratenc Quim Santarén cedirà el seu títol d'hereu comarcal al nou escollit. L'acte servirà per triar també la pubilla, els fadrins i les dames del Maresme.

Malgrat de Mar acollirà el Campionat de Fu Shih Kenpo aquest dissabte

L'Associació Catalana de Kenpo Karate reedita el Campionat de Fu Shih Kenpo Open 2017. Trofeu Soke Raúl Gutiérrez. La competició, que arriba a la seva segona edició, començarà demà a les 9h al Palló Municipal d'Esports de l'avinguda de Tarragona.  

Malgrat homenatja els brigadistes internacionals en el 80è aniversari de l'enfonsament del "Ciudad de Barcelona"

El Servei d'Arxiu Municipal ha organitzat per aquest cap de setmana unes jornades commemoratives del 80è aniversari de l'enfonsament del vaixell "Ciudad de Barcelona" davant la platja de Malgrat. Els actes serviran per retre homenatge als brigadistes internacionals que van morir a l'enfonsament de la nau, que va ser torpedinada per un submarí italià a les ordres d'e l'exèrcit franquista. Malgrat va commemorar al 2012 el 75è aniversari d'aquests fets. Cinc anys més tard, ho fa en col·laboració amb la ciutat de Mataró, on també s'hi faran alguns actes, i amb la Universitat de Barcelona.

Malgrat de Mar, seu del Campionat de Catalunya de Muay Thai infantil i cadet

El Pavelló Germans Margall acollirà el Campionat de Catalunya de Muay Thai de les categories infantil i cadet. La competició començarà a les 10h.

Exhaurides les places per visitar els patis de l'Eixida

La 2a edició del Garric, el programa d'activitats de Medi Ambient que té com a protagonistes les flors i els espais verds, culmina aquest cap de setmana amb El joc de l'orgànica i l'Eixida. La proposta permetrà que un centenar de persones visitin 10 nous patis de cases del poble.

ERC demana a PSC que expliqui als malgratencs la intenció de construir un nou ajuntament a Can Palomo

ERC considera que els socialistes també "han de ser valents" i han d'explicar als malgratencs i malgratenques que la voluntat del PSC és construir un nou ajuntament a Can Palomo i no només l'oficina de Turisme i un museu dedicat a la figura de Fèlix Cardona, tal i com s'havia anunciat. El partit republicà ha assegurat que, tot i que va mostrar la voluntat d'adquirir la finca a l'inci amb uns altres usos, no va intervenir en cap negociació amb la propietat. ERC diu que la compra de can Palomo "ha sortit de les prioritats del partit a curt termini".

Les obres per renovar la teulada de l'escola Montserrat començaran al juliol

La Junta de Govern Local ha aprovat aquesta setmana l'adjudicació de les obres de renovació de la coberta de l'escola Mare de Déu de Montserrat. Els treballs començaran al juliol i s'allargaran fins a finals d'agost.

El govern escoltarà els veïns de La Verneda 'A peu de carrer' demà

L'equip de govern (JXM, ERC, PDeCAT i CUP) sortirà al carrer demà durant tot el dia per escoltar les demandes i les inquietuds dels veïns i veïnes, de les entitats i dels comerços de La Verneda. La proposta s'emmarca en la iniciativa A peu de carrer, que cada tres mesos farà sortir el govern al carrer amb l'objectiu de poder traçar un pla d'accions per a cada zona amb les necessitats reals de les persones que hi viuen o hi treballen.

Malgrat Nord podrà opinar sobre el barri avui al Pavelló Germans Margall

L'Ajuntament de Malgrat de Mar portarà a terme avui una sessió de participació ciutadana dins el projecte de regeneració urbana que es fa al barri de Malgrat Nord amb l'objectiu de dinamitzar i millorar el veïnat. La sessió tindrà lloc avui a les 21h al Pavelló Germans Margall.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits