malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 4394 registres. Mostrant pàgina 66 de 176

El CDR proposa apagar el llum 15 minuts des d'avui i fins diumenge a les 21:30H

Després de l’èxit dels actes de la Primavera Republicana, els membres del CDR de Malgrat de Mar consideren que “cal continuar actuant i realitzant accions vista la situació actual”. Segons el CDR, “el poble no es pot quedar de mans plegades i cal fer un pas més enllà per aconseguir que l'estat Espanyol s'adoni que els ciutadans tenen un gran poder”. En aquest sentit, creuen que cal actuar contra sectors estratègics per reduir el consum. Per això proposen coordinar apagades de llum des d'avui dilluns dia 4 i fins diumenge 10 de juny al territori català per "seguir demostrant el rebuig al règim del 78". Concretament, proposen apagar el llum 15 minuts a 21:30h al llarg d'aquesta setmana.

En marxa una nova Setmana Europea de l'Energia Sostenible

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Malgrat de Mar commemora un any més la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, que se celebra des d'avui i fins divendres, tot organitzant diferents activitats per conscienciar i sensibilitzar la ciutadania en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica. Els alumnes dels centres escolars han gravat missatges de conscienciació sobre la necessitat de respectar el medi ambient, uns missatges que es poden escoltar a través del 107.4 FM. A més, aquest matí alumnes de 1r d'ESO de l'Institut Ramon Turró i Darder han assistit a la representació de l'obra de teatre participatiu "El canvi climàtic" a càrrec de la companyia Frec a frec.  De cara a divendres hi haurà jocs al carrer "Juguem amb energia", dinamitzats per l'empresa Gaia-Serveis Ambientals a les Peixateries Velles des de les 17 h i fins le 19 h.  La Setmana de l'Energia Sostenible de la Unió Europea (EUSEW) és una sèrie d'activitats a tot Europa per a la promoció d'una energia segura, neta i eficient. Enguany, té com a lema “Tu tens l'energia, tu tens el poder!” per fomentar passar de l’actual model de consum i producció energètica a un nou model que permeti l’apoderament del ciutadà.    El missatge principal de la campanya vol preparar per passar de l’actual model de consum i producció energètica a un nou model ciutadà, amb activitats al voltant de com aquest pot produir energia, a part de consumir-ne, com participar en les polítiques energètiques de Catalunya i com gestionar la seva pròpia demanda i consum energètics així com les eines per fer-ho.

[ÀUDIO] Joan Mercader: "El PSC va ser l'únic partit que portava l'obertura de l'av Mediterrània al programa electoral"

"El projecte d'obertura de l'avinguda Mediterrània és un gran projecte de poble que ha tingut el suport de tots els partits polítics". Així s'ha expressat a Ona Malgrat el portaveu del Grup Municipal del PSC, Joan Mercader, aquest dissabte des de la carpa informativa que els socialistes malgratencs han muntat amb l'objectiu d'informar els veïns i veïnes per tal que fessin aportacions o suggerències. Segons Mercader, els veïns de Malgrat Nord no han tingut cap reunió amb el govern que encapçala Carme Ponsa per conèixer els detalls d'aquest projecte. Mercader ha recordat que el PSC va ser l'únic partit que va presentar aquest projecte al seu programa electoral i que, gràcies a una moció que es va aprovar, ara està inclòs al pressupost del 2018. Sigui com sigui, el portaveu del PSC considera "important que en els grans projectes de poble els partits es posin d'acord". El projecte es troba en exposició pública fins el 10 de juny.

[ÀUDIO] La neteja dels carrers o el manteniment dels espais verds, principals queixes dels veïns a l'"A peu de carrer"

Diferents membres de l’equip de govern de Malgrat de Mar han visitat aquest matí els veïns i veïnes de la zona de l’avinguda del Bon Pastor, el carrer Joan Maragall, l’avinguda dels Països Catalans i el passeig Marítim en una nova edició de l’”A peu de carrer”. Els regidors han pogut escoltar de primera mà les queixes, demandes i inquietuds dels veïns. Entre les queixes més escoltades aquest matí, les vinculades a la neteja dels carrers o a l’estat de diversos solars privats on hi ha ple de matolls i herbes. En aquest cas, el consistori ha informat els veïns que es fan els requeriments oportuns als propietaris per tal que ho netegin i es mantinguin en condicions òptimes. Hem recollit les queixes de dos veïns. El primer del passatge de Maria Àngels Anglada i una veïna del carrer Manuel de Falla. La quarta edició de l’"A peu de carrer" continua aquest vespre a les 20H amb una acte públic a la plaça del Camp de la Figuera.

[ÀUDIO] Ona Política amb Ana Vega (PP). El PP de Malgrat instal·la diumenge carpa informativa al Passeig Marítim

L'entrevista política dels divendres a l'Informatiu Migdia, l'Ona Política, ha estat avui amb la representant del Partit Popular, amb Ana Vega. Vega ha analitzat, entre altres, la pèrdua del PP del govern d'Espanya després que hagi prosperat la moció de censura impulsada pel socialista Pedro Sánchez. Segons ella, Sánchez ho té ara molt difícil per "garantir la unitat d'Espanya". En l'àmbit local, Ana Vega ha avançat que el PP de Malgrat de Mar instal·larà aquest diumenge una carpa informativa al Passeig Marítim, davant del Centre Comercial Sant Roc, entre les 10 i les 14h. 

El PSC instal·la aquest dissabte una carpa informativa sobre el projecte d'obertura de l'avinguda Mediterrània

El Grup Municipal del PSC a l'Ajuntament de Malgrat de Mar instal·larà demà dissabte una carpa informativa sobre el projecte de l'obertura de l'avinguda Mediterrània. Els socialistes consideren que el govern de Malgrat de Mar, format per JXM, ERC, PDeCAT i la CUP, no dona informació sobre l'estat actual d'aquest projecte. La carpa informativa quedarà instal·lada entre les 10 del matí i la una del migdia a la plaça de la família Maristany. 

El grup motor del projecte de pressupost participatiu es reuneix dissabte

La Regidoria de Participació de Malgrat de Mar organitza aquest dissabte, 2 de juny, una reunió de treball amb el grup motor que lidera la participació al pressupost municipal d'aquest 2018. Segons ha explicat durant una entrevista a Ona Malgrat el regidor de Participació, Ramir Roger, de les 60 propostes propostes fetes per la ciutadania per decidir en què gastar 180.000 euros del pressupost, la comissió tècnica ha triat 28, descartant les que no són viables tècnicament o no s'ajusten als paràmetres establerts. D'aquestes 28, el grup motor en triarà aquest dissabte 15. Un cop triades, Roger ha explicat que els tècnics elaboraran les consideracions específiques de cada proposta, i posteriorment, hi haurà una segona sessió de treball del grup motor per triar les 8 propostes definitives, que seran les que la ciutadania votarà. Del 2 al 16 de juliol, hi haurà el termini de votació.  Recordem que els malgratencs i malgratenques van fer inicialment 60 propostes: 9 a través de formularis presentats presencialment a l'Ajuntament, 17 a través dels tallers participatius que s'han organitzat i 34 a través de la plataforma Malgrat Decideix. 26 propostes relacionades amb l'espai públic, 7 amb la mobilitat i la seguretat ciutadana, 6 amb educació, 6 amb cultura i patrimoni, 5 amb convivència i festes, 3 amb medi ambient, 2 amb participació ciutadana, 2 amb urbanisme, 1 amb salut i consum, 1 amb esports i 1 amb igualtat. El procés participatiu es pot seguir a través de la plataforma Malgrat Decideix.

El Cor Sibemoll celebra el seu primer concert solidari amb la campanya Bufa la Bombolla

Les integrants del Cor Sibemoll de Malgrat de Mar faran aquest proper dissabte el seu primer concert solidari. Té per títol "Ex novo" i es farà a partir de les 18:30H a l'Arxiu. Per l'ocasió han preparat 14 cançons, entre elles, "Paraules d'amor", de Joan Manuel Serrat; A "Thousand years", de Christina Perri, "La Ganiva" de Marina Rossell o "País petit", de Lluís Llach. Segons han explicat avui a l'Informatiu Migdia la Marta Puignou i la Mònica Pera, integrants del Cor Sibemoll, "aquest cor neix gràcies a la germana Carme Garriga perquè ella representa el lligam entre totes nosaltres des de la joventut". A més, "la connexió amb la Carme es reflecteix també amb el nom del cor: Si Bemoll, així és com s'anomenava la seva adreça electrònica. La voluntat del cor és continuar la tasca que ella va realitzar al llarg de la seva vida portant la música a la gent més vulnerable". El primer concert del Cor Sibemoll col·laborarà amb la campanya "Bufa la bombolla per a la BCN PiD Foundation. Una iniciativa que van impulsar els malgratencs Pep Boix i Núria Tomàs d'ajuda a la investigació de les immunodeficiències primàries.

ERC de Malgrat de Mar obre el procés per escollir candidat o candidata a l'alcaldia

Esquerra de Malgrat de Mar continua amb el procés de preparació de les eleccions municipals del 2019. La secció local d'Esquerra Republicana de Malgrat de Mar ha obert aquest dimecres el termini de presentació de candidatures per aquelles persones que vulguin optar com a candidats del partit a l'alcaldia per a les eleccions municipals del maig de l'any que ve.  Des d'ara i fins el 19 de juny, els militants i simpatitzants del partit i de Jovent Republicà majors de 18 anys poden presentar candidatura si aquesta rep l'aval del 20 per cent de la militància o bé si el candidat és proposat directament per l'Executiva Local, tal i com ha explicat a Ona Malgrat el Secretari d'Organització d'ERC Malgrat, Xavier Roger. Roger ha destacat que "és un procés d'obertura a tot l'entorn social d'ERC". L'Assemblea Local d'ERC es farà el dimecres 20 de juny i estan convocats i amb dret a vot els militants, simpatitzants, amics i els militants de Jovent Republicà majors de 18 anys. Segons el Secretari d'Organització dels republicans a Malgrat de Mar, un cop escollit el candidat o candidata, ERC començarà al mes de juliol a treballar per configurar "una candidatura guanyadora formada per homes i dones preparat per governar Malgrat amb polítiques republicanes".

El regidor de Salut Comunitària fa un balanç "molt positiu" de la 1a edició del Mes de la Salut

Una xerrada sobre els beneficis de deixar de fumar ha donat per tancat aquest dimecres el Mes de la Salut. Una iniciativa impulsada per primera vegada des de la Regidoria de Salut Comunitària de l'Ajuntament de Malgrat de Mar que ha tingut, segons ha explicat el regidor Jofre Serret, "una molt bona acollida per part de la ciutadania ja que a la majoria d'activitats hi ha hagut una bona afluència de públic". A més, amb una segona edició es podran abordar qüestions que ara, per temps, no s'han tractat. Segons ha avançat Serret, "la intenció és que el Mes de les Salut tingui continuïtat en el temps, i per tant, hi hagi una segona edició l'any que ve". L'objectiu del Mes de la Salut és conscienciar, a través de diferents activitats com ara xerrades i tallers, sobre la importància de la prevenció sanitària i la promoció d'estils de vida saludable. En aquest sentit, Serret considera que "si la ciutadania està més conscienciada sobre la seva salut pot viure amb més qualitat i a més, de retruc permet estalviar en recursos sanitaris".

[VÍDEO] Els integrants d'El Senyor Peix ens presenten "Ballem el món"

Ja està aquí el primer tema del nou disc de El Senyor Peix. Es tracta de la canço que dona nom al nou àlbum "Ballem el món". Tal i com van explicar ells mateixos fa uns dies a Ona Malgrat, aquest serà el primer treball que el grup format per 8 músics de Malgrat de Mar, Palafolls i Calella, tiren endavant amb el segell discogràfic Picap.  A mitjan de juny sortirà a la llum la resta del treball. Són, segons han avançat a Enderrok "un disc compost de deu cançons enganxoses com la coca-cola que es barregen amb patrons frescos i molt ballables".  De moment, "Ballem el món" ja sona a la radiofórmula musical del 107.4FM, a Ona Malgrat.  

[ÀUDIO] Entrevista amb Maria Carretero i Assumpta Mercader. La coral Contrapunt d'Adults celebra els seus 10 anys amb un concert aquest diumenge

Els membres de la Coral Contrapunt d'Adults celebren aquest proper diumenge el seu desè aniversari amb un concert a la sala de l'Arxiu Municipal. El concert anirà a càrrec dels membres actuals de la coral i també per excantaires que participaran en algunes de les peces. El concert tindrà dues parts. Una primera dedicada al pop-rock català i una segona en què es farà un repàs a la història musical del cor. Per aquesta ocasió, i segons ha explicat la directora del cor, Maria Carretero, comptaran amb la presència de músics destacats com Rai Ferrer, Pep Romaguera, Albert Mallorca i Xavier Garriga. El concert serà diumenge a les 19H a l'Arxiu Municipal. Just després de l'actuació musical hi haurà un refrigeri pels assistents.  

L'equip de govern de Malgrat de Mar comença el mes de juny "A peu de carrer"

Aquest proper divendres, 1 de juny, l'equip de govern de Malgrat de Mar torna a sortir al carrer per escoltar les demandes i les inquietuds dels veïns i veïnes. En aquesta ocasió, la zona visitada serà la que queda delitimada per l'avinguda del Bon Pastor, el carrer Joan Maragall, l'avinguda dels Països Catalans i el passeig marítim. El regidor de Govern Obert, Ramir Roger, ha explicat a Ona Malgrat que l'objectiu d'aquesta iniciativa, que es va posar en marxa el maig de l'any passat, "és conèixer de primera mà les queixes dels ciutadans". A més, Roger també ha avançat que per aquesta edició s'han rebut una desena de demandes de visites a domicilis, que es faran aquest proper divendres al matí. Segons ha explicat el regidor de Govern Obert, després d'un any d'experiència de l'"A peu de carrer" ja es poden atendre algunes de les propostes que han fet els veïns en d'altres edicions, sobretot les vinculades al mobiliari urbà o la neteja. Diversos regidors del govern passejaran per la zona d'aquesta nova edició, la quarta, de l'"A peu de carrer" durant el matí i al vespre, a les 20H, es farà un acte públic a la plaça del Camp de la Figuera.  

Estudiants d'ESO de Malgrat de Mar, premiats a l'Ecopropostes 2018

5 alumnes de 3r d'ESO de les Escoles Fonlladosa han guanyat el primer premi de l'Ecopropostes 2018 que atorga l'Associació Ràdio Marina. El treball premiat abordada l'estat mediambiental de la Tordera. A més, un treball d'alumnes d'ESO de Maristes-Sant Pere Chanel ha obtingut un Accèssit. L'Ecopropostes, que arriba a la seva 23ena edició, premia els treballs dels estudiants d'ESO i Batxillerat de la Selva i el Maresme. En l'apartat de Batxillerat el primer premi ha estat per a Carlota Puig Acevedo de l’institut Serrallarga de Blanes amb el treball “La geologia de Sa Palomera”. El segon premi ha estat per Anna Bové de l’institut Montsoriu d’Arbúcies, per  “Estudi sobre les de les energies renovables per a calefacció al municipi d’Arbúcies”. El lliurament dels premis es va fer ahir dimarts al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes i va comptar amb la presència, entre altres, de l'alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, l'alcalde de Blanes, Mario Ros, l'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga i el tinent d'alcalde de Lloret de Mar, Jordi Orobitg.

El bus nocturn de Malgrat de Mar a Barcelona amplia els horaris a partir de la nit de dijous

El servei de bus nocturn, que connecta Malgrat de Mar amb Barcelona i d'altres poblacions del Maresme des de mitjanit i fins a la matinada, amplia la freqüència de pas a partir de la nit de dijous. Des de l'1 de març, quan es va posar en funcionament, hi hagut 4 viatges d'anada i tornada de diumenge a dijous i 8 les nits de divendres i dissabte. A partir de l'1 de juny i fins el 30 de setembre s'incrementa la freqüència de pas i la línia passarà a fer 8 viatges de diumenge a dijous i 10 les nits de divendres i dissabte.

Aquest dissabte torna el Mercat Music & Tapes

Els responsables de la regidoria de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi organitzen la 5a edició del Mercat Music & Tapes. Serà aquest proper dissabte 2 de juny amb 4 parades del Mercat Municipal i 3 establiments de restauració del poble que oferiran tapes de fins a 3 euros a partir de les 19:30H. Segons fonts de l'Ajuntament, el Mercat Music &Tapes és una proposta per donar a conèixer els productes de temporada i proximitat de les parades del Mercat Municipal en un ambient festiu i proper. La iniciativa ha tingut des que es va posar en marxa a l'abril de 2016 molt bona acollida de públic. El Mercat Music & Tapes oferirà també actuació musical del grup The Sun Cats a partir de les 22H al pàrquing del mercat. Hi haurà taules i cadires a les Peixateries Velles per degustar les tapes.

[ÀUDIO] Entrevista amb Joaquim Arnó, president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Malgrat de Mar, a la Via Marina del Camí de Sant Jaume

Els pelegrins ja poden fer la Via Marina del Camí de Sant Jaume tot gaudint de la costa mediterrània. Aquesta ruta, que uneix Girona amb Barcelona passant per les comarques de la Selva i el Maresme, és una iniciativa del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, i implica, entre altres, als 28 municipis costaners. Aquest últim mes s’han fet activitats per donar a conèixer aquesta nova aposta turística en què es combina l’esport i la natura.   Avui hem parlat amb el president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó. L’Oficina del Pelegrí destaca que Catalunya és la quarta comunitat autònoma que més pelegrins aporta.

Alumnes malgratencs participen del projecte "Apadrinar un avi" de Càritas Girona

Alumnes de diferents centres educatius de Malgrat de Mar participen al projecte “Apadrinar un avi” de Càritas Diocesana de Girona. Aquest programa té per objectiu pal·liar la solitud que pateixen moltes persones grans. En aquest sentit, es treballa la sensibilització per aconseguir una millor inclusió de les persones grans a la societat. Càritas Girona ofereix actualment 4 programes d’acompanyament a les persones grans com són “Apadrinar un avi”, “Ser gran amb dignitat”, “Grans experts” i “A prop”. Avui a l’Informatiu del Migdia hem conegut l’Albert Pujadas i l’Iliana Gómez, alumnes de l’Escola Fonlladosa, que un cop per setmana visiten a la Montserrat Cassany. Ella actualment es troba a la Residència Toy de Malgrat de Mar. També ens ha acompanyat la Gemma Privat, responsable de diferents programes socials de Càritas Girona, i en Bernat Vilella, Educador Social de la Residència Toy.

Dos malgratencs a la nova executiva de les Joventuts Socialistes del Maresme

David Agüera i Carla Marín, membres de les Joventuts Socialistes de Malgrat de Mar, s’incorporen a la nova executiva de la JSC del Maresme que ara encapçala Maria Gonzàlez. En declaracions a Ona Malgrat, David Agüera ha explicat que dins la nova executiva de la JSC Maresme ocuparà la Secretaria de Cohesió Territorial, mentre que la seva companya de partit, Carla Marín, portarà els temes de Comunicació i Feminisme. Maria Gonzàlez ha estat escollida primera secretària de la JSC del Maresme en el decurs del 6è Congrés celebrat aquest passat diumenge a Mataró. González ha destacat que “el socialisme ha de portar la màxima llibertat, la màxima igualtat i la màxima fraternitat possibles a la persones”. Segons Gonzàlez, els socialistes han de fer una defensa aferrada de l’espai públic perquè si es perd es dona peu a l’independentisme per acovardir la societat. La nova Primera Secretària de la JSC del Maresme reclama més igualtat davant del nacionalisme .

[ÀUDIO] L'Agrupació Sardanista Malgratenca 'La Barretina' presenta el 44è Aplec de la Sardana, una edició especial amb motiu del 90è aniversari de l'entitat

L'Agrupació Sardanista Malgratenca 'La Barretina' presenta el 44è Aplec de la Sardana de Malgrat de Mar, que es celebrarà el cap de setmana del 6 i 7 d'octubre. La trobada d'enguany tindrà quatre sardanes d'estrena en motiu del 90è aniversari de l'entitat, dues d'aquestes "per recordar": una en col·laboració amb Colla de Diables RatpenatsInfernals i l'altra sota el títol de 'Llibertat', per reclamar l'alliberament dels polítics catalans empresonats.

El Grup Germanor lliura els premis del 22è Concurs de Teatre Vicenç Bayarri i Miralles

El grup Qollunaka de Terrassa amb l’obra “Tot assajant un clàssic” s’ha fet amb el primer premi com a millor companyia en els 22è Concurs de Teatre Vicenç Bayarri i Miralles que organitza el Grup Germanor. La segona millor companyia ha estat Grup Tàndem de Santa Perpètua de Mogoda amb “El Somni d’una nit d’estiu”. El tercer lloc d’aquesta categoria ha estat per al Grup Kakaiba Teatre de Sabadell amb “Fulmonti”. El premi a millor director ha estat per a Vicenç Gurrea amb “El somni d’una nit d’estiu”. El millor actor principal ha estat Carles Gutés per al seu paper a “Tot assajant un clàssic”. La millor actriu ha estat Gemma Abasolo a “El somni d’una nit d’estiu”. Cati Forcano ha estat la millor actriu de repartiment amb “Descalços pel parc” i Albert Pauló amb “Fulmonti” millor actor de repartiment. Els premis a la millor escenografia i el millor vestuari han recaigut en el Grup Tàndem de Santa Perpètua de la Mogoda. I el millor premi a la votació popular ha estat per al Grup Kakaiba Teatre amb Fulmonti amb una puntuació de 9,05. El jurat d’aquests premis està composat, entre altres, per Pilar Poch, Maria Antònia Galceran, Fèlix Salvadó i Carme Torrelles. Els premis del 22è Concurs de Teatre Vicenç Bayarri i Miralles es van lliurar dissabte a la tarda en el decurs d’una gala al Centre Cultural.

Èxit de la primera Eternal Running a Malgrat de Mar

Malgrat de Mar ha acollit per primera vegada l’Eternal Running, una prova per obstacles de 10 km i a la qual hi ha participat més de 1900 esportistes vinguts d’arreu del territori català i de la resta de l’Estat. Els organitzadors i els responsables de l’Ajuntament de Malgrat de Mar han expressat la seva satisfacció per com es va desenvolupar la prova, que va transcórrer per l’avinguda Costa Brava, Bon Pastor, la platja i les pistes d’atletisme per tornar novament al punt de sortida.   El regidor d’Esports, Miquel Àngel Ruiz, fa un bon balanç de la primera edició a Malgrat de Mar tot i que “s’ha comptat amb molt poc temps de preparació. Amb només 18 dies”. Ruiz també ha volgut agrair la tasca dels tècnics de l’Ajuntament i de les entitats esportives. Miquel Àngel Ruiz reconeix que “hi ha aspectes a millorar que ara, un cop feta la prova a Malgrat de Mar, es podran corregir”. Una de les queixes dels participants va ser que al tram entre la piscina i les pistes d’atletisme hi havia pocs obstacles. Recordem que l’Eternal Running consta de 10km i 80 obstacles que els participants han d’anar superant. Segons Ruiz, la majoria dels participants eren de fora de Malgrat de Mar. Ara, segons Ruiz, toca "reflexionar i estudiar si es podria fer la segona edició d'aquesta prova a la població".

Els habitatges de 80m2 del Passeig Marítim pagaran uns 1.500 euros de contribució especial per a la seva reforma

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ja ha calculat de manera aproximada les quantitats de les contribucions especials que hauran de pagar els veïns i els establiments del Passeig Marítim per afrontar la seva reforma. Segons ha explicat l'alcaldessa, Carme Ponsa, un habitatge de 80m2 pagarà aproximadament uns 1.500 euros de contribució especial. L'any que ve, al 2019, es començaran a pagar les quotes i l'última serà al 2020, quan es regularitzarà la situació. En el cas dels pàrquings, hauran de pagar entre 200 i 300 euros.

[ÀUDIO] Entrevista amb Carlos Milán, l'encarregat del taller de diumenge 'Cuinar a casa sense gluten i sense riscos'

Continua el 'Mes de la Salut' a Malgrat de Mar amb tallers, col·loquis i formacions dedicades a la salut i al benestar de les persones. Aquest diumenge és el torn del taller 'Cuinar a casa sense gluten i sense riscos', a càrrec de Carlos Milán, gerent de l'empresa pinetenca de productes sense gluten Alatria. Serà a les 10h a la cuina de l'Escola Marià Cubí i s'adreça a ciutadans i ciutadanes que es trobin en contacte amb persones celíaques en situació de manipulació d'aliments.

[ÀUDIO] Entrevista amb Roser Casanovas i Henar Severiano. Creu Roja Alt Maresme participa al Programa d'Acollida i Integració a les persones refugiades

Malgrat de Mar celebra aquests dies les Segones Jornades Solidàries amb les persones refugiades amb diferents activitats com ara xerrades a les escoles i debats oberts al públic. Unes jornades que es fan amb el suport d'entitats com ara la FundiPau, ProActiva Open Arms o la Creu Roja. Avui a l'Informatiu Migdia hem conegut el Programa d'Acollida i Integració a les persones refugiades que es desenvolupen a tot Catalunya. Des del juliol del 2017 també a Mataró a través d'un centre d'acollida on hi ha persones sol·licitants d'asil. Ens ha acompanyat la Roser Casanovas, tècnica d'intervenció social de la Creu Roja de l'Alt Maresme, i l'Henar Severiano, treballadora social al centre d'acollida de Mataró.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits