malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 3624 registres. Mostrant pàgina 6 de 145

ERC proposa la construcció d'un centre cultural nou amb una capacitat per a 400 persones

La secció local d'ERC ha celebrat aquest dissabte acte de precampanya al pati de l'Arxiu Municipal. A banda de presentar públicament les persones que formen part de la llista republicana, el partit també va donar a conèixer algunes de les propostes que inclourà al seu programa electoral. La construcció d'un centre cultural nou amb una capacitat mínima per a 400 persones és un dels pilars forts de la proposta republicana.

El Col·lectiu Antifeixista de Malgrat de Mar ret homenatge a Guillem Agulló

Una exposició de fotografies ha servit al Col·lectiu Antifeixista de Malgrat de Mar per recordar aquest dissabte la figura del jove Guillem Agulló, assassinat l'11 d'abril de 1993, ara fa 26 anys, per un grup de militants de l'extrema dreta. L'acte, que s'ha celebrat a les Peixateries Velles, ha permès repartir 200 fulls amb informació, tant d'Agulló com del seu assassí confés, en Pedro Cuevas.

Joan Mercader: "El nostre equip té l'objectiu de guanyar les eleccions municipals"

El PSC ha presentat de manera oficial la seva candidatura per a les eleccions municipals del 26 de maig aquest cap de setmana al Centre Cultural. L'acte ha comptat amb la presència de la diputada socialista al Parlament de Catalunya Alicia Romero. L'alcaldable Joan Mercader ha assegurat que l'objectiu de les 27 persones que formen part de la llista socialista és "guanyar les eleccions".

[ÀUDIO] Esquerra Republicana de Malgrat de Mar presenta dissabte la seva candidatura per les eleccions municipals

La presentació de la candidatura d’Esquerra Republicana de Malgrat de Mar a les eleccions del proper 26 de maig serà el proper dissabte 13 d’abril a les 6 de la tarda al Pati de l’Arxiu Municipal. Intervindran a l’acte la presidenta d’Esquerra Republicana de Malgrat, Teresa Verdaguer, el candidat del Jovent Republicà, Quim Santarén, així com els 6 primers membres de la candidatura: Fina Bernal, Vicenç Salichs, M. Àngels Casadellà, Joaquim Albert, Ester Martínez, i Ramir Roger.

[ÀUDIO] El Partit Popular presenta la seva candidatura per les eleccions municipals de Malgrat de Mar el proper dissabte 13 d’abril

El Partit Popular presenta la seva candidatura per les eleccions municipals de Malgrat de Mar el proper dissabte 13 d’abril. La presentació de la candidatura del Partit Popular de Malgrat de Mar a les eleccions del proper 26 de maig serà el proper dissabte 13 d’abril a dos quarts de set de la tarda al Centre Cultural.

[ÀUDIO] El CAP de Malgrat de Mar sensibilitzarà sobre el consum inadequat dels protectors d'estómac

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva i l'Institut Català de la Salut s'uneixen per sensibilitzar els usuaris del consum inadequat dels fàrmacs popularment coneguts com a protectors d'estómac. A la campanya s'informarà d'una manera clara i directa sobre els riscos que comporta per a la salut fer un consum inadequat d'aquests fàrmacs. Segons dades de l'ICS, prop del 70 per cent dels pacients majors de 65 anys atesos a les àrees bàsiques de salut de l'Alt Maresme i la Selva Marítima, és a dir, a Calella, a Malgrat de Mar, a Canet, a Pineda, a Tordera, a Blanes i Lloret de Mar, són consumidors d'algun medicament d'aquest tipus. I l'Alt Maresme ha estat el territori de la Regió Sanitària de Girona amb un consum més elevat d'aquests fàrmacs a l'octubre del 2018.  Hem repassat aquestes xifres i les conseqüències de fer un mal ús dels protectors d'estómac amb la doctora del CAP de Malgrat de Mar, Montse Tejedor.

El govern de Malgrat de Mar visitarà cada setmana les obres de reforma del Passeig Marítim

El comitè de govern format per l'alcaldessa, Carme Ponsa, i els regidors Ramir Roger, Jofre Serret i Núria Casajuana, visitarà cada dimarts les obres de remodelació del Passeig Marítim a partir del proper dimarts 16 d'abril. Segons informa l'Ajuntament de Malgrat de Mar, després de la visita d'obres, a partir de les onze del matí els integrants del comitè de govern atendran els veïns i veïnes per respondre preguntes, dubtes o queixes. El punt de trobada serà la cantonada amb l'avinguda dels Països Catalans. El consistori recorda que els tècnics municipals i la regidora d'Urbanisme, Mireia Castellà, visiten cada setmana aquesta ob ra per fer-ne el seguiment, tal i com es fa amb la resta de projectes que estan en marxa.

[ÀUDIO] El Col·lectiu Antifeixista de Malgrat de Mar recorda la figura de Guillem Agulló als 26 anys del seu assassinat

El Col·lectiu Antifeixista de Malgrat de Mar ha organitzat per aquest dissabte un acte d'homenatge a la figura del jove Guillem Agulló, assassinat l'11 d'abril de 1993, ara fa 26 anys, per un grup de militants de l'extrema dreta. El Col·lectiu Antifeixista de Malgrat de Mar, amb el suport de la CUP i La Forja, recordaran la figura del jove de Burjassot assassinat a través de diverses fotografies i la lectura d'un manifest, tal i com ha explicat a Ona Malgrat Artal Dellundé i Núria Casajuana. L'acte es farà a les Peixateries Velles entre les 10:30 i les 13:30h d'aquest dissabte. Casajuana ha destacat que cada any es recorda la figura de Guillem Agulló amb diversos actes. Un jove que, diu Casajuana, "va morir assassinat per l'extrema dreta en plena democràcia i per la seva ideologia política". Recordem que Guillem Agulló va ser militant de moviments independentistes d'esquerres.

[ÀUDIO] El farmacèutic Óscar Llansó tanca la llista de JxCat-Malgrat ens Mou

La candidatura de JxCat-Malgrat ens Mou ha donat a conèixer el nom de la persona que tanca la llista electoral pels comicis del 26 de maig. Es tracta del farmacèutic malgratenc Óscar Llansó. Durant una entrevista a Ona Malgrat, Llansó ha destacat que tot i estar jubilat, vol contribuir a millorar el benestar de les persones aportant la seva experiència. El farmacèutic, fundador i copropietari d'uns coneguts laboratoris, ha destacat "la capacitat d'escoltar a la gent i d'empatia que té en Jofre Serret". Abans de dedicar-se al món de la farmàcia, Óscar Llansó havia desenvolupat la seva tasca professional com a docent.  

[ÀUDIO] Els mercats de Malgrat de Mar es troben cardioprotegits des d'avui dijous

"Mercats cardioprotegits" és un projecte que té per objectiu prevenir les morts sobtades en espais públics i de gran concurrència com ara els mercats dels pobles i ciutats. Des d'avui també els mercats de Malgrat de Mar, el Municipal i el setmanal de la fruita i verdura, estan cardioprotegits amb dos aparells desfibril·ladors automàtics. Aquest migdia s'ha presentat el projecte "Mercats de Malgrat de Mar cardioprotegits" que impulsa la Fundació Barcelona Salut, l'Ajuntament de Malgrat de Mar i l'Obra Social La Caixa.  La presentació s'ha fet al mercat setmanal de la fruita i verdura i ha comptat amb la presència d'un representant de la Fundació Barcelona Salut, de l'Obra Social La Caixa, i des de l'Ajuntament amb el regidor de Salut Comunitària, Jofre Serret, i l'alcaldessa, Carme Ponsa. Serret ha destacat que aquest projecte ajuda a continuar cardioprotegint el municipi. Els dos aparells cedits per la Fundació Barcelona Salut són iguals als que ja hi ha instal·lats a diferents punts del poble com a la façana de l’Ajuntament, a les Peixateries Velles, a la façana del Centre Cívic de la Verneda, a la façana del parc de Can Campassol, a dos cotxes de la Policia Local, i als equipaments esportius com el pavelló municipal de l'avinguda Tarragona, al Germans Margall i al Camp Municipal d'Esports. Just després de la presentació del projecte s'ha fet una demostració de l'ús del desfibril·lador davant del públic assistent.

[ÀUDIO] El PSC presenta divendres l'equip de persones que conforma la candidatura de Joan Mercader per les municipals del maig

La candidatura del PSC que encapçala Joan Mercader per a les eleccions municipals del 26 de maig es presenta públicament aquest divendres a partir de les vuit del vespre al Centre Cultural. Joan Mercader estarà acompanyat per l'equip de persones que conformen el projecte socialista malgratenc. A més, també hi participarà la diputada al Parlament de Catalunya, la maresmenca Alícia Romero. Recordem que al llarg de la setmana passada, el PSC de Malgrat de Mar va anar donant a conèixer les persones que integren la llista electoral pels comicis del 26 de maig. En declaracions a Ona Malgrat, Mercader ha explicat que durant l'acte els diferents membres de la seva llista electoral explicaran el que poden aportar cadascun d'ells per fer el Malgrat que volen. A més, Alícia Romero farà un repàs a la situació política catalana i espanyola, coincidint amb l'inici de la campanya electoral per a les eleccions generals del 28 d'abril.

L'Ajuntament de Malgrat de Mar celebra demà dijous el ple ordinari d'abril

El ple ordinari de l'Ajuntament de Malgrat de Mar corresponent al mes d'abril té setze punts a l'ordre del dia. Entre aquests punts destaca la ratificació de la modificació dels Estatuts del Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme. També és previst que s'aprovi inicialment la modificació puntual del POUM per canviar la distribució d'usos del sector PP7 de la zona escultor Clarà. També en matèria urbanística, el Ple aprovarà provisionalment la modificació del POUM per al reajust de sistemes públics a l'àmbit del CAP Josep Torner i Fors. En el decurs del Ple ordinari d'aquest mes d'abril també s'aprovarà el Pla d'Igualtat intern de l'Ajuntament de Malgrat de Mar. Un altre pla que també s'aprovarà és el Pla local de Joventut per als anys 2019-2022. La sessió ordinària del mes d'abril també contempla aprovar inicialment el reglament regulador de l'ús dels edificis i les instal·lacions dels centres educatius públics d'educació infantil de segon cicle i d'educació primària de titularitat municipal. A l'apartat de mocions, la CUP presenta una per instar la redacció d'un protocol d'actuacions contra les actituds, agressions o comportaments masclistes amb comportament de gènere en espais públics de Malgrat de Mar. Per últim, destaca també l'aprovació de les bases reguladores per a l'atorgament de subvencions a projectes de Solidaritat i Cooperació.

[ÀUDIO] El ple de l'Ajuntament té previst aprovar demà el Pla d'Actuació Municipal d'Habitatge de Malgrat de Mar

El ple ordinari del mes d'abril de l'Ajuntament de Malgrat de Mar té previst aprovar demà dijous el Pla d'Actuació Municipal d'Habitatge. Segons ha avançat la regidora d'Habitatge, Neus Serra, es tracta d'un instrument de planificació, no reglat però sí de caràcter operatiu que permetrà a partir d'ara programar actuacions en matèria d'habitatge per períodes de 4 anys. Segons Serra, "es un instrument que revisa el Pla Local d'Habitatge que l'Ajuntament va aprovar el 2006 i que necessitava una revisió i actualització". A la següent entrevista dona més detalls d'aquest Pla d'Actuació Municipal d'Habitatge que s'aprovarà demà dijous en el decurs del ple ordinari que començarà a les set de la tarda.

[ÀUDIO] Entrevista amb el criminòleg de la Policia Local de Malgrat de Mar, Oriol Corona, sobre les estafes a internet

Quines són les estafes més habituals quan ens movem per internet? Estem prou segurs quan, per exemple, fem compres o compartim informació personal a través de les xarxes socials?. L’Oriol Corona, criminòleg de la policia local de Malgrat de Mar, ens ha visitat per parlar-nos de les estafes realitzades a internet i mostrar-nos el recull de dades que han fet en la campanya contra els delictes cibernètics d’enguany. Parlem del comerç fraudulent, falses companyies de crèdit, enganys dins les xarxes socials i com prevenir tots aquests casos.

[ÀUDIO] Malgrat de Mar acull entre dijous i diumenge el Campionat d'Espanya de Futbol Sala aleví mixte

El pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar acollirà a partir de demà dijous i fins diumenge al migdia el Campionat d'Espanya de Futbol Sala aleví mixte. Un campionat que, tal i com ha explicat el regidor d'Esports, Miquel Àngel Ruiz, també tindrà les pistes esportives de Palafolls i Tordera. En el cas de Malgrat de Mar, es disputaran els partits de la fase classificatòria entre Catalunya, Castella la Manxa i Ceuta. Hi prendran part 14 Comunitats Autònomes amb uns 160 jugadors. En total, entre jugadors, personal esportiu i famílies, s'espera l'assistència d'unes 600 persones al nostre municipi, segons el regidor d'Esports.  Les federacions espanyola i catalana de futbol sala aposten per Malgrat de Mar per acollir aquest campionat, tal i com recorda Miquel Àngel Ruiz. L'Ajuntament de Malgrat de Mar dona suport logístic a l'Interesportiu. Miquel Àngel Ruiz també ha recordat que aquest proper dissabte les aigües de Malgrat de Mar acolliran la primera Paddle Surf del Maresme, edició Costa Brava.

Marc Khaledi Sánchez serà el candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Malgrat de Mar

Amb aquest anunci, el partit confirma que es presentarà a les eleccions municipals del proper 26 de maig. L'actual responsable de Política Municipal de Ciutadans a Malgrat de Mar, Marc Khaledi Sánchez, serà el candidat del partit per a aquests comicis municipals. Khaledi Sánchez és Llicenciat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Direcció Financera. Va estudiar a Vedruna Malgrat i a Maristes-Sant Pere Chanel. A nivell professional, el candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Malgrat de Mar ha estat gerent d'auditoria financera a la multinacional de finances KPMG. Actualment, té responsabilitats de direcció financera a un grup empresarial del sector energètic. A través d'un comunicat, el candidat taronja ha explicat que "Malgrat de Mar necessita una regeneració i un canvi polític i aquest vindrà només de la mà de Ciutadans i les nostres propostes". Segons diu "no volem que l'Ajuntament continuï sent ostatge de les polítiques independentistes". Marc Khaledi Sánchez creu que Ciutadans "serà decisiu al proper mandat" i es mostra segur si "els 2701 ciutadans que van votar el partit taronja a les últimes eleccions autonòmiques del 2017 hi tornen a confiar, el canvi podrà ser real". Durant els propers dies donaran a conèixer les persones que integran la llista electoral de Ciutadans a Malgrat de Mar. Khaledi Sánchez avança que serà "un equipo experimentado, dinámico y muy implicado amb la regeneració política de Malgrat de Mar". 

Malgrat de Mar serà l'escenari del festival bianual de Corals Joves de Catalunya els pròxims 3, 4 i 5 de maig

Gerard Molina, president de la federació, Xavier Garcia, responsable de la Secció Artística de la federació i Ester Martínez, regidora de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi, han presentat en una roda de premsa el festival i el seu programa. L’objectiu del festival és mostrar al públic la força, la diversitat i la qualitat dels cors juvenils i els seus cantaires; i alhora ser un punt de trobada de tots els joves cantaires per a fomentar la convivència, l’intercanvi i la cohesió, i proporcionar una oportunitat d’aprenentatge, així com de descoberta de nou repertori.  La segona edició del festival aplegarà 6 Cors Joves de Catalunya i 130 cantaires, i es preveu, que hi participin cors de Malgrat i uns 200 cantaires locals. El festival s'inaugurarà amb un concert del Cor Jove de l'Orfeó Català a l'Església de Sant Nicolau. El preu de l'entrada anticipada és de 10 euros i a la guixeta, 12 euros. 

El XV Certamen de Lectura en Veu Alta arriba a Malgrat de Mar aquesta setmana amb els quarts de final

El Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta és una iniciativa de la Fundació Enciclopèdia Catalana i té com a objectiu promocionar la llengua i la cultura catalana especialment mitjançant l’edició d’enciclopèdies, llibres de consulta, diccionaris, llibres infantils i juvenils, llibres de text i obres de literatura catalana i universal.

L'Arxiu Municipal ha digitalitzat 1.000 cartells i 400 programes d'actes culturals de Malgrat de Mar

L'Arxiu Municipal ha digitalitzat 1.000 cartells i 400 programes d'actes culturals de Malgrat de Mar. Aquests documents són a l'abast de tothom i es poden consultar a través d’internet.

Ple ordinari del mes d'abril

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra aquest dijous 11, a les 7 del vespre, la sessió ordinària d’aquest mes d’abril. Entre els punts del ple trobem:

Més de 500 atletes han participat a la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme 2019

Més de 500 atletes han participat aquest diumenge 7 d’abril a la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme 2019, tercera carrera del Circuit Maresmenc de Curses i prova oficial del Gran Premi Challenge Diputació de Barcelona. La prova que transcorre per les poblacions de Pineda, Santa Susanna, Malgrat de Mar i Calella, va realitzar-se sense imprevistos i amb l’únic handicap del vent lateral que va bufar durant tota la cursa.

Els veïns i veïnes volen que la plaça de Fèlix Cardona sigui un espai de descans

105 veïns i veïnes han votat per triar el futur de la plaça de Fèlix Cardona al barri de Malgrat Nord. Segons els resultats facilitats per la Regidoria de Participació Ciutadana, l'opció més votada ha estat que la plaça sigui un espai de descans, seguida de zona de jocs infantils i espai de passeig. Els serveis tècnics de l'Ajuntament redactaran ara el projecte de millora de la plaça de Fèlix Cardona. Per a fer-ho recolliran les propostes votades i proposades pels veïns i veïnes.

L'atur baixa un 2,32% al març a Malgrat de Mar

El nombre de persones desocupades al municipi ha baixat aquest mes de març en 27 en relació al febrer. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.137 persones aturades a Malgrat de Mar.

El PP assegura que tant veïns com comerciants del Passeig Marítim estan preocupats per les obres

El Partit Popular ha muntat aquest cap de setmana una carpa informativa al Passeig Marítim per escoltar les inquietuds de veïns i veïnes com de comerciants de la zona. Des del partit avancen que el sector es mostra preocupat perquè, entre d'altres coses, "no saben com podran pagar els impostos". El número 4 de la llista del PP al Congrés de la circumscripció de Barcelona per a les Eleccions Generals del 28 d'abril, Juan Milián, ha visitat la carpa del PP per donar suport a Ana Vega com a candidata del partit per a les municipals.

Junts per Malgrat demana als ciutadans que valorin la gestió actual de l'Ajuntament

El partit ha muntat aquest cap de setmana la primera carpa informativa per apropar-se als malgratencs i malgratenques i conèixer quines són les seves inquietuds. Junts per Malgrat demana als ciutadans a través d'una enquesta que valorin la gestió actual de l'Ajuntament i els pregunten si troben a faltar algun servei o equipament al poble. Tot plegat ajudarà a la formació política a elaborar el seu programa electoral per a les municipals del 26 de maig.

1 2 3 4 5 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits