malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 3624 registres. Mostrant pàgina 4 de 145

[ÀUDIO] Ciutadans presenta una llista electoral amb persones de l'àmbit privat per aplicar polítiques del sector privat a la vida pública

Ciutadans Malgrat ha presentat aquest diumenge a la Biblioteca La Cooperativa els membres que conformen la candidatura per a les eleccions municipals del 26 de maig. Una llista que encapçala Marc Khaledi Sánchez i que està formada per un grup de veïns provinents del sector privat que, segons el cap de llista de Ciutadans a Malgrat de Mar, aplicaran les polítiques del sector privat a la vida pública. Marc Khaledi Sánchez ha destacat que al llarg dels últims mesos han fet carpes i actes al poble per conèixer les inquietuds i problemàtiques dels malgratencs. D’aquestes trobades se’n desprèn, segons Khaledi Sánchez, que Malgrat de Mar “té un nivell d’inseguretat molt gran i no hi ha recursos suficients per a la Policia Local”. A més, “els veïns pateixen una asfíxia fiscal amb un IBI molt gran, per sobre de la mitjana de la comarcal”. Per tots aquests motius, diu Khaledi, Ciutadans presenta a Malgrat de Mar una candidatura “guanyadora, renovadora i professional” amb gent que prové de diferents sectors professionals com de l’empresa, de la indústria, del ssectors de la salut i de l’educació, entre d’altres.

[ÀUDIO] Joan Mercader reivindica el paper de les dones a la societat durant la celebració del dia de la mare

Els membres de la candidatura del PSC que encapçala Joan Mercader han celebrat aquest diumenge el dia de la mare reivindicant el paper de la dona a la societat. Segons ha explicat a Ona Malgrat Joan Mercader, “celebrem el dia de la Mare però també el de les dones en general sent conscients que encara hi ha molt de camí a recórrer per acabar amb les desigualtats que hi ha entre dones i homes”. Davant un Bar La Verdiblanca ple de gom a gom, Joan Mercader ha avançat algunes de les propostes que inclouran al seu programa electoral com ara la renovació de la plaça Maristany, la dinamització de la zona amb activitats amb fires temàtiques; recuperar les subvencions per l’obertura de negocis a tot el poble que el govern actual ha retirat; també donar ajuts a les comunitats de veïns que necessiten canvis estructurals com l’eficiència energètica o l’accessibilitat. El cap de llista del PSC a les municipals del 26 de maig ha dit que durant la campanya electoral aniran a tots els barris a explicar les seves propostes. L’acte ha comptat amb la presència de l’exalcaldessa Conxita Campoy a qui Joan Mercader ha qualificat com a “referent de la transformació del municipi al llarg de 24 anys al capdavant de l’alcaldia”. Just després dels parlaments de Campoy i Mercader hi ha hagut l’actuació musical de Pedro Salazar i Juan Aguilar. Segons Mercader, “s’ha de donar suport als artistes malgratencs”. 

[ÀUDIO] Malgrat 2030, el projecte estrella de JxCat-Malgrat ens Mou

La plaça d’Anselm Clavé ha estat l’escenari escollit per Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou per presentar la candidatura del partit per a les eleccions municipals del 26 de maig i per donar a conèixer quatre pinzellades del projecte Malgrat 2030. Recordem que als primers llocs de la llista de Jofre Serret hi ha Lourdes Borrell, Miquel Casajuana, Marta Blázquez, Aleix Trull, Miquel Àngel Tabarés i Mònica Estalayo. Jofre Serret, candidat a l’alcaldia de Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou, ha explicat que les persones que l’acompanyen tenen sensibilitats diferents i provenen d’àmbits professionals diversos. La llista, diu Serret, és paritària i jove. A banda de donar a conèixer de manera oficial la llista que concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig, Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou també ha explicat quatre pinzellades del projecte Malgrat 2030. Un nou model de poble que, tal i com ha destacat Serret, s’aixeca sobre quatre fonaments clau: el progrés econòmic, el progrés social, la transformació urbana i la participació democràtica. Entre els projectes concrets que Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou té previst dur a terme en el marc d’aquest Malgrat 2030 hi ha la construcció d’un nou centre esportiu d’alt rendiment, que comportarà l’ampliació de les pistes d’atletisme, aconseguir el segell de turisme esportiu, la creació d’un consell de joves o tirar endavant el projecte de teatre - auditori.

[ÀUDIO] Carme Ponsa reivindica la "política de proximitat que dona oportunitats a tothom" durant la presentació del seu equip per a les eleccions municipals del dia 26

La candidatura de Junts per Malgrat (JXM), que lidera Carme Ponsa, ha escollit la sala Joaquim Garriga de l’Arxiu Municipal per fer l’acte de presentació de tots els seus membres. Amb una fotografia de La Pilona i els colors blaus il·luminant la sala, Carme Ponsa va anar presentant aquest passat divendres al vespre a tots i cadascun dels membres de la llista electoral amb la qual concorrerà als comicis municipals del proper 26 de maig. Recordem que els primers llocs de la llista estan ocupats per Miquel Àngel Ruiz, Carles Jiménez -presentador de l'acte-, Mireia Castellà i com a quatre Carmen Cernicharo. Ponsa va explicar a Ona Malgrat que la fotografia de la Pilona i els tons blaus servien per recordar el mar ja que, deia, “Malgrat viu de cara al mar”. Davant una sala plena , Ponsa va fer balanç d’alguns dels projectes i accions que han dut a terme aquests dos últims anys al capdavant del govern quadripartit. La candidata de Junts per Malgrat va parlar del seu equip com “un grup de persones molt divers, gent que s’estima Malgrat de Mar i que tenen moltes idees per millorar el poble”. De fet, deia Ponsa, és una ampliació de l’anterior equip de Junts per Malgrat. Carme Ponsa va reivindicar la política de proximitat per donar oportunitats a tothom, per aconseguir, deia, un poble cohesionat, modern i innovador però a la vegada respectuós amb les tradicions i la seva història. D’altra banda, Junts per Malgrat ha instal·lat aquest dissabte i diumenge carpes informatives a l’avinguda Mediterrània i a la plaça de l’Església per explicar els ciutadans el seu projecte polític per als propers 4 anys.

[ÀUDIO] Els comerciants de Malgrat de Mar guarneixen els seus aparadors amb flors

L'Ajuntament amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants de Malgrat de Mar té en marxa la 4a edició del Concurs d'Aparadors Florits. Segons ha explicat el president de l'Associació de Comerciants de Malgrat, Francesc Cano, enguany hi ha 19 establiments que col·laboren guarnint els seus aparadors amb flors. Una acció que cada vegada anima a més comerciants. Els clients que participin puntuant els aparadors podran optar a un premi de 300 euros. En aquesta ocasió també s'ha contemplat un premi per als comerços participants. El comerciant amb el millor aparador tindrà un premi de 200 euros. Francesc Cano també ha avançat que la Shopping Night es farà el dissabte 8 de juny.

Junts per Malgrat instal·la carpes informatives aquest cap de setmana

Junts per Malgrat instal·la demà dissabte i diumenge carpa informativa de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Concretament, demà dissabte a l'avinguda Mediterrània, al costat del bar K-ñitas, i diumenge a la plaça de l'Església. Els integrants de Junts per Malgrat atendran els ciutadans des de les 9:30 fins a les 13h.

La Diputació ha concedit a l’Ajuntament de Malgrat una subvenció per realitzar 14 tallers d’autoprotecció als centres educatius del municipi

La Diputació de Barcelona ha concedit a l’Ajuntament de Malgrat de Mar, a través de la Regidoria d’Educació, una subvenció per realitzar 14 tallers d’autoprotecció als centres educatius del municipi. Els tallers estan dissenyats per proporcionar els coneixements necessaris per identificar una situació d’emergència i saber actuar per realitzar una primera atenció segura i eficient. L’import dels tallers ascendeix a 4.136 euros, cost que assumeix íntegrament la Diputació de Barcelona. Els tallers d’autoprotecció seran realitzats durant el llarg de l’any 2019 i consistiran en: 6 Tallers d’autoprotecció bàsica per cicle superior de primària 8 Tallers d’autoprotecció i suport vital bàsic per 2n cicle d’ESO

L’Institut Ramon Turró i Darder realitzarà dilluns vinent una sessió de portes obertes per a les preinscripcions

La jornada de portes obertes serà el proper dilluns 6 de maig, a partir de les 7 de la tarda. I entre l'oferta formativa del centre hi trobem: Batxillerat, els programes de Formació i Inserció d’imatge personal i auxiliar d’activitats agropecuàries i els cicles formatius de grau mig d’estètica, de perruqueria i el nou de producció agroecològica. El qual sorgeix per lluitar contra la manca de relleu generacional al sector agrari i l’envelliment i, per tant, per millorar-ne les perspectives de futur.

JxCat-Malgrat ens Mou presenta demà dissabte els membres que configuren la candidatura

JxCat-Malgrat ens Mou, la candidatura encapçalada per Jofre Serret per a les eleccions municipals del proper 26 de maig, presenta demà dissabte al vespre l'equip de persones que la configura. Segons ha explicat Serret, es tracta d'una candidatura transversal, plural i amb moltes persones joves.  Jofre Serret ha destacat que el model de poble que vol "pivota sobre 4 eixos: el progrés social, la prosperitat econòmica, la transformació urbana i el creixement democràtic". La presentació es farà demà dissabte a partir de les vuit del vespre a la plaça de la Barretina.

Esquerra Republicana de Malgrat de Mar realitzarà aquest dissabte dues carpes informatives per explicar el seu projecte a peu de carrer

La primera serà durant el matí a la cantonada de l’Avinguda Mediterrània amb el Camí del Pla, i la segona serà durant la tarda a la plaça de la Família Maristany. La candidatura d’Esquerra Republicana explicarà als malgratencs i malgratenques el projecte que tenen per Malgrat de Mar pels propers 4 anys.

[ÀUDIO] La Barretina Vermella posa en marxa per segon any consecutiu un curs d’iniciació al ball

L’objectiu del curs és recuperar l’activitat de la sala de la Barretina i permetre a aquells que vulguin compartir i gaudir una estona amb el veïnat. Els participants del curs podran aprendre balls tan emblemàtics com el Foxtrot, el vals i el pas doble. Tindrà una duració de 7 sessions que es realitzaran cada divendres, de 8 del vespre fins a dos quarts de 10. L’Últim divendres de cada mes es realitzarà un ball d’envelat i, amb la finalització dels curs, tots el participants podran gaudir d’una festa on podran posar en pràctica tot el que han aprés. Les inscripcions estaran obertes fins avui a les 8 del vespre, dia de l’inici del curs, i aquell que vulguin apuntar-se ho han de fer a través del telèfon: 629 02 91 91 L’organització prega que aquells que vulguin apuntar-se ho facin amb parella.

[ÀUDIO] Malgrat de Mar serà l’escenari del festival de Corals Joves de Catalunya aquests propers 3, 4 i 5 de maig

El festival té com a objectiu mostrar al públic la força, la diversitat i la qualitat dels cors juvenils i els seus cantaires; i alhora, ser un punt de trobada de tots els joves cantaires per a fomentar la convivència, l’intercanvi i la cohesió, i proporcionar una oportunitat d’aprenentatge, així com de descoberta del nou repertori. La segona edició del festival aplegarà 23 cors joves de Catalunya i es preveu que hi participin cors de Malgrat i uns 200 cantaires locals. El festival s’inaugurarà avui a les nou de la nit amb un concert del Cor Jove de l’Orfeó Català a l’Església de Sant Nicolau.

Ciutadans de Malgrat de Mar presentarà la seva candidatura aquest cap de setmana

Ciutadans de Malgrat de Mar presentarà la seva candidatura aquest cap de setmana. Ho farà aquest diumenge a les 11 del matí a la sala de la biblioteca La Cooperativa. La llista taronja està formada per Marc Sergi Khaledi, Lourdes Navarro, Eva Cabello, Eugenio Manzanares, José Antonio Pérez, Manuel Fontecha, José Maria Ramírez, María Jesús Ortega, Daniel Expósito, Sandra Vázquez, Gabriel Rodríguez, Manuel Castro, Isabel Guijarro, Juan José López, Encarnación Jordán, José de la Cueva, i Laura Cabello. Com a suplent, hi ha Carlos Peralta.

El PSC Malgrat de Mar celebra el dia de la mare amb un concert de flamenc

El Partit dels Socialistes de Malgrat de Mar celebrarà aquest diumenge el dia de la mare amb un concert organitzat pel bar La Verdiblanca. La proposta, que començarà a les 12 del migdia, comptarà amb les actuacions de Pedro Salazar i Juan Aguilar. Hi assistirà el cap de llista socialista Joan Mercader.

Junts per Malgrat presenta demà divendres els integrants de la seva candidatura per a les municipals del dia 26

Junts per Malgrat, JXM, el partit independent, ha programat l’acte per donar a conèixer la candidatura demà a dos quarts de nou del vespre a l’Arxiu Municipal. Junts per Malgrat, que es defineix com un partit del poble, pel poble, presentarà una candidatura encapçalada per Carme Ponsa. L’acompanyen Miquel Àngel Ruiz, Carles Jiménez, Mireia Castellà, Carmen Cernicharo, Beatriz Lara, Ester Pigrau, José Manuel Juiz, Sara Rubio, Marc Roig, Paula Fontrodona, Josep Robelló, Edmond Dicenta, Marta Garcia, Jordi Ríos, Lola Riera i Raül Gryinó. Com a suplents, hi ha Júlia Escudero, Josep Vallhonesta, Sebastià Aguilar, Neus Hernández i José Boronat.

La CUP reflexiona sobre les diferències entre homes i dones en l'àmbit laboral a través d'una carpa informativa

Els integrants de la CUP de Malgrat de Mar han instal·lat aquest dimecres, primer de maig, una carpa informativa amb el lema "qui dia passa, drets no empeny" per conèixer la situació laboral d'homes i dones i constatar les diferències que hi ha que són, segons la CUP, "contundents diferències en funció de si el treball és desenvolupat pels homes o per les dones". Segons ha constatat la CUP de Malgrat de Mar, els homes guanyen entre 1.000 i 1.500 euros al mes mentre que les dones guanyen menys de 1000 euros. La segona diferència és que els homes tenen contractes de jornada completa mentre que les dones tenen contractes a jornada parcial. La tercera diferència és que els homes treballen en una activitat concreta mentre que les dones treballen en més d'una activitat; la fixada en el contracte de treball i l'activitat de la llar i de l'atenció a les cures. La CUP va instal·lar carpa informativa ahir, Dia Internacional dels Treballadors i Treballadores, a la plaça Fèlix Cardona entre les 10 i les 13h.  

[ÀUDIO] JxCat–Malgrat ens Mou es compromet a crear un Consell d’Infants en el proper mandat

Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou es compromet a crear un Consell d’Infants en el proper mandat. La candidatura, encapçalada per Jofre Serret, ha preguntat aquest dimecres als més menuts què voldrien pel poble. Ho ha fet en un acte al parc de Can Campassol, que ha comptat amb contes i tallers adreçats als nens i nenes. Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou considera que la constitució d’un Consell d’Infants respon a la necessitat de promoure la participació ciutadana també entre els més menuts. L’alcaldable del partit Jofre Serret ha explicat que aquest consell podria derivar en la creació de l’Ajuntament d’Infants. Un òrgan amb un plenari que serviria per a debatre i aprovar propostes. A banda de parlar del Consell d’Infants, Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou també ha pogut recollir altres propostes dels més menuts com ara crear un cinema, un parc per a patinets o una espai de wifi gratuït. Serret ha avançat que n’hi ha que “són de fàcil aplicació”. Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou ha organitzat un acte adreçat per a nens i nenes aquest dimecres. El partit no atura, però, la seva activitat política i aquest dissabte donarà a conèixer l’equip que es presentarà a les eleccions municipals del 26 de maig. Ho farà a les vuit del vespre a la plaça de la Barretina. L’acte servirà per presentar els membres que integren una candidatura que defineixen “de poble, jove, transversal i plural”; i la proposta Malgrat 20 mil 30. Un nou model de poble que gira al voltant de quatre eixos bàsics: el progrés social, la prosperitat econòmica, la transformació urbana i el creixement democràtic.

[ÀUDIO] Malgratencs i malgratenques obren les portes dels seus patis privats en la quarta edició de les Eixides dins el programa del Garric 2019

Un total de 100 persones podran visitar en plena temporada de flors, els patis d’una desena de cases de Malgrat de Mar en una visita guiada. L’objectiu de l’activitat és permetre als visitants descobrir alguns dels patis personals de Malgrat i compartir espais idíl·lics creats gràcies a les flors. Enguany la visita iniciaria a la Plaça Joan Alsina, a les 10 del matí del diumenge 5 de maig. Es realitzarà un recorregut entre el barri de la Verneda i Malgrat Nord. Posteriorment, els organitzadors han preparat una degustació d’un gelat de roses elaborat pel malgratenc Jaume Turró. Per aquells que desitgin apuntar-se a la visita, les inscripcions es realitzen a Ca l’Arnau i estaran obertes fins demà divendres.

[ÀUDIO] Els alumnes de tercer d'ESO de les Escoles Fonlladosa organitzen dues activitats solidàries amb la campanya 'Bufa la Bombolla'

Els alumnes de tercer d’ESO de les Escoles Fonlladosa han organitzat dues activitats solidàries per als propers dies. La primera d’elles és una gimcana infantil solidària a benefici de la campanya “Bufa la Bombolla”. Serà el divendres 3 de maig a la plaça de l’Església a partir de les cinc de la tarda per a nens i nenes d’entre tres i onze anys. La segona proposta solidària és per al diumenge 5 de maig quan es farà una caminada popular. Serà una caminada circular que sortirà des de la plaça de l’Església a les 10 del matí i passarà pel Pla de Grau, desembocadura de la Tordera i tornada per la platja fins a la plaça de l’Església. Allà hi haurà paradetes amb diverses activitats que ara ens expliquen Paula Sanz, Júlia Mateu, Cristina Sánchez i Xènia Monforte.   Les dues activitats compten amb el suport del GEM, el Grup Excursionista Malgratenc, l'Associació de Comerciants, l'Ajuntament de Malgrat de Mar i la Barcelona PID Foundation.

[ÀUDIO] Ona Maresme I A la secció Llegim hem conegut la història de superació d'en Quim Llisorgas

En Quim Llisorgas és un jove maresmenc amb síndrome de Joubert. A més, té una discapacitat a la visió ja que només veu entre un 5 i 10 per cent d'un ull i res de l'altre. Ell és un exemple de superació ja que la societat no li ha posat fàcil a l'hora d'estudiar. Al centre educatiu on va estudiar la ESO, a Mataró, va tenir una bona experiència fins que a l'últim trimestre el van posar a una USEE, una Unitat de Suport d'Educació Especial i malgrat haver tret un 6,5 no li van donar el certificat. Això li ha comportat molts problemes a l'hora d'estudiar qualsevol altra cosa. Ell vol ser actor i no es rendeix. Tot i això, ell veu un repte i una oportunitat a cada entrebanc que li posa la vida. Amb ell hem parlat de lectura però també de la seva passió per la ràdio i per comunicar.

[VÍDEO] L'obertura de l'avinguda Mediterrània ja és una realitat

L’avinguda de la Mediterrània s’ha obert aquest migdia. Les obres, que van començar a finals de l’any passat, han suposat el tancament de l’aparcament de davant el cementiri i de l’espai per a gossos. El projecte ha consistit en urbanitzar els terrenys que hi ha des del cementiri municipal fins al carrer de Sant Elm. El projecte ha afectat una superfície de prop de 9 mil metres quadrats, propietat de l’Ajuntament de Malgrat de Mar. L’avinguda s’ha prolongat 225 metres. S’ha creat un tram de vial amb doble carril de circulació de vehicles, com l’altre, amb una calçada de 3,20 metres cada una. A més, té dues zones d’aparcament, una a cada costat, de 2,70 metres. La prolongació de l’avinguda de la Mediterrània inclou una mitgera central de gespa d’un metre i mig per separar els dos sentits de la circulació. Les dues voreres són amples: una supera els sis metres i l’altra, els 4. El nou tram té, a més, un carril bici, al costat on hi ha el camp municipal d’esports i el cementiri municipal. Aquesta obra d’obertura ha comportat també la prolongació dels carrers de Sant Elm i del Caporal Fradera. El projecte ha inclòs, a més, la creació d’una petita zona verda a tocar amb el carrer de Caporal Fradera. Les obres d’obertura de l’avinguda de la Mediterrània han tingut un cost de més d’1 milió 200 mil euros i les ha dut a terme l’empresa COPCISA. L’obertura de l’avinguda de la Mediterrània fins al carrer de Sant Elm és un punt clau per a la mobilitat del municipi. El pla de mobilitat, redactat l’any 1998, ha preveia que calia allargar l’avinguda de la Mediterrània i que aquesta fos una important anella de circumval·lació del municipi. El nou pla, de 2017, torna a apostar per l’obertura d’aquesta avinguda fins al carrer de Sant E

Passejada per conèixer el valor natural i paisatgístic del Delta de la Tordera

Organitzen una passejada per donar a conèixer el valor natural i paisatgístic del Delta de la Tordera. L’activitat, que tindrà lloc demà al matí, està organitzada per l’Associació Pepet Caralt de Veïns i Amics del barri del Castell; Vivelles, Cultura i Entorn de Sant Genís; i Santa Susanna Orígens i Memòria. La sortida de la passejada s’ha programat a les 10 del matí a la plaça de l’Església. La idea és travessar el Pla de Grau fins arribar al Delta de la Tordera. La ruta és, segons els organitzadors, apta per a tothom.  

[ÀUDIO] Malgrat de Mar marcarà les polítiques de Joventut dels propers 4 anys a través del nou Pla Local de Joventut

Malgrat de Mar ja disposa d’un nou Pla Local de Joventut. Es va aprovar a la sessió del ple del mes d’abril per unanimitat de tots els partits. Segons ha explicat el regidor de Joventut, Ricard Núñez, el que es pretén és establir un pla d’actuació de polítiques de joventut per als propers quatre anys, és a dir, des d’ara i fins el 2022, avaluar les accions i les polítiques portades a terme en aquests darrers anys, i donar continuïtat a les que són necessàries i generar-ne de noves. L’anterior Pla Local de Joventut de Malgrat de Mar es va fer entre els anys 2012 i 2016 i aquest va ser prorrogat per als anys 2017 i 2018. Entre finals de 2017 i principis de 2018 es va realitzar una diagnosi amb el suport de la Diputació de Barcelona i a través de l’empresa Neopolis on es van escoltar joves, entitats juvenils i professionals dels àmbits relacionats amb joventut. A partir de setembre de 2018 es va començar el procés de disseny del nou Pla de Joventut, treball conjunt entre la Regidoria de Joventut, la resta de regidories i les tècniques del Consell Comarcal del Maresme i de la Direcció General de Joventut, que ha culminat amb nous programes i accions que s'iniciaran a partir de 2019.  Al igual que el Pla Nacional de Joventut, aquest Pla Local de Joventut està format per 7 àmbits d’actuació, que són l’educació, la inserció laboral, l’emancipació domiciliària, la salut i l’esport, l’oci i la cultura, la participació i la cohesió social, dels quals es deriven un total de 38 projectes.

[ÀUDIO] JxCat-Malgrat ens Mou organitza demà, primer de maig, una matinal d'activitats infantils a Can Campassol

La candidatura de JxCat-Malgrat ens Mou ha preparat per aquest dimecres, primer de maig, diverses activitats adreçades als infants malgratencs. Amb el títol “Què volen els nens i nenes de Malgrat de Mar?” la candidatura que encapçala Jofre Serret realitzarà a partir de les onze del matí al parc de Can Campassol un debat, contes o una pluja d’idees, entre altres. Els més petits també podran fer preguntes, propostes i suggeriments sobre com veuen el poble al candidat a l’alcaldia. Tal i com ha explicat Jofre Serret a Ona Malgrat, serà “un matí d’idees amb contes i animació amb la malgratenca Lídia Massó”. Jofre Serret ha avançat que la seva candidatura reivindica un model de poble que compti amb els infants i la seva visió. Segons ell, durant aquesta activitat donaran a conèixer propostes que inclouran al programa electoral com ara la creació del Consell d’Infants. Serà, segons Serret, “una eina per traslladar la cultura de la participació a l’àmbit educatiu i treballar la responsabilitat col·lectiva i presa de decisions entre els infant”.

[ÀUDIO] Malgrat de Mar celebra avui el Dia Mundial de la Dansa

Malgrat de Mar celebrarà avui el Dia Internacional de la Dansa amb exhibicions i tallers al parc de Can Campassol. Les activitats, que començaran a les sis de la tarda, aniran a càrrec de l’Escola Dansamar, l’Esbart Dansaire Marblava, Najma Dansa i la Peña Cultural Flamenca El Cabrero. Hem parlat amb el Cap de grup de l’Esbart Dansaire Marblava, Joaquim Sanjuan. L’entorn estarà ambientat amb decoracions florals. A més, es repartirà entre els assistents un plançó com a símbol de la llavor en la cultura.

1 2 3 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits