malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 4152 registres. Mostrant pàgina 4 de 167

[ÀUDIO] Maria del Mar Bonet, cap de cartell de 'La Barretina Sona!'

La tercera edició del cicle de concerts 'La Barretina Sona!' començarà l'11 de gener amb el concert de Maria del Mar Bonet, que clourà tres anys d'una gira que li ha servit per celebrar que fa més de cinquanta anys que és als escenaris. El festival d'enguany també inclou tres cicles: el de cantautors, el de música d'arrel i el Jazz Vermut.

Ple extraordinari urgent per rescindir el contracte amb l'empresa que fa les obres del Passeig Marítim

El govern municipal, format pel Partit Socialista i Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou, ha convocat un ple extraordinari urgent el dilluns 16 de desembre amb l’objectiu de rescindir el contracte amb l’empresa Rogasa Construcciones y Contratas SA, adjudicatària de les obres de remodelació del Passeig Marítim. Segons informa l’Ajuntament, els motius de la rescissió del contracte amb Rogasa és la diferència econòmica entre l'Ajuntament i l'empresa adjudicatària per preus contradictoris i excessos d'amidaments, sorgits durant la primera fase i que afectarien la segona. La discrepància pel que fa a partides de preus contradictoris és de 742.964,28 € i pel que fa a excessos d'amidaments de 147.164,96 €. En ambdós casos sense IVA. El govern municipal també oferirà una roda de premsa als mitjans de comunicació després de la celebració del ple. A més, la setmana vinent l'alcalde, Joan Mercader, i el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Jofre Serret, es reuniran amb veïns el dimecres 18 de desembre i el 10 de gener a les 20.30 h a la Biblioteca La Cooperativa, i amb els comerciants i els hotelers dijous vinent, per informar-los com han anat les obres fetes fins a data d'avui i el que es farà a partir d’ara. El ple extraordinari es realitzarà dilluns vinent, 16 de desembre, a les 6 de la tarda a la sala de juntes de l’ajuntament de Malgrat de Mar.

[ÀUDIO] 205 donacions de sang i plasma a les Escoles Fonlladosa

El projecte de donació de sang de les Escoles Fonlladosa d'enguany ha acabat amb un total de 205 donacions, 189 de sang i 16 de plasma. Els alumnes de 3r d'ESO del centre educatiu, que són els que han desenvolupat la campanya, n'han fet un balanç molt positiu.

[ÀUDIO] Promoció Econòmica organitza 5 tallers per dinamitzar el comerç del municipi aquestes festes

El primer dels cinc tallers serà de galetes per decorar l’arbre de Nadal i es farà aquest dissabte a partir de les 11:30h a les Peixateries Velles. A banda del de galetes, també hi haurà tallers de trufes de xocolata i torró de Xixona, de galets per al caldo, de mini pizzetes d’estrelles i per fer una postal amb sorra de colors.

[ÀUDIO] El concert de Santa Llúcia de la Sardanista d’aquest diumenge comptarà amb l’actuació de la Cobla de Palafolls

El tradicional concert de Santa Llúcia de l’Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina d’aquest diumenge comptarà amb l’actuació de la Cobla de Palafolls. Tindrà lloc aquest diumenge a les 19h al local social de la Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella.

[ÀUDIO] El PSC de Malgrat de Mar farà el seu tradicional sopar de germanor avui

El sopar de germanor del PSC és un acte de caire festiu que ha de servir per celebrar l’inici de les festes nadalenques amb militants i simpatitzants del partit.

Mor el Jutge de Pau Joan Serra

Joan Serra Buch, Jutge de Pau de Malgrat de Mar des del 2 de desembre de 1989, va morir dimecres a l'edat de 83 anys. L'enterrament tindrà lloc avui a les 16h a l'Església de Sant Nicolau.  

[ÀUDIO] Ses Majestats els Reis d’Orient demanen la col·laboració de tots aquells nens i nenes que vulguis participar en la Cavalcada

Representants de ses Majestats els Reis d’Orient s’han reunit recentment amb la Regidora de Cultura, Lurdes Borrell, per informar de la vinent visita dels Reis al poble. Segons ha explicar la regidora Lurdes Borrell, Ses Majestats demanen la col·laboració de tots aquells nens i nenes que vulguis participar en la Cavalcada durant la seva arribada a Malgrat de Mar el pròxim 5 de gener. El recorregut de la Cavalcada iniciarà al Pavelló Municipal de l’Avinguda Tarragona i acabarà amb la recepció dels Reis d’Orient a Can Campassol. Tot i que no ens ha desvelat els detalls, la regidora afirma que serà una cavalcada plena de sorpreses. Els nens i nenes que vulguis participar ho hauran de fer vestits de color fosc i s’hauran d’inscriure prèviament al correu electrònic cultura@ajmalgrat.cat La Cavalcada clourà les activitats nadalenques que van iniciar aquest dimecres. Unes activitats per petits i grans, algunes tradicionals i d’altres més transgressores i a diferents punts del municipi. Aquells que vulguin podran gaudir d’activitats com per exemple tallers i contes a la Biblioteca La Cooperativa, els concerts de nadal, corals, els pastorets i moltes altres. La regidora també ha destacat activitats noves com la Papanoelada que realitza el Motor Antic Malgrat i consisteix amb una cercavila pel municipi i amb l’objectiu de recollir joguines pels més petits que ho necessitin amb la col·laboració de la Creu Roja. Borrell acaba convidant a tots aquelles persones que vulguin a visitar els dos pessebres de Malgrat de Mar i l’exposició de les Puntaires que estarà disponible a partir del 16 de desembre.

[ÀUDIO] Concert de Nadal de la Coral Atzavara aquest diumenge

La Coral Atzavara ofereix aquest diumenge el 40è Concert de Nadal a benefici de Càritas de Malgrat i sota la direcció i piano de Rubén Espinosa. Serà a les set de la tarda a l’Església de Sant Nicolau i el concert comptarà amb la participació del Quartet Calders. Entrevistem a la Júlia Silveira, presidenta de la Coral Atzavara.

[ÀUDIO] El regidor socialista Ludwig Ivan Hasko fa balanç de 2019 a l'entrevista política de 'La Jungla'

Ludwig Ivan Hasko, regidor del PSC, ha protagonitzat l'entrevista política de 'La Jungla' d'aquesta setmana. El regidor ha fet balanç de 2019, ha exposat els objectius de cara a 2020 pel què fa a les regidories de Comerç, Turisme i Esports, ha explicat les activitats que s'han programat a Malgrat de Mar aquest desembre coincidint amb les festes nadalenques i ha fer referència al sopar de Nadal del PSC, que tindrà lloc aquest divendres.

[ÀUDIO] L’escriptor local Chema Tarrés ens presenta el nou llibre “Les Tortugues Olímpiques”

"Les Tortugues Olímpiques" un llibre escrit a quatre mans i que ens explica la història d’unes tortugues que realitzen una aventura pel Maresme. Avui hem entrevistat en Chema Tarrés, per parlar d’aquest nou llibre i de l’acte de presentació que tindrà lloc el proper 28 de desembre a la Barretina Vermella.

[ÀUDIO] Balanç positiu de la Festa Major de Sant Nicolau tot i el mal temps dels primers dies

La regidora de Cultura, Lurdes Borrell, ha valorat molt positivament la festivitat d’enguany destacant sobretot l’afluència de públic durant el concert de St. Nicolau i les activitats a l’aire lliure. Per part contraria, les barraquetes i la cercavila del primer dia han estat de les activitats més fluixes. Tot i això, Lurdes Borrell considera que el temps i les pluges no van acompanyar i acaba fent un balanç positiu de la Festa Major d'enguany. Lurdes Borrell també ha destacat les activitats relacionades amb l’esport i d’altres que han estat novetat d’enguany com la incorporació d’activitats teatrals. En aquest sentit, l’actor Toni Albà va representar ahir la seva obra teatral d’humor “Audiència I-Real”, una nova proposta sorgida de les peticions ciutadanes. La festa major d’enguany ha acabat amb el primer sopar d’entitats de Malgrat de Mar. Donat l’èxit de participació, la regidora ja ha assegurat que l’any vinent el sopar tornarà a tancar la festa major de Sant Nicolau. Enntrevistem a la Regidora de Cultura, Lurdes Borrell, per parlar i fer un balanç d'aquesta Festa Major de Sant Nicolau. 

[ÀUDIO] Els alumnes de l'Escola Vedruna participen a 'La Jungla'

Alumnes de l'Escola Vedruna han participat aquest matí al programa 'La Jungla' d'Ona Malgrat. Els estudiants han produït una secció de ràdio de mitja hora en què, entre d'altres coses, han explicat notícies de l'escola i han parlat d'algunes de les activitats que s'organitzen des del centre educatiu. També han reservat un espai a l'anglès. Poden recuperar l'àudio fent clic aquí.

L'atur puja un 17% al novembre a Malgrat de Mar

El nombre de persones desocupades al municipi ha augmentat aquest mes de novembre en 175 en relació a l'octubre. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.207 persones aturades a Malgrat de Mar.

[ÀUDIO] Arrenca a Malgrat de Mar un nou curs dedicat a conèixer el moviment Teosòfic

En escènica, la paraula Teosofia té el seu origen en la suma de dues paraules gregues, “Theos” que vol dir Déu, i “Shophia” que vol dir Saviesa. La teosofia, també coneguda com a “saviesa divina”, ha donat nom a una sèrie de corrents filosòfico-regiligiosos que, històricament, han tingut la voluntat de convertir la religió en una ciència.Per parlar-ne de tot plegat ens ha acompanyat a la ràdio Jacint Espel, organitzador d’aquest nou curs de Teosofia.

[ÀUDIO] Entrevista amb Toni Albà. Diumenge porta a Malgrat de Mar la seva 'Audiència I-Real'

Una de les novetats d'aquesta Festa Major de Sant Nicolau és la 'Nit de l'humor' que es farà diumenge a les 22h al pavelló Germans Margall. En aquesta ocasió sobre l'escenari hi haurà el conegut humorista Toni Albà amb el seu espectacle 'Audiència I-Real'. Un espectacle que ja porta en cartellera quasi 18 anys i que es renova amb l'actualitat, tal i com reconeix el mateix Toni Albà durant una entrevista a Ona Malgrat.

[ÀUDIO] Els alumnes de les Escoles Fonlladosa col·laboraran amb La Marató de TV3 amb una xocolatada

Es tracta d'una iniciativa que impulsen l'AMPA de l'escola i el mateix professorat. Segons ha explicat avui el director de les Escoles Fonlladosa, Josep Ragull, la xocolatada es farà el divendres 13 a la tarda. Serà una xocolatada solidària amb la Marató de TV3 i a la qual hi participaran els alumnes i la resta de la comunitat educativa com ara pares, mares, avis i àvies i qualsevol persona que tingui vincle amb el centre. El mateix divendres però al matí un equip de La Mataró de TV3 farà una xerrada a tots els cursos d'ESO sobre la temàtica d'enguany que és sobre les malalties minoritàries. Aquesta mateixa xerrada també es farà per part dels professors als alumnes de Primària.  

Els comerciants de Malgrat de Mar han conegut avui el 'botó vermell' d'avís d'emergències

Integrants de la Policia Local de Malgrat han fet una reunió informativa amb els comerciants del poble per explicar-los el nou servei gratuït d’alertes anomenat “Botó vermell” amb l’objectiu de millorar-los la seguretat i la prevenció. Els regidors de la Policia Local, Sergi Cardona, i de Promoció Econòmica, Ludwig Ivan Hasko, han assistit a la reunió informativa, que ha omplert la sala de plens de l'Ajutament aquest migdia.

El govern de Malgrat de Mar reactivarà a partir del gener del 2020 la campanya de difusió del programa d'atenció i cura a la gent gran "Detecta'm"

El govern de Malgrat de Mar, format pel PSC i JXCat-Malgrat ens Mou, ha decidit reactivar la difusió del programa d'atenció i cura a les presones grans "Detecta'm".Aquesta iniciativa es va posar en marxa l'any 2016 i és de caràcter social amb l'objectiu de vetllar pel benestar de les presones més grans i vulnerables del poble. Actualment aproximadament el 20% de la població de Malgrat de Mar forma part del col·lectiu de gent gran. Així doncs, aquest programa respon a les necessitats d’inclusió social i comunitària de les persones majors de 65 anys que viuen soles, acompanyades d’altres persones grans o en situació de dependència, treballant per evitar l’aïllament i exclusió social. Aquest objectiu podrà ser assolit gràcies a la implicació i participació comunitària.

[ÀUDIO] Exhibició de sardanes aquest dimecres per tancar 'la sardana a l'escola'

Els integrants de l’Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina tenen un desembre complet amb diferents activitats, algunes d’elles emmarcades en la Festa Major de Sant Nicolau. La més imminent és la que organitzen demà dimecres quan els alumnes de 4t de Primària de les escoles de Malgrat de Mar oferiran una exhibició de sardanes. Serà a partir de les 15.30 h al Pavelló Municipal de l'avinguda Tarragona amb l'actuació de la Cobla de Palafolls. Segons ha explicat la presidenta de l’entitat, Montserrat Clapés, es tracta de la cloenda del curs de sardanes que fan a les escoles. Enguany, participaran uns 220 alumnes.

[ÀUDIO] Malgrat, Calella, Tordera i Palafolls posaran en marxa un projecte de prevenció de les drogodependències

Els ajuntaments de Malgrat de Mar, Palafolls, Calella i Tordera posaran en marxa un projecte conjunt de prevenció en l’àmbit de les drogodependències. Avui s’ha fet una primera trobada a l’Ajuntament de Malgrat de Mar entre els regidors de Serveis Socials i Salut d’aquests 4 municipis per començar a donar forma al conveni pel qual es regirà el projecte. Segons ha avançat el primer tinent d’alcalde i portaveu del govern, Jofre Serret, es tracta d’un projecte transversal que posarà èmfasi en l’àmbit educatiu amb el col·lectiu dels joves. Ha recordat que la Diputació ha fet una enquesta sobre hàbits saludables i els resultats d’aquesta serviran també com a punt de partida a l’hora de planificar accions. Accions que seran en l’àmbit de l’educació i la pedagogia. A més, segons Serret, els centres educatius han demanat a l’administració que treballi el tema de les drogodependències. La primera trobada ha estat molt positiva, segons comenta Jofre Serret.

[ÀUDIO] Alerta per fortes pluges, ventades i temporal marítim aquest dimecres al Maresme

El servei de Meteorologia del Consell Comarcal, el Meteomar, alerta que demà dimecres el Maresme viurà una situació complicada. La previsió apunta que la comarca es veurà afectada per un fort temporal de vent i marítim similar al viscut els dies 11 i 15 de novembre de 2001. Les pluges també seran intenses arribant als 100 litres en algunes poblacions de la comarca. Es demana a la població molta prudència.  

[ÀUDIO] La penya cultural flamenca El Cabrero organitza una trobada de cant i ball per aquest dissabte coincidint amb la Festa Major de Sant Nicolau

La penya cultural flamenca El Cabrero organitza una trobada de cant i ball per aquest dissabte coincidint amb la Festa Major de Sant Nicolau. La penya també col·laborarà a la festa de la gent gran, que organitza l’Associació de Veïns de Llevant i que tindrà lloc aquest diumenge a les cinc de la tarda al Centre Cívic de la Immaculada. Avui hem parlat amb Lino Cantero, responsable de la penya cultural flamenca El Cabrero.  

[ÀUDIO] Tot a punt per a la inauguració dels dos pessebres monumentals de Malgrat de Mar

Els pessebres monumentals de la Biblioteca La Cooperativa i del Centre Cultural s'inauguraran demà dimarts. Es tracta de dues autèntiques obres d'art de Joan Mach, el de la biblioteca, i de Josep Mateu, el del Centre Cultural. Enguany, i com a novetat, al pessebre de Joan Mach inclourà el dimoni, que els visitants hauran de saber localitzar. Avui Joan Mach i Josep Mateu ens han acompanyat a la ràdio.

[ÀUDIO] Enquesta polèmica per escollir l'estil del concert de Sound Nicolau

El grup local Punks and Company ha mostrat el seu malestar perquè, tot i ser, segons diu, el grup més votat a l’enquesta que joventut va fer per triar l’estil musical del concert de Sant Nicolau, finalment no ha estat escollit per tocar. Per la seva banda, el regidor de Joventut Sergio Ortín ha defensat que amb l’enquesta es pretenia triar un estil i no un grup, tot i que els participants podien proposar-ne. Avui entrevistarem les dues parts implicades en aquest conflicte.

1 2 3 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits