malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 4371 registres. Mostrant pàgina 32 de 175

[ÀUDIO] [26M Eleccions Municipals] JxCat – Malgrat ens Mou explica el seu programa electoral a través d'una mostra-exposició a l'Arxiu

La candidatura de JxCat – Malgrat ens Mou ha escollit un format diferent, en paraules del candidat, Jofre Serret, per explicar novament el seu programa electoral. Concretament, a través d’una mostra ‘molt visual’ en què els diferents membres de la candidatura explicaven divendres a la sala Joaquim Garriga de l’Arxiu el projecte que ofereix Malgrat ens Mou pels propers anys. Jofre Serret ha explicat que els visitants a la mostra podien conèixer el programa electoral a través de diferents taules sectorials com ara d’Urbanisme, d’Esports, d’Economia, de Turisme o de Cultura, entre altres. El candidat de JxCat – Malgrat ens Mou destacava que els integrants de la seva candidatura van poder explicar de primera mà als malgratencs i malgratenques les propostes que tenen per ‘fer un Malgrat de Mar capdavanter” A banda d’aquesta mostra explicativa del programa electoral, els integrants de la candidatura de JxCat – Malgrat ens Mou han fet aquest cap de setmana diverses carpes informatives a les Peixateries Velles, dissabte, i la plaça de l’Església ahir diumenge.

[ÀUDIO] [26M Eleccions Municipals] ERC proposa obrir els patis de les escoles públiques per ampliar els llocs de joc de la mainada

La candidatura d’ERC ha presentat aquest divendres la seva proposta per obrir els patis de les escoles públiques del municipi més enllà de l’horari lectiu. Segons ha explicat Ramir Roger, en aquests dos últims anys s’han treballat uns protocols per poder actuar en aquesta línia. El candidat d’ERC a l’alcaldia de Malgrat de Mar ha explicat que quan arriba el bon temps les places i carrers s’omplen de mainada que vol jugar i, segons les hores, es poden crear ‘certs conflictes’. Amb els patis oberts es pot guanyar en convivència i els infants podran jugar amb tranquil·litat i comoditat. Per la seva banda, el número 3 de la candidatura d’ERC, Joaquim Albert, posava en valor el fet de tenir oberts els patis de les escoles públiques més enllà de l’horari escolar. ERC va presentar aquesta proposta el passat divendres a la carpa informativa que va instal·lar a les Peixateries Velles.

[ÀUDIO] [26M Eleccions Municipals] La CUP presenta el seu programa electoral basat 'en les lluites col·lectives"

Els integrants de la candidatura de la CUP, que encapçala Enric Zaldo, van presentar el passat divendres els eixos principals del seu projecte per als propers anys. Va ser en un acte a la plaça de Ca l’Arnau on també hi va participar Francesc Ribera, més conegut com ‘Titot’. Ell és tinent d’Alcalde per la CUP a l’Ajuntament de Berga i cantant de Brams. Segons Zaldo, el projecte de la CUP vol ser una continuïtat per al proper mandat fent una mirada enrere als dos últims anys amb la participació de la CUP al govern de Malgrat de Mar i tot allò que han fet. El programa de la CUP es basa en les lluites col·lectives, volen un poble ‘empàtic i divers’. Fan èmfasi al medi ambient, l’educació i els serveis socials, actuant en global per atendre, diu Zaldo, les necessitats específiques. Per la seva banda, Francesc Ribera, ‘Titot’, va explicar que la política local és la més efectiva i que la gent més percep. És un treball de base al qual la CUP no hi pot renunciar. Després de 4 anys al govern de Berga, Ribera fa un balanç positiu tot i remarcar que malauradament els processos administratius estan plantejats perquè res no canviï. Això fa que, deia Ribera, els governs transformadors puguin canviar menys coses de les que pretenien a l’inici. La CUP va tancar l’acte amb l’actuació musical de Josep Maria Cantimplora al Rovell.

[26M Eleccions Municipals] Junts per Malgrat fa carpa informativa aquesta tarda

Els integrants de la candidatura de Junts per Malgrat, que lidera Carme Ponsa, fan aquesta tarda de divendres una carpa informativa fins a les 19h en què Ponsa i el seu equip explicaran 'les idees i propostes que tenen per fer un Malgrat millor". La carpa informativa està instal·lada al pavelló Germans Margall.

[26M Eleccions Municipals] Podem Malgrat presenta diumenge la seva candidatura i el programa electoral

Els responsables de Podem Malgrat de Mar presentaran la seva candidatura i el programa electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig aquest diumenge a les sis de la tarda a la biblioteca La Cooperativa. A la llista, encapçalada per Andrés Lorenzo, també hi ha Ariadna Hernández, Cristian Fernández, Francisca Martínez, Juan Andrés Ponce, Ana Maria Jurado, Enrique Mill, Judith Ponce, Rafael Torres, Francisca Gámez, Rafael Rodríguez, Markéta Brabcova, Andrés Barnés, Mercedes Anyelen, Daniel Díaz, Natali Males i Jose Olvera. Com a suplents hi apareixen Dolores Preto, Rafael Barney i Olga Pedraza.

[26M Eleccions Municipals] Ciutadans Malgrat organitza demà dissabte una 'passejada ciutadana' pel Passeig Marítim

Ciutadans Malgrat ha programat per aquest dissabte un passeig ciutadà amb veïns i veïnes conèixer la problemàtica real del Passeig Marítim. Es farà entre les 10 i les 11 del matí i comptarà amb la presència del diputat al Parlament, Sergio Sanz. La formació taronja considera que el procés d’informació de les obres del Passeig Marítim i els mètodes aplicats per l’Ajuntament s’han de revisar. Ciutadans Malgrat considera que les contribucions especials també s’han de sotmetre a debat.

[26M Eleccions Municipals] ERC presenta avui la seva proposta sobre l'obertura dels patis de les escoles

La candidatura d'ERC que encapaçala Ramir Roger presenta aquesta tarda una de les seves propostes electorals, concretament la que fa referència a l'obertura dels patis de les escoles. D'altra banda, ERC ha ajornat fins el proper dimecres 22 l'activitat "El bosc de les idees"  que s'havia de fer avui a les cinc de la tarda a les Peixateries Velles i que consisteix en la votació de quines són les propostes del programa electoral que la candidatura creu que s'han de prioritzar. Les propostes s'instal·laran en diferents globus d'heli, i al finalitzar l'activitat hi haurà pa amb xocolata per berenar.

[26M Eleccions Municipals] La CUP presenta aquesta tarda la seva llista i el programa electoral en un acte que comptarà amb la presència de Francesc Ribera, 'Titot'

Amb el lema 'Atreveix-te per Malgrat!', la candidatura encapçalada per Enric Zaldo es presenta aquesta tarda juntament amb els eixos principals del seu programa electoral. Serà en un acte que finalment es farà a la plaça de Ca l'Arnau a partir de les 19:30h -inicialment s'havia previst a la plaça de la Barretina. Segons explica la CUP, durant l'acte es presentaran les idees del programa electoral i hi ha prevista la intervenció de Francesc Ribera, més conegut com 'Titot', que aquests darrers anys ha estat regidor per la CUP a l'Ajuntament de Berga. Ell explicarà la seva experiència de govern. Just després de l'acte a la plaça de Ca l'Arnau hi haurà l'actuació de Josep Maria Cantimplora a l'Ateneu El Rovell. En cas de pluja, l'acte previst a la plaça de Ca l'Arnau es traslladarà a el Rovell.

[26M Eleccions Municipals] El PSC organitza per demà una botifarrada popular amb el diputat Raúl Moreno

El PSC de Malgrat de Mar organitza una botifarrada popular aquest dissabte a partir de dos quarts d’una del migdia a la plaça de Cárdenas. L’acte inclourà intervencions de l’alcaldable socialista Joan Mercader i de Raúl Moreno, diputat al Parlament de Catalunya. La botifarrada estarà amenitzada, a més, per Cuadro Flamenco, Isabelita Márquez, Dany Cubero, Brenda Delgado i Damian Pola Music.

Jofre Serret, alcaldable de Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou, ha presentat avui les 10 claus pel comerç local

Jofre Serret, alcaldable  de Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou, ha presentat avui les 10 claus del seu projecte que permetran l’equip de Malgrat Ens Mou continuar defensant i reivindicar el paper del comerç local. Entre els punts presentats dins el model “Malgrat 2030” en el eix del progrés econòmic, trobem la creació d’una taula de treball que agruparà els agents implicats en l’economia de Malgrat que permetrà crear noves sinergies entre ells, noves vies de promoció del comerç local, un pla de mobilitat que faciliti l’accés dels clients als eixos comercials del municipi. A més, Serret planteja la creació d’una àrea de promoció urbana que inclogui un observatori local del comerç i pugui donar suport al comerç. Contractant un tècnic especialitzat i creant àrees econòmiques que serviran com a eina de creació i millora de les àrees econòmiques de determinades zones urbanes.

El candidat socialista Joan Mercader demana a l’alcaldable de Junts per Malgrat Carme Ponsa un debat cara a cara

L’objectiu d’aquesta proposta és, segons Mercader, “que es puguin contraposar els dos projectes de poble entre les dues persones que han estat al capdavant de l’alcaldia durant aquest darrer mandat".

[ÀUDIO] Esquerra Republicana de Malgrat de Mar ha presentat avui el seu conjunt de propostes per defensar i millorar un model de comerç urbà i de proximitat

La candidatura republicana aposta per unes polítiques de comerç que garanteixin una àmplia oferta de petit comerç i que resisteixi al model de grans superfícies comercials a les afores dels pobles i ciutats. Entre les propostes presentades trobem la cobertura de les Peixateries Velles per tal de crear una referència en activitats comercials i gastronòmiques. La millora de la il·luminació dels carrers on hi hagi presència de comerços, la neteja dels carrers i la creació d’un mercat el dissabte al matí al nucli antic del municipi basat en el comerç de productes de proximitat, ecològics i de qualitat.

120 alumnes d'arreu de Catalunya faran matemàtiques aquest dissabte a Malgrat de Mar

Maristes Sant Pere Chanel organitza aquest cap de setmana la Marismàtica, la primera jornada matemàtica. En prendran part 120 alumnes i més de 30 professors de les 10 escoles Maristes de Catalunya.

[VÍDEO] [26M Eleccions Municipals] Entrevista amb el candidat de Junts per Catalunya - Malgrat Ens Mou, Jofre Serret

Avui dijous l'entrevista política de la campanya electoral per a les eleccions municipals del dia 26 de maig és amb el candidat de Junts per Catalunya - Malgrat Ens Mou, Jofre Serret

[26M Eleccions Municipals] JxCat – Malgrat Ens Mou realitzarà aquest divendres la mostra explicativa “Malgrat 2030: Un nou model”

L’acte consistirà en una exposició de fitxes explicatives dels projectes que el grup, liderat per Jofre Serret, planteja pel futur de Malgrat de Mar. L’equip de Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou oferirà als visitants una explicació detallada dels projectes i donaran resposta als dubtes i inquietuds dels assistents. Malgrat2030 és el conjunt d’objectius a curt i llarg termini que s’ha fixat la candidatura de Jofre Serret i la base i estructura del seu programa electoral el qual s’ha dividit en 4 eixos: Progrés social, progrés econòmic, transformació urbana i creixement democràtic. L’acte tindrà lloc el proper divendres 17 de maig, a partir de les 8 del vespre a la Sala Joaquim Garriga de l’arxiu Municipal.

[ÀUDIO] Pau Salvà es proclama doble Campió d'Espanya de Kick Boxing

Pau Salvà, del Top King Trainning Center, s’ha proclamat aquest cap de setmana doble campió d’Espanya. Ho ha tornat a fer ja que l’any passat també es va proclamar campió d’Espanya. Concretament a les modalitats de Kick Boxing Light i Kick Boxing infantil, a la categoria de 10 anys. Segons el seu entrenador, Álex Baena, En Pau és un noi disciplinat i amant dels esports de contacte, això ha permès un entrenament constant i diari des de fa 4 anys que ha portat en Pau Salvà a ser campió d’Espanya per segon anys consecutiu. La propera competició que participarà en Pau seran els campionats regionals de Muay Thai que es celebraran el mes de novembre.

Partit decisiu per al primer equip del CD Malgrat aquest proper dissabte

El primer equip del Club Deportiu Malgrat es juga aquest proper dissabte la segona plaça de la tercera catalana que els donarà l’opció a jugar el playoff d’ascens a segona catalana. Actualment hi ha un triple empat a 69 punts entre el Palafrugell, el Tordera i el CD Malgrat. El partit es jugarà dissabte a tres quarts de sis al Camp Municipal d’Esports de Malgrat de Mar contra el Palafrugell. Des del club s’anima a tothom a anar aquest dissabte al camp per animar els jugadors malgratencs. Els nens que portin la samarreta o dessuadora del club tindran un obsequi.

[VÍDEO] [26M Eleccions Municipals] Entrevista amb el candidat d'ERC, Ramir Roger

Avui dimecres l'entrevista política de la campanya electoral per a les eleccions municipals del dia 26 de maig és amb el candidat d'ERC, Ramir Roger.

[ÀUDIO] La Corporació de Salut del Maresme i la Selva s'adhereix a la campanya mundial Nursing Now

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva s'ha unit oficialment a la campanya mundial Nursing Now, la infermeria ara, impulsada pel Consell Internacional d'Infermeres i l'Organitzacióp Mundial de la Salut que busca enfortir el paper de la infermeria en els sistemes sanitaris de tot el món. Segons ha explicat la directora d'Infermeria i Processos Assistencials de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Joana Blázquez, aquesta iniciativa vol demanar a governs, professionals sanitaris i usuaris dels serveis que valorin més a les infermeres i que apostin pel seu lideratge per millorar la salut de la població. Joana Bláquez ha explicat durant una entrevista a Ona Malgrat que des de la direcció de la Corporació s'han marcat quatre línies de treball per aconseguir els objectius d'aquesta campanya mundial. Primer, donar visibilitat al rol de la infermeria des de tots els àmbits assistencials. En segon lloc, designar infermeres referents i gestores de casos en l'atenció primària i hospitalària per donar resposta a les necessitats dels pacients i familiars des d'una visió global. Per últim, treballar en la difusió de les bones pràctiques entre la ciutadania perquè la població conegui on i com actua la infermeria. En aquest cas, els programes Salut i Escola o els tallers d'higiene de mans a les aules en són dos exemples, segons Blázquez. Aquesta adhesió s'ha donat a conèixer durant la celebració divendres passat de la Jornada d'Infermeria 2019

Malgrat de Mar serà la capital del bàsquet femení 2020 agafant el relleu a Igualada que ho és durant aquest 2019

Malgrat de Mar serà la capital del bàsquet femení 2020 després que aquest migdia la Junta de Govern Municipal hagi aprovat un conveni de col·laboració entre el consistori i la Federació Catalana de Basquetbol. Aquest conveni inclou el pagament d'un cànon de 4.000 euros que Malgrat de Mar pagarà per poder ser la Capital del bàsquet femení al llarg del proper any. Aquesta és una iniciativa que neix de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), amb la intenció i l’objectiu final de potenciar el paper de la dona dins aquest esport i en el marc d’una localitat, al llarg de tot un any. Al 2018 la Capitalitat del Bàsquet femení va recaure a Girona i aquest 2019 és Igualada.

[ÀUDIO] [26M Eleccions Municipals] La candidatura de JxCat- Malgrat ens Mou proposa cedir uns terrenys al departament de Salut per construir el nou Hospital Comarcal de l'Alt Maresme

La candidatura de JxCat – Malgrat ens Mou proposa cedir els terrenys de la Ciutat Sanitària al departament de Salut de la Generalitat per poder construir un nou Hospital Comarcal de l’Alt Maresme. Durant una roda de premsa aquest dimarts, el candidat de Malgrat ens Mou, Jofre Serret, ha explicat que tot arrenca amb les trobades que s’han fet en els últims mesos en el si del Pla Estratègic de Salut de l’Alt Maresme i la Selva Marítima. Un pla estratègic que constata mancances a les instal·lacions sanitàries actuals com a l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella. Serret recorda que l’hospital calellenc té dues línies, la pròpia d’hospital i la del sociosanitari. Davant unes instal·lacions obsoletes i que necessiten una reforma, JxCat – Malgrat ens Mou proposa cedir els terrenys de la Ciutat Sanitària de Malgrat, a tocar de la Nacional 2 per construir un nou Hospital que sigui capdavanter a la zona. Es tracta d’uns terrenys d’11.000 metres quadrats de titularitat municipal Jofre Serret ha destacat que si es construís aquí el nou Hospital Comarcal de l’Alt Maresme, les instal·lacions de Calella es podrien destinar al sociosanitari. Per Serret, que ja ha mantingut contactes a Salut, és hora de passar pantalla del debat permanent sobre la possibilitat de reformar l’actual edifici obsolet i valorar de forma decidida la construcció d’un nou hospital.

[VÍDEO] [26M Eleccions Municipals] Entrevista amb la candidata de JXM, Carme Ponsa

Avui dimarts l'entrevista política de la campanya electoral per a les eleccions municipals del dia 26 de maig és amb la candidata de Junts per Malgrat, Carme Ponsa.

[ÀUDIO] Entrevista amb Francesc Durà, gerent de la Fundació ASPRONIS

El proper dijous 16 de maig els responsables de la Fundació ASPRONIS rebran la Creu de Sant Jordi en una gala en què també recolliran el seu guardó 28 persones i 14 entitats més. Recordem que ASPRONIS ha celebrat recentment els seus 50 anys d'història.  Aquest reconeixement a ASPRONIS arriba pel seu “treball continuat, al llarg de cinquanta anys, a les comarques del nord del Maresme i de la Selva, per les persones de totes les edats amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament”.  A nivell institucional, va ser l’Ajuntament de Blanes qui va endegar l’any passat la candidatura a la Creu Sant Jordi 2019 per a la Fundació, a la qual es van adherir ràpidament d’altres ajuntaments selvatans i maresmencs com ara Malgrat de Mar, Tordera, Calella i el Consell Comarcal de la Selva. També altres ajuntaments s'han adherit a la petició, com Palafolls, Pineda de Mar, Tossa de Mar, Santa Coloma de Farners, així com institucions, entitats, federacions diverses i particulars s’han sumat a la petició. Avui hem parlat amb el gerent de la Fundació ASPRONIS, Francesc Durà.

[26-M Eleccions Municipals] ERC munta parada informativa a Can Campassol

Els integrants de la candidatura d'ERC per a les eleccions municipals del 26 de maig han fet aquest dissabte una parada informativa sobre el seu projecte per al Malgrat dels propers 4 anys. La trobada amb els veïns va ser al Parc de Can Campassol aquest dissabte al matí.

[VÍDEO] [26M Eleccions Municipals] Entrevista amb el candidat del PSC, Joan Mercader

Avui hem iniciat una sèrie d'entrevistes amb els candidats que es presenten a les eleccions municipals del proper dia 26 de maig. El primer candidat és Joan Mercader, del PSC. L'entrevista s'emet al programa matinal La Jungla entre les 10 i les 12h; a l'Informatiu del Migdia a les 13h i de manera simultània pel Facebook Live d'Ona Malgrat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits