malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 4726 registres. Mostrant pÓgina 21 de 190

[└UDIO] El govern de Malgrat de Mar mostra el seu malestar pel 'desinterŔs' que mostra l'ACA amb el municipi desprÚs dels efectes del Gl˛ria

L'alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, i el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme i Projectes Urbans, Jofre Serret, han traslladat al delegat del govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernández, la queixa i el malestar davant el que consideren ‘inacció i desinterès de l'Agència Catalana de l'Aigua per conèixer els devastadors efectes del temporal Glòria al municipi’. Cap responsable de l'ACA ha visitat Malgrat després del temporal per conèixer els danys ocasionats i a més, el consistori ha tingut dificultats per aconseguir-ne una reunió. Mercader i Serret van exposar-li al delegat del govern de la Generalitat ahir dijous, durant la seva tercera visita a Malgrat després del temporal, la dificultat que ha tingut l'Ajuntament per contactar amb els responsables polítics de l'ACA i aconseguir que vinguin al municipi a veure els danys ocasionats, ja que és qui té la competència de rius i recs, els quals es van desbordar durant el temporal.

[└UDIO] ASPRONIS s'estrena com a Punt de Formaciˇ del programa Incorpora

La Fundació ASPRONIS s'ha estrenat com a Punt de Formació del Programa Incorpora de l'Obra Social 'la Caixa' en el marc del novè conveni consecutiu signat amb l'entitat. El Punt Formatiu permetrà a ASPRONIS oferir formació per a persones en situació o risc d'exclusió social a la zona de la Selva marítima i el nord del Maresme amb pràctiques en empreses. Els Punts Formatius tenen com a objectiu formar i entrenar les persones per a llocs de treball concrets i de manera més efectiva. Entrevistem el director general de la Fundació ASPRONIS, Francesc Durà.  

[└UDIO] L'Ajuntament de Malgrat colĚloca nous panells sobre la hist˛ria d'espais, places i escoles

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha començat aquests dies a col·locar 19 panells informatius més per identificar i recordar la història i el patrimoni local. Aquesta acció es va iniciar el mandat passat a través d'una proposta de la ciutadania a través del pressupost participatiu de 2018. El mes de maig de 2019 es van col·locar 7 panells informatius a 7 edificis catalogats com a Béns d'Interès Local: Ajuntament, Peixateries Velles, Ca l'Arnau, Biblioteca La Cooperativa, Església Parroquial de Sant Nicolau i Escola Mare de Déu de Montserrat. Ara, l'Ajuntament en col·loca 19 més, però no només a béns catalogats, sinó també a espais, edificis i places singulars del patrimoni històric i arquitectònic de Malgrat de Mar. Els espais que ara s'identifiquen són: Escola Maristes Sant Pere Chanel, Escola Vedruna, Escoles Fonlladosa, Escola Marià Cubí i Soler, aparcament del Sindicat, Can Campassol, Institut Ramon Turró i Darder, Mas de Can Palomeres, Antic Hospital i Capella, Fàbrica de l'Aigua, plaça de La Barretina, plaça Marià Cubí i Soler, aparcament del Liceu, casa de Ramon Turró i Darder, casa de Fèlix Cardona Puig, riera de Sant Genís de Palafolls, Torre de l'Esquena, Torre del Castell i placeta del doctor Robert.

[└UDIO] Xocolatada solidÓria a favor de la investigaciˇ del cÓncer infantil

Aquest cap de setmana l’escola d’anglès Kids & Us de Malgrat de Mar organitza una xocolatada solidària a favor de la investigació del càncer infantil. Justament aquest 15 de febrer és el dia internacional del càncer Infantil i centenars de negocis d’arreu de Catalunya organitzen activitats solidaries com aquesta per recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia a l’Hospital Sant Joan de Déu. Per parlar de tot plegat ens acompanyen la Silvia Imbernón, Directora de l’escola d’anglès Kids&Us, i la Raquel Benítez, col·laboradora de la xocolatada.  

[└UDIO] Bona acollida de l'Escola de Salut de la Gent Gran de Malgrat de Mar

L'Ajuntament de Malgrat de Mar va posar en marxa ara fa tres setmana l'Escola de Salut de la Gent Gran. Es fan diferents activitats com ara musicoteràpia, el taller de la memòria i l'activitat física a través de l'Activa't. Avui hem fet balanç d'aquestes primeres tres setmanes en conversa amb la Maria Rosa Gutiérrez, coordinadora de l'escola, amb la fisioterapeuta Ainoa Méndez i amb la psicòloga Andrea Mora. Segons elles, l'Escola de Salut de la Gent Gran té una acceptació molt gran i els assistents a les diferents propostes participen activament i amb molta motivació. Segons Ainoa Méndez, els participants a l'Activa't gaudeixen tot fent esport i activitat física. Segons ella, és fonamental viure la vellesa de manera activa per evitar problemes de salut.

Ona Malgrat celebra demÓ dijous el Dia Mundial de la RÓdio des del Mercat Municipal i participant en una tert˙lia de RÓdio Pineda

Demà dijous 13 de febrer és el Dia Mundial de la Ràdio i des d'Ona Malgrat ho celebrarem per partida doble. Entre les 10 i les 12 del migdia farem un programa especial des del Mercat Municipal. Volem celebrar aquesta diada compartint amb els ciutadans de Malgrat de Mar el seu dia a dia quan van al mercat a comprar. Des d'allà entrevistarem també els paradistes i us oferirem diferents entrevistes. L'objectiu final és apropar la ràdio als oients. El programa estarà conduït per Laura Téllez i tindrà el suport tècnic de Raimon Cartró i Emili Pacheco. A més, a partir de les 12 Ona Malgrat participarà en una tertúlia impulsada per Ràdio Pineda en què hi participarà el director de Ràdio Palafolls, Marc Ferri; el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater; el cap tècnic de Ràdio Calella Televisió, Jordi Terme; la directora de Ràdio Pineda, Maria Josep Hernández; el redactor de Ràdio Pineda, Pep Basart i el Coordinador de Mitjans de Malgrat de Mar, Emili Pacheco. Durant la tertúlia s'analitzarà el paper que han tingut els mitjans de comunicació locals durant el temporal Glòria acostant tota la informació al ciutadà. El programa s'emetrà de 12 a 13h, just després de l'especial des del Mercat Municipal.

L'Ajuntament de Malgrat de Mar demana un ajut per poder arranjar 10 habitatges per a la gent gran

El govern de Malgrat de Mar ha aprovat, a través de la Junta de Govern Local, sol·licitar a la Diputació de Barcelona un ajut per a l'arranjament de 10 habitatges per a la gent gran. Segons informa el consistori, 3.696 habitants de Malgrat de Mar són persones majors de 65 anys. Moltes d’aquestes persones volen seguir tenint autonomia i no abandonar la seva llar, però es troben amb limitacions estructurals que dificulten el seu dia a dia. Per això, des de la Regidoria de Gent Gran s'ha demanat aquest ajut a Diputació amb la idea de fer front a petites reformes d'adaptació funcional als habitatges i la instal·lació d'ajudes tècniques, com poden ser: en banys, per afavorir l'accessibilitat i facilitar la higiene personal; en cuines, per millorar les condicions de seguretat i ús; de caràcter general, per facilitar la mobilitat i accessibilitat al domicili i actuacions complementàries de millora de l'eficiència energètica dels habitatges. En total, s'han sol·licitat 21.000 euros.

[└UDIO] Malgrat de Mar participa un any mÚs a la Maratˇ de l'Estalvi EnergŔtic

L'Ajuntament de Malgrat de Mar va iniciar el 3 de febrer la seva participació a la 5a edició de la Marató de l'Estalvi Energètic que es farà al llarg de tot el mes de febrer. Es tracta d'una nova campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l'ús i el consum d'energia, que té la voluntat afegida de destinar l'estalvi econòmic aconseguit a la lluita contra la pobresa energètica. Malgrat hi pren part per 4t any consecutiu i és el municipi més petit dels 9 de tot Catalunya que hi participen, inclosa la ciutat de Barcelona. En parlem amb el regidor de Medi Ambient, Óliver Sánchez-Camacho.

[└UDIO] La CUP demana al govern municipal i als altres dos partits de l'oposiciˇ que expressin el seu posicionament sobre la visiˇ estratŔgica del Tordera desprÚs del temporal Gl˛ria

La CUP de Malgrat de Mar exigeix al govern municipal, format per PSC i Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou, que exposi el seu posicionament en relació a la visió estratègica cap a la desembocadura i el delta de la Tordera. En aquesta mateixa línia, també demana a Esquerra Republicana i Junts per Malgrat que expressin quin és el seu posicionament. La Candidatura d’Unitat Popular, a més, demana que el govern expliqui el contingut de les converses que ha mantingut amb els òrgans competents més enllà dels aspectes relacionats amb els ajuts i subvencions; i proposa que s’impedeixi que els càmpings actuïn de manera unilateral en l’àmbit del front costaner.    

[└UDIO] Joaquim Albert (ERC) protagonitza l'entrevista polÝtica de 'La Jungla' d'aquesta setmana

El regidor republicà Joaquim Albert ha parlat avui a 'La Jungla' del temporal Glòria i dels danys que ha ocasionat a Malgrat de Mar. També ha fet referència a les neteges que s'han fet a les platges i a sobre què s'ha de fer a partir d'ara a la zona afectada del costat de la desembocadura de La Tordera. En aquest sentit, Albert ha dit que ara "és oportú i urgent" seure per tal que cadascú digui què s'ha de fer i "deixar-ho molt clar entre tots"

[└UDIO] ôArsŔnic i puntes de coixÝö Ús lĺobra que es representarÓ aquest cap de setmana en el marc del concurs de teatre amateur Vicenš Bayarri i Miralles

La 24a edició del concurs de teatre amateur Vicenç Bayarri i Miralles continua amb “Arsènic i puntes de coixí”, un clàssic de la comèdia negra que, des de la seva estrena a Nova York l’any 1941, ha estat representada per centenars de companyies de teatre d’arreu del món. Aquest cop i a Malgrat de Mar, el grup Farga’m de Terrassa ens interpretarà “Arsènic i puntes de coixí” a l’escenari del Centre Cultural de Malgrat de Mar La sessió tindrà lloc diumenge 16 de febrer a les 18:00h. Avui entrevistem en Rubén Domènech, director de l’obra i del Grup Farga’m.

[└UDIO] Dia Internacional de les Dones i les Nenes a la CiŔncia

Avui 11 de febrer és el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència. Un dia promogut per les Nacions Unides amb l'objectiu de promoure la participació plena i en condicions d'igualtat de les dones i les nenes en el món de la ciència i alhora eliminar tot tipus de discriminació. A nivell estadístic, i segons l'informe 'El biaix de gènere en el reclutament, la promoció i la retenció del personal a les universitats', la presència de dones a Ciències Experimentals i a Enginyeria i Arquitectura no arriba al 6%. A més, l’elecció d’estudis universitaris reafirma la tradicional segregació en les carreres universitàries i respon als rols i estereotips de gènere adquirits en el procés de socialització. Avui hem reflexionat sobre aquesta qüestió en conversa amb Dolors Mendoza, cap de l'àrea de Serveis Informàtics de l'Ajuntament de Malgrat de Mar. Ella és Enginyera Informàtica, grau en ADE i postgrau en Direcció per Sistemes d'Informació. 

[└UDIO] 1.400 alumnes de Malgrat de Mar han participat aquest matÝ en una neteja de la platja

Els 6 centres educatius de Malgrat de Mar han organitzat avui dimarts una jornada escolar de neteja de la platja, en la qual hi han participat 1.400 alumnes. Alumnes de 5è i 6è de Primària, i tots els de Secundària han pres part en la neteja de la platja, dividida en 12 trams des de les pistes d'atletisme fins a l'avinguda dels Pins. L'Ajuntament hi ha col·laborat preparant la logística de la neteja des de la Regidoria de Medi Ambient.  La iniciativa dels centres educatius té com a filosofia que "els nois i noies de Malgrat s'impliquin en aquesta tasca de neteja i que aquesta activitat els ajudi a prendre consciència de la importància de salvaguardar els nostre entorn". Així ho diu el comunicat conjunt que han enviat els centres a les famílies.

La malgratenca Teresa Verdaguer entra a la nova executiva comarcal d'ERC

Teresa Verdaguer ha estat escollida adjunta a la secretaria de Política Municipal per l'Alt Maresme de la nova executiva comarcal d'ERC liderada per Josep Pena, que renova la confiança al projecte comarcal

El primer equip del Tennis Malgrat es queda a quarts del Catalunya Or

El primer equip del Tennis Malgrat no ha aconseguit superar aquest cap de setmana el CE Valldoreix a quarts de final del Catalunya Or i, per tant, es queda a les portes de les semifinals del torneig

4 ors i 2 plates pels esportistes malgratencs al Trofeu Ciutat de Lleida de Taekwondo

Àlex Farreras, Lenni Viñolas, Pau Salvà i Alberto Llorens han guanyat aquest cap de setmana una medalla d'or al Trofeu Ciutat de Lleida. Roger Morales i Adam Román han aconseguit una medalla de plata

El j˙nior del Malgratenc de Patinatge ArtÝstic es classifica pel Campionat de Catalunya

La cinquena posició aconseguida aquest cap de setmana al Campionat de Barcelona ha estat suficient per classificar el grup júnior de xou del Club Esportiu Malgratenc de Patinatge Artístic per al Campionat de Catalunya de Xous, que es disputarà els dies 22 i 23 de febrer a Lleida

[└UDIO] Entrevista amb la fisioterapeuta Meritxell Egea: 'El temps s'atura en el nou espai que hem creat per tal que la gent entri en una immensa sensaciˇ de pau'

La fisioterapeuta malgratenca Meritxell Egea ha iniciat una nova aventura empresarial: ha ampliat la seva consulta de fisioteràpia amb diversos serveis i classes on, tal i com diu ella mateixa, el temps s’atura i un s’embolcalla en una immensa sensació de pau.  

[└UDIO] M˛nica Green i Pep Romaguera arriben a l'escenari de 'La Barretina Sona!' aquest dissabte

Mònica Green actuarà a ‘La Barretina Sona!’ aquest dissabte a dos quarts de deu de la nit. La cantant nord-americana, establerta a Catalunya des de fa més de 30 anys, actuarà acompanyada del guitarrista Pep Romaguera. En un format íntim oferirà un repertori amb blues, soul, rhytm and blues i alguns temes propis. Ho explica ha explicat Marcel Pla, productor de La Barretina Sona. El concert de Mònica Green d’aquest dissabte tindrà lloc al primer pis del local social de la Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella.

[└UDIO] Jaume Funes presenta demÓ dissabte a Malgrat de Mar el seu llibre 'Fer de mestre quan ning˙ no sap per a quŔ serveix'

El psicòleg, educador i periodista Jaume Funes presentarà Fer de mestre quan ningú no sap per a què serveix aquest dissabte a les dotze del migdia a la Biblioteca La Cooperativa. En aquest llibre Funes reflexiona sobre l'essència d'un ofici, el de mestre, que ens ajuda a construir-nos com a persones. L'autor intenta respondre preguntes com aquesta: què vol dir fer de mestre? En aquest sentit, Funes assegura que cal anar "més enllà de les competències curriculars" perquè s'ha de ser "creatiu, acceptar que l'alumnat et posi en crisi, no enyorar el passat, voler sempre saber més, tenir empatia, aspirar a una societat més justa".

El j˙nior del Malgratenc de Patinatge ArtÝstic competirÓ al Campionat de Barcelona aquest cap de setmana

El grup júnior de xou del Club Esportiu Malgratenc de Patinatge Artístic participarà aquest dissabte al Campionat de Barcelona de xous i quartets, que es disputarà a Vic. L'equip local competirà amb 8 grups més de la demarcació de Barcelona

[└UDIO] El Cor Sibemoll organitza un concert solidari aquest cap de setmana

El cor malgratenc Sibemoll ha organitzat un concert solidari de pel·lícula per aquest cap de setmana. L'actuació es podrà veure dues vegades -una, dissabte, i l'altra, diumenge- a la Capella de l'Antic Hospital. El cor estarà acompanyat del pianista Pere Nieto. L'aportació econòmica voluntària del públic es destinarà a l'ONG SED Catalunya. Parlem amb Gemma Arís i Núria Robert, del cor Sibemoll.

[└UDIO] Txema MÓgic actuarÓ aquest diumenge al Centre Cultural

L'espectacle de màgia The Postman de Txema Màgic s'ha programat en el marc del cicle de propostes que ha organitzat la Fundació Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya per aquesta temporada a Malgrat de Mar. El xou començarà aquest diumenge a les 18h al Centre Cultural

L'atur puja un 1,64% el gener a Malgrat de Mar

El nombre de persones desocupades al municipi ha augmentat aquest mes de gener en 19 en relació al desembre de 2019. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.179 persones aturades a Malgrat de Mar

[└UDIO] Coronavirus. Entrevista amb Vict˛ria Arniges, Coordinadora de FarmÓcia ComunitÓria de la Regiˇ SanitÓria Girona Sud

A Ona Malgrat avui hem parlat sobre el coronavirus i l'alarma que s'ha creat a nivell sanitari arran de l'aparició d'aquest virus. En parlem amb Victòria Arniges, Coordinadora de Farmàcia Comunitària de la Regió Sanitària Girona Sud i farmacèutica de Malgrat de Mar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190

NotÝcies

Totes les notÝcies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

RÓdio a la carta Programes Contacte

MLGVisiˇ

Xarxes Socials

ButlletÝ

Qui som

CrŔdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - AvÝs legal - CrŔdits