malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 4685 registres. Mostrant pàgina 109 de 188

L'aleví i el juvenil de l'Inter Esportiu guanyen la Copa Girona de futbol sala

Els equips dels alevins i juvenils de l'Inter Esportiu CFS han guanyat aquest cap de setmana la Copa Girona de futbol sala. L'infantil i cadet del club s'han proclamat subcampions en les seves respectives categories. Les semifinals i finals de la Copa Girona s'han disputat aquest cap de setmana al pavelló Germans Margall.

El govern desmenteix que s'hagi limitat l'accés de l'oposició a la ràdio

El govern municipal assegura a través d'un comunicat que tots els partits, inclosos els de l'oposició, han pogut fer declaracions a l'emissora municipal quan ho han considerat oportú. En relació a les entrevistes del programa Ona política, el govern explica que "la voluntat ha estat fer una aturada per reflexionar i centrar els esforços en la propera temporada 2017-2018".

La patinadora malgratenca Paula Fontrodona, cinquena al Campionat d'Espanya de Dansa

El 4t Campionat d'Espanya de Dansa amb patins s'ha disputat enguany a Fuengirola. La competició, que va començar divendres passat, es va allargar fins dissabte. La malgratenca Paula Fontrodona va quedar cinquena.

El PSC i el PP denuncien que el govern municipal els censura

PSC i PP han enviat un comunicat conjunt a través del qual denuncien que el govern els censura perquè, entre d'altres coses, diuen que incompleix el reglament que regula la participació dels regidors i regidores i dels grups municipals a l'emissora municipal. L'oposició reclama els minuts que tenia pactats a la ràdio durant aquests quatre mesos.  

Alumnes de 3r i 4t de primària del Chanel faran el primer programa en directe des del nou estudi d'Ona Malgrat

El programa, que serà una mena de prova pilot, servirà per tal que els alumnes posin en pràctica les competències bàsiques que han adquirit a l'escola aquest any relacionades amb l'expressió oral. El contingut s'emetrà en directe des del nou estudi d'Ona Malgrat el proper dilluns 5 de juny a les 10h.

3 corals participaran a la Trobada de Primavera de l'Atzavara

Les Corals Juvenil Santa Maria de Pineda de Mar, Briançó de Sant Celoni i l'Atzavara protagonitzaran la Trobada de Corals de Primavera d'enguany. L'espectacle, que tindrà un rerefons solidarari, tindrà lloc el proper diumenge 4 de juny a les 19h a l'Església de Sant Nicolau.

Prop d'un centenar de persones demanen consell als farmacèutics per prevenir el càncer de pell

5 farmàcies del poble han sortit avui al carrer per donar consell sanitari als ciutadans sobre com protegir-se del sol de manera adequada i han examinat el risc de la població de patir un càncer de pell a través d'un qüestionari de salut. Ho han fet en el marc d'una campanya de prevenció i detecció precoç del càncer promoguda pel Col·legi de Farmacèutics de Barcelona amb la col·laboració de l'Hospital Clínic i les Regidories de Salut Pública i Comunitària. Els farmacèutics han derivat al metge alguna de les persones que s'han apropat avui a la plaça de l'Església.  

Comença la regeneració de la platja de Malgrat

La demarcació de Costes a Catalunya ha començat aquesta setmana els treballs de regeneració de la platja amb sorra procedent del port esportiu del Masnou, del Balis de Sant Andreu de Llavaneres i d'Arenys de Mar. Pel què fa a l'escullera, Costes ha confirmat que les obres avancen a bon ritme. El camí d'accés als càmpings, que s'ha arranjat de manera provisional amb sauló, estarà enllestit la setmana vinent.

Robòtica, creació de vídeojocs i cultura japonesa al Juliol Jove

La Regidoria de Joventut ha programat un Juliol Jove ple de novetats. Entre els nous tallers destaquen els de robòtica i programació, el de creació de vídeojocs, el de cultura i llengua japonesa i el de matemàtiques i bombolles de sabó. Les inscripcions per a prendre'n part s'han obert avui.

Les Aules d'Estudi de la Biblioteca tornen a obrir avui

La iniciativa pretén donar resposta als joves que necessiten d'un espai propi per poder estudiar amb tranquil·litat, coincidint amb el període d'exàmens. Les Aules d'Estudi romandran obertes fins el 15 de juny de dilluns a dijous de 20:30h a mitjanit i els diumenges de 18h a 21:30h.

Uns 300 esportistes jugaran a voleibol a la platja de Malgrat aquest cap de setmana

Malgrat de Mar acollirà la segona prova del circuit de voleibol Svatour 2017, que tindrà lloc aquest proper cap de setmana a la platja de Malgrat Centre. És la segona vegada que Malgrat s'inclou al circuit del campionat.

L'Ajuntament treballarà la prevenció i sensibilització sobre les malalties mentals

Les regidories d'Acció Social i Ciutadania i Salut Comunitària han anunciat que durant el darrer trimestre d'aquest 2017 portaran a terme una campanya de prevenció i sensibilització sobre les malalties mentals. L'Ajuntament engegarà la campanya amb la col·laboració de la Comunitat Terapèutica del Maresme i l'Associació Positiva.

El ple aprovarà la revisió del Pla d'Acció Cultural aquest dijous

El Pla d'Acció Cultural (PAC) és l'eina que marca els diferents eixos a seguir dins la gestió de la cultura al poble. La Diputació de Barcelona ha dut a terme el treball de revisió que, entre d'altres coses, ha inclòs una jornada participativa oberta a la ciutadania. L'aprovació del PAC és un dels 11 punts que s'han inclòs a l'ordre del dia del ple municipal de juny, que tindrà lloc avui a les 19h.

L'Ajuntament beca 16 infants per tal que puguin participar al Casal d'Estiu

La Regidoria d'Acció Social i Ciutadania ha destinat 2.880 euros a aquests ajuts, que permetran que 16 nens i nenes puguin participar al Casal Municipal d'Estiu entre els mesos de juliol i agost.

Homenatgen els brigadistes internacionals coincidint amb el 80è aniversari de l'enfonsament del 'Ciudad de Barcelona'

Malgrat de Mar va fer un emotiu homenatge als brigadistes internacionals ahir, que es complien 80 anys de l'enfonsament del vaixell 'Ciudad de Barcelona', que va ser torpedinat per un submarí italià a les ordres de l'exèrcit franquista.

Micromecenatge per fer una escultura dedicada als brigadistes del 'Ciudad de Barcelona'

L'artista Rob MacDonald ha engegat una campanya de micromecenatge a internet amb l'objectiu d'aconseguir els 15.500 euros que es necessiten per a desenvolupar la primera fase del projecte de creació de l'escultura, que es col·locaria al Passeig de Mar, just davant de l'estació de trens. L'obra pretén retre homenatge als brigadistes internacionals que van morir en l'enfonsament del vaixell 'Ciudad de Barcelona', ara fa 80 anys.

5 farmàcies del poble s'uneixen contra el càncer de pell

Les farmàcies Óscar Llansó, Viladevall, Juan, Von Carstenn i Arniges sortiran al carrer demà al matí per donar consell sanitari als ciutadans sobre com protegir-se del sol de manera adequada i examinaran el risc de la població de patir un càncer de pell a través d'un qüestionari de salut. Ho faran en el marc d'una campanya de prevenció i detecció precoç del càncer promoguda pel Col·legi de Farmacèutics de Barcelona amb la col·laboració de l'Hospital Clínic i les Regidories de Salut Pública i Comunitària. Els farmacèutics seran a la plaça de l'Església demà entre les 11h i les 19h.

60 persones participen en un curs de defensa personal per a cossos de seguretat al Pavelló Municipal d'Esports

Policies Locals d'arreu de Catalunya, Mossos d'Esquadra, agents de la Policia Nacional i guardes de seguretat van visitar dissabte Malgrat de Mar per prendre part al Curs Professional de Defensa Personal i Policial, que la International Police and Security Association va organitzar al Pavelló Municipal d'Esports de l'avinguda de Tarragona.

L'Ajuntament catalogarà els vestigis de les Mines de Can Palomeres

L'Ajuntament va presentar la setmana passada a l'Arxiu Municipal els treballs de la modificació del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) en l'àmbit de Can Palomeres. L'objectiu d'aquesta actuació és la protecció de l'entorn patrimonial i natural de Can Palomeres. També preveu la catalogació tots els vestigis relacionats amb l'activitat minera de Can Palomeres des de l'estació de càrrega fins a La Pilona. A més, es preveu modificar la catalogació de la masia de Can Palomeres per a usos científics i mediambientals.

Els veïns de Malgrat Nord revaliden les conclusions del Fòrum Ciutadà

L'equip tècnic redactor de la diagnosi del barri de Malgrat Nord va presentar dijous passat a la nit al Pavelló Germans Margall el treball de camp fet en els darrers mesos. La diagnosi centra el focus d'atenció sobre la xarxa viària, l'estat d'alguns habitatges, els espais públics, les zones verdes i els equipaments. Aquesta radiografia del barri es va enriquir amb aportacions que vam fer els veïns i veïnes, els quals van insistir a demanar que es considerin les opinions recollides el passat mes de gener al Fòrum Ciutadà. La diagnosi donarà pas a un projecte d'actuacions que cal fer al barri i a una nova trobada amb el veïnat.

El projecte de Llei de Barris del Castell i la Verneda, executat en un 90%

El comitè d'avaluació del barri del Castell i la Verneda es va reunir divendres passat per fer el seguiment periòdic de l'execució del projecte. Regidors del govern municipal, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, es van reunir amb representants de diferents organismes de la Generalitat de Catalunya, així com de les associacions de veïns de La Verneda i Pepet Caralt. En aquests moments, ja s'ha executat un 90% del projecte, que s'acaba a final d'aquest 2017.

El malgratenc Roberto García guanya l'Speed Trail Sant Esteve

L'Speed Trail Sant Esteve es va disputar ahir a Sant Esteve de Palautordera. El malgratenc Roberto García s'ha proclamat campió en la categoria de 13 quilòmetres.

Mariona Pujadas patinarà al Campionat de Catalunya

La patinadora malgratenca Mariona Pujadas, de l'APA Malgrat, ha participat al Campionat de Barcelona Júnior B, que s'ha disputat aquest cap de setmana a Sant Cebrià de Vallata. La vuitena posició obtinguda li permetrà participar al Campionat de Catalunya B.

5 primers llocs al Campionat de Judo de Primavera de Palafolls

5 judokes del Club Judo Malgrat han quedat primers aquest dissabte al 9è Campionat de Judo de Primavera de Palafolls. La competició ha comptat amb la participació d'uns 200 esportistes de les categories prebenjamí, benjamí i aleví.

L'Ajuntament amplia el servei d'atenció psicològica i juvenil

El servei, que ofereix la Regidoria d'Acció Social i Ciutadania, oferirà 5 hores setmanals més, passant de 7 a 12 hores. Aquesta iniciativa permet atendre infants d'entre 3 i 18 anys de famílies amb recursos insuficients que necessiten suport psicològic de manera urgent.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits