malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 3939 registres. Mostrant pàgina 10 de 158

Concentracions de rebuig i denúncia contra la violència masclista a municipis de tot Catalunya

En relació a la presumpta violació en grup que va patir una menor a Manresa l’octubre de 2016, el moviment feminista ha organitzat per avui, dilluns 8 de juliol a les 6 de la tarda, una concentració davant dels ajuntaments de tot Catalunya. Fins el moment s’han adherit a la concentració més de 150 ajuntaments, entitats i organitzacions de tot Catalunya. L’Ajuntament de Malgrat de Mar vol expressar la més enèrgica condemna sobre els fets i volen deixar constància de la seva solidaritat amb la víctima i amb totes les dones que han patit la violència masclista.

El Consell Comarcal posa en marxa una oficina itinerant per atendre els casos de vulnerabilitat energètica

L’Oficina, que ha entrat en funcionament aquesta setmana, és una prova pilot que té com a objectiu defensar els drets de les persones davant de les companyies energètiques i impulsar actuacions a les llars que contribueixin a fer-les més eficients energèticament. L'elevat cost de l'energia vinculat, sovint, a la manca d'eficiència energètica dels habitatges està abocant moltes persones a situacions de vulnerabilitat. Aquest servei, impulsat pel Consell Comarcal, està concebut com un suport directe als serveis socials municipals que en els darrers anys han constatat que la vulnerabilitat energètica és una de les principals dificultats de les famílies. L’Oficina s’ha desplegat pel territori amb 11 punts d’atenció per evitar els mínims desplaçaments de les persones usuàries. Aquests es troben ubicats a Montgat, Cabrera de Mar, Vilassar de Dalt, Dosrius, Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Arenys de Mar, Calella, Malgrat de Mar, Tordera i a les instal·lacions del Consell Comarcal (Mataró). Amb aquests punts d'atenció es donarà cobertura als 25 municipis que formen part de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal. Cadascuna d'aquestes oficines funciona en dies i horaris diferents i l'atenció es fa exclusivament amb cites concertades prèviament. Inicialment, les persones usuàries són exclusivament les derivades pels serveis socials municipals.

[ÀUDIO] La Llotja de la moto i l’automòbil antic torna el proper 13 de juliol

El proper dissabte 13 de juliol es celebrarà la XVIII edició de la Llotja de la moto i l’automòbil antic. L’esdeveniment començarà a les nou del matí a l’Avinguda dels Països Catalans i s’allargarà fins les cinc de la tarda. També, a les quatre de la tarda es donarà el tret de sortida a la XIII Cercavila de vehicles clàssics des de la mateixa Avinguda dels Països Catalans. A les cinc de la tarda, després de la cercavila popular de vehicles, es farà la benedicció dels vehicles a la plaça de l’església. Per participar a la cercavila i per a més informació es pot trucar al telèfon 609 70 11 98 o enviar un WhatsApp al telèfon 667 08 32 92.

[ÀUDIO] L’Ajuntament de Malgrat de Mar va celebrar ahir el primer ple de mandat en sessió extraordinària

L’ordre del ple constava de 21 punts entre els quals hi ha destacat la presa de raó de les delegacions de carteres als regidors i regidores de l’equip de govern. El nomenament de membres de la Corporació que han de formar part dels diferents òrgans tècnics. Així com la determinació de les dedicacions, règim retributiu i d’assistències dels regidors.

El nou Hospital de Dia de l’Hospital de Blanes amplia l’espai i ofereix més punts d’atenció

El nou Hospital de Dia de l’Hospital de Blanes ha entrat en funcionament aquest mes de juliol després d’una ampliació de l’espai que ha suposat una inversió de 180.000€. La nova unitat ha incrementat el nombre de punts de tractament de 9 a un total de 12, permetent atendre a un nombre més elevat de pacients. Amb aquest canvi s’ha aconseguit ampliar l’espai i facilitat l’accés dels pacients a la unitat, treure una activitat  ambulatòria de l’àrea d’hospitalització i guanyar més punts de tractament. L’Hospital de Dia és un recurs assistencial per atendre els pacients per atendre els pacients que estan amb tractaments oncològics i mèdics i no requereixen ingrés. Les obres han tingut una durada de 8 mesos i han suposat una inversió de 180.000 euros. 

L’ajuntament de Malgrat organitza la Setmana de l’energia

L’ajuntament de Malgrat de Mar organitza dues activitats per la setmana de l’energia. La primera, el dissabte 7 de juliol a les sis de la tarda a la Fira d’Estiu de l’Avinguda Bon Pastor, on s’organitzen uns Jocs Ekopoètics per la mainada. L’altre serà el dijous 11 de juliol a les set de la tarda a la Biblioteca la Cooperativa, on s’organitza el taller “Gestiona la teva energia” per aprendre a gestionar l’autoconsum i comprar energia 100% renovable. Aquesta activitat es fa amb col·laboració amb l’Institut Català de l’Energia.

Malgrat de Mar comptarà amb dos representants al Consell Comarcal del Maresme

El Consell Comarcal del Maresme comptarà aquest mandat amb 33 membres de fins a 7 forces polítiques. ERC és la primera força política amb 12 membres, seguida del PSC amb 8 i Junts per Catalunya amb 6. Completen el plenari 2 membres de Ciutadans, 2 de Guanyem, 2 de CUP i 1 del PP. Així doncs, 23 dels 30 municipis de la comarca obtindran representació al Consell Comarcal del Maresme amb seu a Mataró. Concretament, Malgrat de Mar comptarà amb dos consellers dins el Consell: el regidor Ramir Roger d’Esquerra Republicana i el regidor Jofre Serret de JxCat-Malgrat ens Mou.

[ÀUDIO] La CUP Malgrat organitza un acte a benefici de la plataforma Aturem la C-32

El proper divendres 19 de juliol, la CUP de Malgrat de Mar organitza un acte “en defensa del territori, de la gent i del desenvolupament sostenible”. L’acte serà al voltant de la presentació del nou disc “Cançons de fer camí”, l’últim treball de Mireia vives i Borja Penalba com a duet. Un concert de caràcter íntim i proper que servirà, a més, per donar veu a plataformes que treballen arreu del territori com SOS Costa Brava i STOP C-32. L’acte començarà a les set de la tarda amb una xerrada en defensa del territori i tot seguit tindrà lloc el concert de presentació del disc “Cançons de fer camí” a càrrec de Mireia Vives i Borja Penalba. L’entrada té un cost de 15 euros i els beneficis aniran destinats a la plataforma Aturem C-32. La cita serà a Ca l’Esparrech, al carrer Mossèn Cinto Verdaguer número 9. Per assistir, cal fer reserva prèvia al correu electrònic cup.malgrat@gmail.com

[VÍDEO] Torna el festival “Murmuris” el 19 i 20 de juliol a Malgrat de Mar

El portaveu del govern Jofre Serret juntament amb la regidora de cultura Lurdes Borrell han presentat aquest matí en roda de premsa la continuïtat del festival de mar i muntanya “Murmuris”. El festival, que pretén ser una reivindicació dels concerts de petit format, s’esdevindrà els propers 19 i 20 de juliol amb sis promeses de l’escena independent nacional i internacional. El govern municipal ha destacat l’aposta ferma que té per aquests esdeveniments culturals, que posin a la vila de malgrat en el mapa no només per la platja, sinó també per un festival com és “Murmuris”. També, els regidors Jofre Serret i Lurdes Borrell (JxCat-Malgrat ens Mou) han reafirmat la seva posició en consolidar el festival i que Malgrat sigui un referent en l’àmbit cultural. “Murmuris” es celebrarà al Parc del Castell el divendres 19 i a la platja de la Plaça Xesco Boix el dissabte 20. L’entrada als concerts és gratuïta.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva dona la benvinguda als nous residents

Un total de tres professionals que es formaran durant els propers anys a l’Hospital Sant Jaume de Calella. Els nous residents provenen de la universitat Rovira i Virgili de Reus, de la universitat del País Basc i de la d’Oviedo i s’incorporaran enguany a la institució. Un dels professionals formarà part durant els propers 5 anys de la unitat docent de Medicina Interna que està formada per les especialitats mèdiques de cardiologia, digestologia i neurologia entre d’altres. Els altres dos residents formaran part de la unitat de Medicina Familiar i Comunitària que consta d’un pla de formació de 4 anys. L’acte de benvinguda l’ha obert el director gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el Dr. Lluís Franch, acompanyat del cap d’estudis, el Dr. Albert Hernández, i el cap de servei de Medicina Interna de l’Hospital Sant Jaume de Calella, el Dr. Albert de Luis.

L’atur al Maresme cau un 3,92% durant el mes de juny

Segons l’anàlisi fet per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal l’atur ha baixat a tots els sectors econòmics del Maresme. En total, la llista de demandats d’ocupació ha baixar un 4,89% respecte al mes anterior i un 3,01% en comparació al mateix període de l’any passat. En conjunt, l’atur al Maresme ha caigut un 3,92% mantenint una tendència desigual entre gèneres. El col·lectiu masculí ha registrat un descens de l’atur del 4,89% i el femení del 3,21%. Percentualment, les dades del mes de juny indiquen que el sector més beneficiat ha estat l’agricultura amb un total de 412 persones aturades, un 7,21% menys que el mes anterior. El sector dels serveis ha registrat un descens del 4,31% amb un total de 15.550 persones aturades. En total, aquest mes de juny 22.736 persones estan en situació d’atur al Maresme, majoritàriament, les edats més avançades concentren pràcticament el 60% de les persones en situació d’atur. El grup d’edat d’entre 55 a 64 anys ocupa el 33,67% del total, seguit pel grup de 45 a 54 anys amb un total del 25,83%. En total, son 13.528 persones en situació d’atur registrat que tenen 45 anys o més. Pel que fa a Malgrat de Mar aquest mes de juny 74 persones han trobat feina. Actualment hi ha 843 persones en situació d’atur, el 8,07% menys respecte el mes anterior i el 3,99% menys en comparació al mateix període de l’any passat.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebrarà aquest dijous el primer ple de mandat

El ple de l’Ajuntament se celebrarà aquest dijous a les set del vespre en sessió extraordinària i tindrà un total de 21 punts. L’ordre del ple és el següent:

La plaga de la Cuca peluda del suro arriba a Malgrat de Mar i bona part del territori proper

Des de fa alguns dies es pot observar a fanals, cases i diversos indrets de la població multitud de papallones, sobretot a la nit. Aquesta espècie de papallona s’anomena Cuca peluda del suro (Lymantria dispar) i ha esdevingut una plaga que afecta el Maresme, la Selva i el Vallès Oriental. Es tracta d’una plaga autòctona que es succeeix de manera cíclica, aproximadament cada 7 o 9 anys, tot i que aquí a Catalunya en feia 20 anys que no passava. Aquesta plaga ja es va preveure per les autoritats i es va realitzar un tractament aeri de control a  les zones afectades amb producte biològic, majoritàriament al Maresme i a la Selva, quan l’insecte es trobava en fase d’oruga. Ara, en fase papallona, es poden utilitzar diversos mètodes per reduir la plaga, tot i que es preveuen molt poc efectius degut a l’elevadíssim nombre d’individus. Es farà un seguiment exhaustiu de les zones afectades per tal de preparar un possible tractament per l’estiu vinent. Paral·lelament, i degut a l’elevat nombre d’exemplars d’aquestes papallones, s’ha observat un augment dels seus depredadors, com podrien ser escarabats i paràsits dels ous.                                                     

La Biblioteca la Cooperativa organitza diferents activitats per la canalla durant el mes de juliol

La Biblioteca la Cooperativa acaba la programació habitual a causa de la finalització del curs escolar i inicia un seguit d’activitats infantils. Al llarg dels tres primers divendres de juliol s’oferiran activitats diferents, adreçades a la canalla. Dues d’elles són Laboratoris de lectura: una manera més vivencial i creativa d’apropar-se al món de la lectura. També hi ha programat un Bibliolab, que es tracta d’un  taller en què es crearan petits robots anomenats Scribbligns. En totes les activitats cal inscripció prèvia.

La Fira d’estiu arriba un any més a Malgrat de Mar

Aquest cap de setmana tindrà lloc a l’avinguda Bon Pastor de Malgrat de Mar la Fira d’estiu on hi haurà una fira d’artesans amb activitats per a infants i un espai gastronòmic amb restauració local i food trucks. A més, durant les nits de dissabte i diumenge es realitzaran actuacions musicals de DJ i grups musicals. Dissabte 6 de juliol actuarà a partir de les sis de la tarda DJ Oscar i a partir de les 10 del vespre Sin Enchufe, un tribut al Pop Español. De cara el diumenge 7 hi haurà un espai dedicat als més petits amb l’actuació de Enginys EKO.Poètiks a les sis de la tarda. A la mateixa hora i pels més grans, actuarà DJ Berni i a partir de les deu de la nit Frank Rojo y Dueños de la Clave Latin Tribut.

Baixen les temperatures però aquest divendres arribarà una nova onada de calor menys intensa

L’onada de calor que ha abrasat el territori català aquesta setmana passada comença a remetre a partir d’aquest passat diumenge. A Malgrat de Mar s’han registrat temperatures màximes de fins a 31,7 graus i aquest passat diumenge l’estació meteorològica de Malgrat ha registrat un descens significatiu de dos graus respecte la temperatura mitjana de dissabte (26,6 ºC). De cara aquesta setmana vinent es preveu que continuïn baixant les temperatures fins a normalitzar-se. Tot i això, segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, el proper divendres 5 de juliol podria haver una nova onada de calor però aquest cop menys intensa. La previsió meteorològica per avui dilluns és que baixaran les temperatures amb mínimes que aniran dels 18 als 23 graus mentre que les màximes oscil·laran entre els 25 i els 29 graus. Per evitar problemes causats per l’onada de calor, el Departament de Salut recomana protegir-se del sol i la calor, sobretot en les hores on la calor és més alta. Salut recomana romandre en les estances més fresques, així com recórrer a algun tipus de climatització per refrescar l’ambient. Respecte la roba, es molt recomanables portar roba lleugera i protegir-se el cap amb una gorra o un barret. És fonamental mantenir-se hidratat i beure líquids, fins i tot quan no es té set. Es recomana beure molta aigua i sucs de fruita i sobretot evitar les begudes alcohòliques. Per menjar, es recomana evitar els menjars molt calents i els que aporten moltes calories. Es pot obtenir més informació i consell per apaivagar els efectes de l’onada de calor als centres d’atenció primària, a les farmàcies i al número de telèfon de CatSalut respon 061 durant les 24 hores del dia.

Arriba a Malgrat l’exposició itinerant “El tabac obert” de la Diputació de Barcelona

Els joves de Malgrat de Mar podran visitar a partir de dilluns vinent, 1 de juliol, i fins al 15 d’aquest mes, l'exposició itinerant de la Diputació de Barcelona "El tabac al descobert", que té com a objectiu la prevenció del tabaquisme. La mostra, que estarà ubicada al Centre Cívic, va adreçada a nois i noies d'entre 12 i 14 anys, edat en què molts n'inicien el consum, i a aquells d'edats immediatament anteriors al moment de màxim risc. El propòsit d'aquesta iniciativa és evitar o, si més no, ajornar l'experimentació amb el tabac. Es pretén generar actituds contràries al consum de tabac i refermar la posició dels joves que no hagin fumat mai. L’exposició consta de 10 plafons de temàtiques diverses, que es complementen amb una guia de dinamització per al professional que acompanya els joves durant la visita. Acabat el recorregut, els assistents poden participar en el joc "I tu què en saps? Juga i descobreix-ho", on hauran de decidir si l'enunciat que se'ls proposa és veritat o mentida. “El tabac al descobert” també disposa d'una pàgina web des d'on es pot descarregar material elaborat per ajudar a generar debat entre els alumnes. Per a més informació es pot consultar el portal web eltabacaldescobert.diba.cat

Com superar l’onada de calor: consells i recomanacions per evitar l’anomenat cop de calor

Davant l’avís de situació meteorològica de perill per onada de calor informat pel Servei Meteorològic de Catalunya,  l’ ASPCAT comunica que el Pla d’actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut continua en fase 2 d’alerta. Aquesta situació  implica l’activació del PROCICAT  per part del Departament d’Interior i dels recursos  d’emergència habituals en aquesta fase, com poden ser el servei d’emergències de Catalunya, Bombers de la Generalitat i Creu Roja entre d’altres. Es preveu que l’onada de calor s’allargui fins el proper 1 de juliol com a mínim. Per evitar problemes causats per l’onada de calor, el Departament de Salut recomana protegir-se del sol i la calor, sobretot en les hores on la calor és més alta. Salut recomana romandre en les estances més fresques, així com recórrer a algun tipus de climatització per refrescar l’ambient. Respecte la roba, és molt recomanables portar roba lleugera i protegir-se el cap amb una gorra o un barret. És fonamental mantenir-se hidratat i beure líquids, fins i tot quan no es té set. Es recomana beure molta aigua i sucs de fruita i sobretot evitar les begudes alcohòliques. Per menjar, es recomana evitar els menjars molt calents i els que aporten moltes calories. També, si es realitza alguna activitat física, cal evitar realitzar-la a les hores de més calor, sobretot en les hores del migdia. En general, s’ha de reduir les activitats intenses i, si no es pot, mantenir-se hidratat i fer pauses per descansar. Per últim, el Departament de Salut recorda que tots som vulnerables a la calor, però que ho són especialment persones de la tercera edat, gent amb malalties cròniques, persones amb discapacitat físiques o psíquiques o amb mobilitat reduïda i els nadons. També, persones amb determinades circumstàncies socials, com viure sol i estar en situació de pobresa. En cas que es tingui al càrrec una persona en situació vulnerable per l’onada de calor, cal intentar visitar-la com a mínim un cop al dia, ajudar-la a seguir aquests consells i si prenen alguna medicació, consultar al metge si aquesta pot influir en la termoregulació del pacient. Es pot obtenir més informació i consell per apaivagar els efectes de l’onada de calor als centres d’atenció primària, a les farmàcies i al número de telèfon de CatSalut respon 061 durant les 24 hores del dia.

[ÀUDIO] El portaveu de govern de Malgrat diu que: “l’Ajuntament no tolerarà el criticar per criticar”, en resposta a les declaracions de la CUP Malgrat

Des del govern, el seu portaveu Jofre Serret, ha volgut deixar clar que les activitats d’aquesta setmana són, precisament, un seguit d’activitats per donar visibilitat al col·lectiu LGTBIQ+. Segons diu Jofre Serret, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament on ell era el regidor durant el mandat anterior, “fa temps que treballa en accions a nivell de pedagogia i en protocols per garantir una igualtat de condicions entre els diferents col·lectius, no únicament amb el de LGTBIQ+ si no que també el de les dones”. El Portaveu de govern afegeix que “l’Ajuntament no tolerarà el criticar per criticar”. A més, Jofre Serret recorda al portaveu de la CUP que recentment es va aprovar en el planari el Pla d’Igualtat Intern i el Pla d’Igualtat de Ciutadania, documents on estan regulades les diferents accions que ha de portar a terme el consistori malgratenc.

[ÀUDIO] CUP Malgrat critica la setmana d’activitats organitzada per l’Ajuntament a favor de l’alliberament del col·lectiu LGTBIQ+

En declaracions del regidor de la CUP Malgrat, Enric Zaldo, l’Ajuntament no està realitzant una feina adequada considerant que és un Ajuntament en pro dels drets, del respecte i de l’alliberament del col·lectiu LGTBIQ i critica, la falta d’activitats dedicades a la formació i l’apoderament i que no hi ha espais de cures ni per compartir. A més, Zaldo diu que “no és la tònica que es venia marcant últimament amb la dinàmica de l’Ajuntament”. Des de la CUP, partit que ara està a l’oposició, es posa de manifest la “bona feina” feta per la CUP durant la commemoració del Dia Internacional per l’alliberament LGTBIQ del 2018 i critica algunes de les activitats programades enguany, com la pintada dels bancs que taxa d’exclusiva al ser realitzada únicament per la brigada municipal.

Top King Malgrat participarà a la Gala Internacional de Muay Thai professional

El proper dissabte 13 de juliol es celebrarà a Badalona una Gala internacional professional de Muay Thai, K1 i Kick Boxing, amb representació malgratenca. Top King Training Center Malgrat de Mar participarà al campionat amb l’esportista Khyzer “The Destroyer” Hayat que s’enfrontarà a José María Quevedo per un títol nacional de Muay Thai. L’esdeveniment, que és el més important d’aquests esports aquest any, serà retransmès en directe per Canal Plus. L’entrada anticipada es pot aconseguir al local de Top King o trucant al telèfon 670 91 65 86, pel preu de 20 euros.

L’Observatori de la Tordera i el Besòs organitza una sortida guiada i d’anellament d’aus del Riu Mogent

El proper dissabte 29 de juny, a les nou del matí, tindrà lloc al Parc Fluvial de la Roca del Vallès la sortida guiada Les aus del Riu Mogent per conèixer l’avifauna d’aquest entorn fluvial, amb el guiatge de l’ornitòleg i investigador de l’Observatori de la Tordera i del Besòs, Xavier Larruny. Seguidament, a dos quarts d’onze, hi haurà una sessió participativa d’anellament d’aus a càrrec del grup naturalista NatMogent. Es recomana portar roba i calçat còmode, així com prismàtics si se’n disposa. L’activitat és oberta a tothom, petits i grans, i no és necessària inscripció prèvia. El punt de trobada de l’activitat és el Parc Fluvial del Vallès, al costat de l’encreuament amb el pont de la carretera C1415c de Granollers a la Roca del Vallès. Aquesta activitat està organitzada pel Programa d’Educació Ambiental i Comunicació (PROCREA) de l’Observatori de la Tordera i del Besòs i amb la col·laboració del Consorci Besòs Tordera i NatMogent.

[ÀUDIO] L'Ajuntament commemora del Dia Internacional per l’alliberament LGTBIQ+

El 28 de juny és la data històrica de lluita on commemorem el Dia Internacional per l’alliberament a causa de l’opressió social per la identitat sexual i de gènere. Aquesta setmana l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha preparat una sèrie d’actes en motiu de suport i defensa al col·lectiu LGTBIQ i per posar en valor la llibertat de les persones. La primera de les activitats va començar ahir dimarts i es tracta d’una exposició literària de fons documental LGTBIQ a la Biblioteca La Cooperativa. Els assistents poden veure, conèixer i llegir una sèrie de propostes literàries que tracten el tema des de diferents vessants. L’exposició es podrà visitar del 25 al 28 de juny a la Biblioteca la Cooperativa de Malgrat de Mar. La segona proposta organitzada per l’Ajuntament és una Zumba LGTBIQ realitzada pel tècnic superior esportiu, Sergio Cumplido. Aquesta activitat esta focalitza en cançons de temàtica relacionada amb el col·lectiu LGTBIQ i que tenen un cert punt de reivindicació. Aquesta activitat es realitzarà demà dijous a les sis de la tarda al Parc Can Campassol i, per compensar la crema de calories i l’esforç realitzat durant l’activitat, posteriorment hi haurà una xocolatada pels assistents. Aquest divendres 28, l’Ajuntament de Malgrat de Mar realitzarà una acció reivindicativa on es pintaran amb la bandera LGTBIQ 6 bancs de diferents punts del municipi. Finalment, el 28 de juny tindrà lloc un manifest institucional a les sis de la tarda davant de l’Ajuntament que servirà per clausurà aquesta setmana d’activitats. Ens ho explica la cap d’Àrea de Benestar Social i la Regidora d’Igualtat i LGTBIQ de l’Ajuntament, Cinzia Valbonesi, en una entrevista realitzada a l’informatiu del migdia.

Rafel Nadal presenta el seu últim llibre “El fill de l’italià” a la Biblioteca la Cooperativa

L’escriptor gironí Rafel Nadal presentarà aquest proper dissabte 29 de juny a la Biblioteca la Cooperativa de Malgrat de Mar el seu últim llibre El fill de l’italià, guardonat amb el Premi Ramon Llull del 2019. El Fill de l’italià explica la historia d’en Mateu, un noi que descobreix que els seus orígens s’amaguen darrere d’un secret del qual ningú parla però tothom sap. Seixanta anys després, en Mateu decideix buscar al seu pare i començar a fer-se determinades preguntes. El fill de l’italià és un viatge a la recerca de la pròpia identitat i la historia extraordinària d’un amor prohibit en plena postguerra. La presentació del llibre serà aquest proper dissabte 29 de juny a les sis de la tarda a la Biblioteca La Cooperativa. La presentació de l’acte serà a càrrec del director del museu Catedral de Girona, Joan Piña i l’autor, Rafel Nadal.

“El soroll de las abejas” el nou llibre d’Andrés Marí

Andrés Marí presentarà aquest proper divendres 28 de juny el seu nou llibre “El soroll de las abejas”, una novel·la escrita en una mescla de castellà i català que narra alguna de les vivències de l’autor, des de la Revolució Cubana fins el procés català. Andrés Marí és d’origen cubà i actualment viu a Calella. És poeta i professor jubilat. Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació i és membre de la Unión Nacional de Escritores y Artistas de Cuba.   L’acte tindrà lloc el proper divendres 28 de juny a les vuit del vespre a la Biblioteca La Cooperativa i comptarà amb la participació de el periodista i escriptor Pau Lanao, Jordi Planas i el mateix autor Andrés Marí.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits