malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 5228 registres. Mostrant pàgina 82 de 210

'República i repressió', l'acte d'aquest diumenge en suport dels dos malgratencs encausats pel 30-G

El CDR de Malgrat de Mar continua els actes en el marc de la 'Primavera Republicana' amb un debat aquest diumenge, en suport dels dos malgratencs encausats pels fets del 30 de gener al Parc de la Ciutadella. A l'acte hi participarà l'exdiputada de la CUP, Mireia Boya, el portaveu del PDeCAT al Congrés, Carles Campuzano, l'exdiputat d'EUiA, David Companyon i Ernest Maragall, actual diputat d'ERC al Parlament de Catalunya.

Joan Mercader retreu a l'alcaldessa "que viatgi a Madrid quan tot està decidit per només fer-se la foto"

El grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha retret a l'alcaldessa, Carme Ponsa, que viatgi avui a Madrid per defensar les esmenes que han presentat els grups del PDeCAT i ERC sobre el Passeig Marítim. Segons el portaveu socialista al consistori, Joan Mercader, "no cal anar a Madrid el mateix dia en què ja està tot decidit, amb un viatge pagat per l'Ajuntament". Segons Mercader, "la feina s'ha de fer abans i no cal anar al congrés a fer-se una foto". El líder dels socialistes malgratencs creu que "el més important és portar els diputats a la comarca perquè coneguin les necessitats de primera mà". Sigui com sigui, diferents regidors del PSC de Malgrat de Mar encapçalats per Mercader es van reunir ahir amb el diputat José Zaragoza per demanar-li que tots els diputats socialistes donin suport a l'esmena de 6,9 milions d'euros per al Passeig Marítim de Malgrat de Mar.

Malgrat de Mar acull les 2ones Jornades Solidàries amb les persones refugiades

Amb el lema "Una realitat latent" es faran diferents activitats que comencen aquest proper dissabte 19 de maig. Es tracta d'una xerrada-debat en què hi participarà l'Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara que aprofita per presentar el llibre de Jorge Molinero Huguet sobre la situació actual dels refugiats sahrauís. També hi haurà representants d'Open Cultural Center, en aquest cas per presentar el llibre Amic Meu sobre l'experiència als camps de refugiats de Grècia. I per últim Proactiva Open Arms. Aquesta xerrada es farà a la Biblioteca la Cooperativa a partir de les 19H. D'altra banda, dilluns 21 de maig s'inaugura l'exposició "Refugiats, per què? Drets humans i armament. FundiPau. Aquestes 2ones Jornades Solidàries amb les persones refugiades compten amb la impliació d'entitats que treballen els drets humans com ara Creu Roja, Malgrat Acull, l'Escola per la Pau amb el Sàhara, Open Center Cultural, Proactiva Open Arms i alterNativa. El regidor de Solidaritat i Cooperació, Paco Márquez, ha explicat que en aquesta segona edició de les jornades solidàries "és vol posar de relleu que al parlar de refugiats parlem d'una situació molt global amb persones refugiades a tot el món, no només a Síria". Segons ha explicat a Ona Malgrat, "hi ha moltes persones refugiades per qüestions econòmiques quan les grans transnacionals volen explotar recursos d'un lloc i fan fora els seus habitants".   

L'Institut Ramon Turró cobrirà les 8 places per a NEE el proper curs

L'Institut Ramon Turró oferirà el proper curs 2018-2019 vuit places per a necessitats educatives especials a Secundària. 8 places que ja han estat cobertes durant el període de preinscripció, tal i com ha avançat la regidora d'Educació i Infància, Núria Casajuana. La regidora ha volgut posar de relleu "l'esforç que es fa des de l'Institut oferint aquestes places i ha destacat que la resta de centres, els concertats com les Escoles Fonlladosa, Maristes-Sant Pere Chanel i Vedruna, també ofereixen dins de les seves possiblitats aquestes places per a necessitats educatives especials. En aquest sentit, cal destacar que l'Escola Vedruna n'ofereix una placa per a necessitat educativa especial que ha estat sol·licitada. En els casos de Maristes-Sant Pere Chanel i Fonlladosa no hi ha sol·licituds de NEE.  Després d'haver-se tancat el període de preinscripció de Primària i Secundària, Casajuana ha explicat que només l'Escola Montserrat és la que ha tingut més demanda que oferta de places.  Si fem un cop d'ull a les xifres globals de la preinscripció, a Primària s'ofertaven 200 places i s'han presentat 152 sol·licituds, per tant, han quedat 42 vacants. En el cas de Secundària, hi havia 137 places ofertades i s'han presentat 117 sol·licituds, 20 vacants. En percertatges, el 78,6% de les sol·licituds, atenent a les places disponibles, han demanat escola pública davant el 70,4% que ho fan per a la concertada. Unes xifres que no tenen en compte les places de NEE.  La regidora ha destacat que a Malgrat de Mar no es suprimirà cap línia malgrat que ha baixat el nombre de preinscripcions als centres escolars.  

Es lliuren els 14ens Premis Treball de Recerca de Batxillerat

L’Ajuntament de Malgrat de Mar va lliurar ahir a la tarda els 14ens Premis Treball de Recerca de Batxillerat. Els guanyadors han estat Isaac López i Agustin Millan de l'IES Ramon Turró amb el projecte "Un robot que resol el Club de Rubik". Marina Maset, de l'Escola Vedruna, amb "Emocions a flor de llàgrimes". Mariona Regí i Alba Pujol amb el projecte "Dona i publicitat: trencament dels estereotips de gènere femení a la publicitat audiovisual". Anna Pallarès, de l'Escola Vedruna, amb "Teràpia gènica per a la Síndrome de Sanfilippo. Modificant la cadena" i Nerea Lorenzo de l'IES Ramon Turró, amb el projecte "La regla dels cinc segons". Marina Bover de l'IES Ramon Turró, ha estat la guanyadora de la categoria Premi Local amb el projecte "Les escoles dels nostres avis". Cada premi està dotat amb 300 euros. L'Ajuntament es fa càrrec de quatre dels guardons, i els altres dos, els assumeix, un l'AMPA de l'Institut Ramon Turró, i l'altre, l'AMPA de l'Escola Vedruna. Aquests any a més, els 4 finalistes rebran vals de 25 euros per gastar en establiments adherits a l'Associació de Comerciants de Malgrat de Mar. 

El malgratenc Pau Salvà es proclama doble campió d'Espanya de Kick Boxing

El jove esportista malgratenc Pau Salvà (9 anys) es va proclamar el dissabte passat campió d'Espanya de Kick Boxing Light i Kick Boxing Infantil, després de guanyar els cinc combats que va disputar en aquestes dues modalitats. El Campionat d'Espanya es va celebrar a Marín, a Pontevedra.

[ÀUDIO] Entrevista amb El Senyor Peix. Dissabte actuen a la festa del 60è aniversari de l'AEiG Sant Nicolau

Els Senyor Peix ens tornen a visitar a Ona Malgrat. Després de fer-ho durant el programa especial de Sant Jordi, avui ens acompanyen als estudis de la ràdio i és que aquests dies comencem a conèixer els llocs on actuaran, on portaran els seus ritmes alegres i contagiosos. El grup està format per 8 músics tot i que avui ens han acompanyat en Pol i en David. De moment l'actuació més immediata a Malgrat de Mar és aquest proper dissabte a la festa finals dels 60 anys de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau. Altres concerts ja confirmats els portaran fins a Calella, a Malgrat de Mar novament per Sant Joan, a Blanes, a Bescanó o Montblanc, entre altres.

Tornen les Aules d'Estudi a la Biblioteca La Cooperativa del 21 de maig al 21 de juny

La Regidoria de Joventut torna a posar en marxa les Aules d'Estudi a la Biblioteca La Cooperativa del 21 de maig al 21 de juny, coincidint amb la temporada d'exàmens de finals de curs. L'horari serà de dilluns a dijous de 20:30 a 23:30h i els dissabtes i diumenges de 16 a 21h.

L'Ajuntament presenta el projecte de remodelació del Passeig Marítim aquest divendres al Centre Cultural

L'Ajuntament de Malgrat de Mar presenta públicament aquest divendres el projecte de remodelació del Passeig Marítim després de les modificacions que ha introduït l'actual govern municipal, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP. El projecte es va aprovar al ple del mes d'abril i preveu iniciar les obres el proper octubre. L'acte serà a les 19h al Centre Cultural.

L'Ajuntament de Malgrat de Mar inicia el procés per canviar la gestió de la llar d'infants municipal

Amb aquesta decisió, "el govern de Malgrat de Mar vol estudiar quina és la millor manera de gestionar un servei molt sensible ja que estem parlant dels infants de 0 a 3 anys", així s'ha expressat la regidora d'Educació i Infància, Núria Casajuana, durant una entrevista a Ona Malgrat. La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dimarts denegar la sol·licitud de pròrroga de contracte de serveis de la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets a l'empresa que la gestiona, Serveis Educatius Cavall de Cartró per al curs 2018-2019. De manera paral·lela,  i segons ha explicat la regidora d'Educació i Infància l'equip de govern ha aprovat sol·licitar un informe econòmic-financer a les àrees de Serveis Econòmics i Secretaria de l'Ajuntament per estudiar la viabilitat de la possible municipalització del servei de la llar d'infants. Tot i que s'ha denegat la pròrroga, Casajuana ha explicat que s'han posat en contacte amb els responsables de l'empresa que gestiona la llar d'infants per explicar-los personalment la decisió presa en el sí del govern. Recordem que el contracte de serveis que ara té Cavall de Cartró per gestionar la llar d'infants municipal finalitzarà el 31 d'agost. L'Ajuntament de Malgrat de Mar va signar la concessió del servei públic de llar infants a l'empresa CLECE S.A. l'any 2007 i fins el 31 de juliol de 2010. Posteriorment, i fins el curs 2016-2017, l'Ajuntament i CLECE S.A. han signat, per mutu acord, les pròrrogues anuals per la concessió d'aquest servei. Al juliol de l'any passat, es va adjudicar el contracte de serveis a Serveis Educatius Cavall de Cartró S.L. per un any, de l'1 de setembre fins el 31 d'agost d'enguany.  A partir de l'1 de setembre la llar d'infants municipal Els Fesolets tindrà una nova gestió. De moment però amb la incògnita si serà gestió municipal directa o bé a través d'un nou concurs seguint uns determinats criteris.

El regidor de Serveis Econòmics, Ramir Roger, explica les dues esmenes que presenten els republicans als PGE per a Malgrat de Mar

El regidor de Serveis Econòmics de l'Ajuntament de Malgrat de Mar, Ramir Roger, ha explicat a Ona Malgrat que el grup parlamentari d'ERC al Congrés ha presentat dues esmenes als PGE referents a Malgrat de Mar. La primera, tal i com ja hem explicat, és per al projecte de remodelació del Passeig Marítim, valorada en 7 milions d'euros, que també presenta el grup parlamentari del PDeCAT. L'altra puja a 1,5 milions d'euros i és per a l'obertura de l'avinguda Mediterrània i la connexió amb el carrer Sant Elm. Ramir Roger ha explicat que presenten aquestes dues esmenes en considerar que són dos projectes molt importants per Malgrat de Mar. El regidor d'ERC demana "al PP i PSC que facin valer la seva força al Congrés dels Diputats per tal que aquestes dues esmenes puguin tirar endavant i beneficiïn el conjunt dels malgratencs". Sigui com sigui, dijous l'alcaldessa Carme Ponsa i els tinents d'alcalde Ramir Roger i Jofre Serret seguiran en directe des del Congrés el debat de les esmenes.

[ÀUDIO] Entrevista amb Annelies Broekman, coordinadora projecte ISACC TorDelta. Ahir es va fer el segon i últim taller de la Taula de Treball del Delta i la Baixa Tordera

"Balanç molt positiu dels tallers i la participació, tant ciutadana com política". Així s'ha expressat a l'Informatiu Migdia d'Ona Malgrat la coordinadora del projecte ISACC TorDelta, Annelies Broekman després que ahir dilluns es fes a l’Ajuntament de Blanes el darrer taller d' aquesta iniciativa, que dóna suport a la Taula de Treball del Delta i la Baixa Tordera. El proper 19 de juny està previst que després de gairebé un any de treball es presenti finalment a Blanes la constitució oficial de la Taula de Treball del Delta i la Baixa Tordera amb les seves conclusions pertinents. La Taula de Treball és l’organisme impulsat pels Ajuntaments de Malgrat de Mar, Blanes, Tordera i Palafolls per crear un espai de debat per a la millora de la gestió integrada del territori deltaic, especialment vulnerable al canvi climàtic, que afecta els delicats equilibris naturals i socioeconòmics d’aquesta zona. Al taller d’ahir va haver-hi participació política amb les regidores Núria Casajauna i Mireia Castellà a banda de membres d’entitats ecologistes i del sector turístic.

[ÀUDIO] Entrevista amb Emma Sureda, l'encarregada de la xerrada 'Hidratació per a persones grans'

Continua el Mes de la Salut a Malgrat de Mar amb tallers, col·loquis i formacions dedicades a la salut i al benestar de les persones. Demà és el torn de la xerrada 'Hidratació per a persones grans', a càrrec de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. L'acte es realitzarà a dos quarts de quatre a l'Escola Municipal d'Adults 'Cases dels Mestres'.

El futur Espai Polivalent compartirà serveis amb el Camp Municipal d'Esports

L’equip de govern de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, format per JxM, ERC, el PDeCAT i la CUP, ha decidit ubicar el futur Espai Polivalent al costat del Camp Municipal d'Esports, en uns terrenys de propietat municipal. Concretament, entre l'Escola Vedruna i el camp de futbol. La setmana passada es va aprovar en Junta de Govern l’avantprojecte per aquest nou equipament. Segons ha explicat a Ona Malgrat la regidora d’Urbanisme i Obra Pública, Mireia Castellà, un dels factors que els ha fet decantar per aquest indret és que els usuaris de l’Espai Polivalent podran utilitzar els serveis de vestidors i dutxes del Camp Municipal d'Esports. A més, també el conserge podrà ser el mateix per als dos equipaments municipals. Mireia Castellà ha parlat dels terminis que s’obren a partir d’ara amb l’aprovació de l’avantprojecte. El futur Espai Polivalent podrà acollir tot tipus d’esdeveniments, tant esportius com d’entitats o culturals. Recordem que la inversió és de 800.000 euros.

El projecte de remodelació del Passeig Marítim arriba novament al debat dels PGE aquest dijous

Els grups parlamentaris del PDeCAT i d'ERC al Congrés han presentat, a petició d'aquests dos partits a Malgrat de Mar, una esmena als Pressupostos Generals de l'Estat en referència a la remodelació del passeig marítim. Precisament, aquest proper dijous l'alcaldessa, Carme Ponsa (JxM), viatjarà fins a Madrid acompanyada pels tinents d'alcalde Jofre Serret (PDeCAT) i Ramir Roger (ERC) per assistir al debat dels PGE que es farà al Congrés dels Diputats i poder donar suport a l'esmena que fa referència a Malgrat de Mar. En declaracions a l'Informatiu Migdia, Jofre Serret ha explicat que si l'esmena tira endavant "seria una molt bona notícia per als malgratencs i malgratenques ja que és podria assumir pràcticament la totalitat del cost d'aquest projecte valorat en 8 milions d'euros amb subvencions d'altres administracions". L'esmena que han presentat el PDeCAT i ERC és de gairebé 7 milions d'euros. Serret ha recordat que ja l'any passat tant el grup parlamentari del PDeCAT com el d'ERC van presentar esmenes però van ser tombades pel PP i el PSOE. Davant d'aquest fet, Serret demana als representants del PSC i del PP de Malgrat de Mar que "convencin els seus per tal que l'esmena pugui tirar endavant i beneficiar al conjunt dels malgratencs". Recordem que el proper divendres es fa una presentació del projecte de remodelació del Passeig Marítim. Serà a les 19H al Centre Cultural. A més, ERC ha presentat una altra esmena als PGE. En aquest cas, d'1,5 milions d'euros per l'obertura de l'avinguda Mediterrània i connexió amb el carrer Sant Elm.

Malgrat de Mar presenta demà dimarts la seva primera Guia d'Esports

Els responsables de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Malgrat de Mar presenten demà dimarts a les 18H a la sala de plens la Guia d'Esports 2018-2019. El regidor d'Esports, Miquel Àngel Ruiz, ha posat en valor el fet que es tracta de la primera guia d'esports de Malgrat de Mar. A més, ha afegit que “tots els pares i mares tindran un exemplar de la guia perquè puguin conèixer els diferents esports que es fan a Malgrat de Mar i tinguin tota la informació dels clubs, els horaris i els preus, entre altres”. El regidor ha destacat que la iniciativa pretén promocionar i donar a conèixer els clubs i les entitats, i l'activitat esportiva del poble. La presentació de la guia anirà a càrrec del regidor d'Esports i l'alcaldessa de Malgrat, Carme Ponsa.  

El malgratenc Pau Salvà, Campió d'Espanya de Kick Boxing

El jove esportista malgratenc Pau Salvà s’ha proclamat Campió d’Espanya de Kick Boxing Light i Kick Boxing Infantil després de guanyar els cinc combats que va disputar dissabte en aquestes dues modalitats. El Campionat d’Espanya es va disputar dissabte a Marín, a Pontevedra.

El CDR de Malgrat de Mar denuncia "la mort de les llibertats a Catalunya"

Nova acció visual del CDR de Malgrat de Mar. Aquest diumenge, i durant unes hores, s’han instal·lat unes 150 creus grogues per la platja amb l’objectiu de denunciar el que consideren “la mort de les llibertats a Catalunya”. El CDR de Malgrat de Mar està immers aquest mes de maig en les activitats de la Primavera Republicana. Després de l’èxit de la xerrada aquest dissabte amb la periodista i advocada Bea Talegón a les Peixateries Velles, aquest proper diumenge es fa una xerrada amb el títol “República i Repressió” amb Mireia Boya, Carles Campuzano, David Companyon i Ernest Maragall. Serà a les 12 del migdia a l’Arxiu Municipal. Davant unes 200 persones, Bea Talegón ha destacat la complicitat que hi ha entre els mitjans de comunicació i l'Estat espanyol per distorsionar la realitat del que passa a Catalunya a nivell polític i social.

Agenda cultural del cap de setmana a Malgrat de Mar

En el marc del Mes de la Salut, avui divendres “L’hora del conte” de la Biblioteca La Cooperativa té per títol: “Descobrint l’Estel”. Anirà a càrrec dels membres de l’Associació positiva. A partir de les 18 h a la Biblioteca la Cooperativa.   D’altra banda, a les 20H i també a la Biblioteca la Cooperativa, es fa la xerrada "Pompeu Fabra: l’arquitecte de la llengua catalana" a càrrec de Martí Freixes. Una activitat organitzada per l’Ajuntament amb el suport de la Llibreria La Pilona. Demà dissabte i dins dels actes del Mes de la Salut Dona cançó presenta l'espectacle "A cor obert" a càrrec de Descabelladas: dona teatre i salut a les 18H al Centre Cultural. Demà dissabte el grup Kaliu de Teatre de la Barretina presenta Vilafranca, un dinar de Festa Major dirigida per Pilar Poch. La proposta és un sopar i teatre al local social de la Barretina a partir de les 20:30H. I tal i com us dèiem ahir, la Colla de Diables Ratpenatsinfernals continuen amb la celebració del seu 20è aniversari. Diumenge a partir de les 10 h al pàrquing del Liceu diferents activitats que s’acabaran a la una del migdia amb una gran mascletà.

La regidora d'Educació i Infància respon les crítiques per la inversió feta amb la piràmide tridimensional de la platja

La regidora d’Educació i Infància de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Núria Casajuana, ha defensat la inversió feta per a la instal·lació d’una piràmide tridimensional a la platja. A les últimes hores s’ha generat una polèmica sobre aquesta qüestió a les xarxes socials. La piràmide ha representat una inversió de 21.800 euros. En declaracions a Ona Malgrat, Casajuana ha dit que les crítiques arriben ara que des de l’Ajuntament de Malgrat de Mar “ s’expliquen i es diuen els preus de totes les coses que es fan al poble. De les coses petites fins als grans projectes. Acceptem que hi hagi gent que digui que hi ha coses més cares o més barates, però això es pot extrapolar a fa 10 anys quan també es comprava material urbà però no es deia quant costava als ciutadans”.   Casajuana però ha alertat de certs comentaris a les xarxes socials en què s’acusa el govern municipal de desviament de fons públics. La regidora d’Educació demana una amplitud de mires en aquesta qüestió ja que, segons ella, “hi ha famílies amb nens i nenes que ho valoraran molt positivament perquè veuran que els seus fills s’ho passen bé. Hi haurà gent que no ho farà servir i potser preferirà altres inversions però ens hem d’obrir de ment, i un dia et toca a tu i un altre dia a un altre”.   Recordem que el joc de la polèmica és una piràmide interactiva, tridimensional i amb cordes que no necessiten manteniment i a la qual hi poden jugar 36 nens i nenes. Casajuana explica que fer aquesta inversió,  no implica que es deixin de fer altres projectes.

[ÀUDIO] Entrevista amb Eduard Giménez, membre de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals

Els membres de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals continuen organitzant activitats per celebrar els seus 20 anys d'història. Per aquest proper diumenge han organitzat diferents activitats que començaran a les 10 del matí amb tallers i jocs per a la mainada al pàrquing del Liceu. A les 12 es farà un correfoc infantil i el "cometcebes". Tot plegat s'acabarà a les 13H amb una gran mascletà. Ha parlat a l'Informatiu Migdia l'Eduard Giménez, membre de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals.

[ÀUDIO] Entrevista amb Bea Talegón. Dissabte visita Malgrat de Mar convidada pel CDR per parlar sobre el món judicial i les institucions

El CDR de Malgrat de Mar continua amb els actes amb motiu de la Primavera Republicana. Aquest proper dissabte la periodista i advocada Bea Talegón participarà en un acte de suport als dos joves malgratencs encausats pels actes del 30-G al Parlament. L’acte es farà a les 18H a les Peixateries Velles i té per títol “La judicialització de les institucions”. És previst que hi assisteixin també representants dels partits polítics locals. Avui Bea Talegón ha passat per l'Informatiu Migdia des d'on ha "criticat la brutal ofensiva que manté el Govern espanyol contra l'independentisme". Segons ella, ja no es tracta "d'independència sinó de democràcia". L’acte d'aquest dissabte compta amb el suport del Rovell, ateneu popular i l’Ajuntament de Malgrat de Mar. 

La bandera blava tornarà a onejar aquest estiu a la platja de Malgrat Centre i a la de l'"Astillero"

Malgrat de Mar ha revalidat les dues banderes blaves per aquest estiu 2018. Aquests distintius de qualitat ambiental tornaran a onejar a la platja del Centre i la de l’"Astillero".  El jurat internacional Bandera Blava 2018 ha concedit a Catalunya 123 banderes, de les quals 101 són per a les platges i 22 per als ports esportius. El distintiu Bandera Blava l’atorga un tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental, amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, que gestiona la campanya a l’Estat espanyol. Les xifres evidencien un increment de sis platges guardonades, tot i que disminueix en dos el número de ports esportius.   Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent i, als ports, una excel.lent gestió ambiental.

[ÀUDIO] La portaveu del govern de Malgrat de Mar, Neus Serra, explica l'objectiu del Codi de conducta dels alts càrrecs que demà aprovarà el ple

El Codi de conducta dels Alts càrrecs de l’Ajuntament de Malgrat passarà demà dijous el seu últim tràmit al ple municipal. Recordem que el 21 de setembre es va aprovar inicialment amb el vot favorable de tots els partits i, tal i com ha explicat a Ona Malgrat la regidora portaveu del govern, Neus Serra. Serra ha destacat que durant els 30 dies d’exposició pública es va rebre una al·legació. Concretament, de l’Oficina Antifrau de Catalunya en què es feien dues recomanacions per tal que el codi sigui molt més eficaç. Les recomanacions, que explica Serra, s’han incorporat a l’articulat final del Codi de conducta: "Establir un canal intern de denuncies o de comunicacions de possibles infraccions del codi i que és tingués la previsió d’un òrgan de garantia o un comitè d’ètica. Això s’ha s’incorpora a l’articulat del text que aquest dijous es porta a aprovació definitiva". La portaveu del govern de Malgrat de Mar explica quin és l’objectiu d’aquest codi: "Bàsicament és la voluntat de complir la llei que ja havia impulsat la Generalitat sobre aquest tema i presentar aquest codi de conducta com un conjunt de regles i model de conducta a seguir per l’administració pública. Són una sèrie de compromisos que els electes i la gent que treballa a l’administració ja ho hem anat assumint i ara s’articulen de manera més formal. Inclou els regidors, assessors i les persones assignades, també els funcionaris, la gent que treballa a l’administració". Neus Serra ha posat en valor l’alt consens que ha tingut la creació d’aquest Codi de conducta dels Alts càrrecs del consistori. L’aprovació inicial va comptar amb el vot favorable dels 17 regidors que conformen el plenari.  

[ÀUDIO] Entrevista amb Lino Cantero i Joan Bigas, responsables de la nova entitat "Acció Solidària Colors 2018"

Aquesta nova entitat, impulsada pels malgratencs Joan Bigas i Lino Cantero, es presentarà davant la ciutadania el divendres 18 de maig a les 20H a la capella de l'antic Hospital, al carrer Passada. L'objectiu és, segons els seus impulsors, ajudar els nouvinguts d'una manera molt àmplia. A més, també buscaran recursos per tirar endavant projectes en altres llocs del món. Ho han explicat durant una entrevista a l'Informatiu Migdia.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits