malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 5125 registres. Mostrant pàgina 80 de 205

[ÀUDIO] Entrevista amb Natatxa Frutos, Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara. Dissabte es fa la primera reunió informativa per a les "Vacances en pau 2018"

Els responsables de l'Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara han convocat per aquest dissabte a les 17H una reunió informativa al Centre Cultural per tal d'explicar la convocatòria d'enguany de les "Vacances en pau". Aquesta associació busca un any més famílies que vulguin acollir nens i nenes saharauís d'entre 10 i 12 anys durants els mesos de juliol i agost. El seu àmbit d'actuació comprèn els municipis de l'Alt Maresme com ara Malgrat de Mar, Palafolls, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Tordera i Sant Pol.  Natatxa Frutos, membre de l'Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara, anima els malgratencs i malgratenques a assistir a aquesta primera reunió i a acollir infants saharauís. Segons explica, des de fa dos anys, a Malgrat de Mar no hi ha famílíes acollidores.  El lema d'enguany és "Aquest estiu acull somriures".

Nou pas en la constitució de la Taula de Treball del Delta i la baixa Tordera

Representants polítics i tècnics dels Ajuntaments de Malgrat de Mar, Blanes, Palafolls i Tordera, s'han reunit aquest dimecres a Blanes per avançar en la constitució formal i el reglament de funcionament de la Taula de Treball del Delta i la baixa Tordera. Tot i que ara la taula ja està constituïda de facto, manca que es faci de manera formal i oficial a través dels plens dels 4 Ajuntaments implicats. L'estructura integrarà com a membres un Consell Regidor, un Comitè d'Autoritats Competents i els Participants, amb la finalitat de generar un òrgan participatiu que sigui "transparent i funcional". Segons els impulsors, l'objectiu és emprendre un procés de planificació estratègica per a la recuperació dels equilibris ecològics i socials de la zona del delta. El Consell Regidor estarà format per un membre i un suplent de cadascun dels ajuntaments implicats i tindran com a funció convocar, impulsar i organitzar les jornades de treball de la Taula de Treball. Per la seva banda, el Comitè d'Autoritats Competents inclou el Consell Regidor i totes les Administracions competents sobre el territori. I els Participants tindran un rol central en les activitats de la taula ja que la finalitat és promoure la participació ciutadana activa en el desenvolupament del Pla Integral de Recuperació del delta de la Tordera. En aquest grup s'incorporaran persones representatives dels interessos del territori com ara entitats locals, gremis dels diferents sectors econòmics, associacions ciutadanes, experts i professionals. La propera trobada de la taula és prevista per al mes de juny, abans de Sant Joan. Data en què s'espera que quedi formalment constituïda la Taula de Treball del Delta i la baixa Tordera.

L'alcaldessa de Malgrat de Mar s'acull al dret a no declarar

Carme Ponsa ha anat aquest migdia als jutjats d'Arenys de Mar on estava citada a declarar per la denúncia d'un particular per haver tret la bandera espanyola del balcó de l'Ajuntament el 2 d'octubre. Ponsa s'ha acollit al dret a no declarar perquè, segons ha dit a Ona Malgrat, desconeix els fets concrets que motiven la denúncia. L'alcaldessa de Malgrat de Mar ha demanat que s'arxivi l'expedient ja que, a data d'avui, en l'escrit que l'origina no s'especifiquen els fets concrets. A més, el denunciant no s'ha presentat en seu judicial per ratificar-la i aclarir els fets que denuncia.  L'alcaldessa ha estat acompanyada per la majoria de regidors del govern municipal i per membres de l'ANC-Malgrat per la Independència i del CDR. A través dels seus comptes a les xarxes socials, Carme Ponsa ha agraït el suport rebut aquests últims dies.

La vaga d'estudiants de secundària no té cap incidència a Malgrat de Mar

Els estudiants de secundària i els universitaris de tot Catalunya han sortit avui al carrer per protestar contra les taxes universitàries i els preus dels màsters. Una jornada de vaga que a Malgrat de Mar no ha tingut incidència. Segons ha pogut saber aquesta emissora, els estudiants de secundària dels diferents instituts han assistit a classe com de manera habitual. La vaga d'avui ha estat convocada per dos sindicats d'estudiants, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans i el Sindicat d'Estudiants, que reclamen una rebaixa del 30 per cent de les taxes universitàries i també del preu dels màsters, que volen equiparar al dels graus. També demanen la supressió dels concerts a les escoles catalanes i la creació de protocols efectius per combatre la violència masclista. Una jornada de vaga dels estudiants que també ha servit per denunciar la involució democràtica que diuen que es viu a Espanya, i reclamar la llibertat dels Jordis i els polítics que són a la presó.

Les activitats turístiques del Maresme incrementen, per sisè any consecutiu, el nombre de llocs de treball

Les activitats turístiques concentren l'11,44% de la mitjana de llocs de treball de la comarca, segons l'estudi que ha fet l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme respecte al comportament d'aquest sector econòmic durant el 2017. L'anàlisi destaca que, per sisè any consecutiu, les activitats turístiques han incrementat la mitjana anual de llocs de treball. L'augment respecte el 2016 és del 5,63%.

L'espai web de l'Ajuntament de Malgrat de Mar assoleix el 94% de transparència segons el segell Infoparticipa

La pàgina web de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha tornat a rebre el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. Aquest distintiu, creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB, avalua amb 52 indicadors els webs municipals. El web del consistori malgratenc ha tornat a rebre el reconeixement amb un 94% d’acompliment dels indicadors. És la segona vegada que Malgrat de Mar rep aquest guardó. El primer va ser l'Infoparticipa 2015. En aquell moment, el web municipal assolia el 75 per cent de transparència. Els aspectes avaluats fan referència a cinc àrees: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics com ara els pressupostos, els salaris o les contractacions, entre altres; com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen. Els guardons de la cinquena edició del Segell Infoparticipa 2017 es van lliurar ahir dimecres a l’auditori de l’edifici del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. Per part de l’Ajuntament de Malgrat de Mar van recollir el guardó l’alcaldessa, Carme Ponsa, i el regidor de Participació i Transparència, Ramir Roger.

Pineda de Mar torna a acollir la Mostra Nacional de Teatre Amateur, a partir d'aquest dissabte i fins el dimarts

El certamen, que enguany arriba a la XVI edició, aplegarà en només quatre dies més de 60 grups teatrals de Catalunya i de la resta de l'Estat. El festival, organitzat per l'Ajuntament de Pineda de Mar, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, es complementarà amb mitja dotzena d'activitats vinculades, també, al món del teatre. La Mostra compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat.

Es convoca el càsting per a la 4a Shopping Night

Els responsables de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi comencen a preparar la Shopping Night. Concretament, aquest dissabte es farà la selecció dels participants als flaixos de moda i a la passarel·la de la que serà la quarta edició de la Shopping Night, que es farà el proper 19 de maig. El càsting tindrà lloc de 10 a 13h a Ca l'Arnau. Tal i com informa l'Ajuntament de Malgrat de Mar, la dinàmica del càsting serà exactament igual que en la primera edició. Estarà dirigit per una professional de la moda que seleccionarà persones de totes les edats, alçades i talles. Les persones que es triïn prendran part als flaixos de moda i a la passarel·la. L'objectiu d'accions com aquestes és dinamitzar el comerç local. La Shopping Night inclou diverses activitats complementàries, com ara actuacions musicals i una variada oferta gastronòmica.

L'alcaldessa de Malgrat de Mar, citada a declarar per la retirada de la bandera espanyola

L’alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, compareixerà demà dijous al migdia als jutjats d’Arenys de Mar. El motiu és, tal i com ha avançat elmalgratenc.cat, per la denúncia interposada per un particular després que el consistori retirés el 2 d’octubre, l’endemà de la celebració del Referèndum, la bandera espanyola del balcó de l’ajuntament. Una bandera que després es va tornar a posar a finals de desembre del 2017. Un grup de malgratencs i malgratenques ha fet una crida a títol personal per donar suport demà a l’alcaldessa a l’entrada als Jutjats d’Arenys de Mar.

L'àrea d'Inserció Laboral de l'Ajuntament de Malgrat de Mar torna a convocar el projecte Brigada Jove

La regidora d’Inserció Laboral de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha obert la convocatòria de la segona edició de les Brigada Jove. A través d’aquest projecte, el consistori contractarà enguany 10 joves d’entre 16 i 22 anys, el doble de l’any passat quan es va comptar amb 5 joves. Els contractats desenvoluparan la seva tasca a diferents àrees de l’Ajuntament de Malgrat de Mar. Concretament, per al manteniment al parc de Francesc Macià i altres indrets de la població; dos joves per a tasques de suport administratiu a l’ àrea de Serveis a la Persona, de suport a l’Oficina de Turisme, al departament de Comunicació, a Medi Ambient, a Cultura i a la Biblioteca La Cooperativa. El regidor d’Inserció Laboral, Jofre Serret, ha explicat l’objectiu d’aquest projecte: "Que els joves tinguin eines perquè quan piquin portes al món laboral ja tindran una mínima formació i cv. També que els joves no marxin del municipi, que tinguin suport econòmic". La contractació s’estendrà des dels volts de Sant Joan fins a l’11 de setembre. L’horari estarà adaptat per tal que els joves puguin també gaudir de l’estiu, fent mitja jornada laboral. Els joves interessats es podran inscriure a l’àrea de Serveis a la Persona entre el 26 d’abril i el 18 de maig. La Brigada Jove rep el suport econòmic del Programa Complementari de Foment de l’Ocupació de la Diputació. Segons Serret, en aquestes dues edicions s’han destinat uns 50.000 euros.  

Inserció Laboral de Malgrat de Mar impulsa nous cursos d'informàtica

La regidoria d'Inserció Laboral de l'Ajuntament de Malgrat de Mar posa en marxa dos nous cursos en matèria d'informàtica. El primer d'aquests cursos està adreçat a persones que vulguin obtenir el certificat d'ACTIC de primer nivell. L'ACTIC és el títol que acredita tenir coneixements d'informàtica i que ajuda a l'hora d'accedir a llocs de feina pels quals calgui disposar de la competència digital. El curs es durà a terme del 7 al 18 de maig i té una durada de 25 hores. L'altre curs s'adreça a persones que vulguin aprendre a buscar ofertes de feina per internet i té una durada de 16 hores, del 8 al 17 de maig. Els dos cursos són gratuïts i estan cofinançats per l'Ajuntament de Malgrat de Mar i la Diputació. Les persones que es vulguin apuntar hauran de fer la preinscripció a partir d'avui 24 d'abril al Club de la Feina, situat a l'Àrea de Serveis Personals, aportant una fotocòpia del DNI. Les persones empadronades a Malgrat de Mar tindran prioritat en l'ordre d'assignació de les matrícules.

[ÀUDIO] Entrevista amb Jofre Serret (Salut Comunitària). Divendres es posa en marxa el Mes de la Salut

L'àrea de Salut Comunitària de l'Ajuntament de Malgrat de Mar posa en marxa aquest divendres les activitats del Mes de la Salut. Es tracta de la primera edició d'una iniciativa que vol posar en valor la importància dels hàbits saludables i la prevenció per disminuir o evitar patologies. Segons ha explicat el regidor de Salut Comunitària, Jofre Serret, des d'aquest divendres i fins a finals de maig cada setmana es faran activitats vinculades amb la salut com ara tallers formatius, cursos o xerrades sobre com gestionar l'estrès i l'ansietat, entre altres temàtiques.  Serret ha explicat que el Mes de la Salut arriba al maig perquè és un mes en què se celebren diferents dies mundials com el de la nutrició, la celiaquía, sense tabac o de la salut de les dones. D'entre els actes destaca la presentació, el 4 de maig, del Pla d'activitat física, esport i salut amb la xerrada "Mou-te per la teva salut" que anirà a càrrec de la doctora Sara López, metgessa del CAP de Malgrat de Mar i de les infermeres Cecília González i Núria Moreno. La presentació es farà a les 10 del matí a l'Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres. El Mes de la Salut també inclourà tallers formatius per a l'ús de desfibril·ladors i suport vital bàsic. La primera edició del Mes de la Salut rep el suport de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, la Diputació, la Creu Roja de l'Alt Maresme i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Malgrat de Mar celebra el Sant Jordi estrenant nova marca de promoció del municipi

Malgrat de Mar va celebrar ahir de manera intensa la diada de Sant Jordi amb parades de llibres i roses a la plaça de l'Església i alguns dels carrers propers. Diferents entitats de la població van sortir al carrer un any més per celebrar la festa del llibre i la rosa. Entitats com l'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau, els Amics dels Animals, l'Associació Integrem per la Igualtat o la fundació Aspronis, van mostrar les seves respectives tasques. També els centres escolars van participar activament a la diada. Enguany també s'han vist parades dels partits polítics com el PSC, JxMalgrat, el PDeCAT, ERC i Ciutadans. També els membres de l'ANC-Malgrat per la Independència han estat presents a la diada de Sant Jordi marcada per la situació dels polítics que es troben a la presó. Un Sant Jordi especial per a l'Ajuntament de Malgrat de Mar que ha aprofitat la diada per donar a conèixer la nova marca de poble. Malgrat t'estima busca la complicitat dels malgratencs i malgratenques però també dels seus visitants. Una nova imatge corporativa que juga amb diferents colors i en què els protagonistes són els mateixos malgratencs.

Acció visual del CDR de Malgrat de Mar per tornar a reclamar l'alliberament dels polítics empresonats

El Comitè de Defensa de la República de Malgrat de Mar ha tornat a demanar l’alliberament dels polítics empresonats. Ahir, durant la diada de Sant Jordi, dos cartells recordaven les distàncies que hi ha entre Malgrat de Mar i les diferents presons en què es troben els polítics catalans i els Jordis. Aprofitant la diada de Sant Jordi, els CDR de tot Catalunya van emetre un comunicat de suport al pallasso i regidor de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Pesarrodona, investigat per un suposat delicte d’odi i resistència a l’autoritat. El comunicat dels CDR destacava que “quan la injustícia és llei, la desobediència és un dret”. El CDR de Malgrat de Mar considera que “no hi ha democràcia si els tenim empresonats”.

[ÀUDIO] Entrevista amb Elisenda Rovira, autora del llibre 'Orgull xirucaire' que es presenta demà a la biblioteca

El Sant Jordi és a tocar i, com cada any, els actes de presentació de llibres marquen l'agenda dels dies previs a la diada. La periodista Elisenda Rovira presentarà demà a la Biblioteca La Cooperativa el seu llibre 'Orgull xirucaire' (El llibre per a tots els que tornaríem a anar de campaments), d'Editorial Columna.

El govern municipal aprova la moció conjunta per la creació d''El mur groc'

Els grups municipals Junts per Malgrat, Esquerra Republicana de Catalunya, Partit Demòcrata Català i Candidatura d'Unitat Popular van presentar a la sessió plenària d'ahir al vespre una moció en defensa del projecte 'El mur groc'. Una proposta realitzada des del Comitè local de Defensa de la República que pretén dedicar un mur o una paret de Malgrat de Mar per tal que les persones puguin expressar-se lliurement i reflectir les seves emocions respecte els esdeveniments polítics i socials que viu Catalunya.

[ÀUDIO] Entrevista amb Oscar D'aniello. Diumenge presenta amb Rafel Plana l'espectacle Nu dins el malgrART

Una de les propostes més interessants del MalgrART és l’espectacle poètic-musical Nu que portarà a l’escena de la Barretina Vermella Òscar D’ Anielo (Delafé), a la veu, i Rafel Plana al piano. Serà aquest diumenge a les 20H. D’aniello presenta les lletres de les seves cançons sense electrònica, sense llums i colors, sense efectes sonors. L’espai de la Barretina és propici, és un lloc en petit format, que convida a la connexió més íntima entre l’espectador i l’artista. I és que Òscar D’aniello es presenta, com ell mateix diu, simple, tendre i sincer.

Josep-Maria Terricabras, Elisenda Rovira i Xavier Soldevila, els protagonistes del cap de setmana previ al Sant Jordi

Avui divendres a les 8 del vespre i a l'Arxiu Municipal el filòsof i eurodiputat Josep-Maria Terricabras presenta el seu darrer llibre, "Allò que som". L'acte, organitzat per La Pilona i edicions de 1984, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Malgrat, serà conduit per Joaquim Duran. Demà dissabte a les 12 del migdia a la Biblioteca La Cooperativa la periodista Elisenda Rovira presentarà el seu llibre, "Orgull xirucaire" (El llibre per a tots els que tornaríem a anar de campaments). Aquest acte està organitzat per l'Agrupament Escola Sant Nicolau de Malgrat, Editorial Columna i La Pilona i compta amb el suport de l'Ajuntament de Malgrat i la Biblioteca La Cooperativa. La introdució anirà a càrrec d'Àngel Badalló, Comissari de Minyons Escoltes de Catalunya, Demarcació de Girona. I diumenge d' 11:30 a 12h Xavier Soldevila signarà exemplars del seu llibre "Entre el Capaspre i la Tordera. Orígens i primeres passes de Malgrat", publicat per l'Ajuntament de Malgrat com a treball guanyador de la XI Beca d'Investigació Vila de Malgrat. Lloc: Llibreria La Pilona.

Els partits polítics munten parada per celebrar Sant Jordi

Els partits polítics de Malgrat de Mar instal·laran parada durant la diada de Sant Jordi. El PSC aquest any muntarà dues parades. Una a les Peixateries Velles i l’altra a l’avinguda Mediterrània, a la cantonada amb el carrer del Carme. Els socialistes aprofiten la diada de Sant Jordi per recollir productes d’higiene personal o per a la llar que després lliuren al Centre de recollida d’aliments de Malgrat de Mar. La campanya “Un gest, una rosa” arriba enguany a la sisena edició i consisteix en intercanviar un producte per una rosa. Per la seva banda, el PDeCAT – Junts x Catalunya instal·larà parada a la plaça de la Barretina on regalarà roses, llaços grocs i punts de llibre. El grup municipal de Junts Per Malgrat també posarà parada a la plaça de l’Església. Amb el lema Sant Jordi en Llibertat, el grup municipal d’ERC també instal·la parada a la plaça de l’Església. En aquesta diada els republicans reclamaran la llibertat dels polítics que estan a la presó i tindrà disponible material de la campanya #FreeJunqueras. A més, regalaran un punt de llibre especial amb la imatge “de tots els represaliats i les adreces on fer arribar les cartes als presos i preses polítiques al revers”. La CUP i el PP han informat que no munten parada aquest Sant Jordi. Dels partits que no tenen representació municipal, Ciutadans també tindrà parada de roses a la plaça de l’Església.  

'120 pulsaciones por minuto', la pel·lícula d'aquesta nit del Cineclub Garbí

Arriba el divendres i les sessions de cinema tornen al Centre Cultural de la mà del Cineclub Garbí. Avui '120 pulsaciones por minuto' de Robin Campillo (França, 2017), una recreació dels anys més durs de l'epidèmia de sida a França que va guanyar el Gran Premi del Jurat en la darrera edició del Festival de Canes. La projecció serà aquesta nit, a les deu.

Exhibició de danses orientals demà dissabte dins el MalgrART

L’Associació Najma Dansa de Malgrat de Mar farà demà dissabte a partir de les 12:30H una demostració de danses orientals i bollywood a les Peixateries Velles. Aquesta és una activitat inclosa dins els actes del MalgrART i té com a objectiu donar a conèixer l’activitat que realitza l’entitat al llarg de l’any a la població. Ho ha explicat la seva responsable, Elisa Martínez, Afrah. L’Associació Najma Dansa té el seu local a l’avinguda Mediterrània 14 des d’on imparteix diferents cursos de balls. Segons Elisa Martínez, la dansa oriental té molts beneficis físics i emocionals.

La final de la Copa del Rei es podrà seguir en pantalla gegant des del Parc de Can Campassol

La Penya Barcelonista L'Avi Xaxu prepara per demà al vespre la projecció en pantalla gegant al Parc de Can Campassol del partit de la Final de la Copa del Rei, que disputaran el FC Barcelona i el Sevilla FC a les 21:30h.

[ÀUDIO] Entrevista a Sito Vilarrubla, president del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya

La diada de Sant Jordi és a tocar i, com cada any, les roses vermelles seran les grans protagonistes del dia. El sector de la flor es prepara pel dilluns amb optimisme, sobretot després de l'any passat, quan el Sant Jordi va caure en diumenge. Però amb una novetat d'aquest any: les roses grogues en solidaritat amb els polítics empresonats.

Les "iaies explicacontes" han passat avui per la Llar d'Infants Els Fesolets

Les "iaies explicacontes" de l'Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres fan aquests dies la representació de "La llegenda de Sant Jordi" a les diferents escoles del municipi. Aquest matí ha estat el torn de la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets. Els més petits han gaudit amb la representació que han fet la Maite, la Paquita i la Maria. Totes elles dirigides per la Laura fan al llarg de 25 minuts cançons, danses i interactuen amb els nens i nenes. Segons fonts municipals, uns 870 nens i nenes gaudiran de la tradicional història del drac, la princesa i el cavaller de Sant Jordi. Totes elles han passat avui per l'Informatiu Migdia.

ERC de Malgrat de Mar aprova la Comissió Electoral, l'instrument per preparar les municipals del maig 2019

La secció local d’Esquerra Republicana de Malgrat de Mar ha creat la Comissió Electoral amb l’objectiu de començar a preparar les eleccions municipals del maig del 2019.    La Comissió Electoral estarà formada per 5 persones, 4 militants d’ERC i 1 de Jovent Republicà, que vetllaran perquè la confecció de la llista es dugui a terme respectant la normativa interna. Una de les novetats d’aquesta normativa és la que fa referència a la creació de llistes cremallera per garantir la paritat entre homes i dones. Ho ha explicat el Secretari d’Organització d’ERC a Malgrat de Mar, Xavier Roger. Segons ha explicat Xavier Roger, Esquerra Republicana té previst elegir a la persona que optarà a l’alcaldia de Malgrat durant el mes de juny. De moment no s’ha decidit quin format es farà servir per a l’elecció. En aquest sentit, Roger destaca que el partit té tres opcions. La primera és que l’elecció del cap de llista la facin els militants; la segona opció és que siguin militants i simpatitzants i, per últim, que sigui un procés obert a tota la població. En tot cas, serà al juny. El Secretari d’Organització d’ERC a Malgrat de Mar ha posat de relleu l’experiència dels republicans durant aquests dos 2 últims anys al govern municipal. Una experiència que explicaran durant la campanya. La Comissió Electoral d’ERC de Malgrat de Mar es va aprovar el passat dilluns en el decurs de l’assemblea del partit.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits