malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 5059 registres. Mostrant pàgina 73 de 203

El PSC presenta al·legacions al projecte de reforma del Passeig Marítim

El Grup Municipal del PSC ha presentat diferents al·legacions al Projecte d'Ordenació i Rehabilitació del Passeig Marítim que ara es troba en el termini d'exposició pública. Segons ha avançat el portaveu dels socialistes, Joan Mercader, entre les propostes de millora hi ha la de destinar zona de càrrega i descàrrega, parades de bus, que el carril bici passi per l'avinguda dels Pins, incorporar reserves d'estacionament pels hotels, incloure com a mínim una zona de jocs infantils, o que les obres es facin en una sola fase i no en dues com està projectat actualment. El PSC també considera que s'ha de millorar la connexió entre Malgrat de Mar i Santa Susanna.  Joan Mercader ha recordat que el projecte de reforma del Passeig Marítim s'ha encarit respecte l'original que van fer els socialistes l'any 2013. Mercader considera que "aquest és un projecte molt important pel municipi en tots els sentits, també l'econòmic, i demana el màxim consens amb els malgratencs i malgratenques i amb el temps que sigui necessari. El PSC ha presentat aquestes al·legacions al projecte després d'haver-se reunit amb veïns i comerciants de la zona.      

[ÀUDIO] Entrevista amb Rubén Espinosa i Júlia Silveira. Diumenge es fa la trobada de Corals Primavera 2018

La parròquia de Sant Nicolau de Malgrat de Mar acull aquest proper diumenge a les 19H una trobada de corals organitzada per la Coral Atzavara amb el suport de l’Ajuntament. És un concert benèfic amb Càritas i hi participaran la Coral Sant Gregori, la Coral Cantaires de Caldes i la coral amfitriona, la Coral Atzavara. La Coral Sant Gregori, amb al direcció d’Eugeny Kleyner, interpretarà, entre altres peces, la cançó popular gallega “O voso galo comadre” o el “Fent camí” de Joan Vilamalla i Joan Crosas. Per la seva banda, els Cantaires de Caldes, dirigits per Assumpta Fontanals, interpretaran “In the mood” de Glenn Miller,  “País petit”, de Lluís Llach o la popular “Baixant de la Font del Gat”, entre altres. Per últim, els membres de la Coral Atzavara faran un tomb per les músiques del món amb cançons populars catalanes, amb espirituals sudafricanes i peces llatinoamericanes. A més, posaran en escena “Neu”, de Sangtraït. Les tres corals participants faran com a cant comú l’”Imagine” de John Lennon. Tot plegat ens ho han explicat avui a l’Informatiu Migdia en Ruben Espinosa, director de la Coral Atzavara i la Júlia Silveira, la seva presidenta.

Campanya per aconseguir pisos per a la Borsa de Lloguer Social

Els responsables de la regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Malgrat de Mar han posat en marxa una campanya perquè propietaris de pisos buits el posin dins la Borsa de Lloguer Social. El Programa d'Habitatge de Lloguer Social garanteix l'accés a un habitatge digne i en condicions assequibles a persones i famílies que ho necessiten. A canvi, els propietaris dels habitatges reben garanties. La regidoria d'Habitatge i portaveu del govern municipal, Neus Serra, ha manifestat que "els propietaris tenen incentius i ajudes per posar el seu habitatge a la Borsa de Lloguer Social, i alhora també garanties i la segurat que ho gestiona l'Ajuntament". En aquest sentit, Neus Serra ha volgut fer una crida a  les persones que tinguin un pis buit perquè el posin a la diposició de la borsa i ha recordat que a Malgrat de Mar hi ha una gran demanada de pisos de lloguer.  L'Ajuntament, a través de l'Oficina Local d'Habitatge, ofereix garanties per als propietaris dels pisos que formin part d'aquesta borsa com ara la realització de tots els tràmits de manera gratuïta, la garantia de cobrament del lloguer durant tot el contracte o el retorn de l'habitatge en bon estat, entre altres. A més, també podran accedir a subvencions destinades a arranjaments de l'habitatge, tramitació de Certificat d'Eficiència Energètica i Cèdula d'Habitabilitat, per al pagament de l'IBI, entre d'altres. Neus Serra ha explicat quins són els requisits que han de complir els pisos com ara que el contracte sigui de 3 anys, l'habitatge ha d'estar ubicat a Malgrat de Mar i ha d'estar en condicions d'habitabilitat.  

L'Ajuntament de Malgrat de Mar celebra demà dijous el ple ordinari de juny

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra demà dijous la sessió ordinària corresponent al mes de juny. Una sessió que podreu seguir en directe pel 107.4FM a partir de les 19H. També per internet a malgratcomunicacio.cat i a través del mòbil amb l’App d’Ona Malgrat. Dels punts que es porten a debat destaca l’aprovació inicial de la modificació dels articles 55 i 56 de la normativa del POUM i de la delimitació de les subzones de casc antic. Durant la sessió plenària també s’aprovarà inicialment el reglament de règim interior dels habitatges municipals d’urgència social i d’inclusió de lloguer social de l’Ajuntament de Malgrat de Mar. Tal i com ja hem avançat, el ple de juny debatrà el suport a la sol·licitud de la Creu de Sant Jordi a la Fundació Aspronis. Per últim, es ratificarà el decret d’alcaldia referent a la modificació dels membres de la Comissió d’Igualtat del consistori malgratenc.

El ple municipal d'aquest dijous inclou un punt per sol·licitar a la Generalitat la Creu de Sant Jordi per a la Fundació Aspronis

L'Ajuntament de Malgrat de Mar porta al ple d'aquest proper dijous una sol·licitud per demanar a la Generalitat l'atorgament de la Creu de Sant Jordi a la Fundació Aspronis per la seva contribució en la millora de la qualitat i la integració social amb les persones amb discapacitat intel·lectual. Tal i com ha explicat el regidor Jofre Serret, la proposta la presenta la Regidoria d'Acció Social i Ciutadania perquè "la Fundació Aspronis és la principal al Maresme Nord i la Selva en la seva tasca, treballant des del 1983 i a més, aquest any amb una data important ja que celebra els seus 50 anys". La Fundació Aspronis, que impulsa la seva acció social a Blanes, Lloret, Palafolls, Tossa i Malgrat, rep el suport de l'Ajuntament de Malgrat de Mar amb la cessió d'espais i també a nivell econòmic. De fet, la seva seu social és al nostre municipi. Serret ha posat de relleu la "solera" de la Fundació Aspronis. A més, posa el consistori malgratenc a la disposició de la Fundació per poder acollir alguns dels actes que es faran amb motiu del 50è aniversari. Aquest és un punt que els Ajuntaments de Blanes i Tordera ja han aprovat per la majoria dels seus grups.

[ÀUDIO] Entrevista amb Jaume Turró. El seu llibre "30 gelats imprescindibles" ha estat distingit amb el Gourmand World Cookbook"

El malgratenc Jaume Turró continua sumant èxits i reconeixements a la seva trajectòria professional. El considerat millor gelater d’Espanya l’any 2012 ha vist ara com el seu llibre “30 gelats imprescindibles” ha rebut el Gourmand World Cookbook, un premi internacional de molt de prestigi. Diuen que un dels impactes que tenen aquests premis és que els guanyadors augmenten considerablement la seva visibilitat al mercat. No sabem sí és així o bé si al Jaume Turró li cal aquesta visibilitat perquè ja és, des de fa anys, un reconegut gelater. Avui ens ha acompanyat a l'Informatiu Migdia. Pots escoltar aquí l'entrevista.

Malgrat de Mar posa en marxa un any més la campanya de seguiment i control de mosquits

Les regidories de Salut Comunitària, Salut Pública, Medi Ambient i Territori han posat en marxa aquest mes de juny una nova campanya pel seguiment i control del mosquit. En declaracions a Ona Malgrat, el regidor Jofre Serret, ha explicat que Malgrat de Mar és capdavanter en aquest àmbit fent diferents accions per reduir la presència de mosquits al municipi. Des d’ara i al llarg dels propers mesos estivals es fa un treball conjunt amb els diversos agents implicats per detectar quin tipus de mosquit hi ha, quines picades produeixen o si hi ha presència del mosquit tigre. Els agents són les farmàcies i el CAP conjuntament amb el Servei de Brigades de l’àrea de Territori. Una de les qüestions importants és el control dels embornals i dels llocs, tant públics com privats, on es pugui acumular aigua, llocs que són propicis per a la proliferació dels mosquits. El regidor de Salut Comunitària fa un balanç molt positiu perquè, segons explica, quan arriba el mes d’octubre es pot comprovar com a Malgrat de Mar s’aconsegueix reduir la presència de mosquits i de les seves picades, si es compara amb altres municipis on no es fa aquesta campanya.

El PSC torna a denunciar el retard en l'acabament de les obres de l'avinguda Barcelona

El PSC de Malgrat de Mar ha tornat a denunciar el retard en les obres de l'avinguda Barcelona. El portaveu dels socialistes, Joan Mercader, ha dit als micròfons d'Ona Malgrat que "ja són 4 els mesos de retard d'aquestes obres". Davant d'aquesta situació, Mercader reclama "més rigurositat i responsabilitat en la gestió d'aquest projecte". A més, segons ha avançat, els socialistes preguntaran què ha fallat i si aquest retard té conseqüències econòmiques per a l'Ajuntament.

L'Ajuntament ha rebut 2 subvencions de la Diputació vinculades a polítiques d'habitatge

La Diputació de Barcelona ha concedit una subvenció de 30.000 euros a l'Ajuntament de Malgrat de Mar per cobrir part del cost de l'habitatge ubicat a l'avinguda Costa Brava que el consistori ha adquirit per destinar-lo a finalitats socials. Així ho ha avançat la regidora d'Habitatge, Neus Serra. Recordem que el consistori malgratenc va adquir a principis d'any aquest habitatge per 55.000 euros exercint el dret de tanteig i retracte. Per tant, el consistori només haurà de pagar 25.000 euros per aquest habitatge. D'altra banda, l'Ajuntament ha rebut una altra subvenció per revisar i actualitzar el Pla Local d'Habitatge, que data del 2006 i que ja ha quedat desfassat, tal i com reconeix Serra. Ara, amb aquest ajut que permetrà assumir pràcticament el 90 per cent del cost de la revisió de l'actual pla, el consistori disposarà d'un nou instrument per continuar definint les polítiques d'habitatge del municipi. Neus Serra ha explicat que l'any passat ja s'havia demanat aquesta subvenció però va ser denegada

[ÀUDIO] El PP considera que hi ha "manca d'informació sobre les contribucions especials" del Passeig Marítim

La regidora del Partit Popular, Ana Vega, considera que hi ha "una gran manca d'informació sobre les contribucions especials que els veïns i veïnes del Passeig Marítim hauran de pagar per a la seva reforma". Segons Vega, hi ha desinformació per part del govern municipal tant cap als veïns com cap als partits de l'oposició. La regidora del PP demana al govern que informi de manera exacta als veïns afectats "perquè estan molt espantats".   Aquest diumenge diferents membres del PP de Malgrat de Mar han recollit queixes dels ciutadans de la zona del Passeig Marítim. Unes queixes que, diu Ana Vega, gestionaran en nom dels afectats al consistori. Ana Vega ha tornat a insistir que "la reforma del Passeig Marítim és un projecte de gran envergadura que requereix una gran sincronització amb els veïns i els comerciants de la zona". Sigui com sigui, Vega ha anunciat que, tot i estar d'acord amb l'essència del projecte, hi ha coses que no comparteixen i, per tant, presentaran esmenes. A tot això, avui dilluns la regidora del PP a l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha mantingut contacte amb els dirigents del seu partit a Madrid per "si presenten esmenes a la tramitació dels PGE al Senat, revisin la que el PDeCAT i ERC van presentar referent al passeig malgratenc".  

El CDR proposa apagar el llum 15 minuts des d'avui i fins diumenge a les 21:30H

Després de l’èxit dels actes de la Primavera Republicana, els membres del CDR de Malgrat de Mar consideren que “cal continuar actuant i realitzant accions vista la situació actual”. Segons el CDR, “el poble no es pot quedar de mans plegades i cal fer un pas més enllà per aconseguir que l'estat Espanyol s'adoni que els ciutadans tenen un gran poder”. En aquest sentit, creuen que cal actuar contra sectors estratègics per reduir el consum. Per això proposen coordinar apagades de llum des d'avui dilluns dia 4 i fins diumenge 10 de juny al territori català per "seguir demostrant el rebuig al règim del 78". Concretament, proposen apagar el llum 15 minuts a 21:30h al llarg d'aquesta setmana.

En marxa una nova Setmana Europea de l'Energia Sostenible

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Malgrat de Mar commemora un any més la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, que se celebra des d'avui i fins divendres, tot organitzant diferents activitats per conscienciar i sensibilitzar la ciutadania en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica. Els alumnes dels centres escolars han gravat missatges de conscienciació sobre la necessitat de respectar el medi ambient, uns missatges que es poden escoltar a través del 107.4 FM. A més, aquest matí alumnes de 1r d'ESO de l'Institut Ramon Turró i Darder han assistit a la representació de l'obra de teatre participatiu "El canvi climàtic" a càrrec de la companyia Frec a frec.  De cara a divendres hi haurà jocs al carrer "Juguem amb energia", dinamitzats per l'empresa Gaia-Serveis Ambientals a les Peixateries Velles des de les 17 h i fins le 19 h.  La Setmana de l'Energia Sostenible de la Unió Europea (EUSEW) és una sèrie d'activitats a tot Europa per a la promoció d'una energia segura, neta i eficient. Enguany, té com a lema “Tu tens l'energia, tu tens el poder!” per fomentar passar de l’actual model de consum i producció energètica a un nou model que permeti l’apoderament del ciutadà.    El missatge principal de la campanya vol preparar per passar de l’actual model de consum i producció energètica a un nou model ciutadà, amb activitats al voltant de com aquest pot produir energia, a part de consumir-ne, com participar en les polítiques energètiques de Catalunya i com gestionar la seva pròpia demanda i consum energètics així com les eines per fer-ho.

[ÀUDIO] Joan Mercader: "El PSC va ser l'únic partit que portava l'obertura de l'av Mediterrània al programa electoral"

"El projecte d'obertura de l'avinguda Mediterrània és un gran projecte de poble que ha tingut el suport de tots els partits polítics". Així s'ha expressat a Ona Malgrat el portaveu del Grup Municipal del PSC, Joan Mercader, aquest dissabte des de la carpa informativa que els socialistes malgratencs han muntat amb l'objectiu d'informar els veïns i veïnes per tal que fessin aportacions o suggerències. Segons Mercader, els veïns de Malgrat Nord no han tingut cap reunió amb el govern que encapçala Carme Ponsa per conèixer els detalls d'aquest projecte. Mercader ha recordat que el PSC va ser l'únic partit que va presentar aquest projecte al seu programa electoral i que, gràcies a una moció que es va aprovar, ara està inclòs al pressupost del 2018. Sigui com sigui, el portaveu del PSC considera "important que en els grans projectes de poble els partits es posin d'acord". El projecte es troba en exposició pública fins el 10 de juny.

[ÀUDIO] La neteja dels carrers o el manteniment dels espais verds, principals queixes dels veïns a l'"A peu de carrer"

Diferents membres de l’equip de govern de Malgrat de Mar han visitat aquest matí els veïns i veïnes de la zona de l’avinguda del Bon Pastor, el carrer Joan Maragall, l’avinguda dels Països Catalans i el passeig Marítim en una nova edició de l’”A peu de carrer”. Els regidors han pogut escoltar de primera mà les queixes, demandes i inquietuds dels veïns. Entre les queixes més escoltades aquest matí, les vinculades a la neteja dels carrers o a l’estat de diversos solars privats on hi ha ple de matolls i herbes. En aquest cas, el consistori ha informat els veïns que es fan els requeriments oportuns als propietaris per tal que ho netegin i es mantinguin en condicions òptimes. Hem recollit les queixes de dos veïns. El primer del passatge de Maria Àngels Anglada i una veïna del carrer Manuel de Falla. La quarta edició de l’"A peu de carrer" continua aquest vespre a les 20H amb una acte públic a la plaça del Camp de la Figuera.

[ÀUDIO] Ona Política amb Ana Vega (PP). El PP de Malgrat instal·la diumenge carpa informativa al Passeig Marítim

L'entrevista política dels divendres a l'Informatiu Migdia, l'Ona Política, ha estat avui amb la representant del Partit Popular, amb Ana Vega. Vega ha analitzat, entre altres, la pèrdua del PP del govern d'Espanya després que hagi prosperat la moció de censura impulsada pel socialista Pedro Sánchez. Segons ella, Sánchez ho té ara molt difícil per "garantir la unitat d'Espanya". En l'àmbit local, Ana Vega ha avançat que el PP de Malgrat de Mar instal·larà aquest diumenge una carpa informativa al Passeig Marítim, davant del Centre Comercial Sant Roc, entre les 10 i les 14h. 

El PSC instal·la aquest dissabte una carpa informativa sobre el projecte d'obertura de l'avinguda Mediterrània

El Grup Municipal del PSC a l'Ajuntament de Malgrat de Mar instal·larà demà dissabte una carpa informativa sobre el projecte de l'obertura de l'avinguda Mediterrània. Els socialistes consideren que el govern de Malgrat de Mar, format per JXM, ERC, PDeCAT i la CUP, no dona informació sobre l'estat actual d'aquest projecte. La carpa informativa quedarà instal·lada entre les 10 del matí i la una del migdia a la plaça de la família Maristany. 

El grup motor del projecte de pressupost participatiu es reuneix dissabte

La Regidoria de Participació de Malgrat de Mar organitza aquest dissabte, 2 de juny, una reunió de treball amb el grup motor que lidera la participació al pressupost municipal d'aquest 2018. Segons ha explicat durant una entrevista a Ona Malgrat el regidor de Participació, Ramir Roger, de les 60 propostes propostes fetes per la ciutadania per decidir en què gastar 180.000 euros del pressupost, la comissió tècnica ha triat 28, descartant les que no són viables tècnicament o no s'ajusten als paràmetres establerts. D'aquestes 28, el grup motor en triarà aquest dissabte 15. Un cop triades, Roger ha explicat que els tècnics elaboraran les consideracions específiques de cada proposta, i posteriorment, hi haurà una segona sessió de treball del grup motor per triar les 8 propostes definitives, que seran les que la ciutadania votarà. Del 2 al 16 de juliol, hi haurà el termini de votació.  Recordem que els malgratencs i malgratenques van fer inicialment 60 propostes: 9 a través de formularis presentats presencialment a l'Ajuntament, 17 a través dels tallers participatius que s'han organitzat i 34 a través de la plataforma Malgrat Decideix. 26 propostes relacionades amb l'espai públic, 7 amb la mobilitat i la seguretat ciutadana, 6 amb educació, 6 amb cultura i patrimoni, 5 amb convivència i festes, 3 amb medi ambient, 2 amb participació ciutadana, 2 amb urbanisme, 1 amb salut i consum, 1 amb esports i 1 amb igualtat. El procés participatiu es pot seguir a través de la plataforma Malgrat Decideix.

El Cor Sibemoll celebra el seu primer concert solidari amb la campanya Bufa la Bombolla

Les integrants del Cor Sibemoll de Malgrat de Mar faran aquest proper dissabte el seu primer concert solidari. Té per títol "Ex novo" i es farà a partir de les 18:30H a l'Arxiu. Per l'ocasió han preparat 14 cançons, entre elles, "Paraules d'amor", de Joan Manuel Serrat; A "Thousand years", de Christina Perri, "La Ganiva" de Marina Rossell o "País petit", de Lluís Llach. Segons han explicat avui a l'Informatiu Migdia la Marta Puignou i la Mònica Pera, integrants del Cor Sibemoll, "aquest cor neix gràcies a la germana Carme Garriga perquè ella representa el lligam entre totes nosaltres des de la joventut". A més, "la connexió amb la Carme es reflecteix també amb el nom del cor: Si Bemoll, així és com s'anomenava la seva adreça electrònica. La voluntat del cor és continuar la tasca que ella va realitzar al llarg de la seva vida portant la música a la gent més vulnerable". El primer concert del Cor Sibemoll col·laborarà amb la campanya "Bufa la bombolla per a la BCN PiD Foundation. Una iniciativa que van impulsar els malgratencs Pep Boix i Núria Tomàs d'ajuda a la investigació de les immunodeficiències primàries.

ERC de Malgrat de Mar obre el procés per escollir candidat o candidata a l'alcaldia

Esquerra de Malgrat de Mar continua amb el procés de preparació de les eleccions municipals del 2019. La secció local d'Esquerra Republicana de Malgrat de Mar ha obert aquest dimecres el termini de presentació de candidatures per aquelles persones que vulguin optar com a candidats del partit a l'alcaldia per a les eleccions municipals del maig de l'any que ve.  Des d'ara i fins el 19 de juny, els militants i simpatitzants del partit i de Jovent Republicà majors de 18 anys poden presentar candidatura si aquesta rep l'aval del 20 per cent de la militància o bé si el candidat és proposat directament per l'Executiva Local, tal i com ha explicat a Ona Malgrat el Secretari d'Organització d'ERC Malgrat, Xavier Roger. Roger ha destacat que "és un procés d'obertura a tot l'entorn social d'ERC". L'Assemblea Local d'ERC es farà el dimecres 20 de juny i estan convocats i amb dret a vot els militants, simpatitzants, amics i els militants de Jovent Republicà majors de 18 anys. Segons el Secretari d'Organització dels republicans a Malgrat de Mar, un cop escollit el candidat o candidata, ERC començarà al mes de juliol a treballar per configurar "una candidatura guanyadora formada per homes i dones preparat per governar Malgrat amb polítiques republicanes".

El regidor de Salut Comunitària fa un balanç "molt positiu" de la 1a edició del Mes de la Salut

Una xerrada sobre els beneficis de deixar de fumar ha donat per tancat aquest dimecres el Mes de la Salut. Una iniciativa impulsada per primera vegada des de la Regidoria de Salut Comunitària de l'Ajuntament de Malgrat de Mar que ha tingut, segons ha explicat el regidor Jofre Serret, "una molt bona acollida per part de la ciutadania ja que a la majoria d'activitats hi ha hagut una bona afluència de públic". A més, amb una segona edició es podran abordar qüestions que ara, per temps, no s'han tractat. Segons ha avançat Serret, "la intenció és que el Mes de les Salut tingui continuïtat en el temps, i per tant, hi hagi una segona edició l'any que ve". L'objectiu del Mes de la Salut és conscienciar, a través de diferents activitats com ara xerrades i tallers, sobre la importància de la prevenció sanitària i la promoció d'estils de vida saludable. En aquest sentit, Serret considera que "si la ciutadania està més conscienciada sobre la seva salut pot viure amb més qualitat i a més, de retruc permet estalviar en recursos sanitaris".

[VÍDEO] Els integrants d'El Senyor Peix ens presenten "Ballem el món"

Ja està aquí el primer tema del nou disc de El Senyor Peix. Es tracta de la canço que dona nom al nou àlbum "Ballem el món". Tal i com van explicar ells mateixos fa uns dies a Ona Malgrat, aquest serà el primer treball que el grup format per 8 músics de Malgrat de Mar, Palafolls i Calella, tiren endavant amb el segell discogràfic Picap.  A mitjan de juny sortirà a la llum la resta del treball. Són, segons han avançat a Enderrok "un disc compost de deu cançons enganxoses com la coca-cola que es barregen amb patrons frescos i molt ballables".  De moment, "Ballem el món" ja sona a la radiofórmula musical del 107.4FM, a Ona Malgrat.  

[ÀUDIO] Entrevista amb Maria Carretero i Assumpta Mercader. La coral Contrapunt d'Adults celebra els seus 10 anys amb un concert aquest diumenge

Els membres de la Coral Contrapunt d'Adults celebren aquest proper diumenge el seu desè aniversari amb un concert a la sala de l'Arxiu Municipal. El concert anirà a càrrec dels membres actuals de la coral i també per excantaires que participaran en algunes de les peces. El concert tindrà dues parts. Una primera dedicada al pop-rock català i una segona en què es farà un repàs a la història musical del cor. Per aquesta ocasió, i segons ha explicat la directora del cor, Maria Carretero, comptaran amb la presència de músics destacats com Rai Ferrer, Pep Romaguera, Albert Mallorca i Xavier Garriga. El concert serà diumenge a les 19H a l'Arxiu Municipal. Just després de l'actuació musical hi haurà un refrigeri pels assistents.  

L'equip de govern de Malgrat de Mar comença el mes de juny "A peu de carrer"

Aquest proper divendres, 1 de juny, l'equip de govern de Malgrat de Mar torna a sortir al carrer per escoltar les demandes i les inquietuds dels veïns i veïnes. En aquesta ocasió, la zona visitada serà la que queda delitimada per l'avinguda del Bon Pastor, el carrer Joan Maragall, l'avinguda dels Països Catalans i el passeig marítim. El regidor de Govern Obert, Ramir Roger, ha explicat a Ona Malgrat que l'objectiu d'aquesta iniciativa, que es va posar en marxa el maig de l'any passat, "és conèixer de primera mà les queixes dels ciutadans". A més, Roger també ha avançat que per aquesta edició s'han rebut una desena de demandes de visites a domicilis, que es faran aquest proper divendres al matí. Segons ha explicat el regidor de Govern Obert, després d'un any d'experiència de l'"A peu de carrer" ja es poden atendre algunes de les propostes que han fet els veïns en d'altres edicions, sobretot les vinculades al mobiliari urbà o la neteja. Diversos regidors del govern passejaran per la zona d'aquesta nova edició, la quarta, de l'"A peu de carrer" durant el matí i al vespre, a les 20H, es farà un acte públic a la plaça del Camp de la Figuera.  

Estudiants d'ESO de Malgrat de Mar, premiats a l'Ecopropostes 2018

5 alumnes de 3r d'ESO de les Escoles Fonlladosa han guanyat el primer premi de l'Ecopropostes 2018 que atorga l'Associació Ràdio Marina. El treball premiat abordada l'estat mediambiental de la Tordera. A més, un treball d'alumnes d'ESO de Maristes-Sant Pere Chanel ha obtingut un Accèssit. L'Ecopropostes, que arriba a la seva 23ena edició, premia els treballs dels estudiants d'ESO i Batxillerat de la Selva i el Maresme. En l'apartat de Batxillerat el primer premi ha estat per a Carlota Puig Acevedo de l’institut Serrallarga de Blanes amb el treball “La geologia de Sa Palomera”. El segon premi ha estat per Anna Bové de l’institut Montsoriu d’Arbúcies, per  “Estudi sobre les de les energies renovables per a calefacció al municipi d’Arbúcies”. El lliurament dels premis es va fer ahir dimarts al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes i va comptar amb la presència, entre altres, de l'alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, l'alcalde de Blanes, Mario Ros, l'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga i el tinent d'alcalde de Lloret de Mar, Jordi Orobitg.

El bus nocturn de Malgrat de Mar a Barcelona amplia els horaris a partir de la nit de dijous

El servei de bus nocturn, que connecta Malgrat de Mar amb Barcelona i d'altres poblacions del Maresme des de mitjanit i fins a la matinada, amplia la freqüència de pas a partir de la nit de dijous. Des de l'1 de març, quan es va posar en funcionament, hi hagut 4 viatges d'anada i tornada de diumenge a dijous i 8 les nits de divendres i dissabte. A partir de l'1 de juny i fins el 30 de setembre s'incrementa la freqüència de pas i la línia passarà a fer 8 viatges de diumenge a dijous i 10 les nits de divendres i dissabte.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits