malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 5052 registres. Mostrant pàgina 55 de 203

La promoció econòmica, el comerç i el turisme centraran la primera sessió dels Tallers Republicans d'ERC

La secció local d’ERC a Malgrat de Mar posa en marxa avui un procés de participació ciutadana per tal de recollir propostes per al seu programa electoral. Amb el nom de “Tallers republicans”, els membres d’ERC faran jornades temàtiques obertes a la ciutadania i la primera serà avui dimecres a partir de dos quarts de nou del vespre a la Biblioteca La Cooperativa. En aquesta ocasió, parlaran sobre promoció econòmica, comerç i turisme. Durant les properes setmanes es duran a terme altres jornades temàtiques per diferents equipaments de Malgrat de Mar amb l’objectiu, diuen des d’ERC, de fer una diagnosi de les problemàtiques que té el municipi i recollir les propostes ciutadanes. Les propostes que encaixin dins els valors republicans s’inclouran al programa electoral amb el qual concorreran a les eleccions municipals del 26 de maig.

[ÀUDIO] La Creu Roja de l'Alt Maresme fa una crida per activar el voluntariat a Malgrat de Mar

Pilar Monter, membre de la Creu Roja de l'Alt Maresme, ha visitat avui el programa La Jungla per fer balanç de la tradicional campanya de recollida de joguines que es fa amb motiu de les festes de Nadal. Monter ha avançat que enguany 83 nens i nenes de 45 famílies de Malgrat de Mar han tingut la seva joguina el dia de Reis. En total es van repartir 250 joguines gràcies a la solidaritat dels ciutadans i també d'entitats del poble que van col·laborar amb la campanya. Pilar Monter ha aprofitat els micròfons d'Ona Malgrat per fer una crida i animar els joves i els malgratencs en general a participar del voluntariat de Creu Roja.  

[ÀUDIO] La poesia i la crítica social omple el Centre Cultural amb l'espectacle Ovidi 4

El Centre Cultural es va omplir aquest dissabte a la nit per veure el grup Ovidi 4 que va posar en escena el recital reivindicatiu i poètic "Cuidem-nos". Els 4 components, David Fernández, Borja Penalba, David Caño i Mireia Vives, van escenificar a través d'algunes de les cançons d'Ovidi Montllor "la crua realitat present present com l'esperança cap un futur polític i social incert però a la vegada apassionant".  Segons ha explicat avui al programa La Jungla Enric Zaldo, integrant de la CUP de Malgrat de Mar, aquest espectacle és també un crit a la necessitat de cercar la justícia social, la defensa del feminisme, dels drets, del republicanisme i de la llibertat.  

[ÀUDIO] Avui hem conegut Som Món, una entitat que neix per lluitar contra el racisme i la xenofòbia

Malgrat de Mar compta des del passat estiu amb una nova entitat social. Es tracta de Som Món, que neix amb l’objectiu de sensibilitzar sobre temes com ara el racisme i la xenofòbia. El seu àmbit d’actuació són les poblacions de l’Alt Maresme i bàsicament centren la seva activitat en xerrades i tallers a les escoles. Avui a La Jungla vhem conegut més a fons aquesta entitat en conversa amb el seu president, en Lluís Ferrer, la seva vicepresidenta, la Jenny Mercader i la Kadijatu Dem, que és la secretària.

S'ajorna el concert de Gerard Quintana previst per aquest dissabte a La Barretina

Els responsables del cicle de concerts La Barretina Sona han anunciat l’ajornament del concert que Gerard Quintana havia de fer aquest proper dissabte a Malgrat de Mar. La causa és una lesió del guitarrista de Gerard Quintana. Segons informen a través de les xarxes socials, el concert es traslladarà  al dissabte 23 de març a les a dos quarts de deu de la nit a La Barretina i servirà la mateixa entrada, tot i que si algú vol que li retornin els diners, podrà demanar la seva devolució al mateix lloc on hagi adquirit l’entrada.   Aquest dissabte però, i amb l’objectiu que no hi hagi una aturada del cicle, hi haurà un concert gratuït a la mateixa hora amb Hugo i Arnau que faran versions de rock, clàssics dels 60`s i 70's .  

[ÀUDIO] L'Ajuntament de Malgrat de Mar farà una neteja en profunditat dels carrers

L'alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, ha informat que l'Ajuntament iniciarà el pròxim mes de febrer una campanya de neteja en profunditat dels carrers del poble.La campanya inclourà la neteja de la calçada, de les voreres, del mobiliari urbà i en els casos que es consideri convenient, de grafits. Segons ha explicat durant una entrevista a La Jungla d'Ona Malgrat, la neteja en profunditat es portarà a terme amb els carrers buits de vehicles i a més, es retiraran contenidors de residus. Segons ha explicat l'alcaldessa, s'informarà periòdicament dels carrers on es farà la neteja perquè no s'hi aparquin els cotxes. La neteja es farà amb una màquina i també amb aigua a pressió.

[ÀUDIO] Més de 200 persones participen a la xocolatada organitzada per Ciutadans Malgrat de Mar

Els integrants de l’agrupació local de Ciutadans a Malgrat de Mar han celebrat aquest diumenge amb una xocolatada al Parc de Francesc Macià la seva constitució a la població. El portaveu d’aquesta formació a Malgrat de Mar, Marc Sergi Khaledi, ha explicat a Ona Malgrat que a les passades eleccions més de 2700 malgratencs i malgratenques van donar el seu suport a Ciutadans i això els anima a crear una estructura estable del partit per poder concórrer a les municipals del 26 de maig. Un dels assistents a la xocolatada i festa infantil feta ahir al matí va ser el diputat al Parlament, Dimas Gragera. Segons ell, l’agrupació constituïda a Malgrat de Mar està fent molt bona feina.

[ÀUDIO] El PSC presenta al·legacions al pressupost de l'Ajuntament de Malgrat de Mar

El grup municipal del PSC presenta diverses al·legacions al pressupost del govern quadripartit. El portaveu dels socialistes malgratencs, Joan Mercader, ha avançat a Ona Malgrat que el seu partit ha presentat 18 al·legacions al pressupost municipal d'aquest 2019. Segons Mercader, ho han fet ara que els comptes de la corporació es troben en exposició pública ja que, segons ell, no se'ls va convocar a cap reunió informativa ni de presentació del projecte de pressupost durant l'elaboració dels comptes. En l'àmbit dels equipaments, el PSC ha presentat una proposta per dur a terme un acondicionament del Centre Cultural que presenta, diu Mercader, diverses deficiències; a nivell de Serveis Socials proposen augmentar les partides econòmiques per a ajuts al lloguer, per als subministraments d'aliments, per a la vellesa i per ajudar a pagar les persoens que tenen deutes dels subministraments. En aquest mateix capítol, els socialistes volen una dotació econòmica per a realizar la segona fase de la construcció de la pista polivalent.   Dins el manteniment urbà, el PSC vol que els pressupostos contemplin la renovació i la millora de la plaça família Maristany i el desenvolupament del pla de xoc contra grafitis i excrements de gos. També aposten per fer una renovació de la xarxa de carril bici i un manteniment dels camins del sector del Pla de Grau.

[VÍDEO] Els paradistes del Mercat Municipal reparteixen bosses promocionals

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha posat en marxa recentment una nova campanya de promoció i dinamització del Mercat Municipal. Els paradistes reparteixen entre els seus clients bosses amb la nova imatge corporativa del mercat malgratenc. S'han fet 2.000 bosses, segons ha explicat la presidenta dels paradistes, Núria Rocales. Avui hem fet un recorregut per les diferents parades per conèixer l'opinió dels clients del mercat.  

[ÀUDIO] La cultura del swing i el jazz arriba a Malgrat de Mar amb l'Associació Hoppers La Selva

L’Associació Hoppers La Selva posa en marxa diferents cursos per aprendre a ballar Lindy Hop a Malgrat de Mar, Blanes i Tossa. Els integrats d’aquesta associació aterren a Malgrat de Mar col·laborant amb els Miners Hoppers Malgrat. Faran un curs de swing des del 18 de gener fins al 22 de març els divendres de 19 a 20h al Centre Cívic. Els professors són la Marta Llob i en Dani Zuma que avui ens ha acompanyat a Ona Malgrat. Zuma ha explicat que a banda d'aquest curs, un cop al mes es reuneixen per ballar a La Barretina. La propera cita serà el diumenge 27 de gener entre les sis de la tarda i les nou del vespre.

L'IBI es manté a Malgrat de Mar tot i la pujada decretada pel govern espanyol

El ple de l'Ajuntament ha aprovat aquest dijous una modificació de l'ordenança que regula l'Impost sobre Béns Immobles amb l'objectiu de rebaixar-lo per contrarestar la pujada del valor cadastral que ha decretat el govern central. La proposta ha comptat amb el suport dels 16 regidors i regidores, que van assistir a la sessió d'ahir. Una de les més curtes que s'han fet mai.

Mesuren la qualitat de l'aire de Malgrat de Mar amb una unitat instal·lada al carrer de Sant Elm

Des d'avui i fins d'aquí dos mesos una furgoneta equipada de la Diputació de Barcelona mesurarà la qualitat de l'aire de Malgrat de Mar. En aquesta ocasió, la unitat s'ha instal·lat al carrer de Sant Elm, entre la plaça de Les Puntaires i la de Xesco Boix.

[ÀUDIO] Malgrat de Mar es promociona a Bèlgica aquest cap de setmana

L'Ajuntament de Malgrat de Mar es promocionarà aquest cap de setmana a Bèlgica. Concretament, a la població de Korkrijk, molt a prop de Brussel·les, seu de l'empresa autocarista belga Herman & Vandamme. La tècnica de Promoció del Municipi, Ester Gil, donarà suport amb un mostrador a les empreses d'allotjament malgratenques també assistents a aquest esdeveniment. Durant una entrevista al programa La Jungla, Gil ha destacat la importància que tenen les accions de promoció fora del municipi amb contacte directe amb client final i touroperadors.

[ÀUDIO] L'Ajuntament posa en marxa l'"Operació Fred" adreçada a la gent gran que viu sola

Les regidories de Gent Gran i Acció Social han posat en marxa l'anomenada Operació Fred davant la baixada brusca de les temperatures que ja ha començat a les últimes hores. Una operació que consisteix en fer trucades a les persones majors de 75 anys que viuen soles a Malgrat de Mar per saber si es troben bé o necessiten qualsevol cosa. El regidor d'Acció Social, Jofre Serret, ha explicat a La Jungla que des de la Policia Local es fan les trucades en un operatiu que es coordina amb les regidories de Gent Gran i Acció Social. Segons ell, a Malgrat de Mar hi ha més de 700 persones majors de 75 anys que viuen soles. En cas que es detecti alguna problemàtica tant la Policia Local com l'Ajuntament hi donaran resposta.   

L'Ajuntament de Malgrat de Mar celebra avui el ple ordinari de gener

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra aquesta tarda la sessió ordinària del ple en què s’aprovarà inicialment la modificació del tipus impositiu de l’ordenança fiscal reguladora de l’impost sobre béns immobles, l’IBI. L’objectiu d’aquesta mesura és, segons ha explicat aquesta setmana a Ona Malgrat la regidora portaveu del Govern, evitar que els contribuents malgratencs vegin incrementat l’import del seu rebut de l’IBI aquest 2019. Neus Serra destacava al programa La Jungla que el govern espanyol ha apujat el coeficient del valor cadastral i això provocarà un increment del rebut. Amb aquesta mesura correctora que aprovaran avui s’evitarà la pujada.

[ÀUDIO] ERC de Malgrat de Mar posa en marxa els "Tallers republicans"

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Malgrat de Mar posa en marxa el projecte "Tallers republicans" amb l’objectiu de definir el que ells anomenen “el Malgrat del futur” amb la participació dels malgratencs i malgratenques. Durant les properes setmanes realitzaran diverses sessions de treball obertes a la ciutadania per recollir les propostes dels veïns i veïnes, i després incorporar-les al seu programa electoral. Segons ha explicat el cap de llista dels republicans malgratencs, Ramir Roger, les sessions de treball es faran en diferents espais del municipi per recollir propostes de tots els ciutadans i barris. Roger ha destacat que ja han rebut el programa marc d'ERC que després es complementarà amb les especificitats de Malgrat de Mar.

[ÀUDIO] El PSC de Malgrat de Mar convoca una assemblea extraordinària per obrir el procés de primàries

Els partits polítics continuen movent fitxa de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. En aquest sentit, avui parlem de l’Agrupació Local del PSC de Malgrat de Mar que ha convocat als seus militants i simpatitzants per aquest dissabte al matí una Assemblea de caràcter extraordinària. L'assemblea es farà al seu local del carrer Nàpols a partir de les 11 del matí. El punt que hi ha a l’ordre del dia és donar inici al període de presentació de candidatures per a escollir el cap de llista del PSC per a les municipals del maig. El Primer Secretari del PSC de Malgrat de Mar, Óliver Sánchez-Camacho ha destacat durant una entrevista al programa La Jungla que aquesta és la segona vegada que el partit convoca un procés de primàries per escollir el seu candidat a l'alcaldia. Segons Sánchez-Camacho, el PSC viu aquest procés "amb normalitat, tranquil·litat i transparència".  El procés de primàries es desenvoluparà durant les properes setmanes i inclourà la recollida d'avals, la presentació de candidats i una nova assemblea per escollir candidat o candidata.

Paco Márquez a Ciutadans: "Aporteu alguna cosa més a la Cultura de Malgrat de Mar a banda de la guerra dels llaços?"

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha respost les crítiques que ha rebut el seu departament per part de l'Agrupació Local de Ciutadans sobre els llaços grocs que es van veure durant la cavalcada de Reis. Paco Márquez pregunta directament als responsables de Ciutadans si aporten alguna cosa més a la Cultura del poble a banda "de la guerra de banderes i llaços". Segons Márquez, ell no pot prohibir que la gent s'expressi com vulgui, i menys tenint en compte que pràcticament el 90 per cent de les persones que col·laboren amb la cavalcada ho fan com a voluntaris i de manera desinteressada. Tret de la polèmica, Paco Màrquez fa un balanç positiu de la cavalcada posant el valor l'assistència de públic als carrers i la temàtica dels transports que va fer de fil conductor. Com a autocrítica, el regidor de Cultura creu que el temps del recorregut es va allargar "un pèl massa" i la gent va haver d'esperar més temps a Can Campassol. En tot cas, es va fer més lent el recorregut per garantir en tot moment la seguretat.

El govern municipal trasllada a la Generalitat la necessitat de desencallar el tram zero de la riera

El delegat del Govern de la Generalitat Juli Fernández s'ha reunit aquest dimarts a la tarda amb el govern municipal a l'Ajuntament de Malgrat de Mar. Fernández ha dit que, tot i que el tram zero de la riera no és de la seva competència, s'intentarà "fer avançar cap a un camí de negociació" amb l'objectiu de buscar-hi una solució. L'Ajuntament de Malgrat de Mar va interposar l'any 2017 un contenciós administratiu contra l'Agència Catalana de l'Aigua per haver incomplert el conveni que van signar les dues administracions l'any 2009 en què es comprometia a fer-se càrrec de l'execució de l'obra de rehabilitació del tram zero.

[ÀUDIO] Entrevista amb Ricard Núñez (Joventut) sobre les Aules d'Estudi

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Malgrat de Mar, Ricard Núñez, ha passat avui pel programa La Jungla per parlar, entre altres, de les Aules d'Estudi que s'han posat en marxa aquest dilluns amb l'objectiu d'oferir un espai tranquil als estudiants universitaris que es preparen pels examens.

[ÀUDIO] L'Ajuntament contrarestarà la pujada de l'IBI decretada pel govern espanyol

La regidora portaveu del govern, Neus Serra, ha explicat durant una entrevista al programa La Jungla que el que es farà aquest proper dijous és ratificar una modificació del tipus impositiu de l'ordenança que regula l'IBI davant la pujada del valor cadastral que ha fet el Govern central. D'aquesta manera, i segons Neus Serra, l'import del rebut per als ciutadans es queda igual, sense cap pujada. Concretament, la modificació és molt petita, es passarà del 0,775 al 0,760, es rebaixa el tipus impositiu del tram municipal de l'IBI.  La modificació es farà en el decurs del ple ordinari del mes de gener que es farà dijous a partir de les 19H i que podreu seguir en directe al 107.4FM i a malgratcomunicacio.cat  

[ÀUDIO] El GEM organitza un curs sobre excursionisme hivernal

El Grup Excursionista Malgratenc, el GEM, organitza un curs de formació bàsica per aquelles persones que volen anar a la muntanya de forma segura. A través d’aquest curs que s’impartirà aquest dissabte i diumenge els assistents podran aprendre qüestions com ara fer servir les raquetes de neu, els grampons o avaluar els riscos que es poden presentar durant la sortida a la muntanya.

[ÀUDIO] Ciutadans Malgrat demanarà explicacions pels llaços grocs als tractors de la cavalcada de Reis

L'agrupació local de Ciutadans de Malgrat de Mar presentarà a finals d'aquesta setmana una instància a l'Ajuntament demanant a l'àrea de Cultura una investigació sobre els llaços grocs que hi havia als tractors de la cavalcada de Reis i en alguns patges.  Durant una entrevista al programa La Jungla, el portaveu de Ciutadans a Malgrat de Mar, Marc Khaledi Sánchez ha explicat que la cavalcada de Reis és una festivitat on els nens i nenes han de ser els protagonistes i no "les reivindicacions polítiques o partidistes". El portaveu de Ciutadans ha tornat a reiterar que "els espais públics i les festivitats han de ser neutrals". 

En marxa la recollida dels arbres de Nadal

L’àrea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Malgrat de Mar té en marxa la campanya de recollida dels arbres de Nadal. Fins el 14 de gener es poden dipositar els arbres de Nadal en diferents punts de recollida que s’han habilitat per la població. Concretament, a la plaça de la Germana Campos, a l’ avinguda Costa Brava, molt a prop CAP, a la plaça de Marià Cubí, a la plaça de Pau Casals, a l’ avinguda Mediterrània, a la cantonada del Camí del Pla i finalment a la cruïlla de la plaça Canigó amb Pirineus. Un cop recollits els arbres, es trituren i el compost es reparteix pels escocells dels diferents espais verds del poble.

[VÍDEO] Primer dia de les rebaixes d'hivern a Malgrat de Mar

Aquest matí la ràdio ha sortit al carrer per comprovar l'ambient del primer dia de les rebaixes d'hivern. Segons ha avançat el president de l'Associació de Comerciants, Francesc Cano, les rebaixes comencen amb uns descomptes inicials d'entre el 20 i el 25 per cent que s'aniran incrementant amb el pas dels dies.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits