malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 4224 registres. Mostrant pàgina 4 de 169

Joan Mercader Carbó, cap de llista del Partit Socialista de Catalunya, ha estat proclamat alcalde electe de l’Ajuntament de Malgrat de Mar

Dissabte 15 de juny es va constituir la corporació municipal de Malgrat de Mar en sessió publica després de les eleccions del 26 de maig. Aquestes passades eleccions el nombre d’electors censats ha estat de 13.718 i, en total, 8.704 malgratencs i malgratenques han participat amb el seu vot. Amb una participació del 63,45%, 41 vots nuls i 79 en blanc. Els resultats han estat els següents: El PSC ha estat la força més votada. Concretament, la formació encapçalada per Joan Mercader ha obtingut 3.125 vots, el 36,07 per cent i ha obtingut 8 regidors. La segona força més votada ha estat Junts per Malgrat que lidera Carme Ponsa amb 1.490 vots, un 17,20 per cent i 3 regidors. La tercera força ha estat ERC. La formació que encapçala Ramir Roger es queda amb tres regidors obtenint 1.366 vots, un 15,77 per cent. En quart lloc ha quedat Junts per Catalunya - Malgrat Ens Mou amb 2 regidors. La formació liderada per Jofre Serret ha obtingut 895 vots, el 10,33 per cent.  Per últim, la CUP ha obtingut 1 regidor amb 563 vots i el 6,5 per cent dels sufragis.

Jofre Serret (JxCAT - Malgrat ens Mou) serà el portaveu del govern

L'alcalde Joan Mercader (PSC) i el futur portaveu del govern Jofre Serret (JxCAT - Malgrat ens Mou) han començat a treballar aquest dilluns per, d'una banda, acabar de perfilar el  nou cartipàs municipal, que es donarà a conèixer en les properes hores, i de l'altra, posar fil a l'agulla a les qüestions que han considerat "prioritàries i urgents".

Els Castellers de l'Alt Maresme basteixen un pilar al cim del Canigó

25 maduixots han bastit un pilar a 2.784 metres d'alçada. Ho han fet aquest diumenge al cim del Canigó coincidint amb la celebració de l'aplec que se celebra en aquesta muntanya catalana una setmana abans a la regeneració de la Flama del Canigó, que després ha d'encendre les fogueres de Sant Joan.

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva aposta per fomentar l'esperit científic entre els estudiants de la comarca

Joves de diferents instituts de Calella i Blanes exposaran aquest dimarts els seus treballs de recerca relacionats amb l'àmbit de les Ciències de la Salut en un acte obert tant a professionals com a la ciutadania en general. L'acció s'emmarca en la 2a Jornada de Recerca i Innovació, que en aquesta ocasió es titularà Parlem de recerca i innovació.

[ÀUDIO] La Residència Nazaret i el centre d’infants “Ninots” va realitzar ahir al matí la cloenda del projecte “Petits grans projectes”

La Residència Nazaret de Malgrat de Mar va realitzar ahir al matí la cloenda del projecte “Petits grans projectes” que realitza conjuntament amb el centre d’infants “Ninots”. Un projecte pioner a Malgrat de Mar dissenyat per fomentar el contacte entre infants i persones que viuen a la residència Nazaret. Les activitats realitzades comporten, segons diuen, beneficis a totes dues generacions, creant vincles efectius, de solidaritat i la disminució d’estereotips associats a l’edat. Durant les jornades, que es duen a terme de manera quinzenal, es realitzen espais de comunicació i intercanvi on les persones grans poden aportar, entre altres coses, els seus coneixements i experiències. A més, els infants de dos a tres anys d’edat,  tenen l’oportunitat d’aportar costums, coneixements i punts de vista. La cloenda d’enguany dona fi al segon any del projecte i tan grans com petits es mostren satisfets amb les jornades i disposats a repetir l’experiència. Com a novetat i degut a l’èxit d’aquestes trobades, la Residència Nazaret juntament amb la llar d’infants “Ninots” organitzaran una rua conjunta el proper Carnestoltes del 2020, des d’Ona Malgrat estarem atents a la trobada.

Junts per Malgrat s'afegeix a la condemna per les pintades d'aquesta nit a la façana de l'Ajuntament

Junts per Malgrat lamenta les pintades que han aparegut a la façana de l'edifici consistorial aquest matí. El partit també mostra el seu rebuig a "la falta de respecte així com a qualsevol atac personal i vandàlic".

ERC també condema l'"acte vandàlic" d'aquesta nit a la façana de l'Ajuntament de Malgrat de Mar

ERC de Malgrat de Mar condemna en un comunicat les pintades que s'han fet aquesta nit a la façana de l'Ajuntament de Malgrat de Mar amb els missatges "Roma no paga traïdors" i "Jofre Serret botifler".

El PSC condemna les pintades que han aparegut avui a l'Ajuntament

El PSC de Malgrat de Mar ha condemnat a través d'un comunicat les pintades d'avui a la façana de l'Ajuntament i també la que van trobar la setmana passada a la porta de la seu del partit amb el missatge "fachas". La formació política creu que "cap persona ha de ser jutjada per les creences polítiques".

La CUP nega ser l'autora dels missatges que han aparegut aquest matí a la façana de l'Ajuntament

La CUP de Malgrat de Mar explica en un comunicat que ni el partit ni cap integrant de l'assemblea local són els autors dels missatges "Roma no paga traïdors" i "Jofre Serret botifler", que han aparegut aquest matí a la façana de l'Ajuntament.

El Maresme celebra avui la 22a Jornada sobre recerca sanitària de la comarca

La filial del Maresme de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i la Coporació de Salut del Maresme i La Selva celebren avui a Calella la 22a Jornada sobre la recerca sanitària a la comarca. El principal objectiu de la trobada és donar a conèixer als professionals de la salut els treballs de recerca que s'han realitzat en els centres de la comarca. També permet reforçar els lligams entre professionals de la salut i el camp de la recerca.

Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou condemna les pintades d'aquesta nit a la façana de l'Ajuntament

Una de les pintades que han aparegut avui a la façana de l'edifici consistorial titllava de "botifler" el regidor de Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou Jofre Serret. La formació política considera que les pintades són un '"acte vandàlic" i condemna "enèrgicament aquests fets d'agressió, tant a la propietat pública, com a la persona que encaplaça l'agrupació, Jofre Serret".

L'Ajuntament celebra la darrera sessió plenària del mandat avui

El ple de l’Ajuntament celebrarà avui al migdia la darrera sessió d’aquest mandat. Serà extraordinària i servirà per aprovar l'acta de la sessió anterior.

L'atur baixa poc més de mig punt a Malgrat de Mar durant el mes de maig

El nombre de persones desocupades al municipi ha baixat en 6 aquest mes de maig en relació a l’abril. Segons les dades recollides per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 917 persones aturades a Malgrat de Mar.

[ÀUDIO] Lluís Franch ha estat nomenat nou gerent de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva

[ÀUDIO] Més de 400 nens i nenes han participat aquest cap de setmana a la 8a edició de la Festa de l’Esport

Més de 400 nens i nenes han participat aquest cap de setmana a la 8a edició de la Festa de l’Esport on han pogut provar diferents disciplines esportives com el futbol, el judo i el bàsquet. L’activitat ha servit també per fer un reconeixement a 12 esportistes i 16 equips del poble. Segons en Miquel Àngel Ruiz, regidor en funcions d’Esport, les entitats esportives malgratenques tenen un paper important per Malgrat de Mar i és necessari posar-les en valor. L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha volgut homenatjar també el futbolista de l’espanyol Nil Jiménez i el malgratenc Joan Dàvila, exjugador de bàsquet i precursor de la Festa de l’Esport.

[ÀUDIO] Més de 3.000 persones han passat per la 5a edició de la Shopping Night

Més de 3.000 persones han passat per la 5a edició de la Shopping Night, que s’ha celebrat aquest dissabte als carrers del centre de Malgrat. La proposta ha inclòs els flaixos de moda, la desfilada del Parc de Can Campassol, un concert i un espai gastronòmic amb 9 establiments de restauració del poble. Els comerciants han pogut obrir els seus negocis fins a la mitjanit. En parlem amb Ester Martínez, regidora de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi.

[VÍDEO] El Partit dels Socialistes de Malgrat de Mar firma un acord de govern amb Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou

En una roda de premsa aquest matí el portaveu Socialista Joan Mercader i el cap de llista de Junts per Catalunya - Malgrat Ens Mou, Jofre Serret, han formalitzar un acord de govern on destaquen la creació d’un govern estable, sòlid, transversal i plural que representa la voluntat dels malgratencs i les malgratenques. Una col·laboració entre forces polítiques que permeti encarar els reptes que té el municipi i posi a les persones al centre del debat. Segons han explicat, l’objectiu en comú que ha permès la creació d’aquest pacte de govern és el respecte per les diferents sensibilitats dels grups municipals, el benestar social de les persones i la promoció econòmica del municipi. Els portaveus defineixen aquest acord de govern com a progressista, catalanista i a favor de trobar una solució a Catalunya tot i les diferents sensibilitats. L’alcaldable dels Socialistes, Joan Mercader, ha posat en valor la capacitat de Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou, per prioritzar el municipi i buscar els punts en comú que els permetin treballar conjuntament. Així mateix, també ha criticar a aquells que, segons diu, no s’han mostrat oberts al diàleg.

L’alcaldessa en funcions, Carme Ponsa, ha recollit avui la Bandera Blava de les platges de Malgrat centre i de l’“Astillero”

L’acte de lliurament de banderes blaves 2019 ha tingut lloc aquest matí al Far de Calella, presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet. L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor de la Fundació Europea d'Educació Ambiental (FEE) ha tornat a atorgar bandera blava a la platja de Malgrat Centre i a la de l'"Astillero". La platja de l'"Astillero" la rep per setè any consecutiu i la de Malgrat Centre la manté, de manera consecutiva, des de 1998. Les platges de Malgrat Centre i de l'"Astillero" disposen de tota mena de serveis: dutxes, rampes d'accés, passarel·les, lavabos, mòdul de salvament, entre altres. A més, tenen tots els serveis adaptats per a les persones que pateixen discapacitat física, fins i tot vestidor i places d'aparcament reservades per a elles.  La bandera blava distingeix la qualitat de l'aigua, la qual ha de ser excel·lent. A més, la platja ha de tenir una bona gestió ambiental pel que fa a la neteja i la recollida selectiva de residus, entre altres. També garanteix que es disposa d'uns serveis de salvament i socorrisme adequats, d'un pla de riscos de la platja, d'accessos fàcils i segurs, rampes d'accés i lavabos per a persones amb discapacitat.

La Regidoria d'Esports obre dilluns 10 de juny les inscripcions per als cursets de natació d'aquest estiu

La Regidoria d'Esports obre dilluns 10 de juny les inscripcions per als cursets de natació d'aquest estiu a la piscina municipal de l'avinguda de Tarragona. Els cursos es faran en dos períodes: del 25 de juny al 15 de juliol i del 16 de juliol al 5 d'agost. Hi haurà tres grups per a cada horari, iniciació, mig i perfeccionament, amb un màxim de 10 alumnes per grup.   Les inscripcions es podran formalitzar a partir del 10 de juny i fins al 12 de juny de 10 del matí a 1 del migia, al Departament d’Esports, ubicat al Centre Cívic. El preu del curs és de 42 euros i l’admissió es farà per rigorós ordre d’inscripció. L'edat mínima per a poder inscriure's als cursos és que els nens i nenes hagin nascut abans de l’1 de gener de 2016.  La inscripció es considerarà efectiva un cop efectuat el pagament (data límit pagament 20 de juny de 2019).

El Cineclub Garbí tanca la temporada amb la projecció de dues pel·lícules del D’A Film Fest de Barcelona

El Cineclub Garbí tanca la temporada amb la projecció de dues pel·lícules del D’A Film Fest de Barcelona: Ray and Liz de Richard Billingham; i Tarde para morir jovent, de Dominga Sotomayor. El D’A Film Fest és un certamen que aposta pel cinema d’autor i que combina pel·lícules de directors reconeguts amb una seleccions del millor cinema dels nous talents. La projecció de la pel·lícula Ray and Liz tindrà lloc demà a les deu de la nit. El film s’immergeix en els escenaris de la pròpia memòria, la d’una família disfuncional i de classe obrera de l’anomenat Black Country. L’endemà dissabte a les deu de la nit el Cineclub Garbí projectarà Tarde para morir joven. La directora ens transporta a una comunitat que, en el Xile de principis dels noranta, just acabada la dictadura de Pinochet, desenvolupa un projecte de convivència en harmonia amb l’entorn.

Medi Ambient ha programat diverses activitats amb les escoles per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient

Medi Ambient ha programat diverses activitats amb les escoles per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient. A més, aquest dissabte els Castors i les Llúdrigues de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau organitzen una jornada de neteja de la zona de Santa Rita de quatre de la tarda a set del vespre. Les activitats que es duen a terme amb les escoles són: El tresor ecològic de les Mines de Can Palomeres: els ratpenats; Tornem a La Tordera. Redescobrim el patrimoni socioambiental de la Conca de La Tordera; i Descoberta de les dunes de la platja de la Conca i participació al projecte de ciència ciutadana: plàstic zero. La primera activitat consisteix en una xerrada a càrrec de la Universitat de Barcelona, on es tracten diferents temes relacionats amb la importància de la colònia de ratpenats. També inclou una passejada per l’entorn de les Mines. La segona proposta és una excursió fins al riu per treballar diferents temàtiques amb el suport d’un quadern ambiental. Aquesta activitat la porta a terme l’Observatori de La Tordera, la Universitat de Barcelona i la Universitat de Girona. Finalment, la tercera activitat pretén descobrir la Platja de la Conca. Un dels espais naturals de Malgrat de Mar amb un valor natural i social.

Jovent Republicà demana "més diàleg i més entesa per part dels quatre partits" per a reeditar el govern actual

Jovent Republicà de Malgrat també ha fet un comunicat en relació a la reedició del govern quadripartit. Des de la formació política asseguren que han sigut “favorables” a reeditar el govern actual format per Junts per Malgrat, ERC, PDeCAT i CUP, i demanen “més diàleg i més entesa per part dels quatre partits”. Creuen que s’han de deixar de costat “tota mena de personalismes i interessos partidistes”.

L'ANC manifesta la necessitat de convidar les forces polítiques de Malgrat a "posar en valor, respectar i defensar la llibertat ideològica de les persones"

L’Assemblea Territorial de l’ANC a Malgrat de Mar ha realitzat un comunicat on manifesta la necessitat de convidar les forces polítiques de Malgrat "a posar en valor, respectar i defensar la llibertat ideològica de les persones, els seus drets polítics, els dels seus representants electes i la seva capacitat de triar el destí del seu país".

La 8a edició de la Festa de l’Esport arriba aquest dissabte 8 de juny

La jornada es realitzarà durant tot el dia al Camp Municipal d’Esports i es podran provar diferents disciplines esportives com futbol, judo, patinatge, ciclisme, atletisme, tennis, hoquei patins i bàsquet entre molts altres. La Festa de l’Esport l’organitza l’Ajuntament de Malgrat de Mar en col·laboració amb 19 entitats esportives del poble. Durant la celebració la Regidoria d'Esports també farà el reconeixement públic a 12 esportistes i 16 equips locals que han destacat durant la temporada 2018-2019. La jornada esportiva se celebrarà al Camp Municipal d'Esports de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h.

Junts per Malgrat, ERC i CUP neguen que el posicionament de Carme Ponsa (JXM) impedeixi reeditar el quadripartit, tal i com afirma Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou

Junts per Malgrat, ERC i CUP neguen que el posicionament de Carme Ponsa (JXM) impedeixi reeditar el quadripartit, tal i com afirma Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou en un comunicat. Els tres partits han fet un repàs cronològic a les reunions que ha mantingut el quadripartit des del 26 de maig fins ara. També destaquen que "les negociacions sobre com s'havia de teixir el pacte, els projectes a desenvolupar i el Pla d'Acció Municipal no s'han arribat a iniciar". "En cas d'iniciar-se s'havien de dur a terme entre els quatre grups, no amb la Carme Ponsa com a interlocutora d'ERC i la CUP", afegeixen. Junts per Malgrat, ERC i CUP s'han posat "a disposició del poble" amb la intenció de "seguir construint". Els tres partits han fet aquestes declaracions en el transcurs d'una roda de premsa que han convocat al pati de l'Arxiu Municipal aquest migdia. Segons han dit, Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou hauria traçat certes línies vermelles, entre elles el repartiment de l’alcaldia entre el quadripartit.

1 2 3 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits