malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 5134 registres. Mostrant pàgina 39 de 206

La Fira d’estiu arriba un any més a Malgrat de Mar

Aquest cap de setmana tindrà lloc a l’avinguda Bon Pastor de Malgrat de Mar la Fira d’estiu on hi haurà una fira d’artesans amb activitats per a infants i un espai gastronòmic amb restauració local i food trucks. A més, durant les nits de dissabte i diumenge es realitzaran actuacions musicals de DJ i grups musicals. Dissabte 6 de juliol actuarà a partir de les sis de la tarda DJ Oscar i a partir de les 10 del vespre Sin Enchufe, un tribut al Pop Español. De cara el diumenge 7 hi haurà un espai dedicat als més petits amb l’actuació de Enginys EKO.Poètiks a les sis de la tarda. A la mateixa hora i pels més grans, actuarà DJ Berni i a partir de les deu de la nit Frank Rojo y Dueños de la Clave Latin Tribut.

Baixen les temperatures però aquest divendres arribarà una nova onada de calor menys intensa

L’onada de calor que ha abrasat el territori català aquesta setmana passada comença a remetre a partir d’aquest passat diumenge. A Malgrat de Mar s’han registrat temperatures màximes de fins a 31,7 graus i aquest passat diumenge l’estació meteorològica de Malgrat ha registrat un descens significatiu de dos graus respecte la temperatura mitjana de dissabte (26,6 ºC). De cara aquesta setmana vinent es preveu que continuïn baixant les temperatures fins a normalitzar-se. Tot i això, segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, el proper divendres 5 de juliol podria haver una nova onada de calor però aquest cop menys intensa. La previsió meteorològica per avui dilluns és que baixaran les temperatures amb mínimes que aniran dels 18 als 23 graus mentre que les màximes oscil·laran entre els 25 i els 29 graus. Per evitar problemes causats per l’onada de calor, el Departament de Salut recomana protegir-se del sol i la calor, sobretot en les hores on la calor és més alta. Salut recomana romandre en les estances més fresques, així com recórrer a algun tipus de climatització per refrescar l’ambient. Respecte la roba, es molt recomanables portar roba lleugera i protegir-se el cap amb una gorra o un barret. És fonamental mantenir-se hidratat i beure líquids, fins i tot quan no es té set. Es recomana beure molta aigua i sucs de fruita i sobretot evitar les begudes alcohòliques. Per menjar, es recomana evitar els menjars molt calents i els que aporten moltes calories. Es pot obtenir més informació i consell per apaivagar els efectes de l’onada de calor als centres d’atenció primària, a les farmàcies i al número de telèfon de CatSalut respon 061 durant les 24 hores del dia.

Arriba a Malgrat l’exposició itinerant “El tabac obert” de la Diputació de Barcelona

Els joves de Malgrat de Mar podran visitar a partir de dilluns vinent, 1 de juliol, i fins al 15 d’aquest mes, l'exposició itinerant de la Diputació de Barcelona "El tabac al descobert", que té com a objectiu la prevenció del tabaquisme. La mostra, que estarà ubicada al Centre Cívic, va adreçada a nois i noies d'entre 12 i 14 anys, edat en què molts n'inicien el consum, i a aquells d'edats immediatament anteriors al moment de màxim risc. El propòsit d'aquesta iniciativa és evitar o, si més no, ajornar l'experimentació amb el tabac. Es pretén generar actituds contràries al consum de tabac i refermar la posició dels joves que no hagin fumat mai. L’exposició consta de 10 plafons de temàtiques diverses, que es complementen amb una guia de dinamització per al professional que acompanya els joves durant la visita. Acabat el recorregut, els assistents poden participar en el joc "I tu què en saps? Juga i descobreix-ho", on hauran de decidir si l'enunciat que se'ls proposa és veritat o mentida. “El tabac al descobert” també disposa d'una pàgina web des d'on es pot descarregar material elaborat per ajudar a generar debat entre els alumnes. Per a més informació es pot consultar el portal web eltabacaldescobert.diba.cat

Com superar l’onada de calor: consells i recomanacions per evitar l’anomenat cop de calor

Davant l’avís de situació meteorològica de perill per onada de calor informat pel Servei Meteorològic de Catalunya,  l’ ASPCAT comunica que el Pla d’actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut continua en fase 2 d’alerta. Aquesta situació  implica l’activació del PROCICAT  per part del Departament d’Interior i dels recursos  d’emergència habituals en aquesta fase, com poden ser el servei d’emergències de Catalunya, Bombers de la Generalitat i Creu Roja entre d’altres. Es preveu que l’onada de calor s’allargui fins el proper 1 de juliol com a mínim. Per evitar problemes causats per l’onada de calor, el Departament de Salut recomana protegir-se del sol i la calor, sobretot en les hores on la calor és més alta. Salut recomana romandre en les estances més fresques, així com recórrer a algun tipus de climatització per refrescar l’ambient. Respecte la roba, és molt recomanables portar roba lleugera i protegir-se el cap amb una gorra o un barret. És fonamental mantenir-se hidratat i beure líquids, fins i tot quan no es té set. Es recomana beure molta aigua i sucs de fruita i sobretot evitar les begudes alcohòliques. Per menjar, es recomana evitar els menjars molt calents i els que aporten moltes calories. També, si es realitza alguna activitat física, cal evitar realitzar-la a les hores de més calor, sobretot en les hores del migdia. En general, s’ha de reduir les activitats intenses i, si no es pot, mantenir-se hidratat i fer pauses per descansar. Per últim, el Departament de Salut recorda que tots som vulnerables a la calor, però que ho són especialment persones de la tercera edat, gent amb malalties cròniques, persones amb discapacitat físiques o psíquiques o amb mobilitat reduïda i els nadons. També, persones amb determinades circumstàncies socials, com viure sol i estar en situació de pobresa. En cas que es tingui al càrrec una persona en situació vulnerable per l’onada de calor, cal intentar visitar-la com a mínim un cop al dia, ajudar-la a seguir aquests consells i si prenen alguna medicació, consultar al metge si aquesta pot influir en la termoregulació del pacient. Es pot obtenir més informació i consell per apaivagar els efectes de l’onada de calor als centres d’atenció primària, a les farmàcies i al número de telèfon de CatSalut respon 061 durant les 24 hores del dia.

[ÀUDIO] El portaveu de govern de Malgrat diu que: “l’Ajuntament no tolerarà el criticar per criticar”, en resposta a les declaracions de la CUP Malgrat

Des del govern, el seu portaveu Jofre Serret, ha volgut deixar clar que les activitats d’aquesta setmana són, precisament, un seguit d’activitats per donar visibilitat al col·lectiu LGTBIQ+. Segons diu Jofre Serret, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament on ell era el regidor durant el mandat anterior, “fa temps que treballa en accions a nivell de pedagogia i en protocols per garantir una igualtat de condicions entre els diferents col·lectius, no únicament amb el de LGTBIQ+ si no que també el de les dones”. El Portaveu de govern afegeix que “l’Ajuntament no tolerarà el criticar per criticar”. A més, Jofre Serret recorda al portaveu de la CUP que recentment es va aprovar en el planari el Pla d’Igualtat Intern i el Pla d’Igualtat de Ciutadania, documents on estan regulades les diferents accions que ha de portar a terme el consistori malgratenc.

[ÀUDIO] CUP Malgrat critica la setmana d’activitats organitzada per l’Ajuntament a favor de l’alliberament del col·lectiu LGTBIQ+

En declaracions del regidor de la CUP Malgrat, Enric Zaldo, l’Ajuntament no està realitzant una feina adequada considerant que és un Ajuntament en pro dels drets, del respecte i de l’alliberament del col·lectiu LGTBIQ i critica, la falta d’activitats dedicades a la formació i l’apoderament i que no hi ha espais de cures ni per compartir. A més, Zaldo diu que “no és la tònica que es venia marcant últimament amb la dinàmica de l’Ajuntament”. Des de la CUP, partit que ara està a l’oposició, es posa de manifest la “bona feina” feta per la CUP durant la commemoració del Dia Internacional per l’alliberament LGTBIQ del 2018 i critica algunes de les activitats programades enguany, com la pintada dels bancs que taxa d’exclusiva al ser realitzada únicament per la brigada municipal.

Top King Malgrat participarà a la Gala Internacional de Muay Thai professional

El proper dissabte 13 de juliol es celebrarà a Badalona una Gala internacional professional de Muay Thai, K1 i Kick Boxing, amb representació malgratenca. Top King Training Center Malgrat de Mar participarà al campionat amb l’esportista Khyzer “The Destroyer” Hayat que s’enfrontarà a José María Quevedo per un títol nacional de Muay Thai. L’esdeveniment, que és el més important d’aquests esports aquest any, serà retransmès en directe per Canal Plus. L’entrada anticipada es pot aconseguir al local de Top King o trucant al telèfon 670 91 65 86, pel preu de 20 euros.

L’Observatori de la Tordera i el Besòs organitza una sortida guiada i d’anellament d’aus del Riu Mogent

El proper dissabte 29 de juny, a les nou del matí, tindrà lloc al Parc Fluvial de la Roca del Vallès la sortida guiada Les aus del Riu Mogent per conèixer l’avifauna d’aquest entorn fluvial, amb el guiatge de l’ornitòleg i investigador de l’Observatori de la Tordera i del Besòs, Xavier Larruny. Seguidament, a dos quarts d’onze, hi haurà una sessió participativa d’anellament d’aus a càrrec del grup naturalista NatMogent. Es recomana portar roba i calçat còmode, així com prismàtics si se’n disposa. L’activitat és oberta a tothom, petits i grans, i no és necessària inscripció prèvia. El punt de trobada de l’activitat és el Parc Fluvial del Vallès, al costat de l’encreuament amb el pont de la carretera C1415c de Granollers a la Roca del Vallès. Aquesta activitat està organitzada pel Programa d’Educació Ambiental i Comunicació (PROCREA) de l’Observatori de la Tordera i del Besòs i amb la col·laboració del Consorci Besòs Tordera i NatMogent.

[ÀUDIO] L'Ajuntament commemora del Dia Internacional per l’alliberament LGTBIQ+

El 28 de juny és la data històrica de lluita on commemorem el Dia Internacional per l’alliberament a causa de l’opressió social per la identitat sexual i de gènere. Aquesta setmana l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha preparat una sèrie d’actes en motiu de suport i defensa al col·lectiu LGTBIQ i per posar en valor la llibertat de les persones. La primera de les activitats va començar ahir dimarts i es tracta d’una exposició literària de fons documental LGTBIQ a la Biblioteca La Cooperativa. Els assistents poden veure, conèixer i llegir una sèrie de propostes literàries que tracten el tema des de diferents vessants. L’exposició es podrà visitar del 25 al 28 de juny a la Biblioteca la Cooperativa de Malgrat de Mar. La segona proposta organitzada per l’Ajuntament és una Zumba LGTBIQ realitzada pel tècnic superior esportiu, Sergio Cumplido. Aquesta activitat esta focalitza en cançons de temàtica relacionada amb el col·lectiu LGTBIQ i que tenen un cert punt de reivindicació. Aquesta activitat es realitzarà demà dijous a les sis de la tarda al Parc Can Campassol i, per compensar la crema de calories i l’esforç realitzat durant l’activitat, posteriorment hi haurà una xocolatada pels assistents. Aquest divendres 28, l’Ajuntament de Malgrat de Mar realitzarà una acció reivindicativa on es pintaran amb la bandera LGTBIQ 6 bancs de diferents punts del municipi. Finalment, el 28 de juny tindrà lloc un manifest institucional a les sis de la tarda davant de l’Ajuntament que servirà per clausurà aquesta setmana d’activitats. Ens ho explica la cap d’Àrea de Benestar Social i la Regidora d’Igualtat i LGTBIQ de l’Ajuntament, Cinzia Valbonesi, en una entrevista realitzada a l’informatiu del migdia.

Rafel Nadal presenta el seu últim llibre “El fill de l’italià” a la Biblioteca la Cooperativa

L’escriptor gironí Rafel Nadal presentarà aquest proper dissabte 29 de juny a la Biblioteca la Cooperativa de Malgrat de Mar el seu últim llibre El fill de l’italià, guardonat amb el Premi Ramon Llull del 2019. El Fill de l’italià explica la historia d’en Mateu, un noi que descobreix que els seus orígens s’amaguen darrere d’un secret del qual ningú parla però tothom sap. Seixanta anys després, en Mateu decideix buscar al seu pare i començar a fer-se determinades preguntes. El fill de l’italià és un viatge a la recerca de la pròpia identitat i la historia extraordinària d’un amor prohibit en plena postguerra. La presentació del llibre serà aquest proper dissabte 29 de juny a les sis de la tarda a la Biblioteca La Cooperativa. La presentació de l’acte serà a càrrec del director del museu Catedral de Girona, Joan Piña i l’autor, Rafel Nadal.

“El soroll de las abejas” el nou llibre d’Andrés Marí

Andrés Marí presentarà aquest proper divendres 28 de juny el seu nou llibre “El soroll de las abejas”, una novel·la escrita en una mescla de castellà i català que narra alguna de les vivències de l’autor, des de la Revolució Cubana fins el procés català. Andrés Marí és d’origen cubà i actualment viu a Calella. És poeta i professor jubilat. Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació i és membre de la Unión Nacional de Escritores y Artistas de Cuba.   L’acte tindrà lloc el proper divendres 28 de juny a les vuit del vespre a la Biblioteca La Cooperativa i comptarà amb la participació de el periodista i escriptor Pau Lanao, Jordi Planas i el mateix autor Andrés Marí.

[ÀUDIO] Arriba la segona edició de l’Escape Room “Vendetta Escape”

“Vendetta Escape” és un projecte solidari organitzat per Creu roja amb l’objectiu de donar visibilitat i  valor a la feina de la Creu Roja. En la edició anterior, que va ser tot un èxit,  van participar entre quinze i vint grups de fins a cinc persones. En l’edició d’enguany s’espera repetir l’èxit, reeditant el mateix joc amb petites variacions. La intenció és oferir la possibilitat a la gent que no hi va poder participar l’any passat de poder realitzar el joc i participar en el projecte solidari. L’objectiu d’aquesta iniciativa es conscienciar i sensibilitzar a partir del joc, en aquesta edició, sobre el bullying o assetjament escolar. L’Escape Room “Vendetta” està inclòs dins de la campanya pel Sorteig de l’Or, que servirà per finançar diferents projectes socials de la Creu Roja. Per accedir a l’escape room és necessària la compra dos butlletes de loteria del Sorteig d’Or pel preu de cinc euros cada una. L’escape room es podrar jugar el 6 i 7 de juliol a la seu de la Creu Roja de l’Alt Maresme a Pineda de Mar i per poder participar cal contactar prèviament a traves de WhatsApp o trucada al telèfon mòbil 622 860 269. També es prepara una reedició de l’escape room de Frida Khalo que s’havia jugat anteriorment a Arenys de Mar i que ara es podrà jugar, encara amb data per confirmar, a la Capella de l’Antic Hospital.

El proper diumenge 30 de juny es celebrarà la tradicional festa de Sant Joan i Sant Pau

La Festa de Sant Joan i Sant Pau se celebrarà enguany el pròxim diumenge 30 de juny i començarà a les 19:30 h al Parc de Can Campassol. Actuaran la Cobla Ciutat de Granollers, l'Esbart Dansaire Mar Blava i l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina. També, el Centre lúdic i educatiu Tastaolletes organitzarà el dissabte 29 de juny un taller i una gimcana sobre la festa tradicional de Sant Joan i Sant Pau. L'activitat serà a les 18h a la Plaça de l'Església i comptarà també amb la col·laboració de l'Esbart dansaire Mar Blava. És el tercer any que se celebra l’activitat amb la col·laboració del Centre Tastaolletes per donar a conèixer als infants que, el 1621 va haver un vot de vila en que el poble s’encomanava a Sant Joan, Sant Pau i Sant Roc per salvar a la població de la pesta bubònica. En la gimcana els infants hauran de buscar a través d’un seguit de pistes unes morratxes a diferents establiments del poble. Seguidament es farà un taller d’elaboració de morratxes que després quedaran exposades a l’Arxiu Municipal el dissabte a la tarda. Per finalitzar, els infants aprendran el ball que després podran representar diumenge a la tarda, amb la col·laboració de l’Esbart Dansaire Mar Blava.

[ÀUDIO] Dues alertes per incendi a Malgrat de Mar

La policia local de Malgrat de Mar ha rebut dues alertes per incendi al llarg d’aquest matí. La primera ha estat a l’hotel Rosa Nàutica on han rebut, a les vuit del matí, un avís des del servei d’emergència 112. A l’hotel s’hi ha desplaçat una dotació de la policia local i quatre serveis de bombers i bombers voluntaris de Malgrat de Mar. La causa de l’incendi ha estat una fregidora que s’ha incendiat provocat una gran fumarada que ha derivat a tot l’espai de la cuina i ha inundat el menjador, la recepció i part de les plantes superiors de l’hotel. 290 persones han estat desallotjades de l’hotel i no han pogut retornar a la normalitat fins a tres quarts de deu, moment en el qual, el cos de bombers ha assegurat les instal·lacions de l’hotel. A la plaça de l’ancora s’hi ha apropat tres patrulles de la policia local i un servei sanitari del SEM que ha ates 5 persones per inhalació lleu de fum i un treballador de l’hotel, testimoni dels fets, ha estat derivat a l’hospital de Calella per un atac d’ansietat. De manera simultània, la policia local ha rebut un avís d’un vehicle que estava cremant a l’Avinguda de la Costa Brava. Una patrulla de la policia ha pogut constatar que la incidència derivava d’una averia del tub d’escapament que extreia el fum des de l’interior del vehicle.   Una dotació dels bombers s’ha desplaçat de manera preventiva fins els fets però la incidència s’ha ates amb normalitat com una averia del vehicle i no hi ha hagut cap persona ferida degut a l’incident.

Els pacients malgratencs del centre de rehabilitació de la Corporació de Salut a Can Xaubet podran gaudir ja de l’ampliació d’horari

El centre de rehabilitació ubicat a l’espai de Can Xaubet a Pineda de Mar amplia l’horari d’atenció als usuaris ininterrompudament de vuit del matí a vuit del vespre a partir d’aquest mes de juny. Per altra banda, aquesta ampliació horària també ve acompanyada de l’increment de les visites del metge rehabilitador durant tres matins a la setmana. Aquestes ampliacions han de permetre reduir el temps d’espera actual perquè els pacients amb diagnòstic no urgents puguin accedir al servei més ràpidament i evitar, també, els desplaçaments innecessaris dels pacients. El centre ubicat a Can Xaubet rep pacients que provenen majoritàriament de municipis com Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar.

L’equip aleví femení del Club Tennis Malgrat guanya la Lliga Catalana de tennis

L’equip aleví femení del Club Tennis Malgrat ha guanyat la final de la Lliga Catalana de tennis contra el Real Club Polo de Barcelona, disputada a Cornellà. Aquesta lliga es juga al llarg de l’any en format de lliga entre equips de proximitat geogràfica. Els guanyadors dels respectius grups passen a un quadre final per eliminatòries. Els dos finalistes, es disputen la final pel guardó. Les jugadores Maria Palacios, Vanesa Vaselinova, Noa Gasol i Paula Guzman van guanyar tres dels quatre partits disputats i es van proclamar campiones de lliga.  

Coneixem el grup de fibromiàlgia que hi ha al CAP de Malgrat de Mar de la mà de la doctora Sara López i la usuària Vanesa Fernández.

La doctora del CAP de Malgrat Sara López i la usuària Vanesa Fernández ens expliquen què és la fribromiàlgia i la fatiga crònica. Tot i ser malalties diferents, tenen unes característiques semblants. Ambdues malalties són cròniques i no tenen una causa coneguda. A més, tant la fibromiàlgia com la fatiga crònica tenen un seguit de símptomes en comú, com podria ser el dolor i el cansament molt intens. En el grup de fibromiàlgia que hi ha al CAP de Malgrat de Mar es tracten i es donen consell per conviure amb aquestes malalties.

L’historiador local Joan Piña ens explica el seu llibre publicat conjuntament amb Núria Arís i Sònia Garangou més recent: “Malgrat desaparegut”

“Malgrat de Mar desaparegut” és el segon volum d’una sèrie que es preveu que arribi fins a 5 i que ens transportaran al Malgrat de Mar del passat. El llibre recuperarà espais i edificis emblemàtics ja desapareguts com Can Campassol, la Fàbrica de l'Aigua o l'antic sindicat. El primer dels llibres és “L’Abans: Malgrat de Mar” que es va publicar ara fa 10 anys i que recull fotografies dels anys 1862 fins el 1970. Aquesta segona edició recull fotografies que testimonia uns espais i unes activitats socials i econòmiques del poble que han desaparegut.

La tècnica Ester Pascual de la Biblioteca la Cooperativa ens recomana algunes lectures per l’estiu

Avui ens ha visitat l’Ester Pascual, tècnica de la Biblioteca la Cooperativa,  per recomanar-nos algunes novetats literàries que son adients per relaxar-se i gaudir-ne durant els mesos d’estiu i de vacances. A més, també ens recorda que la biblioteca segueix oberta i manté activitats durant tots els mesos d’estiu.

El Servei Meteorològic de Catalunya emet un preavís per una onada de calor

El Servei Meteorològic de Catalunya emet un comunicat que alerta de la situació meteorològica de perill per calor. Segons informen, a partir del dimarts 25 de juny es preveu un episodi d’onada de calor que persistirà, com a mínim, fins el divendres 28. L’onada de calor afectarà especialment l’interior del territori català i les temperatures mínimes a les zones del litoral podrien ser superiors als 22 ºC El Servei de Salut Pública recomana seguir una sèrie de consells, sobretot aquelles persones que estiguin entre un col·lectiu vulnerable o siguin coneguts o familiars d’aquestes persones.

L’Aula de Música Contrapunt realitza la festivitat Concert d’Estiu a Malgrat de Mar

L’Aula de Música Contrapunt organitza per aquest proper dissabte 22 de juny la festivitat Concert d’Estiu a Malgrat de Mar La celebració començarà a les deu del matí amb un recitals dels alumnes del centre a l’auditori de Ca l’Arnau i a partir de dos quarts de vuit de la tarda, iniciarà el Concert d’Estiu al Centre Cultural. En el concert hi actuarà el Cor de Cambra Contrapunt, la Coraleta Contrapunt, l’Orquestra de corda, la Coral Contrapunt d’adults, el Conjunt instrumental Jazz & Bossa, la Coral Contrapunt Infantil (mitjans i grans) i finalment, una actuació del Cor de cambra, la coral d’adults i la coral infantil de grans. L’entrada és gratuïta i en acabar el concert l’AMPA Contrapunt oferirà un refrigeri a tots els assistents.

[ÀUDIO] El Club Tennis de Malgrat de Mar celebra el seu 50è aniversari

El Club va iniciar la seva activitat el 1969 i enguany celebra el seu 50è aniversari en una festa oberta a tot el públic. La celebració serà aquest proper dissabte 22 de juny al Club Tennis Malgrat. Les activitats programades iniciaran a les 11 del matí amb un clínic de pàdel amb Gerard Company com a convidat especial i posteriorment un partit d’exhibició. A les dues del migdia hi haurà el dinar institucional de celebració i a les cinc de la tarda la cloenda de la temporada 2018-2019 amb l’entrega de premis. Al llarg de la tarda també hi haurà activitats destinades als més petits i grans. A partir de les quatre els nens i nenes que assisteixin a la celebració podran divertir-se en un joc d’inflables. A les sis de la tarda es realitzarà un clínic de tennis amb l’Albert Montañés com a convidat especial i posteriorment un partit d’exhibició. Finalment, es realitzarà un sorteig benèfic a favor de la Creu Roja i a dos quarts de vuit del vespre es farà la cloenda de l’aniversari amb un aperitiu de franc per a tots els assistents.

L’Escola Vedruna de Malgrat de Mar celebra el 10è Festival Fi de Curs

Els alumnes d’educació Infantil i Primària de l’Escola Vedruna de Malgrat de Mar celebren aquest divendres 21 de juny el 10è Festival Fi de Curs anomenat “Un somni fet realitat”. Alumnes, professors i el públic participant acomiadaran el curs i donaran la benvinguda a l’estiu en una festivitat al centre de l’Escola Vedruna a Malgrat de Mar (Camí del Pla, 40). L’espectacle iniciarà a les 7 de la tarda i el públic podrà accedir al centre a partir de dos quarts de set. També hi haurà servei de bar a càrrec dels alumnes de 4t d’ESO.

La Malgratenca Marina González Lara guanya la medalla de plata individual a la Liga Iberdrola de primera divisió

Aquest darrer cap de setmana es va realitzar la final de gimnàstica artística de primera divisió de la Liga Iberdrola on van participar Clubs d’arreu d’Espanya. El Club de Salt va firma una puntuació global de 195.534 punts que els va permetre obtenir la  medalla d’or de la Liga Iberdrola. La segona posició va ser pel Club Xelska amb 191.399 punts. El club Egiba (188.433) i el Cub Gimnàstica Artística L’Hospitalet (184.633) van ocupar el tercer i quart lloc respectivament. En la categoria individual, la malgratenca Marina González Lara del Club de Salt va aconseguir la segona posició en la categoria General individual amb un resultat de 49.133 punts. La primera posició de la categoria individual també va ser per una gimnasta del Club de Sal, la Laura Bechdejú amb 51.133 punts. La tercera posició y medalla de bronze va ser per la Cintia Rodríguez del Club de Zelska amb un total de 48.567 punts.

L’escola d’adults de Malgrat obre les preinscripcions per al curs 2019-2020

L’escola d’adults de Malgrat obre a partir del 25 de juny fins el 5 de juliol les preinscripcions per als cursos de preparació per a les proves d’accés de Grau Mitjà, Grau Superior, Graduat i majors de 25 i 45 anys a la universitat. L’horari per realitzar les preinscripcions és de dilluns a divendres de 10 del matí a 1 del migdia i de dilluns a dimecres de 4 de la tarda a 8 del vespre a l’edifici de Cases dels Mestres. Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 765 56 80 o enviar un correu electrònic a eadults@ajmalgrat.cat

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits