malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 5159 registres. Mostrant pàgina 21 de 207

[ÀUDIO] Tècnics de l'ACA valoren avui l'estat de la riera de Palafolls després del temporal

Els tècnics de l'Agència Catalana de l'Aigua faran un informe de valoració dels danys que ha provocat el temporal Glòria a la riera de Palafolls al seu pas per Malgrat de Mar. L'aparcament de davant del CAP encara continua tancat pel mur de contenció de la riera que va caure. Pel què fa al cotxe que va caure a la riera, el portaveu del govern Jofre Serret ha dit que encara no s'ha pogut treure però garanteix que "no cal patir"

[ÀUDIO] El Maresme suma 40 MEUR en la primera valoració de danys pel temporal Glòria

El Consell d'Alcaldies ha fet aquest dimarts una primera aproximació als danys que la borrasca Glòria va deixar la setmana passada al Maresme. La primera valoració econòmica de l'afectació supera, segons el Consell Comarcal, els 40 milions d'euros sense comptar la reconstrucció dels dos ponts que es van esfondrar a Malgrat de Mar. Els alcaldes i alcaldesses de la comarca han demanat ajuts urgents per poder restablir la normalitat el més ràpid possible i han posat sobre la taula la necessitat de redissenyar infraestructures i canviar polítiques per "minimitzar l'elevada exposició que té el Maresme en un moment d'emergència climàtica"

[ÀUDIO] L’Associació Artística Encert de Sabadell interpretarà aquest diumenge “Una trama mal ordida

L’Associació Artística Encert de Sabadell interpretarà aquest diumenge “Una trama mal ordida, una obra basada en el llibre homònim, adaptada per Maite Soler i dirigida per Josep Salomó. Una nova obra emmarcada en el 24è Concurs de Teatre Vicenç Bayarri i Miralles, Premi Vila de Malgrat i organitzat pel Grup Germanor que tindrà lloc aquest diumenge 2 de febrer a partir de les 18.30 h al Centre Cultural. Avui entrevistem a la M.Mercè Fisa, presidenta de l’Associació Artística Encert de Sabadell i el director de l’obra, Josep Salomó.

[ÀUDIO] La CUP demana obrir un període de reflexió després del temporal Glòria per posar en valors conceptes com la deconstrucció o la renaturalització de l'espai de la Tordera

La CUP de Malgrat de Mar ha expressat, a través d'un comunicat, la seva solidaritat amb totes aquelles persones que han patit els efectes de la borrasca Glòria i, en especial, amb el món de la pagesia, 'un sector de per sí vulnerable' i que ara, segons el regidor Enric Zaldo, 'ho és encara més'. La CUP destaca que les destrosses que s'han produït als càmpings i les indústries evidencien que la Tordera és una zona inundable, amb torrents habituals i això comporta un perill. A més, segons Enric Zaldo, la sobreexplotació del riu  no afavoreix com tampoc afavoreix la reordenació territorial i el detonant de tot plegat és el canvi climàtic.  Des de la CUP volen subratllar que 'cal reconèixer l'espai bionatural de la Tordera i donar importància a la tasca que fan espais o plataformes con la Taula del Delta de la Tordera o Preservem el Litoral. Davant d'aquesta situació, la CUP demana a l'Ajuntament que faci un 'repensament de la situació i introdueixi conceptes com ara la deconstrucció, la renaturalització i la protecció efectiva dels valors naturals de la desembocadura i delta de la Tordera.

[ÀUDIO] Ona Maresme I Tecnologia I Tomàs Hinojosa parla sobre com la tecnologia ajuda a detectar, prevenir i actuar en casos de desastres naturals

A la secció de tecnologia d’aquesta setmana a l’Ona Maresme en Tomàs Hinojosa ens ha explicat com la tecnologia ajuda a detectar, prevenir i actuar en casos de desastres naturals.

[ÀUDIO] Entrevista amb Núria Gibert, directora de l'Escola d'Adults Cases dels Mestres

L'Escola d'Adults Cases dels Mestres ha obert avui les inscripcions per a curs d’Alfabetització en llengua catalana i a partir de demà dimecres ho farà per als cursos d’ Introducció oral a la llengua catalana. Els cursos es faran dos dies a la setmana a les tardes, concretament, entre dos quarts de vuit fins a les nou del vespre. Les inscripcions es faran entre les cinc i les set de la tarda fins aquest dijous. Ens ha donat tots els detalls d'aquest nou trimestre lectiu la directora de l’Escola d’Adults Cases dels Mestres, Núria Gibert.

[ÀUDIO] Malgrat de Mar organitza una neteja de 3 de les 4 platges afectades pel temporal Glòria

Aquest migdia es fa una sessió extraordinària del Consell d’Alcaldies del Consell Comarcal. Entre els punts de l’ordre del dia hi ha l’estudi i valoració de l´afectació de la comarca produïda pels efectes del temporal “Glòria”, adopció de mesures i formulació de propostes urgents. Una sessió extraordinària a la qual hi participa el primer tinent d’alcalde i portaveu del govern de Malgrat de Mar, Jofre Serret. Serret també ha participat aquest matí a una reunió que s’ha fet a Fogars de la Selva amb els alcaldes de la Conca de la Tordera. L’objectiu ha estat fer balanç de les afectacions que els municipis de la conca han patit a causa del temporal Glòria. Segons Serret, s’ha tornat a posar sobre la taula la necessitat de declarar la zona d’emergència per afrontar amb agilitat la reconstrucció dels sectors més afectats pel temporal.

[ÀUDIO] Els alumnes de 1r d'ESO de l'institut expliquen el seu primer dia de classe a 'La Jungla'

El pas de la primària a la secundària és un canvi important pels alumnes. Els que ara fan 1r d'ESO a l'institut Ramon Turró i Darder han hagut de canviar, a més, de centre educatiu. Alguns d'aquests alumnes han vingut avui a la ràdio per explicar les emocions que van sentir els primers dies de classe.

[ÀUDIO] Els Amics de l'Arxiu parlen del seu projecte a 'La Jungla'

Els Amics de l'Arxiu van néixer ara fa cinc anys amb l'objectiu d'afegir informació a les imatges digitalitzades de l'Arxiu Municipal. Identificar, promoure, valorar fotografies són algunes de les tasques que duen a terme. Els Amics de l'Arxiu es troben els dijous cada quinze dies a la sala Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal. Ara també porten les imatges a una residència de gent gran.

[ÀUDIO] Malgrat de Mar vol urbanitzar la carretera que connecta amb el barri de Sant Lluís de Palafolls

El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Sergi Cardona, ha explicat a Ona Malgrat que el govern ha reprès les negociacions amb la Diputació de Barcelona per tal d’urbanitzar la sortida de la població a la banda que toca amb Palafolls. Es tractaria, segons Cardona, del tram de la rotonda del final de l’avinguda Costa Brava fins a la rotonda del barri de Sant Lluís de Palafolls. Sergi Cardona ha fet aquest anunci després de la trobada mantinguda fa uns dies amb el president de l’Àrea d’Infraestructures, Mobilitat, Urbanisme, Habitatge i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons.

[ÀUDIO] Balanç positiu de la presència de Malgrat de Mar a FITUR

Malgrat de Mar fa un balanç positiu de la seva presència a FITUR, la fira internacional de turisme que ahir diumenge va tancar les portes de la seva quaranta edició al recinte firal d’ IFEMA. Un any més, Malgrat de Mar ha promocionat la seva oferta turística dins l’estand de Catalunya, al mostrador de la Diputació de Barcelona i Costa-BCN. La tècnica de Turisme de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Ester Gil, ha explicat que ‘FITUR és la primera fira de l’any potent que permet conèixer nous touroperadors, tornar a parlar amb els touroperadors que ja treballen a la zona i amb les administracions ja que el pes de les institucions és molt important’.

[ÀUDIO] Els partits polítics de Malgrat de Mar exhibeixen unitat davant el temporal Glòria

Tots els partits polítics amb representació al consistori malgratenc van mostrar aquest dissabte la seva unitat davant del temporal Glòria. Durant una compareixença pública en què vam veure l’alcalde i la resta de portaveus dels grups municipals, Joan Mercader va donar ‘un missatge d’unitat de tots els partits davant uns fets que són excepcionals’. Joan Mercader va explicar que en els propers dies es convocarà una junta de portaveus per decidir la celebració posteriorment d’un ple extraordinari en què es declararia la zona d’emergència, abans zona catastròfica. L’alcalde de Malgrat va recordar que totes les decisions que es preguin es faran d’acord amb la situació d’emergència i acció climàtica que es viu.    Avui dilluns des de l’Ajuntament de Malgrat de Mar s’ha fet un primer informe provisional valorant els danys provocats pel temporal Glòria, tal i com demanava dissabte el ministre de Sanitat, Salvador Illa. Un informe que demà tindran sobre la taula al consell de ministres. Mercader ha explicat també que totes les decisions per a la reconstrucció es prendran tenint en compte els experts de la Taula del Delta així com tots els partits polítics i en benefici de la pagesia i els malgratencs i malgratenques.

[ÀUDIO] El Consell de Ministres aprovarà demà el primer paquet de mesures urgents per atendre els efectes del temporal Glòria

El consell de ministres aprovarà demà dimarts un paquet de mesures urgents per atendre els efectes del temporal Glòria. Així ho va anunciar aquest dissabte el ministre de Sanitat, Salvador Illa durant la seva visita a Malgrat de Mar. Illa, que prèviament va visitar Pineda de Mar, va dir que es podrà fer ús del Reial Decret fet arran del temporal Dana, i que està vigent fins al març, per tant, es podran mobilitzar els recursos necessaris per part de l'Estat. Després de reunir-se amb els portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Salvador Illa va explicar que ara el govern malgratenc haurà de fer una primera valoració econòmica dels danys ocasionats pel temporal Glòria per tal de portar-la demà al consell de ministres. Un informe que estarà enllestit durant el matí d'avui dilluns.

[ÀUDIO] Jofre Serret: 'En el cas dels càmpings no parlem de restablir sinó de recuperar allò que tenien en el lloc més idoni'

El primer tinent d’alcalde, Jofre Serret, ha explicat a Ona Malgrat que ara mateix estan estudiant quina solució es troba en el cas dels càmpings per a la seva reconstrucció. Serret recorda que són empreses i els seus propietaris ara s’ho passen també malament. El primer tinent d’alcalde ha puntualitzat que ara mateix no es parla de restablir sinó de ‘recuperar allò que tenien en el lloc més idoni’. Una decisió que es prendrà sempre amb consens entre els propietaris dels càmpings i el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. En tot cas, serà una decisió tenint en compte la situació d’emergència climàtica que vivim. Jofre Serret considera que ara no és moment per parlar d’on haurien d’estar situats els càmpings. I recorda als ciutadans que no accedeixin a la zona dels càmpings perquè és molt perillós.

[ÀUDIO] El president del CCM es compromet a fer 'molta pressió política' per agilitar l'arribada de recursos després del temporal Glòria

El president del Consell Comarcal del Maresme, Damià del Clot, ha visitat aquest migdia les zones afectades pel temporal Glòria a Malgrat de Mar. Damià del Clot ha recordat que el Maresme és una comarca especialment vulnerable als episodis meteorològics adversos i el que ara es necessita no és una resposta conjuntural sinó una resposta estructural, des de totes les administracions però especialment de la de l’Estat. El president del Consell Comarcal ha subratllat que des de l’ens supramunicipal faran ‘molta pressió política’ per agilitar que arribin els recursos necessaris a la zones afectades. Del Clot recorda que el CCM no té mitjans econòmics però sí humans que ajudaran en tota la tramitació dels ajuts.  

[ÀUDIO] Jofre Serret: 'Es pot perdre la pagesia per sempre més si ara no hi posem des de totes les administracions els recursos necessaris per reconstruir el Pla de Grau'

El primer tinent d’alcalde i portaveu del govern de Malgrat de Mar, Jofre Serret, ha demanat a la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Teresa Jordà, que posi tots els recursos necessaris per no perdre la pagesia a Malgrat de Mar. Ahir, la consellera va poder conèixer de primera mà el neguit i la preocupació dels pagesos de la Conca del Delta després que el temporal Glòria hagi arrasat els seus camps. Jofre Serret qualifica la situació de ‘catastròfica’ perquè no es parla només de perdre la collita sinó de perdre el sector de la pagesia. En aquest sentit, Serret recorda que la producció agrícola de la zona és de les que genera més volum de producció a Catalunya amb el subministrament de verdures i hortalisses de KM0.

[ÀUDIO] Els treballs per arranjar la coberta del pavelló Germans Margall començaran demà

Els treballs per retirar la coberta del pavelló Germans Margall que s'ha vist afectada pel temporal Gloria començaran aquest dissabte a primera hora. El regidor d'Esports Ludwig Ivan Hasko ha explicat que també es començaran a valorar "danys estructurals". Els desperfectes al sostre de l'equipament esportiu han obligat a reubicar partits i entrenaments de sis entitats esportives. Per altra part, les pistes d'atletisme també han quedat molt malmeses

[ÀUDIO] Matí complicat a Rodalies pels desperfectes que ha causat el temporal Glòria a les infraestructures

Les línies R1 i RG1 són dues de les més afectades pel temporal Glòria. La circulació de trens entre Malgrat de Mar i Blanes estarà completament tallada, com a mínim sis mesos, per la caiguda del pont sobre La Tordera. Ara mateix hi ha servei amb quatre trens per hora i sentit entre l'Hospitalet de Llobregat i Mataró, i dos trens per hora i sentit entre Mataró i Malgrat de Mar. Renfe ha habilitat també un servei alternatiu per carretera per cobrir el servei entre Malgrat de Mar i Maçanet de la Selva. Per altra banda, la Generalitat ha reforçat el servei de bus que connectava els pobles del Maresme amb Barcelona a les poblacions de Pineda de Mar, Calella i Sant Pol de Mar. El portaveu del govern Jofre Serret ha demanat que s'augmenti aquest reforç també a Malgrat de Mar per reduir al màxim el "col·lapse".

[ÀUDIO] Els centres educatius de Malgrat de Mar tornaran a obrir les portes demà divendres després del pas de la borrasca Glòria pel municipi

Els centres educatius de Malgrat de Mar tornaran a obrir les portes demà divendres després del pas de la borrasca Glòria pel municipi. La regidora d’educació Lurdes Borrell ha assegurat que “s’ha actuat sempre amb la premissa de seguretat i respectant les recomanacions de protecció civil i seguretat ciutadana.” Segons diu “No ens podíem permetre cap risc i per això vam anul·lar les classes de dilluns a la tarda, de dimarts, de dimecres i avui dijous” Borrell ha afegit que a partir de divendres els centres educatius de Malgrat de Mar reobriran les seves portes amb total normalitat. Amb el pas de la borrasca Glòria pel municipi no han hagut afectacions importants als diferents centres educatius de Malgrat de Mar i només s’han detectat casos de goteres. En aquest sentit la regidora Lurdes Borrell ha assegurar que ja estan treballant per arreglar els desperfectes.

[ÀUDIO] Miquel Iceta aposta perquè totes les totes les administracions s'uneixin per ajudar els Ajuntaments afectats per la borrasca Glòria

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha visitat aquest matí les zones afectades per la borrasca Glòria a Malgrat de Mar. Acompanyat per l’alcalde, Joan Mercader, i diversos regidors del consistori, Iceta ha pogut veure de primera mà les conseqüències del temporal a la zona agrícola del Pla de Grau i a la carretera que connectava Malgrat de Mar amb Blanes. Per a Miquel Iceta el més important és que les administracions es mobilitzin i facin costat a l’Ajuntament per recuperar la normalitat el més aviat possible. Iceta posa l’accent en la urgència sobretot tenint en compte l’activitat turística del municipi. El primer secretari dels socialistes catalans aposta per fer una declaració de zona catastròfica per actuar més ràpidament. Miquel Iceta ha visitat posteriorment Tordera on s’ha trobat amb l’alcalde, Joan Carles Garcia.  

[VÍDEO] Primeres imatges de les conseqüències de la borrasca Glòria pel seu pas per Malgrat de Mar

Durant el llarg d’aquest matí han començat a sortir les primeres imatges de les conseqüències de la borrasca Glòria pel seu pas per Malgrat de Mar. El temps ha permès a malgratencs i malgratenques així com els representants del consistori comprovar l’estat d’algunes zones del municipi. Entre les afectacions de la borrasca Glòria, 10 càmpings malgratencs han quedat pràcticament inoperatius a causa de les inundacions i les destrosses pel temporal, el que representa, un equivalent de 7.500 places turístiques, la meitat de les que disposa el municipi. Per altra banda, amb el desbordament del riu Tordera, la zona agrícola del Pla de Grau  ha quedat pràcticament inundada. Els pagesos de la zona han pogut accedir als seus terrenys acompanyats per la Policia Local i comprovar l’estat general dels camps. En aquest cas, alguns hivernacles han quedat totalment malmesos així com part de la maquinaria agrícola de treball. Finalment, una de les afectacions més destacades també ha estat la referent a ADIF i la línia R1 de Rodalies Renfe. La pluja sumat al fort vent van enfonsar a la matinada d’ahir el pont  per on passa la via i connecta les estacions de Malgrat de Mar i Blanes deixant sense servei ferroviari aquest tram de la línia. Segons Territori, el projecte de reconstrucció del pont tindrà un cost aproximat de 5 milions d’euros i trigarà entre 6 i 9 mesos a restablir la circulació de trens. De moment però, segons informen es buscarà un sistema alternatiu per cobrir el trajecte amb busos. De moment, durant el dia d’avui, els autobusos circulen entre Arenys de Mar i Maçanet Massanes. Un equip d’Ona Malgrat s’ha desplaçat fins el lloc dels fets:

La borrasca "Glòria" s’ha intensificat durant aquesta matinada provocant greus afectacions a Malgrat de Mar.

La borrasca Glòria, present a la comarca des d’aquest passat diumenge, s’ha intensificat durant aquesta matinada provocant greus afectacions a Malgrat de Mar. La pluja, que ha fet desbordar el riu Tordera, sumat al fort vent han enfonsat el Pont d’en Pitxota, el pont per on passa el tren que connecta Malgrat i Blanes així com també ha enfonsat el mur de contenció de la riera de Palafolls a l’altura del pàrquing del CAP. Entre els incidents, com dèiem, la desembocadura del riu Tordera ha quedat totalment desbordada inundant els terrenys del Pla de Grau deixant els camps de conreu empantanegats per l’aigua. Segons Jofre Serret, primer tinent alcalde, “la situació actualment està controlada però hem d’estar atents i controlar les crescudes que puguin haver, no només per les pluges a Malgrat de Mar si no per tot el cabal del riu que es recull des del Montseny. El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, que ha visitat el municipi per estudiar les afectacions ha afirmat que “Ara la prioritat és evitar d’anys humans i, per tant, fem una crida a la població a seguir les indicacions que fan les autoritats i els serveis d’emergència. Val més una evacuació preventiva, encara que sembli que no ha de passar res, a realitzar un rescat o témer una cosa pitjor” Pere Aragonès ha afegit que “valorarem els d’anys un cop superem el temporal. Un cop feta la valoració dels danys caldrà, per part de totes les administracions, avaluar també en termes de cobertura d’assegurances la declaració de zona catastròfica i quines ajudes poden haver-hi. Tot i els avisos de les autoritats, el desbordament del riu Tordera ha agafat per sorpresa a algunes persones que han hagut de ser rescatades pels serveis d’emergència de la Generalitat. Un helicòpter ha extret de la zona dues persones que haurien quedat aïllades per l’aigua i la policia local de Malgrat de Mar ha rescatat a una família que, durant les primeres hores del matí, havien quedat tancats a casa seva sense la possibilitat de sortir a causa de les inundacions de la zona. Per altra banda, 180 treballadors de la fàbrica AGC de Malgrat de Mar han hagut de ser evacuades a causa de les inundacions. Segons un dels treballadors s’han vist sorpresos per la pujada del nivell de l’aigua que, en pocs minuts, ha inundat la fàbrica. L’inspector Joaquim Martínez de la Policia Local ha assegurat que hi ha més de mig metre d’aigua que ha inundat la part frontal de la fàbrica impedint la sortida dels treballadors i l’ús dels seus vehicles privats. Per aquest motiu s’ha facilitat un servei d’autobús per tal d’extreure els treballadors de la zona.  De manera preventiva s’han suspès les classes d’avui a tots els centres educatius de Malgrat de Mar. Per altra banda, Xavier Balcells, gerent de l’empresa d’Aigües de Malgrat, fa una crida al mínim consum d’aigua potable durant les properes hores: “si seguim amb aquesta situació d’alerta vermella la planta pot deixar de subministrar aigua a partir d’aquest vespre o matinada i hem de tenir la previsió, com alerta vermella, de consumir el mínim possible” Balcells ha afegit que hi ha la possibilitat de quedar-nos sense aigua potable “si els nivells van baixant de dipòsit i no els omplim ens podem quedar sense aigua, per això l’emergència i la necessitat de consumir el mínim”. Segons Xavier Balcells, ara per ara no podem saber l’abast de les afectacions i, segons la previsió, encara és possible que la situació empitjori durant aquesta tarda. Per aquest motiu, un cop més les autoritats fan una crida a l’alerta màxima i precaució.

[ÀUDIO] Ona Política I Entrevista amb el regidor de la CUP, Enric Zaldo

Aquesta setmana l'entrevista política del programa La Jungla ha estat amb el regidor de la CUP, Enric Zaldo. Zaldo ha repassat algunes de les qüestions que marquen l'actualitat política i social del municipi. L'entrevista va ser gravada ahir dimarts, quan començavem a rebre els primers efectes de la borrasca Glòria. En aquest sentit, Zaldo destacava que la CUP se suma a la crida que feien els responsables de Protecció Civil per reduir la mobilitat anul·lant l'activitat escolar però lamentava que només sigui el departament d'Ensenyament de la Generalitat qui s'hi sumi. Per a Zaldo, seria interessant que es fes una aturada general de país per poder conciliar a nivell familiar la situació. Altres aspectes que també ha comentat Zaldo fan referència a la reordenació territorial de determinades activitats econòmiques que, segons ell, s'hauria de fer perquè hi ha sectors econòmics que es desenvolupen en llocs no idonis, com ara els càmpings.

[ÀUDIO] Els Bombers voluntaris de Malgrat de Mar han fet ja una cinquantena de sortides pel temporal

Els bombers voluntaris del parc de Malgrat de Mar han fet una cinquantena de sortides relacionades amb el temporal de vent i marítim que ens afecta des de la matinada de diumenge. Principalment han estat sortides a Malgrat de Mar i altres poblacions veïnes com Tordera, Palafolls i Pineda de Mar. Segons han explicat Xavier Estopà, cap del parc, i David Roger, sotscap, les actuacions més habituals són per arbres caiguts, despreniments de cornises, de falsos sostres o claraboies, entre altres. Xavier Estopà ha destacat que les previsions indiquen que la llevantada continuarà aquesta tarda i continuaran els problemes al front marítim, tot i que el vent i la pluja aniran a menys.

[ÀUDIO] Suspeses les classes a tots els centres educatius de Malgrat de Mar pel temporal de vent i pluja

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha decidit suspendre les classes a totes les escoles i a l'institut aquesta tarda com a mesura preventiva davant l'episodi de fort vent i pluja que afecta el municipi des d'aquest diumenge. També s'ha decidit tancar l'accés als parcs Frances Macià, del Castell i Can Campassol, al cementiri, als pavellons Germans Margall i de l'avinguda de Tarragona, al Camp municipal d'esports i a les pistes d'atletisme. Els Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar han fet una cinquantena de serveis des d'aquest diumenge a la tarda

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits