malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 5152 registres. Mostrant pàgina 20 de 207

[ÀUDIO] Lídia Amella presentarà aquest divendres el seu llibre” ADOLESCENCIA HERIDA – Comiendo con tu enemiga”

L’escriptora Lídia Amella presentarà aquest divendres el seu llibre” ADOLESCENCIA HERIDA – Comiendo con tu enemiga”, un testimoni necessari per tal d’entendre i conscienciar el gran problema dels trastorns alimentaris. Una presentació que es farà a les 8 del vespre d’aquest divendres al Local Social La Barretina Vermella de Malgrat de Mar i que comptarà amb el suport del reconegut escriptor blanenc Joan Adell i la Cantant Elisabeth Azogue.

[ÀUDIO] Carles Jiménez (JXM) assegura que cal apretar les institucions per ajudar els afectats pel temporal

El regidor de Junts per Malgrat Carles Jiménez ha protagonitzat l'entrevista política de 'La Jungla' d'aquesta setmana. Jiménez ha parlat de la situació que ha deixat el temporal Glòria a Malgrat de Mar. En aquest sentit, el regidor considera que ara "cal apretar les institucions" i "escoltar els tècnics". Jiménez també s'ha mostrat crític amb la participació a la neteja de les platges que es va fer diumenge. El regidor de Junts per Malgrat considera que un miler de persones eren poques i que "la gent s'havia d'haver involucrat una mica més"

Les oficines de turisme de Malgrat de Mar reben el segell Biosphere de sostenibilitat turística

Les oficines de turisme de Ca l'Arnau i la de la plaça de l'Àncora han rebut el segell Biosphere de sostenibilitat turística 2019 pel seu compromís amb el medi ambient i amb un turisme sostenible. 66 entitats, serveis i empreses públiques i privades de la comarca han obtingut aquest distintiu que gestiona el Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme. A banda de les dues oficines de turisme, a Malgrat de Mar també han rebut el segell Biosphere l'Aqua Hotel Silhouette & SPA, el Cercle Aventura i l'Hotel Sumus Monteplaya.

[ÀUDIO] Ona Malgrat oferirà en directe a través del Facebook i per a la FM la gala de traspàs de la capitalitat del bàsquet femení 2020

Tot a punt ja per al traspàs de la ciutat d'Igualada a Malgrat de Mar de la Capitalitat del Bàsquet Femení. Serà aquest dijous en un acte institucional, que se celebarà al Centre Cultural a les 12 h. Aquest traspàs donarà el tret de sortida a un any d'activitats per fomentar i donar visibilitat al bàsquet femení. Igualada, Girona i Sant Feliu de Llobregat han estat també Capitalitat del Bàsquet Femení. La Capitalitat del Bàsquet Femení és una iniciativa de la Federació Catalana de Basquetbol amb l'objectiu de portenciar el paper de la dona en el món del bàsquet i en el marc d'un municipi i al llarg de tot un any. L'acte de donarà tret de sortida a Malgrat com a Capitalitat del Bàsquet Femení 2020 comptarà amb la presència de la presència de l'alcalde de Malgrat, Joan Mercader; l'alcalde d'Igualada, Marc Castells; el President de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril, i el representant territorial de l'Esport i l'Activitat Física de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat, Pere Vilà, i el president de l'AECAM, Jordi Farré. Aquest acte és obert a la ciutadania. 

[ÀUDIO] Jaume Funes presentarà el seu darrer llibre a la biblioteca aquest dissabte

El psicòleg, educador i periodista Jaume Funes presentarà Fer de mestre quan ningú no sap per a què serveix aquest dissabte a les 12h a la Biblioteca La Cooperativa. L'acte comptarà amb la participació de Lurdes Borrell, regidora de Cultura, i de la professora de secundària Sílvia Carceller

[ÀUDIO] Espai Salut I Parlem d'hàbits saludables i càncer amb la metgessa de família del CAP de Malgrat de Mar, Immaculada Campamà

La secció de Salut d'aquesta setmana de La Jungla la dediquem a parlar de la importància de portar uns hàbits saludables per prevenir o frenar el càncer en la mesura del possible. Ens ha acompanyat la metgessa de família del CAP de Malgrat de Mar, Immaculada Campamà. Amb ella hem parlat de les diferents incidències que hi ha entre determinats tipus de càncer i un estil de vida saludable. També ha repassat els programes de detecció precoç que s'impulsen des dels centres sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

[ÀUDIO] Més d'un miler de persones netegen les platges de Malgrat de Mar

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha donat les gràcies a totes les persones que han fet possible la neteja de 3 de les 4 platges del municipi, afectades pel temporal Glòria. L'activitat ha servit per fer un primer pas per netejar les platges. A banda de separar els impropis, com el plàstic o el ferro, de l'orgànic i la canya de la fusta, la iniciativa ha permès salvar tortuges autòctones protegides. També s'han trobat serps mortes

[ÀUDIO] ONA MARESME | ALMA MÍA, un projecte solidari que destina part dels seus ingressos a la investigació contra el càncer

A l’entrevista d’avui a l’Ona Maresme hem parlat d’emprenedoria solidària amb dues malgratenques que, d’una tragèdia com pot ser el càncer, van veure la necessitat de crear un projecte que ajudés a combatre aquesta malaltia Entrevistem a la Montse i Mari Chamizo, germanes i propietàries de ALMA MÍA, una botiga que ofereix productes de fabricació i manipulació íntegrament local a través del seu web i que, a més, destinen una part dels seus ingressos a la investigació contra el càncer.

[ÀUDIO] Jofre Serret s'incorpora al ple del Consell General dels Serveis Socials de la Generalitat

El primer tinent d'alcalde i portaveu del govern de Malgrat de Mar, Jofre Serret, s'ha incorporat recentment al ple del Consell General dels Serveis Socials de la Generalitat en representació de l'Associació Catalana de Municipis (ACM). Segons ha explicat Serret, aquest és el màxim òrgan de gestió en matèria de benestar social, afers socials, treball i família. Des d'aquí es creen i planifiquen lleis vinculades als serveis socials en referència a les persones, la infància, la gent gran i el treball.  

[ÀUDIO] Obertes les inscripcions per al Carnaval fins el 7 de febrer

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha suspès la celebració de la Festa dels Tres Tombs que estava prevista per aquest diumenge al matí en solidaritat amb els afectats pel temporal Glòria. En comptes d'aquesta activitat es farà una neteja popular a 3 de les 4 platges de Malgrat de Mar. Precisament, avui hem conegut que hi ha un miler de persones apuntades per prendre part de la neteja voluntària de les platges. Es netejaran les platges de l'"Astillero", Malgrat Centre i La Conca fins al Camí de Mas Bages, que s'han dividit en 17 trams. Els voluntaris inscrits han de ser a les 10 h al tram que se'ls ha assignat a través d'un correu d'e-mail. Hi participen també escoles, entitats, associacions i empreses locals.

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ofereix informació i assessorament als afectats pel temporal Glòria

L'’Ajuntament de Malgrat de Mar ofereix un servei d’informació i assessorament per tal que tots els afectats, ja siguin persones físiques o jurídiques, tinguin la informació necessària per tal de poder demanar els ajuts i subvencions que es puguin convocar. Les persones afectades poden adreçar-se directament a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (carrer del Carme, 30), on se’ls informarà dels possibles ajuts i se’ls assessorarà en la preparació de la sol·licitud si ho necessiten. L’Ajuntament en cap cas es farà responsable de l’obtenció de la subvenció o ajut per part dels interessats, ni de tramitar la documentació referida a les sol·licituds i justificacions.

[ÀUDIO] El temporal Glòria torna a obrir el debat sobre la necessitat de traslladar la línia de Rodalies al seu pas pel Maresme

L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries, ADIF, ha valorat en uns 20 milions d’euros els danys provocats pel temporal Glòria a la xarxa ferroviària a Catalunya. Després de les primeres avaluacions i actuacions que han fet els tècnics d’Adif sobre el terreny, s’han detectat 52 zones amb danys greus o molt greus com és el cas de les instal·lacions de la línia entre Barcelona-Mataró-Maçanet. Adif destaca que des d’un primer moment els seus tècnics han estat treballant per reparar els desperfectes tot i que a dia d’avui es manté interrompuda la línia R1 entre les estacions de Blanes i Malgrat de Mar pel col·lapse del pont sobre el riu Tordera. Segons Adif, de moment no hi ha previsió del seu restabliment, almenys fins que els seus tècnics puguin accedir a la zona amb plenes garanties de seguretat per tal de fer un estudi exhaustiu de les actuacions necessàries per a la seva reconstrucció.

[ÀUDIO] Les conseqüències del temporal Glòria han centrat l'edició d'avui de 'L'Alcalde Respon'

L'alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, ha respost avui algunes preguntes dels ciutadans durant l'espai mensual 'L'Alcalde Respon'. Qüestions que han fet referència a les conseqüències del temporal Glòria al nostre municip. Joan Mercader ha explicat els últims tràmits que des del consistori s'han fet com la convocatòria per demà divendres d'un ple extraordinari per declarar el municipi com a zona catastròfica. Mercader ha explicat que a les últimes hores s'han reunit amb els empresaris dels càmpings i aquesta mateixa tarda ho faran amb els pagesos.  

[ÀUDIO] Ona Política I Entrevista amb la regidora del PSC, Cinzia Valbonesi

L’entrevista política d’aquesta setmana ha estat amb la la regidora del PSC, Cinzia Valbonesi. Valbonesi, que també és Secretària d'Organització del PSC de Malgrat de Mar, és actualment regidora d’Igualtat i LGTBiQ, d’Inserció Laboral i Barris. Amb ella hem repassat algunes de les accions que s’impulsen des d’aquestes regidories de l’Ajuntament de Malgrat de Mar. Valbonesi ha explicat que aquests dies ultimen l'agenda d'actes que es faran al llarg de tot el mes de març amb motiu del dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Cinzia Valbonesi ha parlat també d' algunes de les novetats que s'impulsaran des de l'àrea d'Inserció Laboral amb l'objectiu de donar a conèixer la tasca que es fa des del Club de la Feina amb la publicació d'informació d'interès per a les persones que cerquen feina a través dels canals de difusió de l'Ajuntament.

[ÀUDIO] L'Ajuntament de Malgrat de Mar celebrarà divendres un ple extraordinari per demanar la declaració de zona catastròfica pel temporal Glòria

Les conseqüències del temporal Glòria han centrat la Junta de Portaveus dels grups municipals que s'ha fet aquest migdia a l'Ajuntament de Malgrat de Mar. Just després d'acabar-se, l'alcalde, Joan Mercader, ha convocat un ple extraordinari per a aquest divendres a les 19 h per sol·licitar al govern de l'Estat espanyol la declaració del terme municipal de Malgrat de Mar com a zona greument afectada per una emergència de Protecció Civil, el que es coneix com a zona catastròfica. Segons ha explicat Joan Mercader, durant la Junta de Portaveus dels grups municipals del consistori el govern ha donat detall de les actuacions que s'estan fent i les que es preveuen. L'alcalde de Malgrat ha destacat que cal demanar que es declari zona catastròfica el més aviat possible per poder actuar amb rapidesa per resoldre els nombrosos i devastadors efectes que ha deixat el temporal a la població. 

[ÀUDIO] Els Castellers de l'Alt Maresme renoven l'equip tècnic i administratiu i es marquen com a repte convertir-se en colla de 8

Els Castellers de l’Alt Maresme van celebrar el passat diumenge l’assemblea anual en la qual van escollir l’equip tècnic i la junta directiva que dirigirà la colla durant els propers dos anys. Per primera vegada l’equip tècnic el lideraran dos cocaps de colla, Esteve Sebastià, que repetirà en el càrrec, i Andrea Almenta, que s’incorporarà en la direcció tècnica de la colla. Segons ha explicat Esteve Sebastià, aquest sistema el fan servir altres colles com els Marrecs de Salt i els permet donar resposta a problemes que poden sorgir a nivell tècnic. Ara hi ha dos persones que es reparteixen la gestió tècnica i la gestió del grup. Pel que fa a la direcció administrativa, Hèctor Montero va ser escollit president de la colla, substituint, així, a Marc Ruiz, president dels Castellers de l’Alt Maresme des de 2014, any de la seva fundació. Marc Ruiz va ser un dels principals impulsors i fundadors de la colla el 2013, any de la seva creació.

Ona Malgrat dobla la seva audiència digital durant el temporal Glòria

El portal de notícies d’Ona Malgrat, malgratcomunicacio.cat, va rebre durant la setmana del temporal Glòria 4.585 visitants. Concretament, aquesta xifra d’usuaris únics es va registrar entre el dilluns 20 i aquest dilluns 27 de gener. Les prop de 4.600 visites representen el doble de les visites que el portal de notícies de la ràdio municipal registra habitualment. Pel que fa a les xarxes socials, durant els últims 7 dies s’han consumit 1810 hores dels continguts audiovisuals que hem emès en directe a través del Facebook d’Ona Malgrat.  D’entre els vídeos més destacats en visualitzacions hi ha el directe fet des de la zona dels càmpings amb més de 40.000 visualitzacions. Un altre dels vídeos amb més visualitzacions és el directe fet des de la sortida de la fàbrica AGC durant l’evacuació dels treballadors a causa del temporal. En aquest cas, es van produir més de 14.500 visualitzacions. Durant la setmana del temporal Glòria vam realitzar una vintena de directes des dels punts més afectats pel temporal. Una altra dada a destacar és que la suma del total de vídeos ha generat 116.000 visualitzacions.   

[ÀUDIO] Espai Salut I Grip versus refredat

Avui a l'espai de salut de La Jungla hem parlat sobre la grip i el refredat. Sobre les diferències que hi ha entre aquestes dues malalties víriques ja que moltes vegades hi ha confusió entre els ciutadans. La grip està causada per virus i apareix en forma d’epidèmies sobretot a l’hivern, com passa actualment, mentre que el refredat és una malaltia lleu causada per virus. Segons ha explicat el doctor Andrés Pinzón, metge de l'equip d'atenció primària de Malgrat i Palafolls, la grip és una malaltia contagiosa i la millor manera d'evitar-la és vacunant-se un cop l'any. La vacuna antigripal està indicada en les persones amb alt risc de tenir complicacions per la grip.

[ÀUDIO] Tècnics de l'ACA valoren avui l'estat de la riera de Palafolls després del temporal

Els tècnics de l'Agència Catalana de l'Aigua faran un informe de valoració dels danys que ha provocat el temporal Glòria a la riera de Palafolls al seu pas per Malgrat de Mar. L'aparcament de davant del CAP encara continua tancat pel mur de contenció de la riera que va caure. Pel què fa al cotxe que va caure a la riera, el portaveu del govern Jofre Serret ha dit que encara no s'ha pogut treure però garanteix que "no cal patir"

[ÀUDIO] El Maresme suma 40 MEUR en la primera valoració de danys pel temporal Glòria

El Consell d'Alcaldies ha fet aquest dimarts una primera aproximació als danys que la borrasca Glòria va deixar la setmana passada al Maresme. La primera valoració econòmica de l'afectació supera, segons el Consell Comarcal, els 40 milions d'euros sense comptar la reconstrucció dels dos ponts que es van esfondrar a Malgrat de Mar. Els alcaldes i alcaldesses de la comarca han demanat ajuts urgents per poder restablir la normalitat el més ràpid possible i han posat sobre la taula la necessitat de redissenyar infraestructures i canviar polítiques per "minimitzar l'elevada exposició que té el Maresme en un moment d'emergència climàtica"

[ÀUDIO] L’Associació Artística Encert de Sabadell interpretarà aquest diumenge “Una trama mal ordida

L’Associació Artística Encert de Sabadell interpretarà aquest diumenge “Una trama mal ordida, una obra basada en el llibre homònim, adaptada per Maite Soler i dirigida per Josep Salomó. Una nova obra emmarcada en el 24è Concurs de Teatre Vicenç Bayarri i Miralles, Premi Vila de Malgrat i organitzat pel Grup Germanor que tindrà lloc aquest diumenge 2 de febrer a partir de les 18.30 h al Centre Cultural. Avui entrevistem a la M.Mercè Fisa, presidenta de l’Associació Artística Encert de Sabadell i el director de l’obra, Josep Salomó.

[ÀUDIO] La CUP demana obrir un període de reflexió després del temporal Glòria per posar en valors conceptes com la deconstrucció o la renaturalització de l'espai de la Tordera

La CUP de Malgrat de Mar ha expressat, a través d'un comunicat, la seva solidaritat amb totes aquelles persones que han patit els efectes de la borrasca Glòria i, en especial, amb el món de la pagesia, 'un sector de per sí vulnerable' i que ara, segons el regidor Enric Zaldo, 'ho és encara més'. La CUP destaca que les destrosses que s'han produït als càmpings i les indústries evidencien que la Tordera és una zona inundable, amb torrents habituals i això comporta un perill. A més, segons Enric Zaldo, la sobreexplotació del riu  no afavoreix com tampoc afavoreix la reordenació territorial i el detonant de tot plegat és el canvi climàtic.  Des de la CUP volen subratllar que 'cal reconèixer l'espai bionatural de la Tordera i donar importància a la tasca que fan espais o plataformes con la Taula del Delta de la Tordera o Preservem el Litoral. Davant d'aquesta situació, la CUP demana a l'Ajuntament que faci un 'repensament de la situació i introdueixi conceptes com ara la deconstrucció, la renaturalització i la protecció efectiva dels valors naturals de la desembocadura i delta de la Tordera.

[ÀUDIO] Ona Maresme I Tecnologia I Tomàs Hinojosa parla sobre com la tecnologia ajuda a detectar, prevenir i actuar en casos de desastres naturals

A la secció de tecnologia d’aquesta setmana a l’Ona Maresme en Tomàs Hinojosa ens ha explicat com la tecnologia ajuda a detectar, prevenir i actuar en casos de desastres naturals.

[ÀUDIO] Entrevista amb Núria Gibert, directora de l'Escola d'Adults Cases dels Mestres

L'Escola d'Adults Cases dels Mestres ha obert avui les inscripcions per a curs d’Alfabetització en llengua catalana i a partir de demà dimecres ho farà per als cursos d’ Introducció oral a la llengua catalana. Els cursos es faran dos dies a la setmana a les tardes, concretament, entre dos quarts de vuit fins a les nou del vespre. Les inscripcions es faran entre les cinc i les set de la tarda fins aquest dijous. Ens ha donat tots els detalls d'aquest nou trimestre lectiu la directora de l’Escola d’Adults Cases dels Mestres, Núria Gibert.

[ÀUDIO] Malgrat de Mar organitza una neteja de 3 de les 4 platges afectades pel temporal Glòria

Aquest migdia es fa una sessió extraordinària del Consell d’Alcaldies del Consell Comarcal. Entre els punts de l’ordre del dia hi ha l’estudi i valoració de l´afectació de la comarca produïda pels efectes del temporal “Glòria”, adopció de mesures i formulació de propostes urgents. Una sessió extraordinària a la qual hi participa el primer tinent d’alcalde i portaveu del govern de Malgrat de Mar, Jofre Serret. Serret també ha participat aquest matí a una reunió que s’ha fet a Fogars de la Selva amb els alcaldes de la Conca de la Tordera. L’objectiu ha estat fer balanç de les afectacions que els municipis de la conca han patit a causa del temporal Glòria. Segons Serret, s’ha tornat a posar sobre la taula la necessitat de declarar la zona d’emergència per afrontar amb agilitat la reconstrucció dels sectors més afectats pel temporal.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits