malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 4856 registres. Mostrant pàgina 188 de 195

Dos intoxicats en l'incendi de la cuina d'un habitatge a Malgrat

Segons els Bombers de la Generalitat, els fets han tingut lloc aquest dimecres a la nit en un habitatge del carrer de Caporal Fradera. Un adult i un menor han resultat intoxicats lleument.

Àudio: entrevista a Jordi Romero (PSC)

Escolta la darrera edició del programa "Ona política". Ona Malgrat ha entrevistat al regidor socialista Jordi Romero.

Les escoles inicien les jornades de portes obertes per a les preinscripcions del curs 2014-2015

Les preinscripcions escolars per al curs 2014-2015 s'inicien el proper mes de març. Per aquest motiu, els centres educatius de Malgrat organitzen jornades de portes obertes a les famílies. 

El regidor Jordi Romero, avui a "Ona política"

El regidor del Partit Socialista de Catalunya Jordi Romero, responsable de les àrees de Cultura i Joventut, protagontizarà l'edició d'aquest dimecres del programa Ona Política. L'espai s'emet cada setmana a partir de les 16h.

La Policia Local fa balanç de la feina feta al 2013 davant la Generalitat i Mossos d'Esquadra

La Junta Local de Seguretat de l'Ajuntament de Malgrat es va reunir ahir dimarts per fer balanç del darrer any. L'alcaldessa, Conxita Campoy, va presidit l'acte, al qual també va assistir el secretari de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat, Armand Calderó, i l'inspector en cap dels Mossos d'Esquadra d'Arenys de Mar. 

Engenguen una nova campanya per pintar façanes al Castell i La Verneda

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha posat en marxa aquest mes de febrer una segona campanya del pla ocupacional Tu hi pintes molt!. La iniciativa, posada en marxa al març de l'any passat, té un doble objectiu: millorar el paisatge urbà del Castell i La Verneda dins la Llei de Barris i alhora facilitar l'accés al món laboral de persones a l'atur. A través del projecte Treball als Barris, l'Ajuntament ha contractat 3 persones del poble, que són les encarregades de pintar les façanes, segons la carta de colors del barri, que l'empresa Gabinete del Color va elaborar al 2010. Els veïns i veïnes interessades poden presentar una sol·licitud fins el 31 de juliol. 

El Centre Cívic organitza nous tallers per donar resposta a la demanda dels usuaris

L'equipament municipal del Centre Cívic ha posat en marxa tres tallers nous d'Informàtica, ball i manualitats davant la demanda dels usuaris. Les inscripcions per a aquestes activitats, que no estan incloses a l'agenda d'hivern, són obertes fins el 15 de març. 

L'Oficina de Turisme de l'Àncora és la 4a més visitada de tot Catalunya amb 51.897 entrades l'any passat

Segons Malgrat Turisme SL, l'Oficina de l'Àncora és la 4a en nombre de visitants durant el 2013 de les 95 registrades en el Gestor Estadístic d'Oficines de Turisme de la Direcció General de Turisme de la Generalitat. L'Oficina de Turisme de Malgrat va enregistrar 51.897 visites l'any passat, un 17,10% més que al 2012. 

Malgrat estrena nou Carnaval

La Regidoria de Cultura aposta per un Carnaval renovat, amb més activitats participatives, populars i tradicionals. A partir de dilluns vinent s'habilitarà un punt d'informació del Carnaval a la plaça de l'Església, que promourà la participació de la ciutadania en aquesta festa, regalant uns kits amb objectes per disfressar-se durant la setmana del 24 de febrer, segons els manaments del Rei Carnestoltes. El nou Carnaval de Malgrat inclourà la celebració d'actes tradicionals com el Dijous Gras i l'enterrament de la sardina el Dimecres de Cendra, a més, del ball de Carvanal del pavelló Germans Margall de divendres 28 de febrer a la nit i l'espectacle infantil, de l'endemà dissabte.   

El 95% dels malgratencs i malgratenques entén el català

16.890 persones entenen la llengua catalana a Malgrat de Mar. Així es desprèn del cens lingüístic que elabora l'Institut Català d'Estadística. Les dades de 2011, que són les darreres que s'han publicat, indiquen també que el 75% dels malgratencs i malgratenques sap parlar català, gairebé el 80% el sap llegir i el 56% el sap escriure.  

S'inicien les obres per renovar el paviment malmès del Passeig Marítim

Els Serveis Municipals van començar ahir dimecres la campanya per repostar el paviment malmès del Passeig Marítim. Cada any es porta a terme la reposició del paviment trencat o en males condicions. 

Tres estudiants malgratencs guanyen els Premis de Recerca Jove de la Generalitat

Els joves estudiants malgratencs Aleix Trull, Jordi Zanca i Júlia Crosas han estat 3 dels 72 guanyadors de tot Catalunya dels Premis de Recerca Jove 2013, que concedeix el Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat. Aquests guardons, convocats des l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca, tenen com a objectiu fomentar l'esperit científic del jovent.  

Planten més varietat d'espècies arbustives al Parc Francesc Macià per millorar el control de plagues

El Servei Municipal d'Espais Verds va iniciar ahir dimecres tasques per millorar i consolidar el Parc Francesc Macià. Entre les actuacions que es portaran a terme hi ha la de potenciar la diversitat de les plantes arbustives amb la idea d'afavorir encara més la fauna que ajuda a controlar possibles plagues. Els treballs, que s'allargaran un mes i mig, també inclouran millora d'estaques de fusta i passos d'accés, entre altres. 

L’atur baixa un 0,2% al gener a Malgrat de Mar

El nombre de desocupats al municipi ha baixat al gener en 3 persones en relació al mes anterior. Segons les dades recollides per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, actualment hi ha 1.790 persones aturades a Malgrat de Mar.

Jordi Medina, avui a Ona política

El regidor d'Iniciativa per Catalunya - Els Verds - Esquerra Unida i Alternativa Jordi Medina protagontizarà l'edició d'aquest dimecres del programa Ona Política. L'espai s'emet cada setmana a partir de les 16h

La unitat contra l'incivisme de la Policia va trametre 403 denúncies l'any passat

La lluita contra l'incivisme és una de les tasques que la Policia Local de Malgrat hi dedica especial atenció. És una de les àrees que més ha potenciat el cos policial en el darrer any, davant la demanda ciutadana que cada vegada més exigeix el compliment de les normatives amb l'objectiu de mantenir i millorar la qualitat de vida. Durant el 2013, es van imposar 403 sancions per incompliment de l'ordenança de civisme, de les quals 151 per consumir alcohol al carrer i 62 per orinar a la via pública, entre altres.

28 establiments del poble participen al "Joc de la Barretina Vermella"

La iniciativa, organitzada per la Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella, persegueix un doble objectiu: d'una banda, promoure el coneixement del poble i, de l'altra, descobrir els comerços locals als seus participants. L'Arxiu Municipal i la biblioteca La Cooperativa també s'han adherit a la proposta.

El Centre Cívic rep més de 16.100 visites durant el seu primer any de funcionament

El Centre Cívic va celebrar ahir 10 de febrer el seu primer aniversari. Ara fa un any, l'alcaldessa, Conxita Campoy, i el conseller de la Generalitat, Santi Vila, inauguraven aquest nou equipament amb l'objectiu de ser un centre cultural i de lleure de referència, utilitzant l'art com a pretext per a la dinamització social. Durant aquests primers mesos, el Centre Cívic, construït dins el projecte de Llei de Barris, ha rebut més de 16.100 visites. 

Àudio: ple de febrer

Escolta la sessió plenària d'aquest mes de febrer

Joaquim Nadal presenta el seu llibre "Testimoni a càrrec" a Malgrat

Una cinquantena de persones van assistir divendres al vespre a la presentació del darrer llibre del polític Joaquim Nadal, que va tenir lloc a la biblioteca La Cooperativa. Testimoni a càrrec recull vint anys de memòria col·lectiva i d'història de Catalunya a partir de les experiències que ha viscut Nadal en el transcurs de la seva dilatada trajectòria política.  

Joaquim Nadal ha presentat el seu llibre "Testimoni a càrrec" a la biblioteca La Cooperativa

Una cinquantena de persones van assistir divendres a la presentació del darrer llibre del polític Joaquim Nadal que va tenir lloc a la biblioteca La Cooperativa. Testimoni a càrrec recull vint anys de memòria col·lectiva i d'història de Catalunya a partir de les experiències que ha viscut Nadal en el transcurs de la seva dilatada trajectòria política.

La Policia Local vol reduir els accidents amb víctimes un 20% en tres anys

La Policia Local de Malgrat de Mar ha actualitzat el Pla Local de Seguretat Viària, aprovat al 2007. L'objectiu fixat és una reducció de fins al 20% del nombre d'accidents amb víctimes. Partint de la xifra del 2012, 32 accidents es pretén reduir-la fins a 26 a final de l'any 2017. Les xifres indiquen que un terç dels ferits greus en accidents de trànsit a Malgrat són víctimes d'atropellaments.

El correfoc infantil dels Patunyetes de l'Hospitalet fa gaudir a petits i grans

El correfoc infantil que van oferir dissabte al vespre els nens i nenes de la colla dels Patunyetes va ser un èxit. Petits i grans van gaudir de la festa de foc i timbals que la mainada de l'Hospitalet de Llobregat va oferir. Els diables Ratpenatsinfernals van organitzar aquest correfoc per engrescar nens i nenes a crear una colla infantil a Malgrat. La Regidoria de Joventut dóna suport a aquesta iniciativa. 

El ple ha aprovat la moció per a la sanció dels pisos buits

El ple de l'Ajuntament ha aprovat aquest dijous per unanimitat la moció per a la sanció dels immobles que estan desocupats de manera permanent i que són propietat d'entitats financeres i d'altres grans empreses. Alguns membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca van assistir a la sala de plens.

Correfoc infantil dels diables ratpenatsinfernals, demà dissabte

Els diables ratpenatsinfernals fan una crida a nens i nenes d'entre 8 i 13 anys que vulguin afegir-se a la seva colla. Amb la idea de fer una colla infantil de diables, els ratpenatsinfernals organitzaran demà dissabte un correfoc de demostració amb la participació dels Patunyetes de l'Hospitalet de Llobregat. La iniciativa compta amb el suport de la Regidoria de Joventut.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 189 190 191 192 193 194 195

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits