malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 4881 registres. Mostrant pàgina 110 de 196

Els comerços de Malgrat celebren el Black Friday avui amb descomptes i promocions

Els comerços de Malgrat de Mar també s'han afegit al Black Friday avui i ofereixen descomptes i promocions durant tot el dia. L'Associació de Comerciants ha animat als establiments malgratencs a participar en l'iniciativa, que inaugura la temporada de compres nadalenques.

Vicens Tomàs estrenarà un documental sobre el Pare Blanc demà al Centre Cultural

El fotògraf i documentalista malgratenc Vicens Tomàs estrenarà aquest dissabte Petjades, el seu darrer documental, que recull les vivències i la filosofia de vida del Pare Blanc, Josep Frigola. Un missioner empordanès, que durant més de 50 anys va treballar a les comunitats africanes. El documental, que ha comptat amb la codirecció del fotògraf i documentalista Ignasi Oliveras, es podrà veure aquest dissabte a les 21h al Centre Cultural.

Podemos Malgrat commemora el 25N amb tres conferències

El Cercle de Podemos Malgrat ha programat tres xerrades per commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència de Gènere. L'activitat, que també inclourà una lectura de poesies, començarà avui a les 18h al Centre Cívic.

La Barretina celebra la 2a Gran Festa Solidària per no deixar cap malgratenc sense Nadal

La Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella celebrarà aquest dissabte la segona edició de la Gran Festa Solidària. Una iniciativa que persegueix l'objectiu de garantir que tots els malgratencs i malgratenques puguin celebrar les festes nadalenques amb els productes típics d'aquestes dates.

Malgrat participa en el Gran Recapte amb 70 voluntaris i punts de recollida a tots els supermercats

Malgrat de Mar s'afegeix a la celebració del Gran Recapte d'Aliments a Catalunya aquest divendres i dissabte amb punts de recollida a tots els supermercats del poble. Des d'aquest divendres a les 9 h i fins aquest dissabte a les 21 h, es pot col·laborar amb aquesta campanya que recull aliments bàsics per a gent necessitada de Malgrat de Mar. 70 persones fan de voluntaris en la campanya, que l'any passat va recollir 4.642.000 kg en més de 2.500 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de 25.000 voluntaris a tot Catalunya.

Malgrat Acull organitza un recorregut solidari per Malgrat de Mar

Malgrat Acull organitza El Camí de les Maletes. Un recorregut per Malgrat de Mar que es durà a terme el pròxim dia 10 de desembre a les 17h. Es farà per grups i anirà acompanyat de la lectura de narracions sobre testimonis de persones refugiades. Les inscripcions per a participar en l'acte es podran formalitzar aquest divendres i el 2 de desembre, de 17 h a 19 h a la plaça de l'Església.

Elina Chauvet: "La violència de gènere està fent molt mal i ha estat acceptada i normalitzada"

L’exposició Zapatos Rojos de l'artista mexicana Elina Chauvet, que es podrà visitar aquest divendres durant tot el dia pels carrers del centre del poble, clourà la commemoració reivindicativa del Dia Internacional contra la Violència de Gènere a Malgrat de Mar, que se celebra cada 25 de novembre. Elina Chauvet també realitzarà una xerrada al Centre Cultural de 15:30 h a 17:30 h.  

598 alumnes participaran a la cantata de Santa Cecília demà

Les escoles de Malgrat celebraran aquest divendres la diada de Santa Cecília, patrona dels músics. 598 nens i nenes de totes les escoles de Primària del poble i professors i alumnes de l'Aula de Música Contrapunt participaran en aquesta iniciativa, organitzada per la Regidoria d'Educació, que se celebra per tercer any consecutiu. Els alumnes cantaran plegats la cançó Cada dia al Parc de Can Campassol.

El professor Jaume Pera presentarà l'Agenda Llatinoamericana a Malgrat aquest divendres

L'Agenda Llatinoamericana 2017 arribarà a Malgrat de Mar aquest divendres. El professor Jaume Pera la presentarà demà a les 20:30h a la biblioteca La Cooperativa.

Les sardanes de l'estiu continuaran a Can Campassol l'any que ve

El regidor de Cultura, Albert Cuní, i l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina han fet balanç de les ballades d'estiu d'aquest 2016, que s'han traslladat de la plaça d'Anselm Clavé al Parc de Can Campassol. Tant l'Ajuntament com l'entitat han valorat positivament el canvi d'ubicació, tot i que la Sardanista ha recordat que els va saber greu haver de marxar de la plaça, "on s'havien fet tota la vida, per falta d'espai".

ERC critica que l'Ajuntament només hagi executat un 20% del pressupost previst enguany per a projectes urbanístics

Esquerra Republicana de Catalunya considera "desconcertant" l'estat del pressupost de 2016 pel que fa l'execució dels projectes urbanístics previstos al municipi. El partit detalla que del 1.820.811,93 euros que el govern (PSC - JxM) havia previst destinar a desenvolupar projectes urbanístics, només el 20,3% s'ha executat fins el 31 d'octubre, és a dir, uns 370.000 euros.

La biblioteca La Cooperativa, Punt d'Informació Turística

La biblioteca La Cooperativa va rebre divendres passat l'acreditació de Punt d'Informació Turística. Ara ja pot assessorar i informar els seus usuaris sobre activitats i visites d'interès al Maresme. 36 establiments i equipaments de la comarca han aconseguit l'acreditació, que ha lliurat el Consorci de Turisme del Maresme, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El Congrés de la Federació del PSC del Maresme es farà el 21 de gener a Mataró

El PSC del Maresme va celebrar un Consell de Federació extraordinari divendres passat al Centre Cultural. L'acte, que va comptar amb la presència de Salvador Illa, nou secretari d'organització del partit, va servir per fixar la data i el lloc del 7è Congrés de la Federació comarcal del partit. Es farà el 21 de gener al TecnoCampus de Mataró.

Recullen 477 euros a la subhasta de bicicletes que el Consell Municipal de Solidaritat repartirà

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Malgrat ha celebrat aquest cap de setmana els actes centrals de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. La subhasta de bicicletes abandonades va tornar a ser l'activitat amb més èxit de públic. Es van subhastar 32 bicicletes i es van recollir 477 euros que aniran destinats a Solidaritat. Avui es tanca la Setmana de la Prevenció de Residus amb un taller de costura creativa, en el qual els participants podran transformar les seves peces de roba. Serà a partir de les 15:30h a la Biblioteca La Cooperativa.

L'artista mexicana Elina Chauvet visitarà Malgrat aquests dies per dir "no" a la violència masclista

La commemoració reivindicativa de la Setmana internacional contra la violència de gènere del 25 de novembre a Malgrat de Mar engega avui dilluns i s'allargarà durant 5 dies. La Regidoria d'Igualtat ha programat diversos tallers i xerrades, així com l'exposició Zapatos rojos, que comptarà amb la presència de la seva autora, l'artista mexicana Elina Chauvet.

L'Ajuntament catalogarà dues claus de volta del segle XVI

L'Ajuntament de Malgrat de Mar catalogarà com a Bé Cultural d'Interès Local les dues claus del volta del segle XVI, que actualment estan dipositades a la biblioteca La Cooperativa. ERC ho va demanar en el transcurs del ple municipal d'aquest novembre a través d'una moció, que es va aprovar per unanimitat.

Malgrat Acull aconsegueix 82 euros per lluitar contra la desnutrició infantil

Dóna un cop de mà! ha estat l'acció que ha organizat la plataforma Malgrat Acull aquest diumenge per fer visible la situació de milers de persones que fugen de l'horror de la guerra i reclamar la pau. L'activitat s'ha basat en la realització d'un mural solidari situat a la façana de la biblioteca La Cooperativa.

L'Ajuntament estudiarà la possibilitat de desplegar la tarifació social

El Partit Demòcrata Europeu Català va presentar una moció al ple municipal d'aquest mes per impulsar un nou sistema de tarifació social. La proposta, que es va aprovar per unanimitat, planteja establir diferents preus d'un mateix serveis en funció del nivell de renda de cada persona.

L’Ajuntament estalviarà en consum de llum, aigua i gas per lluitar contra la pobresa energètica

L’Ajuntament de Malgrat de Mar participarà a la 2a Marató de l’Estalvi Energètic, una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia, que té la voluntat afegida de destinar l’estalvi econòmic aconseguit a la lluita contra la pobresa energètica.

La Diputació de Barcelona lliura a l'Ajuntament una altra bicicleta elèctrica

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha rebut una altra bicicleta elèctrica de la Diputació de Barcelona. Aquest mes de novembre la DIputació de Barcelona ha lliurat 201 bicicletes elèctriques a 103 municipis i entitats locals, seguint amb el programa iniciat l'any 2008 per aconseguir una mobilitat més sostenible i desenvolupar una política d'eficiència energètica per lluitar contra el canvi climàtic. L'Ajuntament de Malgrat va rebre la primera bicicleta elèctrica l'any 2013.

L’Ajuntament contracta 11 joves en pràctiques

11 joves han començat a treballar aquesta setmana a diferents departaments de l'Ajuntament. Estan contractats a través del programa europeu de Garantia Juvenil.

L'obra 'El pescador d'estels', aquest diumenge al Vicenç Bayarri i Miralles

El grup de teatre amateur La K-Mama de Calafell representarà l'obra El pescador d'estels, de Josep Mèlich, aquest diumenge a les 18h al Centre Cultural. Serà el segon espectacle del 21è Concurs de teatre Vicenç Bayarri i Miralles.

El PSC del Maresme decidirà avui a Malgrat el lloc, la data i l'estructura del seu 7è Congrés

El PSC del Maresme ha programat per aquest divendres a la tarda un Consell de Federació extraordinari, que tindrà lloc al Centre Cultural. Servirà, entre d'altres coses, per decidir el lloc, la data i l'estructura del 7è Congrés de la Federació del PSC a la comarca.

Medi Ambient recupera la subhasta de bicicletes aquest dissabte

La Regidoria de Medi Ambient commemora per sisè any consecutiu la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Com a novetat destacada, enguany torna a fer-se la subhasta de bicicletes abandonades.

Malgrat Acull convida a pintar un mural solidari aquest diumenge

La plataforma Malgrat Acull convida a tots els malgratencs i malgratenques a pintar un mural solidari per denunciar la situació inhumana que viuen milers de sirians refugiats. L'activitat tindrà lloc aquest diumenge a les 10:30h a les Peixateries Velles.  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits