malgratcomunicacio.cat

En directe

Bernat Costas i Inma Ranera a les Peixateries Velles. Foto: ERC de Malgrat.

ERC explica als malgratencs les propostes del partit per a les europees

El candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya al Parlament Europeu Bernat Costas i Inma Ranera, candidata de Nova Esquerra Catalana al Parlament Europeu, van protagontizar l'acte de campanya que la secció local d'ERC va organitzar dissabte a les Peixateries Velles.Publicat:
19-05-2014 / 13:10:37
Actualitzat:
19-05-2014 / 14:31:44

El candidat republicà Bernat Costas va criticar "l'ofegament inversor al qual el govern espanyol sotmet els últims anys a l'administració local, mentre l'Estat és qui incompleix més escandalosament els nivells permesos de dèficit".

Per la seva banda, la candidata de NECat Inma Ranera va parlar de la necessitat d'aconseguir una alta participació el dia 25 de maig i ho ha relacionat amb el fet els catalans puguin demostrar que el procés cap a la independència de Catalunya es fonamenta en una gran majoria social. També ha defensat unes "polítiques adreçades a la reducció de l'atur" i "a lluitar contra la deigualtat i la pobresa".

L'acte electoral que va organitzar la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya dissabte va acabar amb una musclada popular que va comptar amb una quarantena de participants.

Galeria d'imatges

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits