malgratcomunicacio.cat

La piscina municipal restarŕ tancada aquest estiu per les obres de rehabilitació del pavelló

Les instalˇlacions de la piscina descoberta de l'avinguda Tarragona no obriran aquest estiu. Les obres de rehabilitació del pavelló municipal d'esports, situat al costat, obliguen a mantenir tancat el recinte per motius de seguretat. L'obra del pavelló començarŕ a principi del proper mes de juny i durarŕ uns sis mesos, aproximadament. Publicat:
16-05-2014 / 12:48:51
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

La regidora d'Esports, Ana Vega, ha confirmat que la piscina municipal no obrirŕ les portes aquest estiu. La regidora ha explicat que per motius de seguretat el recinte es mantindrŕ tancat durant les obres de rehabilitació del pavelló. La rehabilitació inclou el canvi de coberta, la qual estŕ feta amb materials dels anys setanta -fibrociment, una barreja de ciment pňrtland i amiant- i que són molt nocius, segons la normativa vigent. Davant aquest fet, i per mantenir la seguretat, l'Ajuntament ha decidit no fer ús de la piscina municipal durant els mesos d'estiu. 

Les obres de rehabilitació de la coberta del pavelló de l'avinguda Tarragona començaran a principi del proper mes de juny i tenen una durada prevista d'uns 6 mesos aproximadament. L'empresa que farŕ les obres, Xavier Alsina SA, va signar ahir dijous el contracte. Les obres tenen un cost de 600.825,5 euros i s'han adjudicat amb una baixa del 32,76%, del que s'havia pressupostat inicialment. 

La coberta del pavelló es troba molt deteriorada i pateix importants infiltracions d'aigua. A més, aquesta coberta no respon a la normativa actual. El projecte de rehabilitació preveu un reforç dels elements estructurals i el canvi de la coberta. 

Els equips que fan ús del pavelló -bŕsquet, judo, hoquei i patinatge- han estat reubicats en altres espais, segons la Regidoria d'Esports. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Rŕdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crčdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crčdits