malgratcomunicacio.cat

En directe

Mar Bosch recollint el premi de l'Expo Recerca Jove. Foto: Institut Ramon Turró i Darder.

Premien els treballs de recerca de dues alumnes de l'Institut Ramon Turró

L'alumna de batxillerat de l'institut Ramon Turró i Darder, Mar Bosch, ha guanyat un dels premis de la 15a Fira Exporecerca Jove, un dels del Concurs de Treballs de Recerca de Batxillerat de la Societat Catalana de Química i un Premi Baldiri Reixac. L'estudiant del mateix centre, Núria Pou, ha estat guardonada per el millor disseny de pòster al congrés Cracs de la Universitat de Girona.Publicat:
13-05-2014 / 10:59:57
Actualitzat:
13-05-2014 / 12:20:50

Els receptaris farmacèutics: què en queda avui? és el títol del treball de recerca de l'alumna Mar Bosch que ha rebut tres premis. D'una banda, ha estat guardonat a l'Exporecerca Jove. La mostra, organitzada per Magma (Associació per a Promoure la Recerca Jove), pretén afavorir la investigació entre els joves i potenciar l'intercanvi d'experiències i el coneixement. Aquest premi permetrà que el treball de Mar Bosch participi a la fira internacional Expo Science Europe que se celebrarà a Eslovàquia entre el 7 i el 14 de setembre.

D'altra banda, la mateixa alumna ha rebut un dels premis del Concurs de Treballs de Recerca de Batxillerat de la Societat Catalana de Química. El premi consisteix en una estada científica de quinze dies a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Finalment, Mar Bosch ha guanyat també un Premi Baldiri Reixac. L'alumna el recollirà el proper 1 de juny a l'Espluga de Francolí.

Núria Pou, també alumna de l'institut Ramon Turró i Darder, ha obtingut un guardó al millor disseny de pòster del congrés Cracs de la Universitat de Girona. Els estudiants havien d'adaptar el seu treball de recerca al format de cartell divulgatiu. Núria Pou ha convertit el seu treball titulat Aproximació a l'embriologia: estudi del desenvolupament de l'embrió de la gallina en un pòster en el qual s'hi recullen els experiments que li han permès conèixer com es crea la vida. L'alumna ha examinat el procés de formació d'un embrió a partir d'ous fecundats de gallina.

Galeria d'imatges

Núria Pou guanya un premi del congrés

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits