malgratcomunicacio.cat

En directe


Recullen signatures per evitar la supressió del metge a l'ambulància de Calella

El comitè d'empresa de l'Hospital Sant Jaume de Calella ha iniciat aquest dilluns a Palafolls una campanya de recollida de signatures contra la remodelació que es vol fer en els serveis de les unitats medicalitzades del Servei d'Emergències Mèdiques i que comportaria "deixar la infermera i el tècnic de la unitat sols sense el metge". A Malgrat de Mar es recolliran signatures aquest dijous 15 de maig entre les 10 h i les 13 h a la plaça de Catalunya.Publicat:
12-05-2014 / 09:26:06
Actualitzat:
14-05-2014 / 11:35:21

El comitè d'empresa de l'Hospital Sant Jaume de Calella, del Centre d'Assistència Primària de Calella i de l'Àrea Bàsica de Salut Malgrat - Palafolls mostra en un comunicat el seu rebuig a la voluntat de la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya "de retallar el cost del servei d'emergències mèdiques eliminant el metge de les ambulàncies de suport vital avançat a Calella".

El comitè considera que el metge "és l'únic professional competent per fer l'orientació diagnòstica en base a la qual es pot decidir i començar el tractament farmacològic dels malalts" mentre són traslladats a l'hospital pertinent. I afegeix que si s'acaba duent a terme aquesta retallada, "empitjoraria de forma notable la qualitat assistencial en l'atenció mèdica urgent".

La recollida de signatures contra la possible supressió del metge de l'ambulància medicalitzada de Calella s'ha iniciat aquest dilluns a Palafolls. La campanya continuarà demà i demà passat a Santa Susanna i Pineda de Mar, respectivament. Dijous arribarà a Malgrat de Mar, coincidint amb el mercat setmanal. Membres del comitè d'empresa s'instal·laran a la plaça de Catalunya entre les 10 h i les 13 h. Entre aquesta setmana i la següent, també es recolliran signatures a Pineda de Mar, Calella, Arenys de Munt, Sant Iscle i Sant Cebrià de Vallalta, Canet de Mar, Tordera, Sant Pol de Mar i Arenys de Mar.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits