malgratcomunicacio.cat

En directe


El PSC vol que es mantingui el metge de l'ambulància del SEM de Calella

A partir del mes de juny, l'ambulància medicalitzada del Servei d'Emergències Mèdiques amb base a l'Hospital de Calella deixarà de tenir metge. El Partit Socialista de Malgrat de Mar presentarà una moció dijous al ple per demanar a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva que mantingui la qualitat assistencial dels seus serveis.Publicat:
05-05-2014 / 13:24:36
Actualitzat:
05-05-2014 / 14:27:21

L'Àrea de Girona del Servei d'Emergències Mèdiques, que inclou l'Hospital Sant Jaume de Calella, va comunicar al febrer la voluntat de suprimir el metge de la unitat medicalitzada del SEM de l'Alt Maresme. D'aquesta manera, a partir del juny, aquesta unitat es quedarà només amb un infermer i un tècnic en transport sanitari. Només la unitat medicalitzada de l'Hospital Comarcal de Blanes mantindrà el seu equip complet.

Segons exposa el PSC a la moció que es debatrà al ple d'aquest dijous, "el rol de la infermeria és limitat i no es pot extralimitar en les seves funcions davant d'una urgència". És per això que els socialistes demanen a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva "que mantingui la mateixa dotació del SEM" i "la qualitat assistencial dels seus serveis".

El Partit Socialista també defensa "una sanitat pública catalana sostenible econòmicament" i el manteniment de les ràtios de pediatria i adults en atenció primària en "1.500 habitants per facultatiu per no allargar l'espera de les visites dels usuaris amb el seu metge de família".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits