malgratcomunicacio.cat

Els Serveis Personals, a Can Feliciano a partir dilluns

L'Àrea de Serveis Personals de l'Ajuntament de Malgrat de Mar obre les portes a les noves oficines de l'antiga caserna de la Policia Local de Can Feliciano a partir del proper dilluns. L'Escola Municipal d'Adults continuarà la seva activitat a l'edifici del carrer de Ramon Turró. 

 

 Publicat:
04-04-2014 / 13:46:14
Actualitzat:
08-04-2014 / 13:41:01

Els Departaments d'Esports, Promoció Econòmica, Educació, Acció Social i Ciutadania, i Solidaritat s'han instal·lat a l'antiga caserna de la Policia Local a Can Feliciano. Les obres de remodelació d'aquest equipament van començar a final del passat mes d'octubre i han tingut un cost de 114.000 euros, aproximadament, que ha finançat íntegrament l'Ajuntament malgratenc.

La nova Àrea de Serveis Personals té dos accessos diferenciats, un per a Serveis Socials i Promoció Econòmica, ubicats a la planta baixa, i un per a la resta de departaments, que estan en el pis de dalt. El nou número de telèfon de Serveis Personals és el 93 761 43 86. L'Ajuntament de Malgrat de Mar té previst fer una jornada de portes obertes ens els propers dies. 

L'Escola Municipal d'Adults és  l'únic servei que es manté en les dependències del carrer de Ramon Turró, on hi ha l'actual Àrea de Serveis Personals. Aquest edifici serà rehabilitat, ja que actualment pateix un problema d'infiltracions d'aigua. L'antiga caserna, propietat de l'Ajuntament, va quedar buida al desembre de 2009, quan la Policia Local va estrenar les noves dependències del carrer d'Alexander Fleming. 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits