malgratcomunicacio.cat

Ariadna Hernández i les Escoles Fonlladosa, guanyadors del 3r Concurs de Debat juvenil

L'alumna Ariadna Hernández de l'Institut Ramon Turró i Darder va ser guardonada com a millor oradora en el 3r Concurs de Debat Juvenil, que va tenir lloc ahir a la tarda al Centre Cultural. Les Escoles Fonlladosa va ser l'equip guanyador del concurs, organitzat per la regidoria d'Educació i els centres de Secundària del poble. El debat qüestionava si els adolescents porten una dieta saludable.Publicat:
03-04-2014 / 13:48:27
Actualitzat:
03-04-2014 / 14:00:12

El jurat, format per la regidora d'Educació, Mercè Mora, la infermera Mireia Herández, Cinta Vellilla, directora de la Biblioteca La Cooperativa, i Núria Gibert, directora de l'Escola Municipal d'Adults, va avaluar l'expressió oral i el domini de la llengua dels alumnes, la claredat i l'exposició dels missatges, la qualitat i la validesa dels arguments, el llenguatge no verbal i la capacitat de lideratge.

Ariadna Hernández de l'Institut Ramon Turró i Darder va ser la millor oradora amb 162 punts. Ester Sánchez del Col·legi Vedruna i Èric Soms de les Escoles Fonlladosa, van quedar en segon lloc amb 160 punts. Pau Trascastro del Col·legi Chanel va ser tercer. Per escoles, el millor quip va ser el del Fonlladosa amb 606 punts. L'Institut Ramon Turró i Darder va ser segon, amb 585 punts; el Col·legi Chanel, tercer, amb 583 punts; i, finalment, el Col·legi Vedruna, quart, amb 566 punts.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar i els centres educatius de Secundària del municipi, Institut Ramon Turró i Darder, Escoles Fonlladosa, Col·legi Vedruna i Col·legi Sant Pere Chanel organitzen cada any el concurs de debats amb l'objectiu de fomentar l’esperit crític i la capacitat de reflexió dels estudiants del municipi.

 

Font: Ona Malgrat.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits