malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Els pastissers de Malgrat de Mar afronten la Setmana Santa amb optimisme

Els pastissers malgratencs encaren aquesta Setmana Santa amb optimisme pel que fa a la venda de les tradicionals mones de Pasqua. Des dels obradors de l'Àlex Turró i l'Arnau Fusté fan un bon balanç tant de la producció com de la venda d'aquest tradicional dolç. Recordem que la Pasqua de l'any passat es va celebrar en plena crisi sanitària i amb confinament domiciliari. Moltes pastisseries van reduir l'assortiment de mones o van optar per traslladar la celebració a la Segona Pasqua. En total, es calcula que les vendes van caure prop del 40% a Catalunya.

L' Àlex Turró, de la Pastisseria Vives, ha dit a Ona Malgrat que "l'any passat va ser dur i complicat per a tots, no vam celebrar ni la Pasqua. La gent està més animada i nosaltres hem fet mones, pastissos i peces de xocolata. Hi ha més ambient de Pasqua".

Álex Turró ha avançat que ja ha començat a recollir idees per fer l'any que ve la tradicional mona monumental. Aquest serà el segon any en què no es pot celebrar la festa al carrer amb la mona monumental, una iniciativa que compta també amb la implicació de l'Associació de Comerciants i l'Ajuntament.

Per la seva banda, l'Arnau Fusté, de Can Fusté, ha explicat que enguany han optat per fer dos tipus de mones. Una gamma enfocada en els superherois, amb referències a Marvel i DC, entre altres; i l'altra gamma amb els ous típics amb les parts del Planeta, amb referències als elements de la natura com ara els arbres, les onades, el mar, entre altres.Publicat:
01-04-2021 / 13:20:27
Actualitzat:
01-04-2021 / 14:00:33

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits