malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Societat

Impuls de la transició digital de les empreses d'alimentació i restauració

El govern de Malgrat de Mar ha contractat els serveis de l’assistència tècnica per analitzar i fer una diagnosi actual per poder posar en marxa el Programa Treball, Talent i Tecnologia en el sector de l’alimentació i restauració. Segons l'Ajuntament, aquest projecte té com a objectiu acompanyar les empreses locals en la transició digital cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu i igualitari. Malgrat porta a terme aquest projecte conjuntament amb Calella.Publicat:
31-03-2021 / 14:34:24
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

A través d’aquest programa, la Regidoria d’Inserció Laboral té previst portar a terme actuacions de promoció de l’ocupació i de reactivació econòmica, tant de caràcter preventiu com de caràcter proactiu. La idea és donar un impuls en l’àmbit de la tecnologia i un acompanyament a la transició digital a persones i empreses locals del sector de l’alimentació i de la restauració.

L’Ajuntament va rebre el passat mes de gener l'ajut de la Diputació de Barcelona Programa específic Treball, Talent i Tecnologia per un import de 38.886 euros.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits