malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Els socis i sòcies de La Barretina es comprometen a lluitar per "salvar" l'entitat

Una vintena de socis i sòcies van participar en l'assemblea extraordinària que la Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella va celebrar dissabte passat amb l'objectiu de posar sobre la taula el futur de l'entitat. Anna Malleu, presidenta de l'associació, ha explicat a Ona Malgrat que la voluntat dels associats és treballar per "salvar La Barretina". L'entitat buscarà ara subvencions i ajuts per poder fer front a la despesa econòmica que suposa la reforma que ha dur a terme a la seva seu per poder continuar organitzant-hi activitatsPublicat:
31-03-2021 / 11:29:01
Actualitzat:
31-03-2021 / 14:00:42

"Volem fer una crida al poble. A part dels diners també necessitem que el poble vegi clar que val la pena tirar endavant i que la societat es pugui mantenir ubicada en aquest local", explica Anna Malleu, presidenta de la S.C i R. La Barretina Vermella. Malleu ha valorat positivament l'assemblea extraordinària de socis i sòcies que va tenir lloc dissabte passat i en què es decidia el futur de l'entitat. En aquest sentit, els associats van apostar per "salvar La Barretina".

Per poder tornar a organtizar activitats al local de l'associació, cal fer-hi una reforma el cost de la qual s'eleva, com a mínim, als 30.000 euros. Aquestes obres han de servir per adequar el local a la normativa vigent. Per aconseguir aquests diners, Malleu ha detallat que ara es buscaran subvencions i ajuts amb el suport de la Federació d'Ateneus de Catalunya. L'Ajuntament també destinarà a l'entitat 10.000 euros i els organitzadors de la Festa dels Empestats han anunciat que donaran els diners que recullin de les entrades de la visita guiada d'enguany a La Barretina.

Des de l'entitat també fan una crida a malgratencs i malgratenques a formar part de l'entitat i els animen a visitar la web o a posar-s'hi en contacte a través del telèfon 676 29 59 07.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits