malgratcomunicacio.cat

En directe

Els hospitals de la Corporació tornen a permetre l'entrada d'un acompanyant a les ecografies. Foto: CSMS
Societat

Els hospitals de Calella i Blanes tornen a permetre l'acompanyament a les ecografies obstètriques

Fa un any es va suspendre l'entrada amb acompanyant a les ecografies degut a l'esclat de la pandèmia del coronavirus. Ara, amb la disminució dels casos positius els hospitals de la Corporació recuperen l'acompanyament a les gestants.Publicat:
30-03-2021 / 16:10:52
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Des d'aquesta setmana les gestans de l'Alt Maresme i la Selva Marítima que estiguin portant el control del seu embaràs als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva -hospitals de Calella i Blanes-  podran tornar a entrar acompanyades a les ecografies obstètriques.

La Corporació ha decidit tornar a permetre l'acompanyament a les ecografies després de la disminució dels casos positius de Covid-19 als dos hospitals. Això sí, la gestant només podrà entrar acompanyada d’una única persona, que haurà de seguir les mesures de prevenció.

Ara fa un any el servei de Ginecologia i Obstetrícia de la Corporació va prendre un conjunt de mesures per tal de reduir la propagació del virus. Entre aquestes mesures hi havia la suspensió de l’entrada amb acompanyant a les ecografies obstètriques. La gestant, per tant, havia d’acudir sola a la consulta.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits