malgratcomunicacio.cat

En directe

La protesta dels bombers voluntaris començarà a les 16h. FOTO: Ona Malgrat

Els Bombers Voluntaris de Malgrat protestaran contra UGT-Bombers, avui a Barcelona

77 agrupacions de bombers voluntaris d'arreu de Catalunya, entre els quals hi ha els de Malgrat de Mar, es concentraran avui a les 16h davant de l'edifici del sindicat UGT a Barcelona. Ho faran per mostrar el seu rebuig a un comunicat d'UGT-Bombers que exposa, segons expliquen en un manifest, que "cal negar la sortida de bombers voluntaris en una dotació de bombers professionals" per garantir la seguretat dels treballadors.Publicat:
28-03-2014 / 10:38:42
Actualitzat:
28-03-2014 / 14:34:07

Des del col·lectiu asseguren que el comunicat difós pel departament de bombers de la UGT "està ple d'afirmacions errònies i manipulades" i afegeixen que és "un intent per dinamitar el model mixt" que asseguren que funciona.

Els bombers voluntaris també exposen que, "en plenes reivindicacions dels bombers funcionaris", el sindicat "els fa servir de boc expiatori" i els acusa "de tots els seus mals". A més, critiquen amb duresa que UGT-Bombers mai s'hagi preocupat de les demandes que els han fet els voluntaris, entre les quals hi ha més formació o una assegurança digna. Marià Martínez, cap del parc del Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar, ha assegurat que UGT "mai ha lluitat pels bombers voluntaris".

Per tot plegat, el col·lectiu demarà aquesta tarda a UGT que rectifiqui el comunicat que ha difós i que la Direcció General enforteixi el model mixt que existeix actualment i que compta tant amb bombers funcionaris com voluntaris.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits