malgratcomunicacio.cat

En directe

Una de les actuacions de la 4a edició del FemPop
Societat

El festival FemPop reivindica a Malgrat la igualtat de gènere a través de la música

Can Campassol i l'Arxiu Municipal han acollit aquest diumenge els concerts de la quarta edició del Festival FemPop, que s'han hagut de celebrar a les sales interiors d'aquests equipaments per l'amenaça de pluja. Al voltant d'un centenar de persones han gaudit durant dues hores de les actuacions de Tronco, Augusta, Carlota Flâneur i Grauwi + Marta Cascales en un festival que s'ha traslladat en el calendari, ja que no es va poder celebrar el passat novembre per les restriccions de la pandèmia.Publicat:
07-03-2021 / 18:11:39
Actualitzat:
07-03-2021 / 18:31:51

En aquest sentit, la regidora de Cultura Lurdes Borrell ha explicat a Ona Malgrat que “no vam voler deixar de celebrar aquest festival i vam considerar que el millor entorn eren les activitats del 8 de març perquè un dels objectius del festival és reivindicar la bona música i la qualitat de les artistes musicals que moltes vegades queda en segon pla”.

Preguntada per si el FemPop se seguirà celebrant en el marc del Dia Internacional de la Dona, Borrell ha dit que “és una qüestió que s'haurà de decidir”.

Per la seva banda l'alcalde Joan Mercader ha dit que les administracions públiques “han de donar exemple, visibilitat i conscienciar de les desigualtats que hi ha, no només en el món de la música, sinó en tots els altres àmbits com pot ser la bretxa salarial o les dificultats que tenen les dones per accedir a diversos àmbits del treball”.

Els artistes que enguany han actuat al FemPop també ho tenen clar: la música és un instrument per canviar les coses. Carlota Flâneur considera que és important que “els programadors musicals dels festivals apostin per fer cartells igualitaris, on hagi la mateixa representació de dones i homes”.

Els Tronco, per la seva part, han explicat a Ona Malgrat que “tot el que sigui expressar-se i ser crítics amb la realitat que ens envolta i voler canviar el món per fer d'aquest lloc un espai més just i equitatiu, és benvingut”.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits