malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Societat

[ÀUDIO] La Comunitat Terapèutica del Maresme estrena nou emplaçament per al seu Hospital de Dia

La Comunitat Terapèutica del Maresme ha estrenat fa un mes un nou emplaçament del seu Hospital de Dia. Segons el doctor Guillem Homet, Director Mèdic de la CTM, el nou espai, que està situat al carrer del Carme, molt a prop de la parròquia de Sant Nicolau, permetrà ampliar les activitats tant de l'hospital de dia com de la llar-residència que continua a les instal·lacions del carrer Passada.

Concretament, el doctor Homet creu que el nou emplaçament permetrà multiplicar les activitats ja que ara estaran separats els dos espais: l'hospital de dia i la llar-residència, que fins ara compartien espais al carrer Passada.

El nou emplaçament té grans espais per fer tallers i les consultes dels psicòlegs, psiquiatres i la treballadora social. Segons Guillem Homet, el principal benefici serà el de la flexibilitat en el contacte entre pacients, familiars i personal de la CTM. A grans trets, el nou emplaçament farà que s'incrementi la qualitat assistencial, en paraules del doctor Homet.Publicat:
05-03-2021 / 14:47:11
Actualitzat:
05-03-2021 / 16:48:47

El doctor Guillem Homet ha destacat que des de la CTM tenen "una excel·lent relació amb l'Ajuntament de Malgrat i era imprescindible ja que ens han ajudat en temes burocràtics de legalització de l'espai, etc".

Actualment, l'hospital de dia dona servei a 20 usuaris.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits