malgratcomunicacio.cat

En directe

Vila i Serra van mantenir un diàleg sobre el futur de Malgrat.

El conseller Santi Vila destaca la vàlua de Neus Serra per al futur de Malgrat

Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, va mantenir un diàleg obert al públic amb Neus Serra, cap de llista de Convergència i Unió a Malgrat, ahir a la nit a la biblioteca La Cooperativa.Publicat:
27-03-2014 / 15:02:52
Actualitzat:
27-03-2014 / 15:43:17

El conseller Santi Vila va defensar el paper de les administracions locals per a superar la complicada situació econòmica que caracteritza el moment actual. Vila va assegurar que "el govern de Catalunya té molt clar que ha d'ajudar els ajuntaments" i va afegir que cal donar suport a persones "que tenen molt present i futur". En aquest sentit, el conseller va dir que la regidora convergent Neus Serra "és una de les persones més valuoses que tenim".

En el transcurs de l'acte, Santi Vila també va fer referència a la línia RG1, que connecta des d'aquest dilluns Malgrat de Mar amb Girona i Figueres sense necessitat de transbord. El conseller ha valorat positivament que s'hagi posat en marxa aquest servei.

Finalment, Vila ha explicat que enguany es destinaran 100 milions d'euros per allargar l'autopista C-32 fins a Lloret de Mar. No ha garantit, però, que a la carretera N-II s'hi pugui fer alguna actuació a curt termini.

El diàleg públic que van mantenir ahir a la nit el conseller Santi Vila i la regidora Neus Serra estava organtizat per Convergència i Unió de Malgrat de Mar.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits